aldım prof a 14,30 da randevum var inşallh hayırlı haberlerle gelırım
Hayatım biraz geç olacak cevabım heran online olamıyorum işyerinde arada giriyorum. Ben Acıbadem de Aylin hanım a gidiyorum ikinci gebeliğim bu ilkinde 5 haftalıkken düşük yapmıştım geçen sene. Bebek gelişmemişti kesenin içinde. O zaman Jimer e Melike hanım a gidiyordum kötü anılarım olduğu için doktorumu değiştirdim. Bu sefer çok şükür herşey iyi gidiyor.Sen hangi hastaneye gidiyorsun,doktorun kim?[/QUOT
ben dee işyerimee çok yakın olduğu için bahar tıp'a gidiyorum. güler hanım doktorumm iki kez görüştük amaa güler yüzlüü vee sormadan kafanın içinden geçenlerii anlatıyoo şimdilikk problem yokk... allahhh bunu sağlıkla kucağıan almayı nasip etsin inşallah canım...
Amin canım sağolasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi. En önemlisi doktorun içine sinmesi sorduğun sorulara güleryüzle sıkılmadan yanıt vermesi. Hamilelikten dolayı zaten hassasız.
arkadaşlar şey sorucam aranızda egzersıze başlayanlar yada başlamayı düşünenler var mı?
ben başlamak ıstıyorum ama en doğrusu ne bılmıyorum ebru şallının hamıle egzersız cd sını alıyım dıorum ama kararsızım sizede sorayım dedım ?
ay evet ben yüzüstü de yatarım ..alışıcaz herhade mecburen canım...benımde yüz üstü yatma sorunum var nasıl alışıcam bilmiyorum yüz üstü yatmöadan zor uyuyorum((( umarım alışırız :)))
doktordan yenı geldım ve canım cok sıkıldı bebğin herseyı boyu suyu elı bacagı agzı burnu haftasına göre cok ıyı cıktı ama ense kalınlıgından şüphelendım dedı doktor 2 hafta sora gel bakalım dedı ama dedıkı o kordon varya kızlar doktor tıbbı adını soledıde unuttum amnıon.... gibi bişi dedi o suan pozısonu geregı ensesının arkasında duruo oda benı yanıltıo olabılır dedı oyuzden 2 hafta sora gel tekrar bakalım dedı çok uzgunum moralım berbat yaaaa ağlıorummm hep:gitme:mafoldumben
inşallah kızlar hepinizden allah razı olsun öğlen gelcem inşallh yazıcam sonucu hemen
inşallah kızlar hepinizden allah razı olsun öğlen gelcem inşallh yazıcam sonucu hemen
doktordan yenı geldım ve canım cok sıkıldı bebğin herseyı boyu suyu elı bacagı agzı burnu haftasına göre cok ıyı cıktı ama ense kalınlıgından şüphelendım dedı doktor 2 hafta sora gel bakalım dedı ama dedıkı o kordon varya kızlar doktor tıbbı adını soledıde unuttum amnıon.... gibi bişi dedi o suan pozısonu geregı ensesının arkasında duruo oda benı yanıltıo olabılır dedı oyuzden 2 hafta sora gel tekrar bakalım dedı çok uzgunum moralım berbat yaaaa ağlıorummm hep:gitme:mafoldumben
benimki dogru çıktı erkekmayıs annelerinin çoğunun içine doğan erkek galiba bakalım kimlerinki doğru çıkacak.
HAYDİ BAKALIM İNŞ....görüceksin boşuna üzmüşsün kendini...o ilk gittitğin dr ve hastane neresi bilelimde gitmeyelim oraya..manyak heriffklava:
subaru canım özelden msj atmışsın cevap yazdım ama gönderemdım çünkü herkese özelden msj atamıyomuşum(((
evet yaptırdım benımkısınde sonuç kağıdının altı kısmında bizim bile anlıcamız dılle her hangı bı rısk yoktur dıe yazıyor ben yınede gösterdım doktora o da aynısı söyledı ama yınede sonuç kağıdımdan bişey anlamaya çalıştım ama anlamadım((
nevra nasıl gidiyor
bende hep sağıma alıştım soluma bir türlü uyuyamıyorum bakalım ileriki aylarda napcaz çok zorlanıcaz galiba çünkü sol tarafa uyumak önemli sitelerden birinde okumuştum
sol taraftan bebege kan akışı daha kolay oldugu için sol tarafınıza yatın dıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?