2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN...ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN...
CANIM ıhlamura dikkat et..hamilelikte zararlı olabilir ..meyveye devam et...

Geçmiş Olsun Canım Doktor Kontrolü Altında Neden Antibiotik Kullanmıyorsun
Ben 4 haftalıkken Kullanmıştım Daha Çok İlerlerse Hastalığın Daha Kötü Olmazmı bilmiyorumkismile

Kaçgündür Sorayım Diyorum Unutuyorum

Kızlar Benim Saçlarım Felaket Dökülüyor Hamileliğimin Başlangıcından Beri
Ayrıca Göğüs Uçlarım İnanılmaz Sızlıyo Bazen Deli Gibi Kaşınıyo Bazen İğne Batırıyorlarmış Gibi Canım Acıyo Utanmasam Ağlayacam O Derece Yani Aranızda Bu Sorunları Yaşayan Varmı :sinifsinif:

Son düzenleme:
QUOTE=ohcanimadeysin;15963036]kızlar inanılmaz hastayım ben.
3 gündür başağrısı boğaz ağrısı,burun akıntısı aldı başını gidiyor..Allahtan annemlerin yanındayım kızıma bakan var..ilaçta kullanamıyorum.ıhlamur içiyorum..meyve yiyemiyorum fazla mide bulantım tam geçmedi.ayva yiyorum bazen o kadar..mandalinayıda bıraktım..herşeyden bıkıyorum..
ben ne zaman düzenli beslenmeye başlayacağım yaa ((
[/QUOTE]
geçmiş olsun canım
Tahmin Edebiliyorum Canım Yaa ALLAH Yardımcın Olsun :1hug:

teşekkürler canım

Son düzenleme:
Herkese günaydın, yaa ne güzel herkes cinsiyetini öğrenmeye başladı kuzularımızın, bende çok merak ediyorum yaa.. Haftaya c.tesi gidicem yine inşallah öğrenirim bende :)

GÜNAYDIN...ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN...
CANIM ıhlamura dikkat et..hamilelikte zararlı olabilir ..meyveye devam et...
canım ıhlamur hamilelikte rahatlıkla içilebilecek nadir bitkilerde..zaten topu topu 4 bitki çayı öneriliyor..gerisi zararlı..
ıhlamur papatya rezene ısırgan serbest..
geçmiş olsun dileklerin içinde sağolyerimseniben

Geçmiş Olsun Canım Doktor Kontrolü Altında Neden Antibiotik Kullanmıyorsun
Ben 4 haftalıkken Kullanmıştım Daha Çok İlerlerse Hastalığın Daha Kötü Olmazmı bilmiyorumkismile
saol canım çok korkuyorum esktra ilaçtan..
bugün biraz daha hafif gibi..meyve çayıda yapmış annem onu içeceğim biraz dan

geçmiş olsun canım

teşekkürler canım[/QUOTE]

çok saol sanada geçmiş olsun ama seninki şaşırtıcı en fazla 20. haftaya kadar sürer biliyorum oda erken bulantıya başlayanların oluyor senin daha yeni başlamış bulanmaya..
benim eskiye nazaran hafifledi ama az yiyorum,korkuyorum yersem çıkartıcam diye bıktım artık

canım ben çok döküldüğü için ilk aydan sonra kestşrdim halada dökülüyo herkes canlanması lazım diyo ama fazla dökülüyoo.Göğüs uçlarım bi ara çokkaşındı buaralar yok canımm..

Aynen bendede var aynı sorunlar, saç dökülmesi için kuaförüm bu mevsimde zaten dökülür saçlar birde hamilelikte tetikliyordur şimdi dedi.. deeee ben kel kalacağım korkarım, dehşet dökülüyor çünkü, bide kuruyken hiç taramam saçlarımı ben (kıvırcıklar) sadece banyoda yıkarken tarıyorum.. Tararsam zaten kalmaz saç falan heralde..mafoldumben

ohcanımadeysin geçmiş olsun, ya ben melisa çayı içiyorum arada aktar önerdi de aldım, zararlımı ki oda ?? :uhm: :sm_confused:

Son düzenleme:
canım inşallah başlamaz çok zor bi durum.

zonox süper bişey ya.internette bakıyorum hep ilk gebelikte 20. haftalarda hissedilir yazıyo o nedenle hiç beklentim yoktu
canım valla ben hissetim. ki ben de inanmıyordum erken diodum ama yaşadım. ve çok korktum hissedince yalan yok. eltimde 3.5 aylıkken hissetmiş ve çok korkmuş.
yaaaaaaaa ben 9 ay karnımda taşim cefasını çekim kocamda sefasını sürsünsempatiksalakcinni pışıkkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemus

geçmiş olsunn. ıhlamur bal limon iyi gelir. tez zamanda atlatırsın inşallahh:Saruboceq:

mevsimseldir. bu dönemlerde dökülür zaten. üzülme canım. saçını çok kremleme.
bir de göğsün ucuna sürülen kremler var, ağrını alır onlardan al.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum,cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarıda tebrik ediyorum kaçıncı haftalarda öğrendiniz kızlar.ben şu an 10+3 oldum haftaya cuma gidicem o zaman belli olur mu dersiniz?

