SUBARu arkadaşların çoğunun free HCG diye 3 rakamlı değerleri benim test spnucumda yoktu canım bakalım nolcak perşembe randevum drda belki bende cnsiyetini öğrenirim bebişimin
zonox olur canım böyle durumlar benimde bugünlerde neye öfkelenip tepki vericem neye üzülücem belli olmuyor çok uçlarda veriyorum tepkileri
ağzımın acılığından, başağrılarımdan olsa gerek :))
ayy canım demek ki oluyor arada...
marketteki adama iyi etmişsin ukala herif ne olcek...
Allahım zaman ne çabuk geçiyor hayırlısı ile kucağımıza da alalım sağlıklarla...
hayırlı olsun canım
valla alemsin zonox:))
canım hadi hayırlı haberlerle dön inşallah
canım bu konuda bende çok telaşlıyım 14. haftaya girdi ve bulantılarım acayip arttı
Biz Geldikkkk Bebişimi Gördüm Zıp Zıplıyoduu Yine Kuzummmm
Kocaman Olmuş Teyzesiiii
Malesef Cinsiyetimizi Öğrenemedik Bacakları Filanda Açıktı Ama Seçemedi Doktor
Daha Çok Çookk ErkenmişşşBayramdan Sonra Gel Hem 3'LÜ Testimizi Yapalım Hemde Birkere Daha Bakalım Cinsiyetine Dedi Ama Ben Bayramdan Önce Birde Hastaneye Gidicem Oradaki Ultrason Aleti Daha İyi Sanırım:13:
Kocaman Olmuş Teyzesiiii
Daha Çok Çookk ErkenmişşşBayramdan Sonra Gel Hem 3'LÜ Testimizi Yapalım Hemde Birkere Daha Bakalım Cinsiyetine Dedi Ama Ben Bayramdan Önce Birde Hastaneye Gidicem Oradaki Ultrason Aleti Daha İyi Sanırım:13:
Kocaman Olmuş Teyzesiiii
bence görmüştür ama söylememiştir. 14. haftalarda cinsiyet birebir görülüyomuş. doktor 16. haftada kesinleşsin die söylememiştir.
gözünaydın cnm görmüşsün kuzucuğunukaçıncı haftandasın cnm dr.erken demiş cinsiyet için .Benim dr.da en erken 13.haftada söylerim dedi bende sabırsızlıkla bekliyorum
hoşgeldiniz hayırlısı olsun dediğin gibi ya başka dr dan öğrenırsın
ya herkesınkı fıkır fıkır oynuyormuş ben her gıttıgımde benımkısı öle uyuyo yaa( bu kezde taktık denıcem öksürcem tatlı yıcem dahada hareket etmezse adını uykucu koycam :)))
bu ay çok kötü geçti benım için moral olarak onu neşelı görmeye çok ihtiyacım var.
bu arada çok şanslısınız :))) allah sağlıkla sıhhatle daha neşelı günler diliyorum.banda geçen ay cinsiyeti erken demışlerdi canım çünkü birazda yasal olanı yapmak ıstıyorlar sanırım o yüzden ertelıyolar
Valla Bilemiyorum Canım Ben Bacağının Arasındaki Şey Pipiye Benziyo Sanki Dedim
Evet Benziyo Ama Emin Olamayız Dedi Birde Zıpadıkça Vay Kerata Vay Nasılda Zıplıyor Dedi Sanki Erkeğe Benzetti Oda Ama Ketum Davrandı
bence erkek canım. benim akrabama dr.u cinsiyetini söylememiş ama bebeği aslanım benim koçum benim die seviomuş dr.u kadın geldi benim bebeğim kesin erkek dedi. cidden erkek çıktı.
benim yeğenimi dr.u minik kuzu, zilli die seviomuş. cinsiyeti öğrenmeden önce. kız oldu
doktorlar biliolar ama söylemiolar. ne piskopatlar ya
Ben Gitmeden Çikolata Yiyorum Etkili Oluyormu Yoksa Benimki Normaldemi Fıngırdak BilemiyorumMükemmel Bir Duygu Onun Zıplayışını İzlemek Keşke Saatler Dursa Hep İzlesem Diyorum İçimden İnşallah Sende Tanık Olursun Bebişinin Hareketli Haline
Evet Haklı Olabilirsin Canım Belkide Yasalara Göre Hareket Ediyorlardır
Üff Sen Şanslısın Keşke Bende 15 Haftalık Olsaydımmmmm
merhaba kızlar. ben bugün pek iyi değilim. Duygularımı kontrol edemiyorum. ilk defa bugün böyleyim. içim çok sıkılıyor.her şeye ağlıyorum.ayrıca aşırı derecede başım ağrıyor. kötüyüm yani
derenciim hayırlı olsun canım doktordan sinyal almışsın azda olsa :))
Lover1984 sabret dua et canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alıcaz
Hava buhafta çok güzel olcakmış dışarısı öyle güzel güneşki halıları attım dışarıı hemen ..bu hafta bol bol gezmek lazım yazdan kalma günlerde uzun bi kış bekliyo bizi
merhaba kızlar. ben bugün pek iyi değilim. Duygularımı kontrol edemiyorum. ilk defa bugün böyleyim. içim çok sıkılıyor.her şeye ağlıyorum.ayrıca aşırı derecede başım ağrıyor. kötüyüm yani
zaman geçmiyo gibi gelıyo ama geçıyo ben bu sıteye üye olmadan süreklı araştırma yapıyodum herşeyı okuyaya okuya hep aynı şeyleri okur oldum , önce hiç geçmiyodu vakıt şimdi akşamın nasıl oldugunu anlayamıyorum çok yazamasamda okumaya çalışıyorum geçmişi:) benım bebegım 1 mayıs dogumlu görünüyor ama tabı ne zaman geleceğini bilemiyoruz :))) en buyuk benımkısı sanırım erkek olursa en buyuk abı kız olursa en buyuk abla olacak ugur böceğim ama en tembelı hep uyuyo uykucu babasıda annesıne çekmış dıoçıktık bı yola ama çok güzel bi yol hep özen ılgı görüyoruz hepimize allahın izniyle yolun sonuna gelmeyi nasip etsin
Senin Bebiş Nisanda Gelebilir Bu Durumda Gününü Doldurup Öyle Gelsin İnşallah
Evet Sanırım Topiğimizden İlk Sen Doğum Yapacaksın Artık Yazarsın Doğum Hikayeni Bizlere Cesaret Verirsin
Gitmeden Önce Tatlı Ye Bakalım Belki Bu Sefer Yakalarsın Hareketlerini.
Hem Ne Güzel Uykuya Düşkün Bir Bebek Olucak Senide Fazla Yormaz İnşallah Annesi:13:
evet nısandada gelme ıhtımalı var( hayırlısı bakalım kız olursa erken olurda erkek genelde tam gununu dolduruyo kısmet bakalım
evet bu kez gıderken çıkolata yıcem bende öksürcem :))) dahada uyanmazsa uykucu tobık yapacak bişi yok . bende düşünüyorum doğunca benı yormaz dıe ama bakalım
ben dogum ıznıne gıdene kadar burdayım evde şuan için net yok ama o zaman bi şekılde net olayını çözücez zaman buldukça yazarım sizleride merak ederım bakarım :))
merhaba..
bence biçok arkadaşımız nisanda doğuracak..buna bende dahilim...belkide mayıs annemiz çok az kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?