2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bence hiç takma etrafı sonuçta kız olsada erkek olsada o senın canından kanından senden ve eşinden bi parça herkesin çocugu kendıne boşver takma dunyaya gelsın o zamanda sevmeye doyamazlar bızımkılerdede aynı tepkı var ama ben hiç takmıyorum benım çocugum bal böceği olacak senınkısıde olacak böle düşün.lmaz:

Allah onları top etsin inşallah...klava:klava:Hiç sıkma canını kuzum..allah kucagınıza almayı nasip etsin yeter ki...Oglusumuza iyi bak emi...ayy aslan parcası geliyor heyyyt beeeegamyoncuiremsu

merhaba annecikler .... ben 2011 mart annesiyim ve o gruptayım. inşallah herşey çok güzel olur sizler için. mart ayı annelerinin cogu unnado adlı anne bebek çocuk özel alışveriş sitesine üye olduk. bu sitenin işleyişi limango,trendyol ve markafoni siteleri gibi. onları bilenleriniz vardır. bilmeyenler için söyliyim. bu özel alışveriş sitesinde hergün ünlü markaların belli sayıdaki ürünü satışa sunuluyor. bunlar anne-bebek ve çocukla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şey olabiliyor. birkaç gün satışta kalıyor ve siz de ister peşin ister taksitle satın alabiliyorsunuz kendinize ya da bebişlerinize bu ürünleri örneğin şu an ilk hediyem diye bir markanın satışı var 2 kasımda bitiyor. bu firma siparişiniz üzerine bebğinizin adının işlenmiş olduğu bebe battaniyesi, tulum ve havlu gibi ürünler sunuyor size bence çok güzel. sizi de haberdar ediyim dedim. diğer ayların anneciklerine de yazıcam. siteye üyelik girişi davetiye ile oluyor. bana özel mesaj atıp email adresinizi yazarsanız size de davetiye yollarım şöyle bir gezersiniz üyeliğiniz kabul olunca.ben 1-2 haftadır üyeyim. kendime ve topik çekilişinde bana çıkan bir arkadasıma o bebek adının işlendiği ürünlerden sipariş edicem inşallah. yeniden hepinize hayırlı doğımlar ve hayırlı çocukalr diliyorum

kızlar ben kocişle gezmeye gidiyorum..Hepimize mutlu gunler iyi haftasonları simdiden..Öpüldünüz

ayyyyyyyyyy canım benim kayınvalidemlerde öyle valla. 1 erkek torunları var ve çok erkek var kayınalidemlerde. kız istiyolar. benim babamlarda erkek.

valla kayınvalidemler için 2. torun gelio ama çok heycan yok sempatiksalakcinnin ama severler öyle üzülmezler

babamlar için erkek gelirse baç tacı olur. pipisini yerlerkaydirigubbakcemile3

Kimileride kız olsun istemez, valla kimseyi takma kafana.. Evlat senin evladın canın olacak, sanki erkek diye sevmeyeceklermi? Bayıla bayıla sevecekler, boşverrr geçer bunlar, ne kendini ne paşanı üz.. keyfine bak..

ozlemayd
Nice nice seneler, yaslı dede nine olasıya kadar hep birlikte olursunuz inşallah..torunlarınızı sevdginiz gunleride görürüz inşallah..Mutluluklar canıma.s.

aminnn canımmm inşallahhh hepimizeeee ii dileklerin içinnn çok mersiii...

evet çok haklısınız kızlar hiç takmıcam isterlerse hiç sevmesinler ona benim ve babasının sevgisi yetecektir. zaten benim ailemi yılda 2-3 defa görecek kuzucumm olsun onların sevgisi yeter bebeişime .. eşime diyorumki 2.de kız olursa ne güzel olur yaşlanınca gelir bize bakar rüyanda görürsün diyor bi tane gelin alırız onada kızım dersin diyor:)) o bi taneden yana.. ama ben kardeşi olsun isterim.. hayırlısı zaman neyi gösterir bilinmez hele ben şu kuzuyu bi kucağıma alayımda..

Bugün benim gibi çalışanlar varmı aranızda, yoksa evden mi eşlik ediyosunuz kızlar.. Ben evime gitmek istiyorum yaa...

Cerenliyağmur gözünaydın canım yakışıklını sağlıkla kucağına al canım.

Zonox canım kayınvalidemler geldi o yüzden fazla giremiyorum haftasonlarıda kursa gidiyorum o yüzden pek yokum şu sıralar ama sen yinede mutfak dolabı filan silme

Gulesram neyse sende dikkat ediyormuşun ama yinede bence yüzeysel temizlik yapın ben deterjan filan uzak duryyorum yardımcı geldi geçen gün sağolsun elini atmadığı yer kalmadı pırıl pırıl oldu kayınvalidemler gidince tekrar alıcam
tuvalet temizliğini filan hep eşim yapıyor

1 Aylık Gebelik
2 Aylık Gebelik (4-8 Haftalar Arası)
3 Aylık Gebelik (9-12 Haftalar Arası)
4 Aylık Gebelik (12-16 Haftalar Arası)
5 Aylık Gebelik (25-28 Haftalar Arası)
6 Aylık Gebelik (21-24 Haftalar Arası)
7 Aylık Gebelik (25-28 Haftalar Arası)
8 Aylık Gebelik (29-33 Haftalar Arası)
9 Aylık Gebelik (34-40 Haftalar Arası)
10 Aylık Gebelik (40 Haftadan sonrası)

