canımm yaaa benimmm sonuçlarım haftaya çıkacak amaa bu hcg dediğin şu doktorun ölçtüğü şey mi test kağıdına bişiler yazdıı onu hatırlıyorum...
derencim hadi bakalım bebişini görde gel inşalalh cinsiyetide ögrenirsinnn çok güzel olur demi
2.li test sonucun mu haftaya çıkacak?
2.li test için kan verdikya onun sonucu yani kan değerleri
free(serbest) HCG
hay allahım yaw....baharnaz nerden sordun sen bana bunu benide meraklandırdın sabahtan beri :)
hay allahım yaw....baharnaz nerden sordun sen bana bunu benide meraklandırdın sabahtan beri :)
canımmm iştee o kan sonuçlarıı haftayaaa çıkacakk:sinifsinif:
bişi dicemm ben de hatırlıyorum bunu dediğinii bi rakam vermiştin o rakam kaçtıı...
subaru geldim canım
ama sen bir msında yazmıştın bende merak ettim serbest Beta HCG değerim 17.800 bunumu soruyorsun
hcg değeri 50 nin altındaysa erkek bebiş50.nin üzerindeyse kız:ecrin_bebek: oluyoımuş muş..
hoşgeldin...oooo seninde 50.nin altında doğruysa eğer erkek bebiş geliyoooooo:teytey:
canımmm hcg değerleri 50 li 60 lı rakamlar değil kii... netten baktım şimdi normal değerler aşağıdaki gibiymiş....
Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25
- 40 hafta 3,640 - 117,000
yapma ya bak çok heyecanlandırıyorsun benide subaruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafaduldendelikafadulden
ozlemayd 2 dakka çıldırcaz erkek bebiş geliyo diye izin vermiyosun
ya bir serbest beta hcg var birde serbest beta hcg ekuvalan değeri var
1.cisi dimi bu içinde bulunduğumuz haftanın gebelik değeri gibide düşünülebilir belkide özlemayd haklı yani o değerdir sabır sabır hayırlısıyla haftaya belki öğrenirim benim için fark etmiyor adece eşim çok istiyor erkek olmasını
ben geldım kızlar doktora gıttım acıbadem prof. o da baktı bebeğe herseyı gayet guzel suan mısıl mısıl uyuyo dedı ama dedı ben olsaydım suan ense kalınlıgı hakkında yorum yapmazdım ama anormal olmamakla bırlıkte kalınlık azda olsa var endişelenıcek boyutta deıl dedı ve ayrıca yıne olçumlerle ılgılı bı doktorun fıkrını aldı prof dedıkı o da su haftalarda sebebsız kalınlık gözlenebılır ama yorumlamak 2 hafta sonra olabılır endıseye kapılmayın testlerı yaptırın bana gelın dedı allah askına dualarınızı beklıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?