Günaydın Kızlar Geçmişi Pek Okuyamadım Ama Subarucum Tebrik Ederim Bebişin Kızmış Sanırımm
Cerenli Yağmur Senide Tebrik Ederim Seninkide Erkekmiş Galiba
İnşallah Tez Zamanda Bizlerde Öğreniriz opuyorumnanaktan
deren teşk.ederimm....darısı seninde başına inş...
benim kız olacağı kesin değilbenneyaptımki
dr.um kıza benzetti ama emin değilim dedi
ooffffffff yaawwwww
kızlar hangi dr. yada hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
memnunmusunuz bilgi verirmisiniz?
Anlıyorum Canım Sen Şimdi Bizlerden 2 Kat Fazla Meraklanmışsındır
Hayırlısı Olsun Annesi
Benim İçimden Bir His Kızım Olacak Diyor Pazartesi Bende Öğrenirim İnşallahhhhh :Saruboceq:
günaydın kızlarrr hepinize iyi haftasonları diliyorummm bebeklerinizlee
evet çok meraklandım kesinleştirmek için bi film çeviricem sanırımsempatiksalakcinni
herkese günaydın.14.haftanın içindeyim ve bulantılarım doruk noktasına çıktı.ne yesem çıkartıyorum.kokulara dayanamıyorum.daha önce haftada 1-2 defa bulanırdım şimdi hiç aralıksız sürüyor.herkesin bulantıları azaldı benimki yeni başladı.
Hehe Mantıklı Valla kaydirigubbakcemile3
canım inşallah başlamaz çok zor bi durum.Günaydın Ececimm Çok Geçmiş Olsun Arkadaşım
Bende Korktum Şimdi İnşallah Bendede Başlamaz :sinifsinif:
zonox süper bişey ya.internette bakıyorum hep ilk gebelikte 20. haftalarda hissedilir yazıyo o nedenle hiç beklentim yoktuGünaydın Canlarımmmmm
2 gündür baş ağrım başladı. Kafam dümbelek gibi
Herkes bugün kocasıyla tatil yapıyor benim ki çalışıyor :a015:
Bu arada ben 2 gün önce bebeğimin yarattığı damar gibi atmaları hissettim. Eşim eve gelmişti saat 23:00 gibi, ben uyurken karnımı açmış bebeğe "Hadi babaya çak demiş, elini dokunmuş" ben de uyandım bi baktım göbeğimin ortasında 3 kere pıt pıt damar attı. normalde inanmazdım buna ama şahit oldum. benim gastritim olduğu için gaz ile onu ayırabildim. inanılmaz bir duyguydu. Dr.uma sordum "evet doğrudur hissedebilirsin artık" dediopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bebeğim babasına "çak" yaptı. eşek sıpasısempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
herkese günaydın.14.haftanın içindeyim ve bulantılarım doruk noktasına çıktı.ne yesem çıkartıyorum.kokulara dayanamıyorum.daha önce haftada 1-2 defa bulanırdım şimdi hiç aralıksız sürüyor.herkesin bulantıları azaldı benimki yeni başladı.
Günaydın Canlarımmmmm
2 gündür baş ağrım başladı. Kafam dümbelek gibi
Herkes bugün kocasıyla tatil yapıyor benim ki çalışıyor :a015:
Bu arada ben 2 gün önce bebeğimin yarattığı damar gibi atmaları hissettim. Eşim eve gelmişti saat 23:00 gibi, ben uyurken karnımı açmış bebeğe "Hadi babaya çak demiş, elini dokunmuş" ben de uyandım bi baktım göbeğimin ortasında 3 kere pıt pıt damar attı. normalde inanmazdım buna ama şahit oldum. benim gastritim olduğu için gaz ile onu ayırabildim. inanılmaz bir duyguydu. Dr.uma sordum "evet doğrudur hissedebilirsin artık" dediopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bebeğim babasına "çak" yaptı. eşek sıpasısempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
FİLM TAMAM:dance:
iş çıkışı gidiyorum inş...
canım inşallah başlamaz çok zor bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?