5 Aylık Gebelik (25-28 Haftalar Arası)
6 Aylık Gebelik (21-24 Haftalar Arası)
7 Aylık Gebelik (25-28 Haftalar Arası)

bu haftalar karışmışş

jinekolojivegebelik.com alıntır

Son düzenleme:
zonoxcum bu hafta ay hesabı karışıkk geçende bi arkadaş 11-14 haftaya 3 aylık yazmıştıı..12 haftayı hep 3 ay bitti diye hesaplıyorum ama bir ay 28 gün değil ondan karışıklık oluyoo...ben kendimi 3 ay bitti derken doktorum daha 10 gün var 3 ay bitmesine dedi eski ay hesabı hesap yapan dr benimkii

kızlar herkese günaydın öncelikle ve 29 ekim cumhuriyet bayramınızı kutlarım. sene inşallah bebişlerimizin elinde bayrakla kutlamak nasip olur.

canım ben bu salı verecegım konturolumde var once olcumlerımız yapılacak sonra kan verecegız ıns......5 gunuz kaldı......

canım bende pazartesi gidecem senden bir gün önceyim bir gün önce gidicem. inşallah hayırlısı olur hakkımızda.. 20 gündür gitmedim canım çıkıcak nerdeyse

özlemcim benimde p.tesi günü 2li testim. aramızda birgün var ben 11+3 oldum bakalım inş bizde hayırlı haberlerle döneriz.

canım bizim seninle aynı aynı gün kontrolümüz var hadi hayırlısı olsun

canım benim senin adına çok sevindim. sık sık wc ye git ki bebişini sıkıp sıkıştırma :)
canım bize erkek dedi.bakalım bayramdan sonra kesinleşir

canım geçmiş olsun dileklerin için teşekkür eder evladın için tebrik ederim sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah.

canım hayırlı olsun rabbim gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı evlat olsun

kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa

nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara Rabbim her yılınızı bi öncekinden değerli ve sevgi dolu kılsın

Canlarım günaydınnnnnnnnn

günaydınnnnnn

baharnaz canım çok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun umarım en kısa zamanda baş ağrılarından kurtulursun.

bu arada unuttuğum arkadaşlar varsa herkese çok teşekkür ederim ....

Kızlar uzun zamandır yazamadım ama ara sıra üstten takip ediyorum sizi myworld çok geçmiş olsun benim babamda kalp krizi geçirmişti anijiyo oldu ve 3 damarı tıkalı ve kalp kapakçığı yırtılmıştı yaşaması imkansız dediler, ameliyat oldu , kapakçığı değişti ve bypass oldu şimdi maşallah daha iyi ,çok kötü günler yaşamıştık bizde şükür, ama şimdi iyi sende rahat ol tedavisi olan bir hastalık, kötü günleri atlatacaksınız bebeğini de üzme ,hasta olanlara acil şifalar diliyorum,bakıyorumda artık mide bulantılarından söz etmemişsiniz çoğunuzun geçti galiba benim halen devam ediyor ben 2 bebek istiyordum ama bu bulantılardan sonra vazgeçtim arkadaşlar çok zormuş bebek yapmak,bide zaten bende önceden gastritte vardı sürekli midem gazman gibi dolaşıyorum bişey değil çocukta gazman olcak zor olcak benim işim 2 hafta 2 testimi yaptırcam bende siz hepiniz yaptırmışsınız ne güzel bebekleriniz de hoplayım zıplıyormuş okudukça güldüm sizin adınıza ve sevindim bende görcekmiyim acaba diyorum bu arada bende doktorumu değiştirmeye karar verdim 150 milyon veriyorum muayene ücreti usgside güzel değil bişey gözükmüyor bakırköy kadın doğumda ali gedikbaş diye bir doktor varmış çok iyimiş diye duydum usgside iyiymiş siz biliyormusunuz ben bahçeşehirdeyim ve bir türlü buraya yakın iyi doktor bulamadım sinir oldum buraya taşındığıma pişman oldum vallahi annemler 1 aydır burdaydı artık pazar günü gidiyorlar çok üzülüyorum yanlız kalcam yine bu istanbulda burayı hiç sevmiyorum keşke memleketimde olsam

canım benim bu kadar olur ya dün akşamdan beri aklımdasın uzun zamandır seni görmedim siteye ilk girer girmez seni arayıp buldum başka bi başlıkta mesajlarını okudum rahatladım. babamdan dolayı baya bi takip edemedim o ara aca tüline bişi olduda ben mi kaçırdım diye peşine düştüm. ama çok şükür iyisin. artı babam için yazdıklarından dolayoda çok saol. normalde dün için olacaktı ama dün yarım gün dye pazartesiye aldı doktorumuz bakalım pazartesi ne olacak. Rabbim hayırlısını versin. artı pazartesi kontrolüm var yani pazartesi günü baya büyük bi gün olacak benim için Rabbim hayırla sonuçlandırsın. senin babacığına da sağlıklı uzun ömürler versin

canım ben ara ara takip ediyorum sizi ama çok oturamadığımdan yazamıyorum belim ağrıyor bide zararlı diye kalmıyorum pazartesi güzel haberler alırsın merak etme anjiyo kolay bişey bizim kadar kötü olmaz damar tıkalı bile olsa inşallah olmaz onun tedaviside kolay ya stent takılyolar ya ilaçla tedavi yada bybass bunlar çok kolay ameliyatlar artık diş çeker gibi yapıyorlar merak etme hiç bişey olmıcak önemli olan amelyattan sonra bakımı niye bu kadar üzülmüşüm diye söyliceksin kendine sonradan benide hatırladığına çok sevindim ayrıca canım bazı arkadaşlarda sormuşlar beni sağolsunlar, hepinizi çok öpüyorum fıstıklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…