ayy senı bır ben anlarım heralde bende de bu sorun vardı hamılelıkten 4 ay once oldu öluyom sandım doktora gıttım bende senın gıbı basur sandım fıssur(çatlak)mış aşırı zorlanmadan olmuş kabızlıktan oturu krem falan verdı aaz geçer gıbı oldu hamıle kaldım şu an bende 12 haftalığım ve yıne arttı ama şımdı bu konuda doktora gıtmeyı hıç ıstemıyom kayısı falan ye demıştı doktor bana akşam 10 tane kuru kayısı bı buyuk bardakta su ıç az çok ıyı gelıyo allahım ınşallah geçsın dıe dua edıyorum ınşallah senınde geçer hayatım:Saruboceq::Saruboceq:
turko, bugün bir video izledim. kadın bebeğini tek başına yıkadı gayet basit bir yöntemle. Allah bana güç kuvvet ve birazda yürek versin. bebeğimi büyütmek için. sana helal olsun. inatçıymışsın. inşallah senin gibi kendi başıma yoğrulurumopuyorumnanaktan
valla inatçı ve hırslıyım kimseye beceremedi dedirtmem dedim zevklede baktım canım merak etme sizlerde zorlanmadan zevkle bakarsınız inşallahh
mutluyum.:lepi:
kızlar benim 2li testim yarına alındı. yarın 11:00de randevum varbilmiyorumkismile[/UOTE]
inşşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
kızlar benim 2li testim yarına alındı. yarın 11:00de randevum varbilmiyorumkismile[/UOTE]
inşşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım
inşallah kızlar. Allah yardımcım olsun:Saruboceq: hayır haberlerle gelmeyi nasip etsin. cümlemize
selam kızlar kendımı saat uce kadar tuttum dayanamadım yıne uyudum yaa gece uyku falan hak getıre artık....
özlemcim o kadar uyuma, hem kilo alırsın hemde dediğin gibi gece huzursuzlanırsınkafamçokkarıştı
ehehhe. Benimki o kadar değil canım ya. ama yinede eşimden memnunum. ilgisi yerinde. eğer 1. çocuğumuzu büyütmek zor gelmezse 2.yapmak istiyoruz. bakalım zaman ne gösterecek:hulya:
turko, kız sen kurtuldun ne güzel. 2. çocuğunuda yaptım mı ohhhh senden iyisi güzeli yok. zaten içimizde bilgili prfsyonel anne adaylarımızdan birisin. doğumdan sonra sana çoooooook işimiz düşücek
bak aklıma neler getirdinn nelerr ben şükür bebegimi umdugumdan daah iyi büyüttüm fazla zorlanmadım ilk banyolarını eşimle yaptırdık sonraları hep tekbaşıma yaptım banyolarını tüm bakımını kaynanam ben hamileyken banaa çok kötü davranmıştı bende kızımı dogum yaptıktan sonra ona hiç tenezül etmek istemedim bu arada kaynanam alt katta oturuyor kaynanam kudururdu bu yaşta şuna bak tek banyo yaptıyor 10çocuk büyütmş gibi bakıyor bana tenezül etmiyor bişey danışmıyor gel anne beraber yıkayalım faalan demiyor ohhhoooo daha neler neler valla altından allahında yardımıyla çok rahat kalktım çok güzel baktım kızıma inanın o aneliğin verdiği duygular sizi y önlendiiriyor hiç zorsunmadan hatta kimselere güvenmeyip kendiniz yaptıgınız ve çok güzel becerdiğiniz çok güzel şeyler olucak korkmayın ben 23 yaşında bebegimi kucagıma aldım çok rahat büyüütüm kızlar kendinize güvenin bebeginizi kimseye bırakmayın her anında siz yardımına koşun zevkle yapacagınızdan eminimm çokuzattım kızlar sizlerde bebegiizi kucagınıza alınca benim gibi anlatacak çok şeyleriniz olacak görünaklinialirimsmile
CAnım ya ne güzel inşallah bizde senin gibin başarılı oluruz valla...
