2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yaa neyee ağlıyosunnn ağlama lütfennn hemenn başkaa bir doktoraa başkaa bir hastaneyee gitt hiçç durmaaa git başkaa biryerdee ultrasona girr.. içini rahatlattt ne bakıyosun sen ona yaaa boşuna üzme kendinii benim de cuma günü sağlık ocağındaa çok moralimi bozdolarr ikitane acemi ebee güyaa bebeğin kalp atışlarını dinlicekler aralarında yorum yapıyolarr bebeğin kalbi yavaş mı bana mı öle geldi falan diyeee o kadar çok üzüldüm kiii ertesi gün doktora gittim doktorr hayırr dedii gayett sağlıklı dediii sen bi dahaa gitme orayaa dedii... sen deee gitti başkaa birineee başkaa ultrasonaa lütfennn....

cnm üzülme Allahın izniyle bişey olmaz dr.da emin değil sonuçta kesin bişey dememiş sana.Cnm birde ense kalınlığı ölçümü için daha erken değilmi benim dr.um 12.haftada çağırdı.11-14 arası bakılıyormuş ama en sağlıklısı 12.hafta dedi.bence sen 2 hafta sonra gittiğinde herşey normal çıkacak boşu boşuna üzülme cnm bebişinide üzme.:teselli:

hanı başka bı doktora gıtsem o da bana 12. haftayı bekle demıcekmı kı acaba evet 2 hafta sora yapıcam dedı testı ama ordakı kordonun kalınlıgımı bebgın mı net deıl dedı bunun dısında hersey cok guzel gıtmıs dedı..napıyım gıdıyımmı bı profosere yoksa azcık dahamı buyumelı bebek

Yapma güzelim ağlama bak eli kolu düzgün çıkmış üzme kendini inan şu ikili test dedikleri şey benide şişirdi dünden beri ama moralimizi yüksek tutmaya çalışcaz Rabbim sağlıklı güzel evlatlar nasip eder inşallah hepimize.Bence henüz senin ense kalınlığına bakması için erken bi zamandasın 2 haft sonra çok güzel olucak herşey üzme kendini olurmu iyi düşün iyi olsunnnnn......

LOVER1984 bende ozlemayd na katılıyorum başka dr.a git cnm için rahatlasın.Dr.lar bazen hastanın psikolojini düşünmeden umarsızca yorum yapabiliyorlar.sen takma cnm kafana başka dr.a git

Günaydın arkadaşlar hepinize...
Lover1984 dr yanılabilirim demiş hemen yenik düşme canım nolur .2 hafta geçmez sana şimdi ama stres yaparsan bebeğinde üzülür..Usg cihazı iyimiydi nebilim beklemek zor gelirse başka dr git 4 boyutlu cihazlara gir..

vallaa bu dr. net olmayan bişi için şimdidenn baktığını vee böyle bişey olduğunu iddia ediyosaa seni bu kadar üzüyorsaa bu saatten sonraa zaten gitme bilee onaa amaa bennn için rahatlasın diye diyorumm başka bir doktora gitt vee olanları anlattt en azından bunu anlamak için çok erkennn o dr saçmalamış dmeesi bilee seni rahatlatır... ya daa belkide erken değildirr o daa yapar ölçüm falan...

ya bıde bana dedıkı şuan bebegı aldıramazsın ama ense kalınlıgı tespiti yapılırsa yasal hakkın dogar dedı benı sandalyede yıktı bıraktı ozaman ben acıbadem de bı prof. var onnu arıyım randevu ıstıyım hemen

Ay çok sinirlendim bu doktora ya ben şimdi. Gerizekalı mı o Allah aşkına ona neymiş aldırmalar falan çocugu.... Öyle şey sölenirmiymiş hiç.... Ya bence sen gerçekten değiştir lover doktorunu.... Bu kadarda vicdansızca sölenirmi hiç bu sözler ya... bakkaldan elma aldırıyo sanki....

inanmıyorummm yaa ne kadar acımasız yorumlar bunlarr... canımmm benimmm dilerim kötü bişi yokturr amaa bizimmm şuann canımızı sıkann moralimizi bozannn herşeyden uzak durmamız lazımm stresss çokk tehlikeli o yüzdennn sakin ol vee git bi profa amaaa kaalbini ferahh tutttt... iyi düşünnn....

canım gözünaydın bebeğini görmüşsün...hiç canını sıkma zaten dr.unda söylemiş pozisyonundan dolayı olabilir diye...sıvı falan alıcaklarını sanmıyorum...ailende bu rahatsızlığı olan varmı ?yoksa hiç moralini bozma arkadaşım...benim 2.li testimde 2 dr birden baktı bebeğim çok hareketli olduğu için enseyi ölçemediler çok uğraştılar 20 dak..karıştırdılar karnımı ancak ölçebildiler...boşuna üzme kendini....:1no2:

yaa ne kadar kolay geliyor inanamıyorum bunları söyleyebildiğine.ne kadar kolay kestirip atmak çok sinirlendim ya klava:klava:cnm sen iyi düşün iyi olsun hem bencede ense kalınlığı için erken bir zaman sen dr.nu değiştir.böyle bir dr.la 9 ay geçirme

kesinlikle gitme daha bu dr ayy bende sinirlendim hem emin olmuyo hem sana dediğine bak ..
Daha bunun 3 lü testi var amniosentezi var nekadar bilmiş hemen aldıralım diyo kesinlikle başka randevu al tatlım bu dr değişş

allahın izniyle hiç bişey olmaz sıkma canını :) senın moralın ne kadar yerınde olursa bebekte o kadar sağlıklı olur bence bi doktora daha gıt derim ama sen bılırsın tabıkı en azından her gun düşünüp moralın bozulmaz - bazen doktorlar boşu boşuan evham yapmamıza neden olabılıyolar.banada bı doktor çocugun olmaz demişti gunlerce ağladım içim rahat etmedı bı doktora daha gıttım gayet saglıklı bi şekılde anne olabılırsın dedı o yüzden çok üzme kendını ... en kısa zamanda guzel haberını alıcaz bılıyorum :))))))

Canım Üzülme Lütfen Benim Doktorum 2'Li Testi % 70 Yanlış Çıkıyo Diye Yapmadı
Herşey 3'lü Testte Belli Oluyormuş Herhangi Bi Gariplik Kesin Olarak Varsa O Zaman Amniyosentez Yapılıp Kesin Sonuçlara Ulaşılıyormuş Daha Hiçbirşey Belli Değil Ağlayarak Bebişinide Kendinide Üzme Lütfen Ayrıca Doktor Sana Yanılıyo Olabilirm Bile Demiş
Üzülüp Şüpheye Kapılmak İçin Çok Erken Lütfen Kendini Üzme Rabbim Sağ Salim Kavuşturacak İnşallah Hepimizi Bebeklerimize :Saruboceq:

canım ben zaten öğrendıgım günden beri gundeen az 30 - 45 dk yürüyorum birde 4 ayımı tamamlamak üzereyim o yüzden bı hazırlık yapmam gerekıyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…