turko , özlemayd, fdilek, sale , lgzdl,rucan , zonox, ciesra hepinize çok teşekkür ederim,, aaalım bian önce kucağımıza almayoda nasip etsin.. kayınvaldemler görümcemler hiç sevinmedi erkek die onlarda erkek çokmuş hiç kız yokmuş düşünebiliyomusunuz psikolojimi bozdular eşim onlara söylerken duydum ya ablası hayırlı olsun bile demiyor düşünün.. neyse çok güzel bi dugu ben mutluyum ,sizlerde bian önce öğrenirsiniz inş. çok merak ediyorum.
turko , özlemayd, fdilek, sale , lgzdl,rucan , zonox, ciesra hepinize çok teşekkür ederim,, aaalım bian önce kucağımıza almayoda nasip etsin.. kayınvaldemler görümcemler hiç sevinmedi erkek die onlarda erkek çokmuş hiç kız yokmuş düşünebiliyomusunuz psikolojimi bozdular eşim onlara söylerken duydum ya ablası hayırlı olsun bile demiyor düşünün.. neyse çok güzel bi dugu ben mutluyum ,sizlerde bian önce öğrenirsiniz inş. çok merak ediyorum.
ozlemayd
Nice nice seneler, yaslı dede nine olasıya kadar hep birlikte olursunuz inşallah..torunlarınızı sevdginiz gunleride görürüz inşallah..Mutluluklar canıma.s.
Bugün benim gibi çalışanlar varmı aranızda, yoksa evden mi eşlik ediyosunuz kızlar.. Ben evime gitmek istiyorum yaa...
canım ben bu salı verecegım konturolumde var once olcumlerımız yapılacak sonra kan verecegız ıns......5 gunuz kaldı......
özlemcim benimde p.tesi günü 2li testim. aramızda birgün var ben 11+3 oldum bakalım inş bizde hayırlı haberlerle döneriz.
Selam hanimlarr,
Bugun cok mutluyuzz..cok sukur butun testlerimiz temiz cikti. Ense kalinligi 1,6. Kan testlerimizin hepsi muspet, cok olumlu.
Bu arada 12+6 haftaligiz, en basindan buyana degismedi SAT a gore:))
Minigim 6,5 santim olmusss...
Bebisim beni korkuttu azicik ilk bakista,
yaramazim hic kiprasmadi, keyf yapiyormusta sanki ne durtuyosunuz beni der gibi hic pas vermedi bize:))
sordum doktora neden kipirdamiyor hic diye:)
ama goruceksiniz kalp atisini gormesek bisiy oldu dicez yaneee
doktorda demesinmi: idrar torbaniz oyle dolmuski bebe kipirdamaya yer bulamiyor,SIKISMIS zavallim oracikta:)))
Sonra biraz keyfni bozduk bebegin, karnimda gezdirdi aleti ve aninda zipladi:)))
Biraz el kol salladi bize, lutfetti yaniiii:))))
Cok keyifliydi onu izlemek, kalp atisarinida duyduk ilk kez, gumbur gumbur..158 di..
Guzel buyumus, hersey yolunda cok sukur. Bir sonraki ultrasonumuz 20 ci haftamizda, baya var yanii nasil sabredicez bakalim. Cinsiyetinide sorduk ama suan icin cok erken hicbirsey goremeyiz dedi, zatende 20 ci haftadan evvel soylemiyorlarmista.
Sabirla beklicez, yeterki hersey yolunda gitsin ben onuda beklerim!
Darisi insallah tum bekliyenlerin basina.
canım bize erkek dedi.bakalım bayramdan sonra kesinleşir
günaydın kızlar ,,geçmişi okuyamadım önce ben anlatayım:) dün yoktum doktordaydım 2,li test için öncelikle ultrasonda bakmaya başladı ama bizimkine ne yaptıysa hareket etmedi kaldırdı beni 5 dakika sonra tekrar bakalım dedim ben panik oldum neden diye sordum bişey yok sadece pozisyonu ense kalınlığı ölçmem açısından uygun değil dedi, 5 dakika sonra tekrar yattım doktor karnıma vuruyor bizimkinde tık yok ama kalp atışları dakikada 170 sonra tekrar kalktım 5 dakika sonra tekrar yattım:)) bizimki tur atıyor resmen yukarı aşağı hopluyor sonra doktor ense kalınlığına baktı çok ii bir sorun yok burun kemiği oluşmuş dedi down sendromlu durumlarda burun kemiği hızlı oluşmaz dedi boyu sanıyorum 57 mm söyledide ben pek takılmadım o ölçülere tam 12 haftalık dedi dün için 3 ay olmuş 3 ayda 1 kilo almışsın buda çok ii dedi.. ve cinsiyetini söyledi %90 nın üzerinde ERKEK ama sen yinede kimseye yayama dedi:) 10 gün sonra gel net söylerim dedi.. kan verdim idrar verdim, test sonucum salı sabah çıkacak ,elevit verdi başlayabilirsin dedi ama magnezyum ve kalsiyum için erken dedi.. beslenmem için ii çok güzel dedi işte böyle unuttuğum bişey varsa yazarım sonra ...
kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa
Canlarım günaydınnnnnnnnn
Kızlar uzun zamandır yazamadım ama ara sıra üstten takip ediyorum sizi myworld çok geçmiş olsun benim babamda kalp krizi geçirmişti anijiyo oldu ve 3 damarı tıkalı ve kalp kapakçığı yırtılmıştı yaşaması imkansız dediler, ameliyat oldu , kapakçığı değişti ve bypass oldu şimdi maşallahdaha iyi ,çok kötü günler yaşamıştık bizde şükür, ama şimdi iyi sende rahat ol tedavisi olan bir hastalık, kötü günleri atlatacaksınız bebeğini de üzme ,hasta olanlara acil şifalar diliyorum,bakıyorumda artık mide bulantılarından söz etmemişsiniz çoğunuzun geçti galiba benim halen devam ediyor ben 2 bebek istiyordum ama bu bulantılardan sonra vazgeçtim arkadaşlar çok zormuş bebek yapmak,bide zaten bende önceden gastritte vardı sürekli midem gazman gibi dolaşıyorum bişey değil çocukta gazman olcak zor olcak benim işim 2 hafta 2 testimi yaptırcam bende siz hepiniz yaptırmışsınız ne güzel bebekleriniz de hoplayım zıplıyormuş okudukça güldüm sizin adınıza ve sevindim bende görcekmiyim acaba diyorum bu arada bende doktorumu değiştirmeye karar verdim 150 milyon veriyorum muayene ücreti usgside güzel değil bişey gözükmüyor bakırköy kadın doğumda ali gedikbaş diye bir doktor varmış çok iyimiş diye duydum usgside iyiymiş siz biliyormusunuz ben bahçeşehirdeyim ve bir türlü buraya yakın iyi doktor bulamadım sinir oldum buraya taşındığıma pişman oldum vallahi annemler 1 aydır burdaydı artık pazar günü gidiyorlar çok üzülüyorum yanlız kalcam yine bu istanbulda burayı hiç sevmiyorum keşke memleketimde olsam
canım ben ara ara takip ediyorum sizi ama çok oturamadığımdan yazamıyorum belim ağrıyor bide zararlı diye kalmıyorum pazartesi güzel haberler alırsın merak etme anjiyo kolay bişey bizim kadar kötü olmaz damar tıkalı bile olsa inşallah olmaz onun tedaviside kolay ya stent takılyolar ya ilaçla tedavi yada bybass bunlar çok kolay ameliyatlar artık diş çeker gibi yapıyorlar merak etme hiç bişey olmıcak önemli olan amelyattan sonra bakımı niye bu kadar üzülmüşüm diye söyliceksin kendine sonradan benide hatırladığına çok sevindim ayrıca canım bazı arkadaşlarda sormuşlar beni sağolsunlar, hepinizi çok öpüyorum fıstıklarcanım benim bu kadar olur ya dün akşamdan beri aklımdasın uzun zamandır seni görmedim siteye ilk girer girmez seni arayıp buldum başka bi başlıkta mesajlarını okudum rahatladım. babamdan dolayı baya bi takip edemedim o ara aca tüline bişi olduda ben mi kaçırdım diye peşine düştüm. ama çok şükür iyisin. artı babam için yazdıklarından dolayoda çok saol. normalde dün için olacaktı ama dün yarım gün dye pazartesiye aldı doktorumuz bakalım pazartesi ne olacak. Rabbim hayırlısını versin. artı pazartesi kontrolüm var yani pazartesi günü baya büyük bi gün olacak benim için Rabbim hayırla sonuçlandırsın. senin babacığına da sağlıklı uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?