2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın

allah kalbıne göre versin canım ama bana mayıs ayı sankı erkek ayı gıbı gelıyo :)))

günaydın canım

çalışan bayanların sorunu sanırım sırt ağrısı benımde çok şiddetlıydı doktor oturuş bozuklugu dedı dık otur bırde senın gıbı yastıkla destekle dedı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ne bel ağrısı var nede bişi hafta sonu evde olunca ağrıyo :)))) bel ağrısı olanlara şiddetle tavsıye ederızzz .... ben nerdeyse yürüyemiyordum ;((

günaydınn :))))
valla ben çok iyiyim biraz uykusuzlugun dışında sen nasılsın?
iyiyim canım yaa nezle durumlarını atlatır gibiyim şükür
gece bende pek uyuyamadım, ben sağa yatmaya alışmışım.sola alışmaya çalışıyorum ama bi türlü olmuyor...:bbo:

günaydın

allah kalbıne göre versin canım ama bana mayıs ayı sankı erkek ayı gıbı gelıyo :)))
ayy ben de meraktayım ama sağlıklı olsunda diyip bekliyorum gerçi benim hiç tercihim yok, bi yanım erkek diyo bi yanım kız..Allah sağlıklı versin de...:Saruboceq:

günaydın

amin :Saruboceq:...çok teşk.ederim... hepimizin gönlüne göre versin inş..

2011 nisan anneleri çoğunlukta erkek bebek bekliyor..en son baktığımda 9 kız-18 erkek bebek vardı..o yüzden mayıstan emin değilim ..ama ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun...

evet cnm benimde aynı yastık bel boşluğunu doldurduğu için sanırım çok iyi geliyor.Özellikle hamileleğin ilerliyen aylarında kurtarıcımız olacak gibime geliyor.

Hepinize Günaydın Arkadaşlar Sağlıklı Ve Mutlu Birgün Geçirmeniz Dileğiyle...

Hayatım biraz geç olacak cevabım heran online olamıyorum işyerinde arada giriyorum. Ben Acıbadem de Aylin hanım a gidiyorum ikinci gebeliğim bu ilkinde 5 haftalıkken düşük yapmıştım geçen sene. Bebek gelişmemişti kesenin içinde. O zaman Jimer e Melike hanım a gidiyordum kötü anılarım olduğu için doktorumu değiştirdim. Bu sefer çok şükür herşey iyi gidiyor. Sen hangi hastaneye gidiyorsun,doktorun kim?

arkadaşlar şey sorucam aranızda egzersıze başlayanlar yada başlamayı düşünenler var mı?
ben başlamak ıstıyorum ama en doğrusu ne bılmıyorum ebru şallının hamıle egzersız cd sını alıyım dıorum ama kararsızım sizede sorayım dedım ?

benımde yüz üstü yatma sorunum var nasıl alışıcam bilmiyorum yüz üstü yatmöadan zor uyuyorum ((( umarım alışırız :)))

Günaydınnnnn kızlarrrrrr.....dün akşam benim için baya sancılı geçti neden anlamadım. Tuvalete gittim geldim. Bi anda kasıklarımdan aşağıya vuran bi sancı. Ağrısı bacağıma belime falan vurdu. Tırstım. Sonra biraz masaj yaptım birazda bebişimin üzerine ellerimi koydum ısıttım onu iyi geldi sanırım bugün bişeyim yok şükürler olsun Rabbime. Ama korkuttu beni...

selam annecikler...
nasılsınız inş. iyisinizdir.bende ishal başladı zor kendime geldim.aklınızda olsun leblebi tak diye kesiyor.
konuşuluyodu salgın mı ne varmış heralde..

Geçmiş olsun canım. bol su tüket...

Ben yürüyüş yapıyorum canım. ilk başlarda bence ısınma turları için en iyisi yürüyüş. Biraz hamlığımızı atalım sonrasına bakarız...

Günaydın canım ben Ebru Şallı nın pilates cd leriyle 2 ay çalıştım haftada 3 gün ve 7 kilo verdim yani çok memnun kalmıştım. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım ve iki ayda 3 kiloyu geri aldım.:gitme: Bugün hamile pilatesi cd sini almayı düşünüyorum. Bu akşam deneyip memnun kalıp kalmadığımı söylerim kaydirigubbakcemile2

doktordan yenı geldım ve canım cok sıkıldı bebğin herseyı boyu suyu elı bacagı agzı burnu haftasına göre cok ıyı cıktı ama ense kalınlıgından şüphelendım dedı doktor 2 hafta sora gel bakalım dedı ama dedıkı o kordon varya kızlar doktor tıbbı adını soledıde unuttum amnıon.... gibi bişi dedi o suan pozısonu geregı ensesının arkasında duruo oda benı yanıltıo olabılır dedı oyuzden 2 hafta sora gel tekrar bakalım dedı çok uzgunum moralım berbat yaaaa ağlıorummm hep:gitme:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…