2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

haklı olabilirsn cnm ama insan ne duysa çekinio işte inşallah hepimniz kazasız belasız doğum yaparz alırız bebişleri kucağımıza

sağol canım, iki doktor bir eczacı zararı yok dedi ama işte dua ede ede içeceğim dediğin gibi(

CANIM..zencefil bal limon karışımını unutma onuda dene

Günaydın canlarımmmmm

SUBARU, bu haber doğru ise benim beta hcgm çok yüksekti. hamiş olduğumu öğrendiğimde hatta ikiz sanmıştım. (ikizlerinki fazla çkar)kafamçokkarıştı

zonox günaydııınnn.....
bahsi geçen beta hcg sonuçalrı değilyerimseniben
2.li test için verdiğimiz kan değerinin sonucu yani free HCG değeri

sen .2li testini yaptırmışmıydın ?

haklı olabilirsn cnm ama insan ne duysa çekinio işte inşallah hepimniz kazasız belasız doğum yaparz alırız bebişleri kucağımıza

amin aminnn inşş....
evet bende ilaçlardan son derece korkuyorum..bana kalsa şifa sebze ve meyvelerde....
allahh yardımcımız olsun...

zonox günaydııınnn.....
bahsi geçen beta hcg sonuçalrı değilyerimseniben
2.li test için verdiğimiz kan değerinin sonucu yani free HCG değeri

sen .2li testini yaptırmışmıydın ?

yaptırdım hayatım. cuma alıcambayanssulusmile o testlerde free beta die bişi mi var. bilmiyorumkismile kız mı erkek mi anlaşılıodelikafadulden

selam kıslar,
bugün nasıl herkes? bende nezle geçti şükür aman kimse hasta olmasın ya insan çok tedirgin oluyo..

canım gözün aydın maşallah..
darısı bizim başımıza...:Saruboceq:

canım iyiki gittin bak bu dr.a..

bence hiç moral bozma birşey çıkmayacak Allahın izni ile.

Dualarım seninle canım...:Saruboceq:

gözün aydın canım maşallah...

canım geçmiş olsun yaşadıkların zor ne diyebilirim ki? Ameliyatın da güzel geçecek inşallah ve inşallah sağlıkla kucağına alacaksın minişini...Dualarımız seninle...:Saruboceq:

Kızlar Allahıma şükür 2li test kan sonuçlarımız geldi bir sıkıntı yok darısı

gözün aydııın....:lepi:

aynen ya ben de ..
batıl inancım yok ama korkum var

canım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsın.ilaç konusu senin kararın tabi bilemiyorum ama limon bal ve zencefil karışımını da dene boğazını yumuşatır..

kızlar gunaydın nasılsınız bakalım? ben bugun 2 li test için gidicem öğleden sonra bana şans dileyin inşallah hayırlı haberlerle gelirim :CüvCüv: akşam yazarım artık..

güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

yaptırdım hayatım. cuma alıcambayanssulusmile o testlerde free beta die bişi mi var. bilmiyorumkismile kız mı erkek mi anlaşılıodelikafadulden

OOOOğğğğ sen bugün geç uyanmakla çok şey kaçırmışsın
bilimsel bir açıklama olmamasına rağmen % 75 doğru çıkma olasılığı varmış mış...
bende başka bi sitede okudum hatta bununla ilgili hamile bayanlar topik bile açmışlar...
2.li test için kan verdik free( serbest) HCG adında
test sonucu yani free( serbest) HCG sonucuna göre değeri 50.nin altındakiler erkek bebek 50.nin üzerindekiler kız :ecrin_bebek: bebek olma olasılığı varmış mışopuyorumnanaktan

29 ekimde sonucu nasıl alıcaksın resmi tatilll

amanınnnnnnnnnnn valla ben ayakta uyuyomuşumkaydirigubbakcemile3
eğer böle bişi varsa bakıcam çok merak ettim. haftaya kontrolüm var 14 haftalık olcak benim minnoş. belki dr.umuz söyler cinsiyetini. canım 29 ekimde labaratuar açık medipol hastanesinde. sadece dr.lar yokmuş.

benim bebek çok hareketli, erkek diorum ben. içime kız doğuyordu ama dün erkek dedim bu bebek. kız bebekler genelde çok hareketli olmalarmış. benim minnoş karnımda kazı çalışması yapıodu. sürekli bişilerle uğraşıodu. erkek annesi olcam ben

nevra, canım teşekkür ederim. darısı tüm arkadaşlarımızın başınaopuyorumnanaktan

kızlar dünden beri bebeğimin 4d videosunu izliyorum. siz de izliyo musunuz.:roflol:

bende yok oyüzden izleyemiyorum
şanslısın canım çok heyecanlı bi duygu dimi
bende istanbula gelince gidicem 4d ultrasonlu olan doktora.ozaman izlerim bol bol

selam guzel annecıkler hepımıze guzel bır gun dılıyorum umarım hepınız cok ıyısınızdıropuyorumnanaktan

HEHEkaydirigubbakcemile3
netten sonuçalrını göremiyosun değilmi....çok meraklandım yawwwwww
canıımmm bebeğin hareketli olmasını cinsiyete bağlama
çünküüüü
kardeşim 4 ay önce doğum yaptı oğlu oldu
9 ay usg de bebeği bir kere oynarken görmedim diyoooo
ayrıcaaaa
kardeşimin eltisi hamile 8 aylık kızı varrrrr bebeği kıpır kıpr hiç durmuyomuş
effffffffffff bir türlü tahmin tutturamadım beeeennnnsempatiksalakcinni

valla meraktayım. babam videoyu gördü kesin oğlan sırtı çok geniş dio. kibrit kutusu büyüklüğündeki minnoşumakaydirigubbakcemile3
ya bu 2li testler kaçıncı haftada yapılıoo???

11-14 arası istanblue

özlem, canım hoşgeldinnnn. serkilaj mıydı ne zaman yapılacak canım? sanırım aramızdan bir süre ayrılıcaksın:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…