rica ederim....sanırım 1 bardak nar suyunun zararı olmayacak...çünkü geçen yıl kızkardeşim hamile idi şansına hamileliğin başında domuz gribine denk gelmişti..
dr ona bol bol c vitamini ve nar suyu önermişti...oda kullandı bunları ama her bünye farklı olabilir...bence 1 bardaktan zarar gelmez...
bulantıalrım geçsin ben hergün sıkıp içicem nasipse 1 numaralı antioksidan ..
çekiniyosan içme ....tekrar geçmiş olsun...
kızlar gunaydın nasılsınız bakalım? ben bugun 2 li test için gidicem öğleden sonra bana şans dileyin inşallah hayırlı haberlerle gelirim :CüvCüv: akşam yazarım artık..
canım bende dr un verdıyse iç hasta olman bebeğe daha çok zarar verıyo bende antıbıyotık içmek zorunda kaldım dua ede ede içtim geçmiyor ilaç almadan bol bol dinlen geçmiş olsun
çook teşekkür ederim kızlar, akşama bu turp tarifini deneyeceğim, diğer çay çorba herşeyi denedim malesef bi çözüm olmadı...bunlar da çare olmazsa ilaç alıcam artık, çünkü boğazımdaki iltihap bu sefer bebeğe zarar verebilir diye korkuyorum...
inşallah turpla bal çare olur(
Günaydın canlarımmmmm
SUBARU, bu haber doğru ise benim beta hcgm çok yüksekti. hamiş olduğumu öğrendiğimde hatta ikiz sanmıştım. (ikizlerinki fazla çkar)kafamçokkarıştı
haklı olabilirsn cnm ama insan ne duysa çekinio işte inşallah hepimniz kazasız belasız doğum yaparz alırız bebişleri kucağımıza
zonox günaydııınnn.....
bahsi geçen beta hcg sonuçalrı değilyerimseniben
2.li test için verdiğimiz kan değerinin sonucu yani free HCG değeri
sen .2li testini yaptırmışmıydın ?
Canlarım selammmmmmmmmm
Bugün eşimle, minnoşumuzu görmeye gittik. gayet iyiydi değerleri. 13 haftalıkmış minnoşumuz. kan aldırdım cumaya alabilirsiniz dediler. salı günü alıcam ben hem de kontrolüme gidicem. Allah herkese nasip etsin. videosunuda aldık bıdır bıdır oynuo bizim oynak bebişimiz.
bebişin ensesi 1,6 çıktı. 7 cm boyu :icecream:
ben geldım kızlar doktora gıttım acıbadem prof. o da baktı bebeğe herseyı gayet guzel suan mısıl mısıl uyuyo dedı ama dedı ben olsaydım suan ense kalınlıgı hakkında yorum yapmazdım ama anormal olmamakla bırlıkte kalınlık azda olsa var endişelenıcek boyutta deıl dedı ve ayrıca yıne olçumlerle ılgılı bı doktorun fıkrını aldı prof dedıkı o da su haftalarda sebebsız kalınlık gözlenebılır ama yorumlamak 2 hafta sonra olabılır endıseye kapılmayın testlerı yaptırın bana gelın dedı allah askına dualarınızı beklıorum
Haydi gözün aydın şimdilik canım benim. Fazla kafana takma. Rabbim büyüktür....
Kızlarrrrr. ben demin doktordan geldim. İkili test ve kan tahlilleri ve işte geri kalanlar iyi. Bebişim iyi. Ters dönmüş bacaklarınıda kapatmıştı naptıysak açmadı velet haliyle cinsiyet için 1 ay daha beklicem( Ama sağlıklı sata göre 1 gün ilerde Rabbime şükürler olsun...
Baya büyümüş kerata ultrasona sığmadı kesesi bi kerede. 7,66 cm boyu. İşte benden haberler böle. Bu arada Turko bugün seni arandım ama hiç gelmedin şimdi burdasın
iyisin demi ben fazla duramıcam eşim başımda nöbet tutuyor o yüzden çıkıcam hemen... Öptüm hepinizi....
zonnetje tatlım kucuk bır operasyon gecırecegım rahım agzıma serklaj atılacak...umarım doguma kadar yatmam kanama oluyo serklajdan sonra eger kesılırse veya genel anestezı altında yapılıyo bu ıslem baska bısey olmazsa eve gonderır ama bır ıkı ay kanaması kesılmeyenler de olbılıyomus duruma gore yanı ıns cok kolay gecer....aslında cok korkuyorum ama kımseyede bellı etmıyorum benım bebegımı kucagıma saglıkla alabılmek ıcın bunlara katlanmam sart dıyorum kendımı tesellı edıyorum ama hersey kısmet daha oncede 3 defa yasadım ben rabbım bıze bagılasın hayırlısıyla ıns...dua etmekden baska elımden n gelır kı....bıde kocaman bır sabır.....
