canım ben ara ara takip ediyorum sizi ama çok oturamadığımdan yazamıyorum belim ağrıyor bide zararlı diye kalmıyorum pazartesi güzel haberler alırsın merak etme anjiyo kolay bişey bizim kadar kötü olmaz damar tıkalı bile olsa inşallah olmaz onun tedaviside kolay ya stent takılyolar ya ilaçla tedavi yada bybass bunlar çok kolay ameliyatlar artık diş çeker gibi yapıyorlar merak etme hiç bişey olmıcak önemli olan amelyattan sonra bakımı niye bu kadar üzülmüşüm diye söyliceksin kendine sonradan benide hatırladığına çok sevindim ayrıca canım bazı arkadaşlarda sormuşlar beni sağolsunlar, hepinizi çok öpüyorum fıstıklar
Zonnetje gözün aydın canım...maaşallah bebeğine...Sağlıkla devam eder inş...:lepi:ben de cumartesi 14.30 da görcem inş...bakalım...büyümüştür inş...
Günaydın kızlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. turkbayragi
Bugün çalışmıyorum ama alışkanlıktan saat 7:00 de uyandım yine sempatiksalakcinni
günaydınnn
Myworld geçmiş olsun babana Allah şifasını versin canım
SUBARU çok şükür kan sonuçlarında iyi çıkmış cinsiyeti belli değil birazda bunun için sabredicez cnım
Zonnetje çok şükür bebişini görmüşsün senin bebişte benimki gibi tenbelmiş :)
Zonox şu evişinden biraz olsun uzaklaş mutfak dolabı filan silmek çok yanlış sanki sana daha öncede buna benzer msj yazmış gibi hatırladım kendimi
benimde son günlerde başağrım başladı (gece aniden başağrısı ile uaynıyorum) bulantılarım ara ara devam ediyor ağız acılığımda devam ediyor
günaydın kızlar ,,geçmişi okuyamadım önce ben anlatayım:) dün yoktum doktordaydım 2,li test için öncelikle ultrasonda bakmaya başladı ama bizimkine ne yaptıysa hareket etmedi kaldırdı beni 5 dakika sonra tekrar bakalım dedim ben panik oldum neden diye sordum bişey yok sadece pozisyonu ense kalınlığı ölçmem açısından uygun değil dedi, 5 dakika sonra tekrar yattım doktor karnıma vuruyor bizimkinde tık yok ama kalp atışları dakikada 170 sonra tekrar kalktım 5 dakika sonra tekrar yattım:)) bizimki tur atıyor resmen yukarı aşağı hopluyor sonra doktor ense kalınlığına baktı çok ii bir sorun yok burun kemiği oluşmuş dedi down sendromlu durumlarda burun kemiği hızlı oluşmaz dedi boyu sanıyorum 57 mm söyledide ben pek takılmadım o ölçülere tam 12 haftalık dedi dün için 3 ay olmuş 3 ayda 1 kilo almışsın buda çok ii dedi.. ve cinsiyetini söyledi %90 nın üzerinde ERKEK ama sen yinede kimseye yayama dedi:) 10 gün sonra gel net söylerim dedi.. kan verdim idrar verdim, test sonucum salı sabah çıkacak ,elevit verdi başlayabilirsin dedi ama magnezyum ve kalsiyum için erken dedi.. beslenmem için ii çok güzel dedi işte böyle unuttuğum bişey varsa yazarım sonra ...
kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa
CerenliYagmur , Zonnetje iyi haberlerle dönmenize çok sevindim, gözünüz aydın. Benim bir sonraki kontrolüme daha 3 hafta var günler geçmek bilmiyor.
Herkese merhaba..