canım birde karnın beebgin büyüsünde gör sen bazen yürümek bile çok zor oluyorr bu arada kızlar hem yeemek turşu yiyorum bir yandanda sizleri takip ediyorum bir turşucu oldum ki sormayınn
Ye ekşiyi getir ayşeyi turko ikinci kızmı yoksa seninki
kızlarr gögüsler ne durumda yabenimkiler büyüdü sertleşti çok güzel duruyor hep böyle kalsa keşke yaa çok hoşuma gidiyor ama benden söylemesi dogumdan sonra o eski göbeginizi ve gögüsünüzü unutunnn süt çekildikten sonra yumuşuyor çok gıcık oluyor eski taş gögüsler yerini yumuşaklıga bırakıyor zamanla kendini toparlıyormuş eskisi gibi olacagını zannetmiyorum hele büyük gögüsler berbat sarkıyor benimki büyük deg ildi pek sarkma olmadı tek yumuşadı süt çekilince ama büyük olunca daha berbat oluyorrr moralsiz bişey yazdım ama şimdi badıde benkiler güzel durunca aklıma geldi yazdımm şimdi gögüslerinizin en revanşta oldugu zamanlarr dolgunlaşma ve sertleşme oldu demi
Ya bende bunu yazcaktım benimkiler zate büyüdü falanda sen tecrübeli annesin benim dün göğsümden süt gibin bişi geldi o nedir yapış yapış değişik bişi.
ay kötü dedin. eşim bayıldı yeni göğüslerime:kedi: ben 70-75 giyorum. şimdi baya sert ve büyükler. bu habere en çok eşim üzülcek ehehehe. turko face'e yeni foto eklicemkızlarr gögüsler ne durumda yabenimkiler büyüdü sertleşti çok güzel duruyor hep böyle kalsa keşke yaa çok hoşuma gidiyor ama benden söylemesi dogumdan sonra o eski göbeginizi ve gögüsünüzü unutunnn süt çekildikten sonra yumuşuyor çok gıcık oluyor eski taş gögüsler yerini yumuşaklıga bırakıyor zamanla kendini toparlıyormuş eskisi gibi olacagını zannetmiyorum hele büyük gögüsler berbat sarkıyor benimki büyük deg ildi pek sarkma olmadı tek yumuşadı süt çekilince ama büyük olunca daha berbat oluyorrr moralsiz bişey yazdım ama şimdi badıde benkiler güzel durunca aklıma geldi yazdımm şimdi gögüslerinizin en revanşta oldugu zamanlarr dolgunlaşma ve sertleşme oldu demi
yarın ıkılı testın var???
ıns guzel sonuclarla gelırsın canım benım kasımın ıkısınde haftaya yarın kısmetse ıns....
yaa bu uykuyu nasıl duzene sokacagım bılemıyorum....
yok canım mayıs anneleri ilk açıldığında. gülceza fln vardı bebişleri düştü onları diyorumzonox n oldukı sabah hayırdır ben kacırdım gozden heralde....ıns cok kotu bısey deyıldır...
kızlarrrr benim ikili test yazısına cevap veren çıkmamış aranızda yaptıran yokmu hiçççç..... Meraktan çatlıcam bu arada ben doktor randevumu yarına aldım değiştirdi doktorum kongresimi ne varmış öle işte... Ya turko sen yaptırmışmıydın ilkinde canım hatırlıomusun....
belkide öyledir kızmı erkekmi 2 hafta sonra çıkacak ortaya o dedigin şeyi sakın sıkma çıkmasın o bebek için bebegin ilk sütü en faydalı ve bebek için en gereken vitaminler o ilk sıvıdaymış o süt degil bebegine sakla sıkma bendede var sıkmıyorum bebişlerin besini :)))CAnım ya ne güzel inşallah bizde senin gibin başarılı oluruz valla...
olursun canım merak etmee :)))
Ye ekşiyi getir ayşeyi turko ikinci kızmı yoksa seninki
Ya bende bunu yazcaktım benimkiler zate büyüdü falanda sen tecrübeli annesin benim dün göğsümden süt gibin bişi geldi o nedir yapış yapış değişik bişi.
