2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

CANIMCIM..zaten normal hcg değeri 50 lerde değil:1no2:..bu kısımları hepimiz hamilleiğimizin başında yaşadık biliyoruz:roflol:
2.li testteki free HCG değeri özlemayd yanılıyo baharcımmm

inşallah ben yanılıyorumdur daa baharnazın oğlu olur:

Bebeğin cinsiyetinin test sonuçları üzerindeki etkileri de pekçok araştırmaya konu olmuştur. Aralık 2002'de yayınlanan bir çalışma kız bebeklerde serbest beta-hCG'nin daha yüksek olabildiğini ortaya koymuştur.

dr.alper mumcunun sitesinden kopyaladım

inşallah ben yanılıyorumdur daa baharnazın oğlu olur:

amiinn...inş...allah hepimizin gönlüne göre versin inş...
herşeyin en doğrusunu ancak allah cc bilir...bu veriler % 100 doğru değil sadece % 75 doğru çıktığını yazıyodu sitede....öyle olsaydı...drlar herkesin kan sonucuna bakarak cinsiyetini söylerdi....
benimki sadece vakit geçirmek yada merakımı yenmeye çalışmaktısempatiksalakcinni...herşey allahtan allahtan gelen herşeye razıyım....yeterki sağlıklı olsun...

bu sabah birinin daha dr kontrolü vardı kimdi arkadaşlar hatırlayamadım ismini...
gelsede güzel haberlerini alsak azcık keyfimiz yerine gelse :)

canım benımkısınde fb hcg : 29,9 dıor bunu mu kastedıyosunuz ? benım kıde erkek değilmi yanlış anlmadım sanırım :))))

canım benımkısınde fb hcg : 29,9 dıor bunu mu kastedıyosunuz ? benım kıde erkek değilmi yanlış anlmadım sanırım :))))

evet doğru anlamışsın ...2li test için verdiğin kanın Free HCG sonucu 29,9 diyosan
bi varsayıma göre bebişinn erkek
huhhhh huuuuu:teytey::teytey:

selamlar herkese..kızlar iki gündür uyku yüzü görmedim, öksürükten uyuyamıyorum..karnım taş gibi oldu öksürmekten, hala da traktör gibi öksürüyorum..doktorumu aradım kbb ciye gözük dedi, gözüktüm, bana antibiyotik(duocid) ve bir sprey verdi (kloroben). güvenle içebilirsin dedi, doktorumu aradım o da içebilirsin dedi..eczacıya sordum o da hamilelere bu veriliyor dedi. ancak prospektüsünde hamilelerde bi zararı saptanmamıştır ama emniyeti de saptanmamıştır diyor...ne yapacağım ben(((

geçmiş olsn cnm işin içinde bebiş olnca insan güvenilir olsa da güvenemio doktorum da bana ağrı kesici minoset ya da parol önermşti ama içemiorm bende kıyamıorm bebeğime :uhm:

canım çokkk ama çokkkk geçmiş olsun...
benim önerim tabii bilemiyorum hastalığının derecesini ama ilaç kullanmamanı tavsiye ederim...ilaç yerine sana önerim öksürük için 1 çay kaşığı bal+limon+zencefil bunalrı bi kasede karıştır günde 3 kere 1 er kaşık ye...
ayrıca bo bol c vitamini..mandalina portakal kivi günde 1 bardak nar suyu....
kırmızı biberde olabilir içinde bol miktarda c vitamini var...
ayrıcaa öksürük için bi tane siyah turp al kafasını kes ama kapak gibi olsun içini oy.içine 1 kaşık bal koy kapağını kapat hiç ışık görmeyecek şekilde muhafaza et...akşamdan koysan sabaha kadar o turp içindeki bal sulanıcak sabah kapağını aç..1 kaşık bundanda iç...çokk faydasını göreceksin allahın izniyle...güvenilir olup olmadığınıda int.araştırabilirsin...
ben yaklaşık 1 yıldır ilaç almıyorum ..2 kere grip oldum derin öksürüklü malum sigaradan dolayı bunalrı kullandım çok iyi geldi...allah şifa versin

cnm tavsiyelerin çok güzel ama nar suyu için bişey söylemek istiyorum seda sayana ibrahim saraçoğlu konuk olmuştu gebelerin ilk 3 ayında nar suyu içmesi sakncalı olabiliyor demişti düşük tehlikesi yapabiliomuş ya da lekelenme artk ne kdr doğru bilemem ama dikkat etmekte fayda var bi de düşük tansiyonlularda iyice düşürüyormuuşş:uhm:

Son düzenleme:

rica ederim....sanırım 1 bardak nar suyunun zararı olmayacak...çünkü geçen yıl kızkardeşim hamile idi şansına hamileliğin başında domuz gribine denk gelmişti..
dr ona bol bol c vitamini ve nar suyu önermişti...oda kullandı bunları ama her bünye farklı olabilir...bence 1 bardaktan zarar gelmez...
bulantıalrım geçsin ben hergün sıkıp içicem nasipse 1 numaralı antioksidan ..
çekiniyosan içme ....tekrar geçmiş olsun...

kızlar gunaydın nasılsınız bakalım? ben bugun 2 li test için gidicem öğleden sonra bana şans dileyin inşallah hayırlı haberlerle gelirim :CüvCüv: akşam yazarım artık..

canım bende dr un verdıyse iç hasta olman bebeğe daha çok zarar verıyo bende antıbıyotık içmek zorunda kaldım dua ede ede içtim geçmiyor ilaç almadan bol bol dinlen geçmiş olsun

çook teşekkür ederim kızlar, akşama bu turp tarifini deneyeceğim, diğer çay çorba herşeyi denedim malesef bi çözüm olmadı...bunlar da çare olmazsa ilaç alıcam artık, çünkü boğazımdaki iltihap bu sefer bebeğe zarar verebilir diye korkuyorum...

inşallah turpla bal çare olur(

Günaydın canlarımmmmm

SUBARU, bu haber doğru ise benim beta hcgm çok yüksekti. hamiş olduğumu öğrendiğimde hatta ikiz sanmıştım. (ikizlerinki fazla çkar)kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…