kızlar inanılmaz hastayım ben.
3 gündür başağrısı boğaz ağrısı,burun akıntısı aldı başını gidiyor..Allahtan annemlerin yanındayım kızıma bakan var..ilaçta kullanamıyorum.ıhlamur içiyorum..meyve yiyemiyorum fazla mide bulantım tam geçmedi.ayva yiyorum bazen o kadar..mandalinayıda bıraktım..herşeyden bıkıyorum..
ben ne zaman düzenli beslenmeye başlayacağım yaa((
kızlar inanılmaz hastayım ben.
3 gündür başağrısı boğaz ağrısı,burun akıntısı aldı başını gidiyor..Allahtan annemlerin yanındayım kızıma bakan var..ilaçta kullanamıyorum.ıhlamur içiyorum..meyve yiyemiyorum fazla mide bulantım tam geçmedi.ayva yiyorum bazen o kadar..mandalinayıda bıraktım..herşeyden bıkıyorum..
Tahmin Edebiliyorum Canım Yaa ALLAH Yardımcın Olsun :1hug:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...senin bulantıların kaçıncı haftada başladı
canım ıhlamur hamilelikte rahatlıkla içilebilecek nadir bitkilerde..zaten topu topu 4 bitki çayı öneriliyor..gerisi zararlı..GÜNAYDIN...ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN...
CANIM ıhlamura dikkat et..hamilelikte zararlı olabilir ..meyveye devam et...
saol canım çok korkuyorum esktra ilaçtan..
Geçmiş Olsun Canım Doktor Kontrolü Altında Neden Antibiotik Kullanmıyorsun
Ben 4 haftalıkken Kullanmıştım Daha Çok İlerlerse Hastalığın Daha Kötü Olmazmı bilmiyorumkismile
geçmiş olsun canımQUOTE=ohcanimadeysin;15963036]kızlar inanılmaz hastayım ben.
Kaçgündür Sorayım Diyorum Unutuyorum
Kızlar Benim Saçlarım Felaket Dökülüyor Hamileliğimin Başlangıcından Beri
Ayrıca Göğüs Uçlarım İnanılmaz Sızlıyo Bazen Deli Gibi Kaşınıyo Bazen İğne Batırıyorlarmış Gibi Canım Acıyo Utanmasam Ağlayacam O Derece Yani Aranızda Bu Sorunları Yaşayan Varmı :sinifsinif:
Ayrıca Göğüs Uçlarım İnanılmaz Sızlıyo Bazen Deli Gibi Kaşınıyo Bazen İğne Batırıyorlarmış Gibi Canım Acıyo Utanmasam Ağlayacam O Derece Yani Aranızda Bu Sorunları Yaşayan Varmı :sinifsinif:
canım valla ben hissetim. ki ben de inanmıyordum erken diodum ama yaşadım. ve çok korktum hissedince yalan yok. eltimde 3.5 aylıkken hissetmiş ve çok korkmuş.canım inşallah başlamaz çok zor bi durum.
zonox süper bişey ya.internette bakıyorum hep ilk gebelikte 20. haftalarda hissedilir yazıyo o nedenle hiç beklentim yoktu
yaaaaaaaa ben 9 ay karnımda taşim cefasını çekim kocamda sefasını sürsünsempatiksalakcinni pışıkkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemus
Günaydın Tatlımmm
Geçmiş Olsun
Senin Bebiş Babasına Düşkün Olacak Herhalde
Babasının Sesini Ayırt Edebilir Derlerdi İnanmazdım
Demekki Gerççekmiş
Mucize Gibi Yaa :asigim:
Bende Yaptım Birkere Çok Sancım Oldu Gece Çok Merak Ettim Diye Gitmiştim
Doktor Ultrasonla Bakarken Burada Ağrı Varmı Dedi Yoo Hayır Dedimm
O Zaman Seninki Gaz Sancısıdır Görünürde Bişey Yok Demişti
Bugün Kapalı Değilmi Canım Bizim Buradaki Tıp Merkezi Kapalı :sinifsinif:
geçmiş olsunn. ıhlamur bal limon iyi gelir. tez zamanda atlatırsın inşallahh:Saruboceq:kızlar inanılmaz hastayım ben.
zonox bebeği hissetmişsin bende dün sabah damar atması oldu ama ayıramıyorumki bebekmi gazmı bir kaç kez daha yaşasam belki inanırımm...
saol canım çok korkuyorum esktra ilaçtan..
bugün biraz daha hafif gibi..meyve çayıda yapmış annem onu içeceğim biraz dan
canım ben çok döküldüğü için ilk aydan sonra kestşrdim halada dökülüyo herkes canlanması lazım diyo ama fazla dökülüyoo.Göğüs uçlarım bi ara çokkaşındı buaralar yok canımm..
mevsimseldir. bu dönemlerde dökülür zaten. üzülme canım. saçını çok kremleme.
bir de göğsün ucuna sürülen kremler var, ağrını alır onlardan al.
bu arada gögüs sızlaması olan arkadaşım benım ılk gunden berı gögüslerim çok ağrıyo hala bile bide çok büyüdüler sızınkılerde öylemı yoksa ben kafayı yıcem 1.5 beden bırden attı erken değilmi daha gögüs büyümesi için.benımkısındede çok sızı oluyo kaşıntıda aynı şekılde büyüdügü için diyorum artık benbırde gece çok ağrı yapıyo gögüslerim bi taraftan bı tarafa dönerken ölücem sanıyorum ağrısından doğum sonuna kadar düşünemıyorum bu hızla buyurlerse hem taşıması hem ağrısı çok fena (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?