Günaydın Kızlarr
Nazo Rüyan Hayırlara Vesile Olsun Canım
Rabbim Gönlüne Göre Versin İnşallah.
günaydın kızlar, ben ii değilim buğün nedensiz ağlıyorum, hiçbişeyden mutlu olamıyorum buğün..
günaydın kızlar, ben ii değilim buğün nedensiz ağlıyorum, hiçbişeyden mutlu olamıyorum buğün..
günaydın kızlar...güzel günler.....
turkbayragi
canım valla bende hayırlısıyla eli ayagı düzgün saglıklı bir erkek olsun istiyorumda allahın taktiri artık yakında ögrenecem cinsiyetini inşallahh allah hayırlısıyla kalbimize göre versinn
saol canım iyiyim sen nasılsınn bulantılarım okadar şiddetli degil artık ama tam geçmedi beni hala rahatsız ediyor birde baş agrılarım çok oluyor ......
yok canım heralde durmyor yapılmıştı kızımda ama ben o sonucu nereye attım valla unuttum şükür kızımda çok saglıklı dogdu
günaydınnn canım ya bak bende merak ettim ama benim 2li testtim olmadı doktor ölçümler çok güzel hiç gerek yoktur gelecek ay 3lütest yaparız demişti benim hcg kaç acaba cinsiyetini okadar merak ediyorum kiiCADIARZUCADIARZUCADIARZU
TEŞK.LER..allaha şükürler olsun biraz daha iyiyim..bulantılarım biraz hafifledi
çok geçmiş olsun allah şifa versin baş ağrısıda çok zor :çok üzgünüm:
ya turko bi araştırma yapıyorum..nette başak bir hamiel sitesini gezerken gördüm...2.li test sonuçlarında free ( serbest )HCG değeri 50.nin altında olanların erkek 50.nin üzerinde olanların kız olma olasılığı varmış...cinsiyeti belli olan anne adayalrımıza sordum cvp alamadım..
benim değerim 36,1 bu sonuca göre erkek ..yarın dr gidicem cinsiyetine bakıcak dr.um..doğruluk payını görücem inş...
benide meraklandırdın canım yaa hadi inşalalh yarın güzel haberlerle gelde bzide bakalım bu sonuç ne kadar dogruTEŞK.LER..allaha şükürler olsun biraz daha iyiyim..bulantılarım biraz hafifledi
çok geçmiş olsun allah şifa versin baş ağrısıda çok zor :çok üzgünüm:
ya turko bi araştırma yapıyorum..nette başak bir hamiel sitesini gezerken gördüm...2.li test sonuçlarında free ( serbest )HCG değeri 50.nin altında olanların erkek 50.nin üzerinde olanların kız olma olasılığı varmış...cinsiyeti belli olan anne adayalrımıza sordum cvp alamadım..
benim değerim 36,1 bu sonuca göre erkek ..yarın dr gidicem cinsiyetine bakıcak dr.um..doğruluk payını görücem inş...
allaha şükür canım sen nasılsınn cinsiyeti ne zman ögreneceksin canımTurkocum Nasılsın Canımm opuyorumnanaktan
önce bebek olsun derdiydi..şimdide cinsiyet derdine düştükkaydirigubbakcemile3turkocum sen 14 haftanın içindesin aslında belli olmuştur,doktorun sölemiyosa başkasına git..ay bende çatlayacağım..gerçi rüyalardan mesaj alıyorum amasırnaşık şey
allaha şükür canım sen nasılsınn cinsiyeti ne zman ögreneceksin canım
sonuçta bu da bir rivayet ama sen yapta bakalım doğruluk payı olursa bizde bakarız..kızz tıp tarihinde yeni bir sayfa açarsın.kaydirigubbakcemile3
Allah İyilik Versin Canımm a.s.
Valla Benim Normalde 1 Hafta Sonra Kontrolüm Var O Zaman Söylermi Doktorumuz Bilemiyorum Ama Çok Merak Ediyorum Bi Bahane İle Bugün Gitmeyi Düşünüyorum
Acaba Belli Olurmuki bilmiyorumkismile
okadar çok istiyorsan bi git söylemese bile bebişini görürsün bana her hafta gel dese gidecem çok güzel oluyor izlemesii demii işallah bir ip ucu verir bana doktorum vermedi ip ucu hiçbişey demişti son 10 gün gün sayıyorumm elbise almak için cinsiyeti bekliyorm aldıklarım hep sarı yeşil beyaz iki cinsiyete gelir diye belli olsa mavi veya pembe alamıyorum
Gidicem İnşallah Öğleden Sonra Doğru Diyosun En Azından Meleğimi Görürüm
Bizimkilerde Hep Yeşil Beyaz Alıyo zemuszemus Diğer Renkli Kıyafetlere Bizde Başlayamadık Hala Canım boshayallersmile
Ben Bi Doktorumuzu Arayım Acaba Bu Haftalarda Cinsiyetini Söylediği Bebekler Olmuşmu Bi Öğreneyim :icecream:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ÖZLEMAYD.günaydın...nasılsın ?
bebeğin cinsiyetini ilk öğrenenlerdensin tekrar hayırlı olsun ...
sen 2.li testini yaptırmıştın değilmi..sana zahmet free HCG değerini söyleyebilirmisin..ordaki sonuca göre bebeğin kız yada erkek olma olasılığını kontrol edicem de....zahmet olmayacaksa sana çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?