blue_sky, umarım dediğin gibi olur ve uzun sürmez cnm.senin bulantıların geçtimi
bu arada yarın ikili test sonuçlarımı alıp doktora göstereceğiz...
azaldı canım benim...oldukça azaldıbir daha da başlamaz umarım..kabus gibiydi çünkü...neyse ki atlattık büyük bölümünü....darısı başına canım...
hayırlı haberlerle gel inş...
kızlaarrr gördünüzmü 2011 temmuz anneleri topiğide açılmış.bizim melekler büyüdüüü bayağ bir ara en son topik bizdik üstüne 2 topik açıldı
Selam kızlar,hayırlı ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize...
canm ya sen ciddimisin?NE kadar şükretsek azdır elhamd....Resmen büyüyoruz...
ciesra seninle günlerimiz aynı sayılır ikili testini ne zaman yaptıracaksın cnm
evet cnm Allaha çok şükür bugünlere kadar geldik.Evet büyüyoruz göbüşler büyüyor melekler büyüyor.Bir an önce geçsin zaman alalım kucağımıza
SUBARu arkadaşların çoğunun free HCG diye 3 rakamlı değerleri benim test spnucumda yoktu canım bakalım nolcak perşembe randevum drda belki bende cnsiyetini öğrenirim bebişimin
zonox olur canım böyle durumlar benimde bugünlerde neye öfkelenip tepki vericem neye üzülücem belli olmuyor çok uçlarda veriyorum tepkileri
ağzımın acılığından, başağrılarımdan olsa gerek :))
ben de aynısıyım. bir de agresifim sanırım.
bugün markete gittim. domates aldım. kasadaki adama "pardon tartabilir misiniz" dedim adam ses çıkarmadı. ben de içeri girdim başka şeylere baktım ekmeğimi aldım kasaya geldim. adama dedim ki "domatesler tartılmadı" adam ne dese beğenirsin " az bekleyin patladınız mı tarzında bişiler dedi. şoka girdim. ben her zaman sabırsızmışım. (daha önce böle bişi yaşmamam rağmen) adama ..ıçtım sıvadım valla. 3 kuruş kazanınca adam oldunuz dedim. acaba ben de mi kusur vardı anlamadım :26:
blue_sky , sağlıklı olması öncelikli dileğimiz tabiki. ama açıkcası çok merak eiyorum cinsiyetinide:26:
kızlaarrr gördünüzmü 2011 temmuz anneleri topiğide açılmış.bizim melekler büyüdüüü bayağ bir ara en son topik bizdik üstüne 2 topik açıldı
selam..o 3 lü rakam 100 üzerindemiydi yani ?
hayırlısı olsun inş..ama sen öğreniceksin az kaldı sabır
merhaba arkadaşlar
doktora gıdecek olan arkadaşlar allahın izniyle hayırlı haberlerinizi beklıyoruz tabı bıde cinsiyetleri bende inşallah çarşaba gidicem hem 3 lü test hem cinsiyet öğrenıcem kesın valla 2 gun geçmicek gibi gelıyo bu kadar gun geçti şu 2 gun geçmiyo :)))
hayırlı olsun canımbeni de ekler misiniz? taşınmakla uğraştığımdan biraz geç kaldım sanırım:)) sat 3 ağustos
tahmini doğum tarihi 11 mayıs 2011
keseyi 7 eylülde kalp atışlarını da 21 eylülde duyduk cinsiyet henüz belli değil,
27 yaşındayım ve 49 kiloyla hamile kaldım..
valla alemsin zonox:))Canlarım günaydınnnnnnnn
bugün uzun zamandan sonra ilk kez erken kalktım
Yarın dr. kontrolüm var. çok merak ediyorum acaba cinsiyet söyler mi dr
valla göremedim açmadı diyemez. benim bebeğim edepsiz heryerini sonuna kadar açıyor. kime çekmiş bilmiyorum ehehehe
canım hadi hayırlı haberlerle dön inşallahkızlarrrrr günaydınnnnnnnnnn.........benn ikili test sonuçlarımı aldım öğlen doktora göstercem inşallah sonuçlar iyidir ölücem meraktan..free hcg 13,9 bu aradaa oğluşumm garantilendi galibaD:
maşallahcnm artık başlamaz azaldığına göre bitmek üzeredir.benim korkum bundan sonra başlayıp doğuma kadar sürmesi annemin öyle olmuş valla Allahım inş.anneme çekmemişimdir
evet aynı gibiyiz, ben 11+5 im +2 gün önden gidiyorum, dr.um ikiliye gerek görmedi, geçen hafta gittiğimde, bu c.tesi yine gidicem ama, burun oluşumundan anlıyorlarmış galiba gerek olup olmadığını, bişeyler dedi ama unuttum.. 3,lü yada 4,lü yaparız demişti.. Bakalım Ctesi ne diyecek.. Sen yaptırdınmı ?
kızlar bende bugün evde olmuyacagım ablama gidiyorum akşam gelirim
DERENCİMM cinsiyetini büyük ihtimal ögreneceksin bugün ayy merak ederim şimdi ben orda net yok akşam gelir gelmez bakarım kızlarr doktora gidecek olan arkadaşlr güzel haberlerinizi okuyacam inşllah
MERHABA..
RUCAN SENİN KADAR HEYECANLANDIM
inş.hayırlı haberlerle gelirsin
15.haftalık olmuşsun nasıl sabrettin bu kadar maşallahh....
bu hafta'da dr'un cinsiyetini söylemezse başka dr git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?