2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay cnm benım ınsallah gecer yaaa

utanıyorum doktora gıtmeyede

benım cok kasıntım oluyor benı rahatsız eden tek sey oooooooooo yoksa tuvalete cıkmak fılan bır sekılde halledılıyor kasıntı gecse rahatlıyacm:bbo:

selam kızlar kendımı saat uce kadar tuttum dayanamadım yıne uyudum yaa gece uyku falan hak getıre artık....

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım

kızlarr gögüsler ne durumda yabenimkiler büyüdü sertleşti çok güzel duruyor hep böyle kalsa keşke yaa çok hoşuma gidiyor ama benden söylemesi dogumdan sonra o eski göbeginizi ve gögüsünüzü unutunnn süt çekildikten sonra yumuşuyor çok gıcık oluyor eski taş gögüsler yerini yumuşaklıga bırakıyor zamanla kendini toparlıyormuş eskisi gibi olacagını zannetmiyorum hele büyük gögüsler berbat sarkıyor benimki büyük deg ildi pek sarkma olmadı tek yumuşadı süt çekilince ama büyük olunca daha berbat oluyorrr moralsiz bişey yazdım ama şimdi badıde benkiler güzel durunca aklıma geldi yazdımm şimdi gögüslerinizin en revanşta oldugu zamanlarr dolgunlaşma ve sertleşme oldu demi

yarın ıkılı testın var???
ıns guzel sonuclarla gelırsın canım benım kasımın ıkısınde haftaya yarın kısmetse ıns....
yaa bu uykuyu nasıl duzene sokacagım bılemıyorum....

ay kötü dedin. eşim bayıldı yeni göğüslerime:kedi: ben 70-75 giyorum. şimdi baya sert ve büyükler. bu habere en çok eşim üzülcek ehehehe. turko face'e yeni foto eklicem
yarın ıkılı testın var???
ıns guzel sonuclarla gelırsın canım benım kasımın ıkısınde haftaya yarın kısmetse ıns....
yaa bu uykuyu nasıl duzene sokacagım bılemıyorum....

evet canım yarın. perşembeydi gününü yarına aldıkopuyorumnanaktan
inşallah kuşummm. hepimiz hayır haberler alalım. zaten bu topiğin başlarında epey kötü haber aldık. Allahım bebişlerimizi bağışlasın bizlere. gece yatmadan 1 bardak ılık süt iç. uykuyu getiriyo

zonox n oldukı sabah hayırdır ben kacırdım gozden heralde....ıns cok kotu bısey deyıldır...

aman canım sutu sevıyorumda canım pek ıstemıyo bu ara ıns bıkac hafta sonra hergun bır bardak ıcecegım ıns....

kızlarrrr benim ikili test yazısına cevap veren çıkmamış aranızda yaptıran yokmu hiçççç..... Meraktan çatlıcam bu arada ben doktor randevumu yarına aldım değiştirdi doktorum kongresimi ne varmış öle işte... Ya turko sen yaptırmışmıydın ilkinde canım hatırlıomusun....

zonox n oldukı sabah hayırdır ben kacırdım gozden heralde....ıns cok kotu bısey deyıldır...
yok canım mayıs anneleri ilk açıldığında. gülceza fln vardı bebişleri düştü onları diyorum

valla ben yaptırmadım. yarın gidicem ondan yazmadımbilmiyorumkismile

canım benim doktorum ölçümlerin gayet iyi dedi 2 teste gerek yoktur dedi gelecek geldiğinde 3 teste geçeriz direk dedi yani ikili test yaptırmadım kızımdakide tam aklıma gelmiyor canım

canım benim doktorum ölçümlerin gayet iyi dedi 2 teste gerek yoktur dedi gelecek geldiğinde 3 teste geçeriz direk dedi yani ikili test yaptırmadım kızımdakide tam aklıma gelmiyor canım

Sağol canım yinede ya....Nese sanırım asıl cevabı yarın doktorum vercek bana benim için dua edin kızlarrr sanırım yarın zonox ve ben gidiyorum doktora başka giden varmı...
Zonox randevun saat kaçtaaaaaaa.. Benimki akşam 17:30 da akşam 7 gibi girer inşallah hayırlı haberlerle gelirim vede bebişimin cinsiyetini öğrenmiş olarak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…