2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

blue_sky, umarım dediğin gibi olur ve uzun sürmez cnm.senin bulantıların geçtimi

azaldı canım benim...oldukça azaldı bir daha da başlamaz umarım..kabus gibiydi çünkü...neyse ki atlattık büyük bölümünü....darısı başına canım...

bu arada yarın ikili test sonuçlarımı alıp doktora göstereceğiz...

hayırlı haberlerle gel inş...

maşallah cnm artık başlamaz azaldığına göre bitmek üzeredir.benim korkum bundan sonra başlayıp doğuma kadar sürmesi annemin öyle olmuş valla Allahım inş.anneme çekmemişimdir

kızlaarrr gördünüzmü 2011 temmuz anneleri topiğide açılmış.bizim melekler büyüdüüü bayağ bir ara en son topik bizdik üstüne 2 topik açıldı

evet ya, bizim topikteki ilk muhabbetlerimiz dönüyo şimdi, keseyi görme vs. biz cinsiyet konuşuyoruz artık, sıra sıra gibi :) abla abi oldu sanırsam :)

Selam kızlar,hayırlı ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize...
kızlaarrr gördünüzmü 2011 temmuz anneleri topiğide açılmış.bizim melekler büyüdüüü bayağ bir ara en son topik bizdik üstüne 2 topik açıldı

canm ya sen ciddimisin? NE kadar şükretsek azdır elhamd....Resmen büyüyoruz...

Son düzenleme:
Selam kızlar,hayırlı ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize...

canm ya sen ciddimisin? NE kadar şükretsek azdır elhamd....Resmen büyüyoruz...

evet cnm Allaha çok şükür bugünlere kadar geldik.Evet büyüyoruz göbüşler büyüyor melekler büyüyor.Bir an önce geçsin zaman alalım kucağımıza

ciesra seninle günlerimiz aynı sayılır ikili testini ne zaman yaptıracaksın cnm

evet aynı gibiyiz, ben 11+5 im +2 gün önden gidiyorum, dr.um ikiliye gerek görmedi, geçen hafta gittiğimde, bu c.tesi yine gidicem ama, burun oluşumundan anlıyorlarmış galiba gerek olup olmadığını, bişeyler dedi ama unuttum.. 3,lü yada 4,lü yaparız demişti.. Bakalım Ctesi ne diyecek.. Sen yaptırdınmı ?

SUBARu arkadaşların çoğunun free HCG diye 3 rakamlı değerleri benim test spnucumda yoktu canım bakalım nolcak perşembe randevum drda belki bende cnsiyetini öğrenirim bebişimin

zonox olur canım böyle durumlar benimde bugünlerde neye öfkelenip tepki vericem neye üzülücem belli olmuyor çok uçlarda veriyorum tepkileri
ağzımın acılığından, başağrılarımdan olsa gerek :))

evet cnm Allaha çok şükür bugünlere kadar geldik.Evet büyüyoruz göbüşler büyüyor melekler büyüyor.Bir an önce geçsin zaman alalım kucağımıza

Valla ciddi ciddi benim göbişte büyümeye başladı bir kaç gündür...
Şuan kahvaltı bile yapmadım mesela,hafif bir çıkıntı bana bakıyo
Duygulanıyorum yaaa...

cerenli yağmur iççaşamaşırı almıştın çok memnundum dikiş izleri olmayan şeydi ve markasını vericektin yanlışmı hatırlıyorum

selam..o 3 lü rakam 100 üzerindemiydi yani ?
hayırlısı olsun inş..ama sen öğreniceksin az kaldı sabır

ayy canım demek ki oluyor arada...
marketteki adama iyi etmişsin ukala herif ne olcek...

Allahım zaman ne çabuk geçiyor hayırlısı ile kucağımıza da alalım sağlıklarla...

selam..o 3 lü rakam 100 üzerindemiydi yani ?
hayırlısı olsun inş..ama sen öğreniceksin az kaldı sabır

merhaba arkadaşlar

doktora gıdecek olan arkadaşlar allahın izniyle hayırlı haberlerinizi beklıyoruz tabı bıde cinsiyetleri bende inşallah çarşaba gidicem hem 3 lü test hem cinsiyet öğrenıcem kesın valla 2 gun geçmicek gibi gelıyo bu kadar gun geçti şu 2 gun geçmiyo :)))

MERHABA..
RUCAN SENİN KADAR HEYECANLANDIM
inş.hayırlı haberlerle gelirsin
15.haftalık olmuşsun nasıl sabrettin bu kadar maşallahh....
bu hafta'da dr'un cinsiyetini söylemezse başka dr git

hayırlı olsun canım
valla alemsin zonox:))
kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnn.........benn ikili test sonuçlarımı aldım öğlen doktora göstercem inşallah sonuçlar iyidir ölücem meraktan..free hcg 13,9 bu aradaa oğluşumm garantilendi galibaD:
canım hadi hayırlı haberlerle dön inşallah
maşallah cnm artık başlamaz azaldığına göre bitmek üzeredir.benim korkum bundan sonra başlayıp doğuma kadar sürmesi annemin öyle olmuş valla Allahım inş.anneme çekmemişimdir

canım bu konuda bende çok telaşlıyım 14. haftaya girdi ve bulantılarım acayip arttı

cnm bende 4 gün önden gidiyordum ama en son perşembe dr.a gittiğimde tam günümde çıktım bende anlamadım valla.benim cumartesi ikili test randevum var yaptıracağım.ben çok evhamlıyım şimdi ikiliyi yaptırmazsam üçlüyü zor beklerim Drumda yapmayalım falan demedi onun için yaptıracağım cnm

Biz Geldikkkk Bebişimi Gördüm Zıp Zıplıyoduu Yine Kuzummmm
Kocaman Olmuş Teyzesiiii
Malesef Cinsiyetimizi Öğrenemedik Bacakları Filanda Açıktı Ama Seçemedi Doktor
Daha Çok Çookk Erkenmişşş Bayramdan Sonra Gel Hem 3'LÜ Testimizi Yapalım Hemde Birkere Daha Bakalım Cinsiyetine Dedi Ama Ben Bayramdan Önce Birde Hastaneye Gidicem Oradaki Ultrason Aleti Daha İyi Sanırım:13:

MERHABA..
RUCAN SENİN KADAR HEYECANLANDIM
inş.hayırlı haberlerle gelirsin
15.haftalık olmuşsun nasıl sabrettin bu kadar maşallahh....
bu hafta'da dr'un cinsiyetini söylemezse başka dr git

:))) sabrettım ama bide bana sor ben ayda 1 gıdıyorum doktora o yuzden geçen ay 12 haftalıktı , biz doktordan öğrenmeye çalıştık sordu sizce ne cinsiyeti dedi bende eşim erkek dio dedım o nerden biliyomuş dedi :)) sona öle hissettıgımızı söledık güldü onada sorduk sizce ne die yok dedı ben diğer ay sölıcem yanılmak istemıyorum dedı bızde tamam dedık el mahkum 16 ı biticek işte dr gittigimiz gün hem 3 lu test hem cinsiyet.artık bebişimize nasıl hitab edıcemızı bılmıyoruz ama ben % 90 erkek dıorum bazen oğluşum dıorum ama bıde kız ıse dıe vazgeçıyorum

ece1982 sende aynı dertten muzdaripsin demek.Allah yardımcımız olsun senin ne zaman başladı peki bulantılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…