Güzel, pırıl pırıl guneşli İzmir sabahından kucak dolusu sevgiler..Dün ögleden sonra tatile giren koçişim sebebiyle cok mutluyum :) Bugunde gezmeye gitcez inşallah...güzel haberler alan arkadasları tebrik ediyorum sarısı basımıza inşallah...Bu arada herkesin bayramı kutlu olsunturkbayragi
kızlar ben kocişle gezmeye gidiyorum..Hepimize mutlu gunler iyi haftasonları simdiden..Öpüldünüz
canım çok saol desteğin için ara ara uğra lütfen merak ettirme kendini bende seni çok öpüyorum Allahıma emanetsiniz. umarım en kısa zamanda ağrıların geçer
Kızlar uzun zamandır yazamadım ama ara sıra üstten takip ediyorum sizi myworld çok geçmiş olsun benim babamda kalp krizi geçirmişti anijiyo oldu ve 3 damarı tıkalı ve kalp kapakçığı yırtılmıştı yaşaması imkansız dediler, ameliyat oldu , kapakçığı değişti ve bypass oldu şimdi maşallahdaha iyi ,çok kötü günler yaşamıştık bizde şükür, ama şimdi iyi sende rahat ol tedavisi olan bir hastalık, kötü günleri atlatacaksınız bebeğini de üzme ,hasta olanlara acil şifalar diliyorum,bakıyorumda artık mide bulantılarından söz etmemişsiniz çoğunuzun geçti galiba benim halen devam ediyor ben 2 bebek istiyordum ama bu bulantılardan sonra vazgeçtim arkadaşlar çok zormuş bebek yapmak,bide zaten bende önceden gastritte vardı sürekli midem gazman gibi dolaşıyorum bişey değil çocukta gazman olcak zor olcak benim işim 2 hafta 2 testimi yaptırcam bende siz hepiniz yaptırmışsınız ne güzel bebekleriniz de hoplayım zıplıyormuş okudukça güldüm sizin adınıza ve sevindim bende görcekmiyim acaba diyorum bu arada bende doktorumu değiştirmeye karar verdim 150 milyon veriyorum muayene ücreti usgside güzel değil bişey gözükmüyor bakırköy kadın doğumda ali gedikbaş diye bir doktor varmış çok iyimiş diye duydum usgside iyiymiş siz biliyormusunuz ben bahçeşehirdeyim ve bir türlü buraya yakın iyi doktor bulamadım sinir oldum buraya taşındığıma pişman oldum vallahi annemler 1 aydır burdaydı artık pazar günü gidiyorlar çok üzülüyorum yanlız kalcam yine bu istanbulda burayı hiç sevmiyorum keşke memleketimde olsam
Saolasin Gezginim, darisi basina canim.
Bugun ertelemis randevun ama insallah yarin sende bebisini goruceksin tatlima.s
Insan gercekten cok zoluyor ve cok merak ediyor,
ultroson esnasindada bi hayale, buyuye kapiliyor insan,:asigim:
zaman hemen gecveriyor, sanki birkac saniye gormussunde yine kaybolmus gibi...
Isterimki saatlerce basinda oturayim ama nerdeeedelikafadulden
Hadi bakalim, yarinda senden guzel haberler bekliyoruz, hasret gidericen insallah bebisinle:)
Bas agrilari bu haftalarda cok normalmis guzelim, malesefki benide 2 haftadir ara ara yokluyor...ilac alamiyoruz haliyle, oyle boyle gecirmeye gayret edicez(
En iyisi yine uyumak geliyor insana basi agriyinca.
cok siddetli agriyinca ben dunyadan geciyorum zaten...cok kotu oluyor...RABBIM hepimizin yardimcisi olsun insallah. Cekilmeyen dertler vermesin bize.
herkese slm kizlar
zonnetje ikili testini yaptirmissin canim güzel haberlerle gelmissin darisi basimiza :)
benim 2 gün önce ikili testim vardi gidemedim fena gripe yakalandimdan dolayi 1hafta sonrada ben gidecem insallah birsey olmassa bu ara fazla giremiyom grip öksürük maf etti beni eyvahedigeldismile
ikili testinde güzel sonuc alan ve cinseytini ögrenen arkadaslarida tebrik ederim
Hoşgeldin canımmmolumunekankayizsmile
Rabbim şifa versin,çok geçmiş olsun....Dikkat et kendine bebişine,dinlen bol bol,ama özletme kendiniii..Şeniz
hosbulduk canim cok tskler,kiz sen nezman yapcan ikili testini :) atik senin bebisin cinsiyetide belli olur 13 haftaya girmissin ama avrupada yasiyorsan 16 haftadan önce demiyorlar
kizlar ben cikiyorum su grip atlatinca yine eskisi gibi yaninizdayim ALLAHA emanetsiniz
Uğrarım canım çok sağol dileklerin için zaten arada okuyorum yazılarınızı, hepsini okuyamasamda habeler veririm yine size senide çok öpüyorumopuyorumnanaktanCanim, seni gordugume sevindi, ugra arada boyle haberdar et bizide kendinden.
Anlaigim kadsriyla mide bulantilarin dewam ediyormus, insallah azalirda sende rahat edersin, mide problemlrinde varmis daha bir zor olur herhalde bulantilarla. Allah yardimcin olsun cnm.
2 hafta sonra ikili testin varmis, insallah guzel haberlerle donersin bizlere. Bebecin bol bol el kol sallar sana, benimki gibi tembel cikmaz:))
Annenle son birkac gunun demek, ama uzulme lutfen yanliz kalicam diye, cunki yanliz degilsin unutma, minigin seninle!
Iyibak cnm kendine, umarim hersey yolunda gider ve gonlunce olur. Haberdar et olurmu bizide bebisinden:)
bugün ölü bi gün mayıs anneleri için:uhm:
galiba işte yok ama galiba evde iş çok burada kimse yok:)
canım bizim seninle aynı aynı gün kontrolümüz var hadi hayırlısı olsun
evet cnm bende şimdi farkettim. seninle aynı gidiyoruz sanırım. günlerimizde aynı. ben tam 12+0 olduğum zaman 2li testimi yaptıracağım. bu p.tesi inş. Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inş. herkes için dileklerim. p.tesi haberdar edelim birbirimizi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?