günaydın kıslarrrr
kahvaltılar yapıldı mı
herkes iyidir umarım....
evet allah nasip ederse ilk olacak...ilk erkek olsunsonrası 5 tane kız olsun...hiç öenmli değil ayrıca kız çocukalrını daha çokk severim ...tabii bu benim istememle olacak şey değil allahu tealanın takdiridir...nasibimde ne varsa o olur inş...
günaydın kızlar;
simgesel bende çalışıyorum akşam eve gidince sırtım falan benimde ağrıyor akşama kadar oturduğum için oluyordur diye düşünüyorum.Sırtım ve belim için ortopedik minder aldım sanada tavsiye ederim en azından işyerinde biraz rahatlatıyor.
herkese günaydın arkadaşlar
iyiyim canım yaa nezle durumlarını atlatır gibiyim şükürgünaydınn :))))
valla ben çok iyiyim biraz uykusuzlugun dışında sen nasılsın?
ayy ben de meraktayım ama sağlıklı olsunda diyip bekliyorum gerçi benim hiç tercihim yok, bi yanım erkek diyo bi yanım kız..Allah sağlıklı versin de...:Saruboceq:günaydın
allah kalbıne göre versin canım ama bana mayıs ayı sankı erkek ayı gıbı gelıyo :)))
günaydın
allah kalbıne göre versin canım ama bana mayıs ayı sankı erkek ayı gıbı gelıyo :)))
günaydın canım
çalışan bayanların sorunu sanırım sırt ağrısı benımde çok şiddetlıydı doktor oturuş bozuklugu dedı dık otur bırde senın gıbı yastıkla destekle dedı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ne bel ağrısı var nede bişi hafta sonu evde olunca ağrıyo :)))) bel ağrısı olanlara şiddetle tavsıye ederızzz .... ben nerdeyse yürüyemiyordum ;((
vayyy hem hemşehriyiz hem dee bebişler dee birliktee ilerliyorlarr ben de 12+4 üm... çok sevindim canımm... burda bir tane daha bursalı vardıı daha yeni üyeydik o zmn düşük yaptı çok üzüldüm.sen hangi hastaneye gidiyosunn neler yapıyosun anlatsana biraz...
her zaman olmasa da zaman zaman muhtelif yerlerde ağrı oluyor....şiddetli ağrılar mı peki?
mayıs annelerinin çoğunun içine doğan erkek galiba bakalım kimlerinki doğru çıkacak.
bende çok merak ediyorum..14.haftalarda hepimiz öğrenmiş olucaz inş...o zaman tekrar bir değerlendirme yapıcam...a.s
iyiyim canım yaa nezle durumlarını atlatır gibiyim şükür
gece bende pek uyuyamadım, ben sağa yatmaya alışmışım.sola alışmaya çalışıyorum ama bi türlü olmuyor...:bbo:
ayy ben de meraktayım ama sağlıklı olsunda diyip bekliyorum gerçi benim hiç tercihim yok, bi yanım erkek diyo bi yanım kız..Allah sağlıklı versin de...:Saruboceq:
selam annecikler...
nasılsınız inş. iyisinizdir.bende ishal başladı zor kendime geldim.aklınızda olsun leblebi tak diye kesiyor.
konuşuluyodu salgın mı ne varmış heralde..
arkadaşlar şey sorucam aranızda egzersıze başlayanlar yada başlamayı düşünenler var mı?
ben başlamak ıstıyorum ama en doğrusu ne bılmıyorum ebru şallının hamıle egzersız cd sını alıyım dıorum ama kararsızım sizede sorayım dedım ?
arkadaşlar şey sorucam aranızda egzersıze başlayanlar yada başlamayı düşünenler var mı?
ben başlamak ıstıyorum ama en doğrusu ne bılmıyorum ebru şallının hamıle egzersız cd sını alıyım dıorum ama kararsızım sizede sorayım dedım ?
Hayatım biraz geç olacak cevabım heran online olamıyorum işyerinde arada giriyorum. Ben Acıbadem de Aylin hanım a gidiyorum ikinci gebeliğim bu ilkinde 5 haftalıkken düşük yapmıştım geçen sene. Bebek gelişmemişti kesenin içinde. O zaman Jimer e Melike hanım a gidiyordum kötü anılarım olduğu için doktorumu değiştirdim. Bu sefer çok şükür herşey iyi gidiyor.Sen hangi hastaneye gidiyorsun,doktorun kim?[/QUOT
ben dee işyerimee çok yakın olduğu için bahar tıp'a gidiyorum. güler hanım doktorumm iki kez görüştük amaa güler yüzlüü vee sormadan kafanın içinden geçenlerii anlatıyoo şimdilikk problem yokk... allahhh bunu sağlıkla kucağıan almayı nasip etsin inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?