2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canımm yaaa benimmm sonuçlarım haftaya çıkacak amaa bu hcg dediğin şu doktorun ölçtüğü şey mi test kağıdına bişiler yazdıı onu hatırlıyorum...

2.li test sonucun mu haftaya çıkacak?
2.li test için kan verdikya onun sonucu yani kan değerleri
free(serbest) HCG

derencim hadi bakalım bebişini görde gel inşalalh cinsiyetide ögrenirsinnn çok güzel olur demi

derencim hadi bakalım bebişini görde gel inşalalh cinsiyetide ögrenirsinnn çok güzel olur demi

Ayy Süper Olur Turkanımmm Anca Öğleden Sonra Gidebilirim Canımmm
İnşallah Öğrenirim İnşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq:

hcg değeri 50 nin altındaysa erkek bebiş50.nin üzerindeyse kız:ecrin_bebek: oluyoımuş muş..

canımmm hcg değerleri 50 li 60 lı rakamlar değil kii... netten baktım şimdi normal değerler aşağıdaki gibiymiş....

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Özlemciğim...bu normal kan değerleri değil...sadece 2 li test te verdiğimiz free HCG değeri
senin sonuçların haftaya gelsin bakalım nasıl olacak:dance:

yapma ya bak çok heyecanlandırıyorsun benide subaruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafaduldendelikafadulden

baharnazzzzzzzzzz
seninkinin doğru olma olasılığı çok yüksekkkk
benimki 36,1 şüpheli ama seninki nerdeyse kesin diycem yawwwwwwwwwwww:dance::dance::dance:

ya bir serbest beta hcg var birde serbest beta hcg ekuvalan değeri var
1.cisi dimi bu içinde bulunduğumuz haftanın gebelik değeri gibide düşünülebilir belkide özlemayd haklı yani o değerdir sabır sabır hayırlısıyla haftaya belki öğrenirim benim için fark etmiyor adece eşim çok istiyor erkek olmasını

CANIMCIM..zaten normal hcg değeri 50 lerde değil:1no2:..bu kısımları hepimiz hamilleiğimizin başında yaşadık biliyoruz:roflol:
2.li testteki free HCG değeri özlemayd yanılıyo baharcımmm

canım ya çok sevindim bunu duyduğuma. dün senden o kadar etkilendim ki anlatamam. evde pc yok bakamadım da. dün akşam hep aklımdaydın. Gece rüyama bile girdin. Hep seninle uğraştım bütün gece rüyamda. Aslında biliyordum böyle olacağını. emin ol 2 hafta sonra daha güzel bir sonuç göreceksin. hiç kötü düşünme. Benim yengemin 3lü testi bozuk geldi. o kadar üzüldük ki anlatamam. anne karnından şırınga ile su aldılar. Ankaraya gönderdiler. 1 ay mayalandı vs. o kadar bekledik ama sonuç geldi tertemiz. ve o yiğenim diğer çocuklardan çok zeki. 3 yaşında ama büyük adam gibi. bakkalda bana hesap ödettirmiyor düşün yani:)) cebinden para çıkartıp bakkalcıya veriyor. umarım seninkide çok zeki, çok sağlıklı olur. sakın üzme kendini. inan sonucun çok güzel olacak. rüyamda gördüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…