normal cnm ben sordum doktora normal dedı
günaydın 2011 güzel mayıs anneleri hayırlı rahat:teselli: bir gün geçirmemiz dileğiyle
günaydın güzel anneler..bugün nasılsınız ?
dün nette ben bişey okudum çok ilgimi çekti doğrumudur bilmem ama sizinle paylaşmak istedim...
ikili test kan sonuçlarında free beta HCG değeri 50 nin altındaysa erkek ....50.nin üzerindeyse kız bebek olurmuş...benimkisi 36.1....buna göre benimki o zaman erkek huhhhh huuuuu.....kesin sonuc perşembe dr a gidiyorum bakalım görünecekmi bebişim :)
SUBARU sürekli istatistik bilgiler topluyorsun :)) benim sonuç akşam üzeri çıkabilir bakalım dediğin gibi mi olcak
Ya çalışan arkadaşlara bişey soracağım bende çalışıyorum dün eve gittim biraz sırtım midem kasıklarım ağrıdı normalmi? Sizlerinde oluyormu oturmak mı yaptı diye düşündüm
BAHARNAZ...hergece rüyamda hem kız hem erkek bebek görüyorum...nerdeyse ikiz çocuklarım olucağına inanıcam sempatiksalakcinni...ne kız nede erkek hiçbirinde karar kılamadım..gönlüm erkek istiyor bir yanımda kız olabilir diyor...ayy çok kararsız kaldım...cinsiyete takmış durumdayım o yüzden bu konuyla ilgili ne bulursam paylaşıyorum....sositososito
senin ilk olacak değil mi?neden erkek istiyorsun?
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? benim akşamdan beri karnımın sol tarafı ağrıyor geriliyor gibi oluyor başta gaz sancısı falan sandım ama akşamdan beri devam ediyor böyle bi durum yaşayan var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?