2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, ben ii değilim buğün nedensiz ağlıyorum, hiçbişeyden mutlu olamıyorum buğün..

hormonların sonucu canım..al bendende o kadar..bi bakıyorum mutluyum..on dakka sonra dokunsam ağlayacağım..bazen endişeli bazen rahat..karman çorman bişey oldum..çoğu zamanda sinirli ve gerginim..terör estiriyorum.kaydirigubbakcemile3sanırım bu duruma alışacağız,yapacak bişey yok çünkü..opuyorumnanaktan

TEŞK.LER..allaha şükürler olsun biraz daha iyiyim..bulantılarım biraz hafifledi
çok geçmiş olsun allah şifa versin baş ağrısıda çok zor :çok üzgünüm:

ya turko bi araştırma yapıyorum..nette başak bir hamiel sitesini gezerken gördüm...2.li test sonuçlarında free ( serbest )HCG değeri 50.nin altında olanların erkek 50.nin üzerinde olanların kız olma olasılığı varmış...cinsiyeti belli olan anne adayalrımıza sordum cvp alamadım..
benim değerim 36,1 bu sonuca göre erkek ..yarın dr gidicem cinsiyetine bakıcak dr.um..doğruluk payını görücem inş...

önce bebek olsun derdiydi..şimdide cinsiyet derdine düştükkaydirigubbakcemile3turkocum sen 14 haftanın içindesin aslında belli olmuştur,doktorun sölemiyosa başkasına git..ay bende çatlayacağım..gerçi rüyalardan mesaj alıyorum amasırnaşık şey

herkese günaydın kızlar bi kaç gündür pek giremiyorum.bende bazı arkadaşlar gibi duygusal bunalımlar yaşıyorum birden ağlayasım geliyor.dün dışarı çıktım o kadar yoruldum ki belim bacaklarım öyle ağırdı ki.sizde de öyle mi arkadaşlar ? 3 yıldır her gün ağlayıp hamile kalmayı bekledim şimdi hamileliğimin tadını çıkaramıyorum ya

sonuçta bu da bir rivayet ama sen yapta bakalım doğruluk payı olursa bizde bakarız..kızz tıp tarihinde yeni bir sayfa açarsın.kaydirigubbakcemile3

benide meraklandırdın canım yaa hadi inşalalh yarın güzel haberlerle gelde bzide bakalım bu sonuç ne kadar dogru
Turkocum Nasılsın Canımm opuyorumnanaktan
allaha şükür canım sen nasılsınn cinsiyeti ne zman ögreneceksin canım

nazocum 10 gün sonra inşallah söyleyecek öyle demişti hem cinsiyete hemde 3lü test için gidecem doktorumdan çok memmunum çok ilgili inşalalh işte 10 sonra merakım gidecekkk ama rüyalar ve tabirler cin takvimleri dogruysa hepsi erkek diyor bakalaım ne olacakk aklinialirimsmileolumunekankayizsmile

allaha şükür canım sen nasılsınn cinsiyeti ne zman ögreneceksin canım

Allah İyilik Versin Canımm a.s.
Valla Benim Normalde 1 Hafta Sonra Kontrolüm Var O Zaman Söylermi Doktorumuz Bilemiyorum Ama Çok Merak Ediyorum Bi Bahane İle Bugün Gitmeyi Düşünüyorum
Acaba Belli Olurmuki bilmiyorumkismile

kızlar midem bulanıyor yaa daha kahvaltı etmedim ondanmı acaba bizim minik prensesin uyanmasını bekliyorumm birde sizlerle sohbetten ayrılamıyorumm

Son düzenleme:
sonuçta bu da bir rivayet ama sen yapta bakalım doğruluk payı olursa bizde bakarız..kızz tıp tarihinde yeni bir sayfa açarsın.kaydirigubbakcemile3

TABİİKİDE...doğruluk payı % 75 ciddi bir rakam...
eeee öyle kolaya kaçmak yok...sizde 2.li test sonuçalrınızı söyledinde artık karşılaştıralım:dance:

okadar çok istiyorsan bi git söylemese bile bebişini görürsün bana her hafta gel dese gidecem çok güzel oluyor izlemesii demii işallah bir ip ucu verir bana doktorum vermedi ip ucu hiçbişey demişti son 10 gün gün sayıyorumm elbise almak için cinsiyeti bekliyorm aldıklarım hep sarı yeşil beyaz iki cinsiyete gelir diye belli olsa mavi veya pembe alamıyorum

Gidicem İnşallah Öğleden Sonra Doğru Diyosun En Azından Meleğimi Görürüm
Bizimkilerde Hep Yeşil Beyaz Alıyo zemuszemus Diğer Renkli Kıyafetlere Bizde Başlayamadık Hala Canım boshayallersmile
Ben Bi Doktorumuzu Arayım Acaba Bu Haftalarda Cinsiyetini Söylediği Bebekler Olmuşmu Bi Öğreneyim :icecream:

Son düzenleme:

ben daha hiç bişey alamadım daha doğrusu cesaret edemıyorum çok erken bişeyler alma derler bizim burda ne bılyım ondan korkuyorum galıba - vitrinlerde görünce dibim düşüyo ama yinede alamıyorum bişey (((

canımm yaaa benimmm sonuçlarım haftaya çıkacak amaa bu hcg dediğin şu doktorun ölçtüğü şey mi test kağıdına bişiler yazdıı onu hatırlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…