2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam annecikler...
nasılsınız inş. iyisinizdir.bende ishal başladı zor kendime geldim.aklınızda olsun leblebi tak diye kesiyor.
konuşuluyodu salgın mı ne varmış heralde..

Günaydın herkese

Özlemayd bende 1 hafta sonra alıcam sonucu öyle dediler perşembe 2 li test için kan vermiştim henüz çıkmadı canım

zonox göbek ağrısı sızısı benimde arada oluyor ve ağrıyla çekiliyo geriliyo gibi birşey oluyor

yasemin geçmiş olsun dikkat et kendine

günaydın güzel anneler..bugün nasılsınız ?
dün nette ben bişey okudum çok ilgimi çekti doğrumudur bilmem ama sizinle paylaşmak istedim...
ikili test kan sonuçlarında free beta HCG değeri 50 nin altındaysa kız....50.nin üzerindeyse erkek bebek olurmuş...benimkisi 36.1....buna göre benimki o zaman erkek huhhhh huuuuu.....kesin sonuc perşembe dr a gidiyorum bakalım görünecekmi bebişim :)

pardon düzeltiyorum....

SUBARU sürekli istatistik bilgiler topluyorsun :)) benim sonuç akşam üzeri çıkabilir bakalım dediğin gibi mi olcak

Ya çalışan arkadaşlara bişey soracağım bende çalışıyorum dün eve gittim biraz sırtım midem kasıklarım ağrıdı normalmi? Sizlerinde oluyormu oturmak mı yaptı diye düşündüm

cumartesi bizim de muayenemiz var..ben de mera ediyorum söyler mi cinsiyetini diye.13+1 olacağız o gün inş...

SUBARU sürekli istatistik bilgiler topluyorsun :)) benim sonuç akşam üzeri çıkabilir bakalım dediğin gibi mi olcak

BAHARNAZ... hergece rüyamda hem kız hem erkek bebek görüyorum...nerdeyse ikiz çocuklarım olucağına inanıcam sempatiksalakcinni...ne kız nede erkek hiçbirinde karar kılamadım..gönlüm erkek istiyor bir yanımda kız olabilir diyor...ayy çok kararsız kaldım...cinsiyete takmış durumdayım o yüzden bu konuyla ilgili ne bulursam paylaşıyorum....sositososito

Ya çalışan arkadaşlara bişey soracağım bende çalışıyorum dün eve gittim biraz sırtım midem kasıklarım ağrıdı normalmi? Sizlerinde oluyormu oturmak mı yaptı diye düşündüm

her zaman olmasa da zaman zaman muhtelif yerlerde ağrı oluyor....şiddetli ağrılar mı peki?

günaydın kızlar, güzel biğün olur inşallah...
simgesel, canım bende çalışıyorum ve akşam eve gidince hiçbirşey yapamıyorum sadece uyuduğumu hatırlıyorum.. asla bulaşığımı makinaya dizmeden içeri geçtiğimi hatırlamam ama düşünün dün akşam öylece bırakmışım cabım komşum yemek vermesede aç kalmıştım:)))

senin ilk olacak değil mi?neden erkek istiyorsun?

günaydın kıslarrrr

kahvaltılar yapıldı mı
herkes iyidir umarım....

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? benim akşamdan beri karnımın sol tarafı ağrıyor geriliyor gibi oluyor başta gaz sancısı falan sandım ama akşamdan beri devam ediyor böyle bi durum yaşayan var mı arkadaşlar?

senin ilk olacak değil mi?neden erkek istiyorsun?

evet allah nasip ederse ilk olacak...ilk erkek olsun sonrası 5 tane kız olsun...hiç öenmli değil ayrıca kız çocukalrını daha çokk severim ...tabii bu benim istememle olacak şey değil allahu tealanın takdiridir...nasibimde ne varsa o olur inş...

günaydın kızlar;

simgesel bende çalışıyorum akşam eve gidince sırtım falan benimde ağrıyor akşama kadar oturduğum için oluyordur diye düşünüyorum.Sırtım ve belim için ortopedik minder aldım sanada tavsiye ederim en azından işyerinde biraz rahatlatıyor.

günaydın.bugün biraz daha iyiyim elh.çok şükür allahıma:Saruboceq:...çok geçmiş olsun...bende çok sık gaz sancısı çeken biriyim...bana sanki ağrın gaz sancısı gibi geldi...dün neler yedin bi hatırlamaya çalış gaz yapıcı bişey varmıydı....bide çok afedersin büyük WC yaptınmı..eğer yaptıysan karnına sıcak tutmaya çalış..elinde karnına ve beline yavaş yavaş masaj yap çok iyi gelir...çok geçmiş olsun...hamile olmasak ilaç önericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…