2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha başlamadım 3 ay bitince inşallah başlamayı planlıyorum hafif yürüyüşlere...

benımde yüz üstü yatma sorunum var nasıl alışıcam bilmiyorum yüz üstü yatmöadan zor uyuyorum ((( umarım alışırız :)))
ay evet ben yüzüstü de yatarım ..alışıcaz herhade mecburen canım...

aldım prof a 14,30 da randevum var inşallh hayırlı haberlerle gelırım

inşallah kızlar hepinizden allah razı olsun öğlen gelcem inşallh yazıcam sonucu hemen

canım hemen sıkma kendini ya... randevunu alduığın iyi olmuş prof.tan...bence de 10.hafta erken dr. panik yaptırtmış seni boşyere bence..ama yüreğini ferah tut inş. bişicik çıkmıcak sonucunu bekliyoruz...olumunekankayizsmile

Hayatım 12. haftadan önce ense kalınlığına bakması sacma geldi bana herşeyden önce bütün doktorlar 12. haftada bakıyorlar. Hiç moralini bozma 12. haftada başka bir doktora git. Gitme bir daha o ruhsuz doktora.

mayıs annelerinin çoğunun içine doğan erkek galiba bakalım kimlerinki doğru çıkacak.
benimki dogru çıktı erkek

canım hiç sıkma canını iyi yapmışsın başka doktordan randevu almakla.hayırlı haberlerini bekliyoruz

Lover inşallah güzel haberlerle gelirsin canım güzel düşün .

rucan drum bana 20 dk yürüyüş dedi mutlaka ben de günlük en az 20 dk yapıyorum bazen geçiyor

lover1984 canım zaten sana demiş kordon arkada yanılıyorum die hiç canını sıkma sen başka bi doktora git eğer için rahatlayacaksa, zaten randevuda almışsın bende perşembe günün 11+6 olucam ve 2,li testim var hemde kuzucuğumu görcem herşeyin hayırlısı .. güzel düşün güzel olsun..

ece 1982 hayırlı olsun cnm oğluşun bende çok merak ediyorum benimde içime erkek doğuyor ama tabi kız olsa hiçte fena olmaz benim için.zemuszemusSağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez :ecrin_bebek:

HAYDİ BAKALIM İNŞ....görüceksin boşuna üzmüşsün kendini...o ilk gittitğin dr ve hastane neresi bilelimde gitmeyelim oraya..manyak heriffklava:

subaru canım özelden msj atmışsın cevap yazdım ama gönderemdım çünkü herkese özelden msj atamıyomuşum (((

evet yaptırdım benımkısınde sonuç kağıdının altı kısmında bizim bile anlıcamız dılle her hangı bı rısk yoktur dıe yazıyor ben yınede gösterdım doktora o da aynısı söyledı ama yınede sonuç kağıdımdan bişey anlamaya çalıştım ama anlamadım ((

rucan 50 msj ı geçmeyince özel msj atamıyorsun cnım ben öyle biliyorum

nevra nasıl gidiyor

bende hep sağıma alıştım soluma bir türlü uyuyamıyorum bakalım ileriki aylarda napcaz çok zorlanıcaz galiba çünkü sol tarafa uyumak önemli sitelerden birinde okumuştum

YA BEN NASIL ÖZELDEN msj attım bilmiyorum...inan farkında değilim..kusura bakma yanlışlık olmuş...

nevra nasıl gidiyor

bende hep sağıma alıştım soluma bir türlü uyuyamıyorum bakalım ileriki aylarda napcaz çok zorlanıcaz galiba çünkü sol tarafa uyumak önemli sitelerden birinde okumuştum

sol taraftan bebege kan akışı daha kolay oldugu için sol tarafınıza yatın dıyorlar...

sol taraftan bebege kan akışı daha kolay oldugu için sol tarafınıza yatın dıyorlar...

RUCAN SENİN ÇİZELGEN DİKKATİMİ ÇEKTİ...14+6 MAŞALLAH...SEN GRUPTAKİ EN BÜYÜK BEBEĞİMİZİN ANNESİSİN SANIRIM...başka varmıydı bu haftalarda olan..

lover canım, takma o doktoru eminim bebeğin çok sağlıklıdır inşallah. sen kalbini ferah tut, allaha güven. dualarını eksik etme. gideceğin doktor çok güzel söylecek inşallah. üzülüp de bebeğini de üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…