2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok saol desteğin için ara ara uğra lütfen merak ettirme kendini bende seni çok öpüyorum Allahıma emanetsiniz. umarım en kısa zamanda ağrıların geçer

Zonnetje gözün aydın canım...maaşallah bebeğine...Sağlıkla devam eder inş...:lepi:ben de cumartesi 14.30 da görcem inş...bakalım...büyümüştür inş...

Blue-sky, saollasin canim,insallah kucaklarimiza alicagimiz gunleride gorucez. Sende cumartesi birguzel hasret giderirsin bebisinle, oda buyumustur annesi gor bak, cok sekerler ya:))

Günaydın kızlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. turkbayragi

Bugün çalışmıyorum ama alışkanlıktan saat 7:00 de uyandım yine sempatiksalakcinni

Gunaydin canim, seninde kutlu olsunnn. Erkencikten kalkmissin, gunun tadini cikar insallah.

Baharnazcim saolasin canim, bizim bebislerde tembel cikti napalim:)) dunyaya gelsinler hele bir tembellik felan kalmaz:))

Gozun aydin canim, ne guzel hoplayip zipladigini gormussun bebisinin. Bir oglus daha geliyor topigimize neguzel:) nazar degmesin hic

kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa

ozlemcim, evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim, hepberaber daha nice yillara insallah esinle ve bebisinle.
Bu arada esinin hazirlamis oldugu organizasyonu cok merak ettim:))

CerenliYagmur , Zonnetje iyi haberlerle dönmenize çok sevindim, gözünüz aydın. Benim bir sonraki kontrolüme daha 3 hafta var günler geçmek bilmiyor.

Saol canim, boyle teker teker guzxel haberlerle gelmek cok guzel. Sende 3 hafta dayanican mecburen bebisi yine gormek icin. Cabuk gecer insallah zaman.

kızlar ben kocişle gezmeye gidiyorum..Hepimize mutlu gunler iyi haftasonları simdiden..Öpüldünüz

Gulesram, sanada iyi gezmeler canim kocisinle, tadini cikarin birguzelll

Mywolrd, canim cok gecmis olsun babacina, insallah ameliyatida cok iui gecicek. Hic korkma lutfen simdi bu tur ameliyatlr cok kolay yapiliyor. Ayni seyleri ben kendi babamdada ysadim yillar evvel. Oda 2 kez by-pass oldu. kalp kapakcigida degisti. Caresiz br durum yok anliyacagin, Tabiki cok korkutucu cok uzucu babani oyle gormen ama hayirlisiyla cok iyi olucak.
Sende hem kendini hemde bebisinide dusun. Pazartesi gidicekmissin sanirim, insallah guzel haberlerle geliceksin canim. Hersey gonlunce olsun, icini ferah tut lutfen.

Canim, seni gordugume sevindi, ugra arada boyle haberdar et bizide kendinden.
Anlaigim kadsriyla mide bulantilarin dewam ediyormus, insallah azalirda sende rahat edersin, mide problemlrinde varmis daha bir zor olur herhalde bulantilarla. Allah yardimcin olsun cnm.
2 hafta sonra ikili testin varmis, insallah guzel haberlerle donersin bizlere. Bebecin bol bol el kol sallar sana, benimki gibi tembel cikmaz:))

Annenle son birkac gunun demek, ama uzulme lutfen yanliz kalicam diye, cunki yanliz degilsin unutma, minigin seninle!
Iyibak cnm kendine, umarim hersey yolunda gider ve gonlunce olur. Haberdar et olurmu bizide bebisinden:)

Selam kızlar ben geldim....Ama elim boş geldim...sempatiksalakcinni
Doktora gidemedim gene,aksilik ya yama söküğü gibi gidiyor sanki,haftaya kaldı malesef....
6 haftadır gitmedim siz düşünün artık,nasıl meraktan ölüyorum...:1ninca:
Malesef gene sabretmek zorunda kaldım...
Belki hayır vardır tabi...
Bebişim biraz daha büyür...sempatiksalakcinni
Haftaya 14 haftalık olucam normalde cinsiyet gözükür,bakalım burdakiler ne dicek...
Hayırlısı...

