2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım iyi haberlerle gel inşallah.
böyle moral bozan yada ilgilenmeyen doktorlardan nefret ediyorum.
bu kadar özel birşey yaşıyoruz biz.karşımızda anlayışsız birini görmeye tahammül edemiyorum.
bu arada çatlak kremi araştırıyorum.
kimi kakao yağı diyo.
lierac krem(100 ml 46 tl)
clarins krem var.(200 ml 69 tl)
strawbeery de fiyatları iyiydi.acaba alsammı?
siz çatlak oluşmamaısı için ne kullanacaksınız.

ben badem yagı kako yagı kayısı yagı susam yagı bir de bugdaymıydı tam hatırlamıyorum karıştırdım hepsıını onu kullanıyorum üzerine bide bebe yagı sürüyorum

Canlarım selammmmmmmmmm

Bugün eşimle, minnoşumuzu görmeye gittik. gayet iyiydi değerleri. 13 haftalıkmış minnoşumuz. kan aldırdım cumaya alabilirsiniz dediler. salı günü alıcam ben hem de kontrolüme gidicem. Allah herkese nasip etsin. videosunuda aldık bıdır bıdır oynuo bizim oynak bebişimiz.

bebişin ensesi 1,6 çıktı. 7 cm boyu :icecream:

41 kere maşallah:))

Saol canım benim Allah razı olsun. Allah Hepimizinkini bağışlasın:asigim:

amin, inşallah..görüyorum ki herkes birbirini benimsedi, beraber üzülür beraber kızar , beraber sevinir olduk..her zaman hepimiz hep iyi haberler yazarız inşallah..

inşallah canım benim.

ya kızlar rainmistik arkadaşımız bayadır yok. çok merAK Ediyorum. haberi olan var mı? bir ara kanlı akıntısı vardı yanılmıyorsam.

OY OYY OYYYY yerim ben onu teyzesigözün aydın çokk sevindimm..boyuna posuna maşallah

maşallah canım darısı hepimizin başına inşallah...

Selam Tatlım Çok Sevindim Haberlerin İyi Olmasına
Maşallah Bebişine Cinsiyet Hakkında Birşey Söyledimi Kuzu bilmiyorumkismile

maşallah gayet sağlıklı bı bebek allah bizede nasıp etsın en kısa zamanda görmeyı :))

OY OYY OYYYY yerim ben onu teyzesigözün aydın çokk sevindimm..boyuna posuna maşallah

maşallah canım darısı hepimizin başına inşallah...

Selam Tatlım Çok Sevindim Haberlerin İyi Olmasına
Maşallah Bebişine Cinsiyet Hakkında Birşey Söyledimi Kuzu bilmiyorumkismile

saolun canlarım allah razı olsun :) Allah hepinize nasip etsin inşallahhhhopuyorumnanaktan

derencim belli değil cinsiyeti

maşallah gayet sağlıklı bı bebek allah bizede nasıp etsın en kısa zamanda görmeyı :))
Saol canım allah razı olsun. hepinize mutlu haberler nasip etsin
Arkadaşlar bu ense ölçümü sırasında karına çokmu bastırıyorlar bi yerde okumuştum doğrumu acaba?

yok canım benimkine çok bastırılmadı. normaldi yani. canım acımadıbilmiyorumkismile

gözün aydın cnmm hayırlı olsunn cinsiyetini göremedimi dr.

Zonox, gozun aydin canim, masallah minnosuna, cok sevindim hersey yolunda cok sukur.
Insallah kucaginada alicagin gunleri goruceksin, hepberaber insallah.

Kizlar, benim randevumda bu persembe ogleden sonra. Insallah bende hayirli haberlerle gelirim. Kan tahlillerimi gecen sali yaptirmistim, bu persembe herturlu sonuclarimizi alicaz yani hayirlisiyla:))

nekadar heyecan verici ya beklemek, eyvahedigeldismile
bebisimide 5 haftadir gormedim cok ozledimmmhihoyyyt

gözün aydın cnmm hayırlı olsunn cinsiyetini göremedimi dr.
yok canım göremedim dedi ama inanmıyorum gördü ama söylemedi :)

canım seninkide perşembe inşallah mutlu haberlerini duyarız. inanılmaz güzel bi duygu. eşim bebeği görünce mutluluktan uçtu opuyorumnanaktan

kızlar gecmişe bakamadım..umarım herkes iyidir..Benim yine bulantılarım basladı..Valla cok sıkıldım artık..Bende tadına varmak istiyorum artık hamileligin..Bir de içimde bir sıkıntı var..Hİç bişey beni mutlu etmiyo..Eşim nasılsın demek için arıyor aglıyorum..Niye böyle oldum ya..Kendimi cok garip hissediyorummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…