2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim 2li testim yarına alındı. yarın 11:00de randevum varbilmiyorumkismile
inşallah güzel sonuçlar çıkar nerde yaptıracaksıınız bu arada hayırlı olsun

11+5 hamileyim bugün zeka testi için kan verdim ultrosonda birde ölçümler yaptılar kan sonuçları haftaya ama ultroson değerleri şöyle CRL: 50,0 mm fetal kalp hızı:163 NT : 1,0 mm BDP : 20,0 mm şu anda ultrosona göre bunlar normalmi sorun olma ihtimali varmı bir bayan hasta BDP 'nin 20 olması yüksek falan diyordu kafam takıldı ultrosonda bakan doktor ultrosonla baya hızlı karnımı sallandırdı bastırdı uzun sürede hızla aletle sallandırıp bastırdı bende biraz korktum bebeğe zararı olurmu hala karnım acıyor yaptıran arkadaşlar sizlerdede benim gibi oldumu ben çapada yaptırdım ama kafayı yedim resmen ben eğilmeye kıyamazken doktor neler yaptı birşey olmaz dimi fikirlerinizi paylaşır benide mayıs annesi olarak aranıza alırsanız sevnirim

kızlarr yvonna arkadaşımız geldi galiba cinsiyeti belli olanları ekler belikide özelden msj atın cinsiyeti belli olanları listemizde görelim demi

Evet turkocum, hergün tüm sayfaları karıştırıp cinsiyetini öğrenen varmı diye bir heyecanla bakıyorum :)
İşyerinden de takip ediyorum formu ama malesef cevap yazılmıyor, tablo da düzenlenmiyor
Cinsiyeti öğrenenler özel mesaj atarsa eklerim listeye.
alkisalkisalkis

aramıza hoşgeldin canım bence doktor beebginin zarar görecegi şeyi bizlerden dajha iyi bilir kalbine kötü şeyler getirme bence bebege bir zarar vermez onlar işin uzmanı olmuş bence rahat ol bebegin iyidir seni hırpalamasının bir sebebi vardım muhakkak emin olmak için bişeyler egözz atmıştır belki ama bir doktorun bebege zarar verecek şeyleri yapacagını zannetmiyorum sende öyle düşünme bence

CAnım senin sonuçların normal gözüküyor kafana takma bu arada dürtmüşse bebeğini döndürüp ense kalınlığını ölçme pozisyonuna getirmek için o. Kilolumusun bilmiyorum bazen toplu kadınlarda yağ dokusu göbekte fazla olduğu için bebeği oynatmak biraz zor oluyor... Ben testi yaptırırken şişman bi kadın vardı onun bebişi için iki kez uğraştı doktorlar.... ordan biliyorum. Tabi ne derecede oynadı dürttü göbeğini bilmiyorum ama.. Aramıza hoşgeldin bu arada...

canım benim aklımda ögrenir ögrenmez özelden sana haberi atacam listede görürüz emegine saglık saol

Yvonna bende listede yokum ama artık cinsiyeti öğreniyim bende özelden mesaj atcam sana..Ama ben nisan annesiyim benide listeye eklersin yinede dimiiiii.... Doğum tarihimi yazmayız olur biter:)))

Slm kızlar aksam yemekde bır kase nohut yedım
bırde bır kase mısır yedım ama mıdem ayaga kalktı yaaaaaaaaaaaaa

hayırlısı olsun canım benım de çarşamba günü inşallah bir haftada çıkar dedı dr
iyi haberlerle döneriz inşallah nazocum.opuyorumnanaktan
Slm kızlar aksam yemekde bır kase nohut yedım
bırde bır kase mısır yedım ama mıdem ayaga kalktı yaaaaaaaaaaaaa

canım nohut gaZ yapar keşke bu sıralar yemeseydin. soda iç birz gazın geçer

slm kızlar, ikili tarama testini yaptıranlar nerede ve ne kadar ücrete yaptırdınız.
bende yaptıracağım haftaya ama 200-300 arası gibi rakamlar söyleniyor. siz özelde mi yoksa araştırmada mı yaptırdınız.

Yvonna bende listede yokum ama artık cinsiyeti öğreniyim bende özelden mesaj atcam sana..Ama ben nisan annesiyim benide listeye eklersin yinede dimiiiii.... Doğum tarihimi yazmayız olur biter:)))

Ekleriz tabi canım. Sonuçta burdaki herkesin erken veya geç doğurma şansı var. Herkes Mayıs annesi olacak diye bişey yok :) sen bilgilerini yaz hemen ekleyeyim.kaydirigubbakcemile5

cnm ozelde ben 25 mılyona yaptırdım cnm

cnm 25 liramı yoksa 0 sıfırı mı unuttun :s karışıklık olmasın da :)

dogru duydun cnm 25 mılyon bende cok korkuyordum pahalı dıye ucuzmus tabı benım gıttıgım yerde oyle ucuz anlasmalı oldukları ıcın mesela esım kuzenı 100 mılyona yaptırmıs

hı sende bışey yoktur o zaman çunku ben lavman bıle kullandığımı bılıyom resmen ağladım çatlıycaktım çunku:kedi:senınkı geçer ınşallah benımkı bıle bu kadar acıya ragmen basur deıl de çatlakmış çok bışeyın yoktur ınşallah.doktorda da utancak bışe yok ben gıtmeden utanıyodumda gıdınce zaten ustune bı ortu ortuyolar doktorum bayandı yanı oyle her bı yanın açıkta kalmıyo ole korkulcak bışe yok yanı geçmesse gıdersın krem falan verırıler belkı

canım bende doktorumun anlaşmalı oldugu hastanede 12 tl ye yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…