Kızlar Allahıma şükür 2li test kan sonuçlarımız geldi bir sıkıntı yok darısı
ben daha hiç bişey alamadım daha doğrusu cesaret edemıyorum çok erken bişeyler alma derler bizim burda ne bılyım ondan korkuyorum galıba - vitrinlerde görünce dibim düşüyo ama yinede alamıyorum bişey(((
selamlar herkese..kızlar iki gündür uyku yüzü görmedim, öksürükten uyuyamıyorum..karnım taş gibi oldu öksürmekten, hala da traktör gibi öksürüyorum..doktorumu aradım kbb ciye gözük dedi, gözüktüm, bana antibiyotik(duocid) ve bir sprey verdi (kloroben). güvenle içebilirsin dedi, doktorumu aradım o da içebilirsin dedi..eczacıya sordum o da hamilelere bu veriliyor dedi. ancak prospektüsünde hamilelerde bi zararı saptanmamıştır ama emniyeti de saptanmamıştır diyor...ne yapacağım ben(((
kızlar gunaydın nasılsınız bakalım? ben bugun 2 li test için gidicem öğleden sonra bana şans dileyin inşallah hayırlı haberlerle gelirim :CüvCüv: akşam yazarım artık..
yaptırdım hayatım. cuma alıcambayanssulusmile o testlerde free beta die bişi mi var. bilmiyorumkismile kız mı erkek mi anlaşılıodelikafadulden
CANIM..zencefil bal limon karışımını unutma onuda dene
OOOOğğğğ sen bugün geç uyanmakla çok şey kaçırmışsın
bilimsel bir açıklama olmamasına rağmen % 75 doğru çıkma olasılığı varmış mış...
bende başka bi sitede okudum hatta bununla ilgili hamile bayanlar topik bile açmışlar...
2.li test için kan verdik free( serbest) HCG adında
test sonucu yani free( serbest) HCG sonucuna göre değeri 50.nin altındakiler erkek bebek50.nin üzerindekiler kız :ecrin_bebek: bebek olma olasılığı varmış mışopuyorumnanaktan
29 ekimde sonucu nasıl alıcaksın resmi tatilll
amanınnnnnnnnnnn valla ben ayakta uyuyomuşumkaydirigubbakcemile3
eğer böle bişi varsa bakıcam çok merak ettim. haftaya kontrolüm var 14 haftalık olcak benim minnoş. belki dr.umuz söyler cinsiyetini. canım 29 ekimde labaratuar açık medipol hastanesinde. sadece dr.lar yokmuş.
benim bebek çok hareketli, erkek diorum ben. içime kız doğuyordu ama dün erkek dedim bu bebek. kız bebekler genelde çok hareketli olmalarmış. benim minnoş karnımda kazı çalışması yapıodu. sürekli bişilerle uğraşıodu. erkek annesi olcam ben
nevra, canım teşekkür ederim. darısı tüm arkadaşlarımızın başınaopuyorumnanaktan
ya bu 2li testler kaçıncı haftada yapılıoo???
kızlar dünden beri bebeğimin 4d videosunu izliyorum. siz de izliyo musunuz.:roflol:
HEHEkaydirigubbakcemile3
netten sonuçalrını göremiyosun değilmi....çok meraklandım yawwwwww
canıımmm bebeğin hareketli olmasını cinsiyete bağlama
çünküüüü
kardeşim 4 ay önce doğum yaptı oğlu oldu
9 ay usg de bebeği bir kere oynarken görmedim diyoooo
ayrıcaaaa
kardeşimin eltisi hamile 8 aylık kızı varrrrr bebeği kıpır kıpr hiç durmuyomuş
effffffffffff bir türlü tahmin tutturamadım beeeennnnsempatiksalakcinni
ya bu 2li testler kaçıncı haftada yapılıoo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?