inşallah güzel sonuçlar çıkar nerde yaptıracaksıınız bu arada hayırlı olsunkızlar benim 2li testim yarına alındı. yarın 11:00de randevum varbilmiyorumkismile
Yazık ama onaaaaa. Emziremedin mi kızını fazla sen o zmaan....
emzirdim canım 1 yaşına kadar emzirdim ama ilk başlardaki gibi bol sütüm olmadı çekildi sütüm azalmıştı
kızlarr yvonna arkadaşımız geldi galiba cinsiyeti belli olanları ekler belikide özelden msj atın cinsiyeti belli olanları listemizde görelim demi
inşallah güzel sonuçlar çıkar nerde yaptıracaksıınız bu arada hayırlı olsun
11+5 hamileyim bugün zeka testi için kan verdim ultrosonda birde ölçümler yaptılar kan sonuçları haftaya ama ultroson değerleri şöyle CRL: 50,0 mm fetal kalp hızı:163 NT : 1,0 mm BDP : 20,0 mm şu anda ultrosona göre bunlar normalmi sorun olma ihtimali varmı bir bayan hasta BDP 'nin 20 olması yüksek falan diyordu kafam takıldı ultrosonda bakan doktor ultrosonla baya hızlı karnımı sallandırdı bastırdı uzun sürede hızla aletle sallandırıp bastırdı bende biraz korktum bebeğe zararı olurmu hala karnım acıyor yaptıran arkadaşlar sizlerdede benim gibi oldumu ben çapada yaptırdım ama kafayı yedim resmen ben eğilmeye kıyamazken doktor neler yaptı birşey olmaz dimi fikirlerinizi paylaşır benide mayıs annesi olarak aranıza alırsanız sevnirim
kızlar benim 2li testim yarına alındı. yarın 11:00de randevum varbilmiyorumkismile
inşallah güzel sonuçlar çıkar nerde yaptıracaksıınız bu arada hayırlı olsun
11+5 hamileyim bugün zeka testi için kan verdim ultrosonda birde ölçümler yaptılar kan sonuçları haftaya ama ultroson değerleri şöyle CRL: 50,0 mm fetal kalp hızı:163 NT : 1,0 mm BDP : 20,0 mm şu anda ultrosona göre bunlar normalmi sorun olma ihtimali varmı bir bayan hasta BDP 'nin 20 olması yüksek falan diyordu kafam takıldı ultrosonda bakan doktor ultrosonla baya hızlı karnımı sallandırdı bastırdı uzun sürede hızla aletle sallandırıp bastırdı bende biraz korktum bebeğe zararı olurmu hala karnım acıyor yaptıran arkadaşlar sizlerdede benim gibi oldumu ben çapada yaptırdım ama kafayı yedim resmen ben eğilmeye kıyamazken doktor neler yaptı birşey olmaz dimi fikirlerinizi paylaşır benide mayıs annesi olarak aranıza alırsanız sevnirim
emzirdim canım 1 yaşına kadar emzirdim ama ilk başlardaki gibi bol sütüm olmadı çekildi sütüm azalmıştı
Anladım canım benim peki ozman....
Evet turkocum, hergün tüm sayfaları karıştırıp cinsiyetini öğrenen varmı diye bir heyecanla bakıyorum :)
İşyerinden de takip ediyorum formu ama malesef cevap yazılmıyor, tablo da düzenlenmiyor
Cinsiyeti öğrenenler özel mesaj atarsa eklerim listeye.
alkisalkisalkis
iyi haberlerle döneriz inşallah nazocum.opuyorumnanaktanhayırlısı olsun canım benım de çarşamba günü inşallah bir haftada çıkar dedı dr
Slm kızlar aksam yemekde bır kase nohut yedım
bırde bır kase mısır yedım ama mıdem ayaga kalktı yaaaaaaaaaaaaa
Yvonna bende listede yokum ama artık cinsiyeti öğreniyim bende özelden mesaj atcam sana..Ama ben nisan annesiyim benide listeye eklersin yinede dimiiiii.... Doğum tarihimi yazmayız olur biter:)))
slm kızlar, ikili tarama testini yaptıranlar nerede ve ne kadar ücrete yaptırdınız.
Bende yaptıracağım haftaya ama 200-300 arası gibi rakamlar söyleniyor. Siz özelde mi yoksa araştırmada mı yaptırdınız.
cnm ozelde ben 25 mılyona yaptırdım cnm
kızlar bendem bn sarımsı akıntı geliyo biraz koyu kıvamlı normal mi acaba yoksa enfeksiyon mu yıne
cnm 25 liramı yoksa 0 sıfırı mı unuttun :s karışıklık olmasın da :)
ay cnm benım ınsallah gecer yaaa
utanıyorum doktora gıtmeyede
benım cok kasıntım oluyor benı rahatsız eden tek sey oooooooooo yoksa tuvalete cıkmak fılan bır sekılde halledılıyor kasıntı gecse rahatlıyacm:bbo:
slm kızlar, ikili tarama testini yaptıranlar nerede ve ne kadar ücrete yaptırdınız.
bende yaptıracağım haftaya ama 200-300 arası gibi rakamlar söyleniyor. siz özelde mi yoksa araştırmada mı yaptırdınız.
cnm 25 liramı yoksa 0 sıfırı mı unuttun :S karışıklık olmasın da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?