Ben şimdilik sizin mutluluklarınızla heyecanımı artırıcam....
:lepi:

Bu arada cerenli yağmurlar gözün aydın canım,maşallah bebişine...
Bir erkek daha demek,bak şimdi kendim için heyecanlanmaya başladım...kaydirigubbakcemile2

Ablacım dün baş ağrısı bastırında siteyi kapatmka zorunda kaldım bakamadım bile ekrana..Kusura bakma olur mu..

Dediğin gibi yok bir çözümü,ilaç almam korkuyorum çok o konulardan,normaldede ilaç içmeyen insanım...Eşime masaj yaptırıyorum bol bol,yazık oda işten gelir gelmez birde benimle uğraşıyorsempatiksalakcinni İşe yarıyor ama çok şükür....

Nette doktorların yazılarını okuyorum baş ağrısı için,pc çok bakmakta tetiklermiş ağrıyı,artırma olasılıgı varmış ki ben evde yalnızım genelde yazı okurum burdan,bişeyler izlerim yada kk bakarım...Bununda etkisi kesin var...Azaltmaya çalışıcam artık....
Rabbim şifa versin hepimize...

herkese slm kizlar

zonnetje ikili testini yaptirmissin canim güzel haberlerle gelmissin darisi basimiza :)

benim 2 gün önce ikili testim vardi gidemedim fena gripe yakalandimdan dolayi 1hafta sonrada ben gidecem insallah birsey olmassa bu ara fazla giremiyom grip öksürük maf etti beni eyvahedigeldismile

ikili testinde güzel sonuc alan ve cinseytini ögrenen arkadaslarida tebrik ederim

Hoşgeldin canımmmolumunekankayizsmile
Rabbim şifa versin,çok geçmiş olsun....Dikkat et kendine bebişine,dinlen bol bol,ama özletme kendiniii..Şeniz

Hoşgeldin canımmmolumunekankayizsmile
Rabbim şifa versin,çok geçmiş olsun....Dikkat et kendine bebişine,dinlen bol bol,ama özletme kendiniii..Şeniz

hosbulduk canim cok tskler,kiz sen nezman yapcan ikili testini :) atik senin bebisin cinsiyetide belli olur 13 haftaya girmissin ama avrupada yasiyorsan 16 haftadan önce demiyorlar

kizlar ben cikiyorum su grip atlatinca yine eskisi gibi yaninizdayim ALLAHA emanetsiniz

hosbulduk canim cok tskler,kiz sen nezman yapcan ikili testini :) atik senin bebisin cinsiyetide belli olur 13 haftaya girmissin ama avrupada yasiyorsan 16 haftadan önce demiyorlar

kizlar ben cikiyorum su grip atlatinca yine eskisi gibi yaninizdayim ALLAHA emanetsiniz

Ya ben ikili yaptırmıcam canım,doktorumda demedi bişey,işime geldi...:ecrin_bebek:
Artık 3lü de ne dicek bakalım...

Avrupada yaşamıyorum canım burdakilerde söylermi bilmem,artık büyüdü bebişsempatiksalakcinni Bişeyler derler herhaall...

Tmm canım hadi kal sağlıcakla...Rabbim korusun siziiiiolumunekankayizsmile

Uğrarım canım çok sağol dileklerin için zaten arada okuyorum yazılarınızı, hepsini okuyamasamda habeler veririm yine size senide çok öpüyorumopuyorumnanaktan

Kızlar şhow tv'de yarın saat 13:00 de agubugu biye bir program başlıyormuş,hamilelik,hafta hafta gelişim,bebeğin durumu,dogum,bebek bakımı vs ile ilgili herşeyi uzmanlar eşliğinde anlatıcaklarmış....
Faydalı bilgi alırız,söylemek istedim...:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…