2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende arada ona bakıyorum. hangisi kişiliksiz cnm sempatiksalakcinni

valla şuan yarışan hasta olan kız ve genç çocuk hariç diğer üçü...alsanaalsanasmile
Ama genelde her katılan böyle oluyor...
Hiç sabredemiyeceğim insanlar,basitlik,kişiliksizlik hepsi bir arada...
Sırf iştahım açık kalsın,sıkıntım geçsin diye bakıyorum yoksa yemek programı değil buuualsanaalsanasmile
Ay ne diyorum bensempatiksalakcinni
Topiği boş buldum....sempatiksalakcinni

benimde canım haşlama istedi valla. programı izledim

özlemayd caım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

canım bırak onları bebişlerimiz olacak ya kimse moralimizi bozamaz

Ciddi bir sessizlik hakim topikte....:ecrin_bebek:

Neyse bende çıkıcam birazdan,dolaşıcam azcık evde sıkıldım....kaydirigubbakcemile

Öpüldünüz...a.s.

Rabiacim tesekkur ederim canim, darisi basina insallah. Sende birkac gundur yoktun, hastaymissin, cvok gecmis olsun caim., Zbende 1 hafta oldu gribe yakalanali, cok sukur geride birakicak gibiyim simdi ama yinede gitmedi. Burnumu silmekten artik tum yuzum kabuk degistirdi:)))
Alah sifa versin canim te zamanda gecer insallah.

gezgincim, bugunde kismet olmamis sana doktoruna gitmek canim. Vardir elbette bundad bir hayir, Insallah yakin tarihe alirsini bir randevuda gidersiniz.
6 haftadir gormedim diyorsun, ozlersin tabii bebisiniiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Ayrica dun aksam oyle ayrildin diye neden kusuruna bakayim hayatim.,, insanlik hali. Kimse birbirinin usuruna bakmaz burda, hepimiz halden anlariz canim benim.

Bugun nasil bas agrin? Umarim siddetli agrimamistir. Benmde sabahtan buyana hafif hafif agriyor ama kendimi ona vermiyorum, takmamaya calisinca cok hissetmiyor insan,

Bilgisayarin basina cok oturmamak lazim dogru, dahada arttiriyor bas agrsini. Zaten ben butun gun isyerinde pc arkasindayim, birde evde artik butun aksam oturursam mahfolurum herhalde! Cok fazla oturmamaya gayret ediyorum.

Boyle boyle geciricez canim bu aylari, hayirisi olsun bakalim:)

Ciddi bir sessizlik hakim topikte....:ecrin_bebek:

Neyse bende çıkıcam birazdan,dolaşıcam azcık evde sıkıldım....kaydirigubbakcemile

Öpüldünüz...a.s.

gezgincimm...bende gezmelerden geldim simdi...sirami sana devrediyorum cik hadi disari)))) ben bekleyim azicikta burayisempatiksalakcinni

Anecime gittim, guzel guzel yemekleri yaptik yedik,
birazda cantama koyuverdi bisiler evdede yersin diye...
bu aksam catlayacagim aksamdir herhaldesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:))PP

kızlarrr bugün sessiz gerçektende burası..ben camlarımı sildiim eşim geç gelicek mutfak dolaplarınıda silicem biraz dinleneyiimm.

kızlarrr bugün sessiz gerçektende burası..ben camlarımı sildiim eşim geç gelicek mutfak dolaplarınıda silicem biraz dinleneyiimm.

Canım sende cok yoruyosun kendini yaa..Bir anda yapma bu kadarakannehir
Kendine ve bebişine iyi bak kızarız sonra sana baakk naniknanik

iyi geceler kızlar... bugün tatildi ama bütün gün nasıl geçti anlamadım. int.e de giremedim hiç.sabah kalkar kalkmaz hemen cd den bebişimi izledim. sonra kahvaltı yaptım. doktor biraz kısa kaydetmiş keşke biraz daha uzun olsaydı. perşembe günü 2'li test sonucumu almaya gideceğim bir daha gireyim de ultrasona uzun uzun kaydettireyim.

herkese günaydın..mutlu hafta sonları....
dün izinliydim giremedim nete..nasılsınız ?
topikte tek kız benim bebeğim maşallahhh.yvonna beni eklediğin için teşk ederim...
ama cinsiyeti kesin belli değil..düzeltme isteyebilirim senden...
bu arada hepimizin geçmiş bayramı kutlu olsun...

günaydın en güzel mayıs anneleri;

1 aydır görmüyorum bebeğimi ,bugün 11 de randevum inş. hayırlı haberlerle göreceğim onu..
benim için sabahın körü tahmin edersiniz 4 saat falan uyumuşum heralde çok heyecanlıyım..

bu arada cinsiyeti belli olan annecikleri kutlarım rabbim devamını getirsin sağlıkla

bakalım benim dr. cinsiyet sölicekmi pek sanmam ama ,neyse çok sağlıklı desin başka bişi istemiyorum

GÜNAYDIN..TEŞK.LER...ayy ne güzel sana şuanda vakitte geçmiyodur...
güzel haberlerini bekliyoruz...
en önemlisi sağlıklı olması...cinsiyetine gelince kaç haftalıksın ?

GÜNAYDIN..TEŞK.LER...ayy ne güzel sana şuanda vakitte geçmiyodur...
güzel haberlerini bekliyoruz...
en önemlisi sağlıklı olması...cinsiyetine gelince kaç haftalıksın ?

günaydın canım maşallah kızına

evet vakit geçmiyor canım bugün tam 12 haftam bitti.
buarada hangi hastaneye gidiyosun? senin doğal gebelik değilmi?opuyorumnanaktan

günaydın kızlar zemuszemus

subaru gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsinn darısı bizim başımızaaa.delikafaduldensenin içine erkek doğuyordu yanlış hatırlamıyorsam dimi bilmiyorumkismile

günaydın canım maşallah kızına

evet vakit geçmiyor canım bugün tam 12 haftam bitti.
buarada hangi hastaneye gidiyosun? senin doğal gebelik değilmi?opuyorumnanaktan

TEŞK.LER..
12 hafta bittiyse cinsiyetini aşağı yukarı görüyorlar...nazının geçiceği bi dr sa biraz ısrar edersen belki söyler kaydirigubbakcemile3
benimki doğal evet...

bide kızım kesinleşse daha mutlu olucam...
kıza benziyo dedi ama emin değilim şuan erken dedi benneyaptımki....

Günaydın Kızlar Geçmişi Pek Okuyamadım Ama Subarucum Tebrik Ederim Bebişin Kızmış Sanırımm
Cerenli Yağmur Senide Tebrik Ederim Seninkide Erkekmiş Galiba
İnşallah Tez Zamanda Bizlerde Öğreniriz opuyorumnanaktan

günaydın kızlar zemuszemus

subaru gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsinn darısı bizim başımızaaa.delikafaduldensenin içine erkek doğuyordu yanlış hatırlamıyorsam dimi bilmiyorumkismile

günaydın...teşk.ler
keşke emin olabilsem kızım olacağına...dr.um cinsiyeti kesin değil...benziyo ama emin değilim bikaç hafta sonra bidaha bakalım dedi..benneyaptımki
evet benim içime erkek doğuyodu
ama kızım olsa dahada çok sevinirimm:ecrin_bebek:
anooommmmm yerim ben onuuuuuuu:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…