2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

doktro gıdıcek ve 2 li test yapcak arkadslar inşallh hayırlı haberlerle dönerler.ben hala umutsuzca cumartesıyı beklıorum uzuntume engel olamadım hala...allahm bana da 2 li testden mutlu dönmeyı nasıp etsın.2 li teste gıden bı arkadas yazmıs ki burun kemıgı olusmus doktorlar burdanda bı sorun olmadıgını soluo eger bole bı ıhtımal varsa dotor bana da agzı ve burnu olusmus dıyıp göstermıstı hatta allahım bu muallak benı 1 haftadır bıtırdı.bu arada benımde bulantılarım bitti kusmuorum

ayy canım demek ki oluyor arada...
marketteki adama iyi etmişsin ukala herif ne olcek...

Allahım zaman ne çabuk geçiyor hayırlısı ile kucağımıza da alalım sağlıklarla...

hayırlı olsun canım

valla alemsin zonox:))

canım hadi hayırlı haberlerle dön inşallah

canım bu konuda bende çok telaşlıyım 14. haftaya girdi ve bulantılarım acayip arttı

öfke krizlerim bitsin istiyorummm. ama bu konuda kesinlikle haklıyım. kazıkçı bakkala en sonunda gününü gösterdim. neyse artık aşağıdaki bakkala yol göründü. ehehehe

bence görmüştür ama söylememiştir. 14. haftalarda cinsiyet birebir görülüyomuş. doktor 16. haftada kesinleşsin die söylememiştir.

gözünaydın cnm görmüşsün kuzucuğunu kaçıncı haftandasın cnm dr.erken demiş cinsiyet için .Benim dr.da en erken 13.haftada söylerim dedi bende sabırsızlıkla bekliyorum

hoşgeldiniz hayırlısı olsun dediğin gibi ya başka dr dan öğrenırsın
ya herkesınkı fıkır fıkır oynuyormuş ben her gıttıgımde benımkısı öle uyuyo yaa ( bu kezde taktık denıcem öksürcem tatlı yıcem dahada hareket etmezse adını uykucu koycam :)))
bu ay çok kötü geçti benım için moral olarak onu neşelı görmeye çok ihtiyacım var.
bu arada çok şanslısınız :))) allah sağlıkla sıhhatle daha neşelı günler diliyorum.banda geçen ay cinsiyeti erken demışlerdi canım çünkü birazda yasal olanı yapmak ıstıyorlar sanırım o yüzden ertelıyolar

bence görmüştür ama söylememiştir. 14. haftalarda cinsiyet birebir görülüyomuş. doktor 16. haftada kesinleşsin die söylememiştir.

Valla Bilemiyorum Canım Ben Bacağının Arasındaki Şey Pipiye Benziyo Sanki Dedim
Evet Benziyo Ama Emin Olamayız Dedi Birde Zıpadıkça Vay Kerata Vay Nasılda Zıplıyor Dedi Sanki Erkeğe Benzetti Oda Ama Ketum Davrandı

gözünaydın cnm görmüşsün kuzucuğunu kaçıncı haftandasın cnm dr.erken demiş cinsiyet için .Benim dr.da en erken 13.haftada söylerim dedi bende sabırsızlıkla bekliyorum

Sağol Zahracımm Darısı Senin Başına İnşallah
Ben 13 Haftdamdayım Canım Normalde Söylemesi Gerekliydi Ama Gıcıklık Yaptı
İnşallah Senin Doktorun Söyler Rabbim İzin Verirse 15 Haftamda Birde Hastaneyede Baktırıcam

Ben Gitmeden Çikolata Yiyorum Etkili Oluyormu Yoksa Benimki Normaldemi Fıngırdak Bilemiyorum Mükemmel Bir Duygu Onun Zıplayışını İzlemek Keşke Saatler Dursa Hep İzlesem Diyorum İçimden İnşallah Sende Tanık Olursun Bebişinin Hareketli Haline
Evet Haklı Olabilirsin Canım Belkide Yasalara Göre Hareket Ediyorlardır
Üff Sen Şanslısın Keşke Bende 15 Haftalık Olsaydımmmmm

bence erkek canım. benim akrabama dr.u cinsiyetini söylememiş ama bebeği aslanım benim koçum benim die seviomuş dr.u kadın geldi benim bebeğim kesin erkek dedi. cidden erkek çıktı.

benim yeğenimi dr.u minik kuzu, zilli die seviomuş. cinsiyeti öğrenmeden önce. kız oldu

doktorlar biliolar ama söylemiolar. ne piskopatlar ya

yaa drun sevişinden cinsiyetini anlıcaz yani ölemi :))))

drum perşembe günü nasıl sevicek bakalım :))