ay kötü dedin. eşim bayıldı yeni göğüslerime:kedi: ben 70-75 giyorum. şimdi baya sert ve büyükler. bu habere en çok eşim üzülcek ehehehe. turko face'e yeni foto eklicem
valla benimkilerde öyle taş gibi oldular uzun zamandan sonra çok hoşuma gidiyor eşime gelince keke hep böyle kalsa diyor ama nerdeeee bu halinin tadını çıkarın benden söylemesiii ben kocadan uzak duruyorum isteksizlikten istekli olanlar bu gögüslerin güzelliğini bolca yaşayın sexsi kıyafetleri giymenin tam zamanı kaydirigubbakcemile3fotoları ekle canım gözümüz bayram etsin maşşalhh topiğin kızlarıda güzel ama haaaa kimin facesine gidiysen hepsinide begendim vallaa yaa bende kendime geleyimde çıkan şu göbüşümle çektirip koyayım resim şimdi halsizlikten resim falan gelmiyor aklıma ugraşacak gücüm yok
belkide öyledir kızmı erkekmi 2 hafta sonra çıkacak ortaya o dedigin şeyi sakın sıkma çıkmasın o bebek için bebegin ilk sütü en faydalı ve bebek için en gereken vitaminler o ilk sıvıdaymış o süt degil bebegine sakla sıkma bendede var sıkmıyorum bebişlerin besini :)))
ay kötü dedin. eşim bayıldı yeni göğüslerime:kedi: ben 70-75 giyorum. şimdi baya sert ve büyükler. bu habere en çok eşim üzülcek ehehehe. turko face'e yeni foto eklicem
valla benimkilerde öyle taş gibi oldular uzun zamandan sonra çok hoşuma gidiyor eşime gelince keke hep böyle kalsa diyor ama nerdeeee bu halinin tadını çıkarın benden söylemesiii ben kocadan uzak duruyorum isteksizlikten istekli olanlar bu gögüslerin güzelliğini bolca yaşayın sexsi kıyafetleri giymenin tam zamanı kaydirigubbakcemile3fotoları ekle canım gözümüz bayram etsin maşşalhh topiğin kızlarıda güzel ama haaaa kimin facesine gidiysen hepsinide begendim vallaa yaa bende kendime geleyimde çıkan şu göbüşümle çektirip koyayım resim şimdi halsizlikten resim falan gelmiyor aklıma ugraşacak gücüm yok
Canım benim ben sıkmadım ki kendi çıktı yaramaz sütler sütyen takınca sütlerim çıkıo daha bol bi sütyenemi geçmeli nedir komikmiş he valla süttemi çıkarıyoruz artık ayyy çok hoşuma gitti bu annelik işi:)))
kızlarrrr benim ikili test yazısına cevap veren çıkmamış aranızda yaptıran yokmu hiçççç..... Meraktan çatlıcam bu arada ben doktor randevumu yarına aldım değiştirdi doktorum kongresimi ne varmış öle işte... Ya turko sen yaptırmışmıydın ilkinde canım hatırlıomusun....
belkide öyledir kızmı erkekmi 2 hafta sonra çıkacak ortaya o dedigin şeyi sakın sıkma çıkmasın o bebek için bebegin ilk sütü en faydalı ve bebek için en gereken vitaminler o ilk sıvıdaymış o süt degil bebegine sakla sıkma bendede var sıkmıyorum bebişlerin besini :)))
Canım benim ben sıkmadım ki kendi çıktı yaramaz sütler sütyen takınca sütlerim çıkıo daha bol bi sütyenemi geçmeli nedir komikmiş he valla süttemi çıkarıyoruz artık ayyy çok hoşuma gitti bu annelik işi:)))
sen birde bebgin dogdugunda gör sütün bol olursa sen el sürmesende bazen resmen fışkırıyor hele banyoda gözüme inanamadım birgün gögüs petleri var odan kullanırız aman süt az olmasında kızımda sütüme gözüm deydi sütüm çekilmişt aslında çok söylemekte iyi degilmş bebiş olunce sütünüz çok olursa söylemeyin valla geri gidiyor
canım benim doktorum ölçümlerin gayet iyi dedi 2 teste gerek yoktur dedi gelecek geldiğinde 3 teste geçeriz direk dedi yani ikili test yaptırmadım kızımdakide tam aklıma gelmiyor canım
sen birde bebgin dogdugunda gör sütün bol olursa sen el sürmesende bazen resmen fışkırıyor hele banyoda gözüme inanamadım birgün gögüs petleri var odan kullanırız aman süt az olmasında kızımda sütüme gözüm deydi sütüm çekilmişt aslında çok söylemekte iyi degilmş bebiş olunce sütünüz çok olursa söylemeyin valla geri gidiyor
Bu önerini dikkate alıcam:lepi:
Bu önerini dikkate alıcam:lepi:
al canım bizzat yaşadımmm inanmamıştım gitti kızımın sütlerii ondaaa :))):1shok:
al canım bizzat yaşadımmm inanmamıştım gitti kızımın sütlerii ondaaa :))):1shok:
Yazık ama onaaaaa. Emziremedin mi kızını fazla sen o zmaan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?