zonox bebeği hissetmişsin bende dün sabah damar atması oldu ama ayıramıyorumki bebekmi gazmı bir kaç kez daha yaşasam belki inanırımm...

zonox bebeği hissetmişsin bende dün sabah damar atması oldu ama ayıramıyorumki bebekmi gazmı bir kaç kez daha yaşasam belki inanırımm...

Valla ben hissettim çünkü gaz gibi bişeye benzemiodu bir de damar gibiydi ama gaz olduğunda atan damar gibi de değildi. anlatamıyorum o hissikaydirigubbakcemile3

dün akşam yine baktım yapcak mı die ama olmadı. zaten bu haftalarda hafta 1 ya da 2 kez hissedilirmişaklinialirimsmile

diana, hoşgeldin. ben 12+3 te gittim söylemedi dr. dr.dan doktora değişiyor.

saol canım çok korkuyorum esktra ilaçtan..
bugün biraz daha hafif gibi..meyve çayıda yapmış annem onu içeceğim biraz dan

Anladım Canım Yarım Limon Biraz Nane 3 Kaşık bal bir bardak'da su ekle cezveye bunları 10 dakika kaynat sonra süzerek iç çok çok iyi geliyo bana çok faydası olmuştu

bende kestirdim belime yakındı saçlarım şimdi omuzlarımda ama hala dökülüyo benimde bıktım hertarafdan saç topluyorum resmen :sinifsinif:
inşallah benim göğsümün sızlamasıda geçer kaşınmasına razıyım tek ağrımasında :gitme:

arkadaşlar ne kadar çok hastalanan arkadaşlar var aramızda ya okudukça üzülüyorum allah acil şifa versın havalar bırden sogudu hastalık arttı özelıkle bizim için çok zor.hasta olan ve bulantıları geçmeyen tum arkadaşlara geçmiş olsun umarım en kısa zamanda normale dönüp mutlu mutlu yazarsınız buraya.

bu arada gögüs sızlaması olan arkadaşım benım ılk gunden berı gögüslerim çok ağrıyo hala bile bide çok büyüdüler sızınkılerde öylemı yoksa ben kafayı yıcem 1.5 beden bırden attı erken değilmi daha gögüs büyümesi için.benımkısındede çok sızı oluyo kaşıntıda aynı şekılde büyüdügü için diyorum artık ben bırde gece çok ağrı yapıyo gögüslerim bi taraftan bı tarafa dönerken ölücem sanıyorum ağrısından doğum sonuna kadar düşünemıyorum bu hızla buyurlerse hem taşıması hem ağrısı çok fena (((

mevsimseldir. bu dönemlerde dökülür zaten. üzülme canım. saçını çok kremleme.
bir de göğsün ucuna sürülen kremler var, ağrını alır onlardan al.

aaa kremsiz çıkmam ben bayodan demek kremde tetikliyor dökülmesini dikkat edeyim bari
doktor bepanthene kullanmamı önerdi ama onu sürünce daha çok yanıyo :sinifsinif:

Benimde Öyle Rucancım Eşim Yanlışlıkla Filan Çarpsa Çıldırıyorum Ağrısından Sanki Yeni Çıkan Kız Memişleriymiş Gibi Acıyo Ayrıca Çok Sertleştiler Büyüdülerde 85 Beden Südyen Kullanıyordum Şimdi 90 Hatta Bazen 95 Takıyorum :1shok: Benim Göğüslerimin Ucunun Rengide Kararmaya Başladı Çirkin Çirkin Oldular :gitme: Ben Birkaç Ay Sonra Hiç Düşünemiyorum 9. Aya Kadar Patlar Sanırım

günaydın kızlarrr dün sbahtan beri giremedim buraya geçmiş sayfayfalara daha göz atmadım ne var ne yok herşey yolundamı dün temizlik yaptım baya ,,kendimi iyi hissediyordum ama bugün yine başım agrıyorr dün bebeeggimi yine hissettim en son pazar günü hissetmiştim birde dün eşimle konuşuyordum karnım bir oynadı eşime bak dedim kernıma baktıgında ve karnımı tuttugumdada belli oluyor maşallahhh sizlerden ne haberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…