Bilemiyorumki Benim İçimede Öyle Doğuyor Hayırlısı Bakalım Yinede Ben Emin Olmadan Söylemicem Kimseye Azcık Daha Bekleyelim Bakalımmm Kız Erkek İkiside Benim Evladım Ama İçimdeki Kız Arzusunu Hala Yenemedim Ben Yahuu

merhaba kızlar. ben bugün pek iyi değilim. Duygularımı kontrol edemiyorum. ilk defa bugün böyleyim. içim çok sıkılıyor.her şeye ağlıyorum.ayrıca aşırı derecede başım ağrıyor. kötüyüm yani

derenciim hayırlı olsun canım doktordan sinyal almışsın azda olsa :))
Lover1984 sabret dua et canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alıcaz

Hava buhafta çok güzel olcakmış dışarısı öyle güzel güneşki halıları attım dışarıı hemen ..bu hafta bol bol gezmek lazım yazdan kalma günlerde uzun bi kış bekliyo bizi

zaman geçmiyo gibi gelıyo ama geçıyo ben bu sıteye üye olmadan süreklı araştırma yapıyodum herşeyı okuyaya okuya hep aynı şeyleri okur oldum , önce hiç geçmiyodu vakıt şimdi akşamın nasıl oldugunu anlayamıyorum çok yazamasamda okumaya çalışıyorum geçmişi:) benım bebegım 1 mayıs dogumlu görünüyor ama tabı ne zaman geleceğini bilemiyoruz :))) en buyuk benımkısı sanırım erkek olursa en buyuk abı kız olursa en buyuk abla olacak ugur böceğim ama en tembelı hep uyuyo uykucu babasıda annesıne çekmış dıo çıktık bı yola ama çok güzel bi yol hep özen ılgı görüyoruz hepimize allahın izniyle yolun sonuna gelmeyi nasip etsin

Hormonlarının Oyunu Bunlar Canım Üzme Kendini Çok Yakında Atlatacaksın İnşallah Bu Durumu

Dilekcimm Teşekkürler Canımm Evet Sinyali Aldık Almasınada Böyle Emin Olamamak Daha Kötü Sanki Tamam Erkek Benimki Demek Geliyo İçimden Ya Değilse Diyorum Hemen Ardından Anlayacağın Elde Var Sıfır

merhaba canım
bende senın gıbıydım gunluk ağlıyordum hemde hüngür hündür hatta pısıkolaga gıtmeyı bıle düşündüm sanırım bulundugumuz durumdan kaynaklanıyor ama ben ağlarken rahatlıyodum ama çocugumu düşünerek yanı onu da üzdüğümü düşünerek daha çok ağlıyorum umarım geçer gerçekten kötü bi durum ağlamaktan ve can sıkıntısından ağrıyor başın.
sıkma canını aklına kafanı dağıtıcak şeylerle meşgul olmaya çalış ne bılıyım git bebegın için bişey al böle şeylerde mutlu edebılır

Senin Bebiş Nisanda Gelebilir Bu Durumda Gününü Doldurup Öyle Gelsin İnşallah
Evet Sanırım Topiğimizden İlk Sen Doğum Yapacaksın Artık Yazarsın Doğum Hikayeni Bizlere Cesaret Verirsin
Gitmeden Önce Tatlı Ye Bakalım Belki Bu Sefer Yakalarsın Hareketlerini.
Hem Ne Güzel Uykuya Düşkün Bir Bebek Olucak Senide Fazla Yormaz İnşallah Annesi:13:

bende geçen perşembe gittim doktora.normalde özele gidiyorum fakat 2li test için devlet hastanesine gittim. Aşırı derecede ilgilendi. belki yarım saat uğraştı, ense kalınlığını vs. ölçtü. devlet hastanesi diye geldi geçti yapmadı, çok ilgilendi bebekle. ama benide sinir etti. uzun süre ekranda birşeyler yaptı. donuk bir yüz ifadesi var. "iyimi bebeğim?" diye kaç kere sordum ses yok. nasıl korktum anlatamam. hiçbir tepki olmadan ekranla uğraşıyor. sorun var zannettim. daha sonra yanında stajer vardı ona gösterdi tarif etti. bak bu bacakları, bu kolları, bu elleri diye. o stajerin gülümsemesinden içim rahatladı. Doktor çıkarken söyledi. herhangi bir sorun gözükmüyor dedi ama yaşadığım korku bana 1 ay yeter.

evet nısandada gelme ıhtımalı var ( hayırlısı bakalım kız olursa erken olurda erkek genelde tam gununu dolduruyo kısmet bakalım
evet bu kez gıderken çıkolata yıcem bende öksürcem :))) dahada uyanmazsa uykucu tobık yapacak bişi yok . bende düşünüyorum doğunca benı yormaz dıe ama bakalım
ben dogum ıznıne gıdene kadar burdayım evde şuan için net yok ama o zaman bi şekılde net olayını çözücez zaman buldukça yazarım sizleride merak ederım bakarım :))

merhaba..
bence biçok arkadaşımız nisanda doğuracak..buna bende dahilim...belkide mayıs annemiz çok az kalacak

kızlar 3 lü testi hepimiz 16. haftalarda yaptırıcaz galiba ama netten tarihlerine baktım 16-20 haftaları arası diyo 18. haftada yaptırsak sorun olurmuki acaba ?? bazı planlar yapıyorumda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…