Ay şu yemekteyizdeki kişiliksiz insanlardan nefret ediyoruuummmmmmalsanaalsanasmile
bende arada ona bakıyorum. hangisi kişiliksiz cnm sempatiksalakcinni
valla şuan yarışan hasta olan kız ve genç çocuk hariç diğer üçü...alsanaalsanasmile
Ama genelde her katılan böyle oluyor...
Hiç sabredemiyeceğim insanlar,basitlik,kişiliksizlik hepsi bir arada...
Sırf iştahım açık kalsın,sıkıntım geçsin diye bakıyorum yoksa yemek programı değil buuualsanaalsanasmile
Ay ne diyorum bensempatiksalakcinni
Topiği boş buldum....sempatiksalakcinni
benimde canım haşlama istedi valla. programı izledim
turko , özlemayd, fdilek, sale , lgzdl,rucan , zonox, ciesra hepinize çok teşekkür ederim,, aaalım bian önce kucağımıza almayoda nasip etsin.. kayınvaldemler görümcemler hiç sevinmedi erkek die onlarda erkek çokmuş hiç kız yokmuş düşünebiliyomusunuz psikolojimi bozdular eşim onlara söylerken duydum ya ablası hayırlı olsun bile demiyor düşünün.. neyse çok güzel bi dugu ben mutluyum ,sizlerde bian önce öğrenirsiniz inş. çok merak ediyorum.
herkese slm kizlar
zonnetje ikili testini yaptirmissin canim güzel haberlerle gelmissin darisi basimiza :)
benim 2 gün önce ikili testim vardi gidemedim fena gripe yakalandimdan dolayi 1hafta sonrada ben gidecem insallah birsey olmassa bu ara fazla giremiyom grip öksürük maf etti beni eyvahedigeldismile
ikili testinde güzel sonuc alan ve cinseytini ögrenen arkadaslarida tebrik ederim
Selam kızlar ben geldim....Ama elim boş geldim...sempatiksalakcinni
Doktora gidemedim gene,aksilik ya yama söküğü gibi gidiyor sanki,haftaya kaldı malesef....
6 haftadır gitmedim siz düşünün artık,nasıl meraktan ölüyorum...:1ninca:
Malesef gene sabretmek zorunda kaldım...
Belki hayır vardır tabi...
Bebişim biraz daha büyür...sempatiksalakcinni
Haftaya 14 haftalık olucam normalde cinsiyet gözükür,bakalım burdakiler ne dicek...
Hayırlısı...
Ben şimdilik sizin mutluluklarınızla heyecanımı artırıcam....
:lepi:
Bu arada cerenli yağmurlar gözün aydın canım,maşallah bebişine...
Bir erkek daha demek,bak şimdi kendim için heyecanlanmaya başladım...kaydirigubbakcemile2
Ablacım dün baş ağrısı bastırında siteyi kapatmka zorunda kaldım bakamadım bile ekrana..Kusura bakma olur mu..
Dediğin gibi yok bir çözümü,ilaç almam korkuyorum çok o konulardan,normaldede ilaç içmeyen insanım...Eşime masaj yaptırıyorum bol bol,yazık oda işten gelir gelmez birde benimle uğraşıyorsempatiksalakcinni İşe yarıyor ama çok şükür....
Nette doktorların yazılarını okuyorum baş ağrısı için,pc çok bakmakta tetiklermiş ağrıyı,artırma olasılıgı varmış ki ben evde yalnızım genelde yazı okurum burdan,bişeyler izlerim yada kk bakarım...Bununda etkisi kesin var...Azaltmaya çalışıcam artık....
Rabbim şifa versin hepimize...
Ciddi bir sessizlik hakim topikte....:ecrin_bebek:
Neyse bende çıkıcam birazdan,dolaşıcam azcık evde sıkıldım....kaydirigubbakcemile
Öpüldünüz...a.s.
kızlarrr bugün sessiz gerçektende burası..ben camlarımı sildiim eşim geç gelicek mutfak dolaplarınıda silicem biraz dinleneyiimm.
günaydın en güzel mayıs anneleri;
1 aydır görmüyorum bebeğimi ,bugün 11 de randevum inş. hayırlı haberlerle göreceğim onu..
benim için sabahın körü tahmin edersiniz 4 saat falan uyumuşum heralde çok heyecanlıyım..
bu arada cinsiyeti belli olan annecikleri kutlarım rabbim devamını getirsin sağlıkla
bakalım benim dr. cinsiyet sölicekmi pek sanmam ama ,neyse çok sağlıklı desin başka bişi istemiyorum
GÜNAYDIN..TEŞK.LER...ayy ne güzel sana şuanda vakitte geçmiyodur...
güzel haberlerini bekliyoruz...
en önemlisi sağlıklı olması...cinsiyetine gelince kaç haftalıksın ?
günaydın canım maşallah kızına
evet vakit geçmiyor canım bugün tam 12 haftam bitti.
buarada hangi hastaneye gidiyosun? senin doğal gebelik değilmi?opuyorumnanaktan
günaydın kızlar zemuszemus
subaru gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsinn darısı bizim başımızaaa.delikafaduldensenin içine erkek doğuyordu yanlış hatırlamıyorsam dimi bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?