2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 3 lü testi hepimiz 16. haftalarda yaptırıcaz galiba ama netten tarihlerine baktım 16-20 haftaları arası diyo 18. haftada yaptırsak sorun olurmuki acaba ?? bazı planlar yapıyorumda :)))

merhaba..bana dr.um 16-20 hafta arası 4.lü test yapıcam dedi..bende 18.hafta düşünüyorum......

FDilek bırakmayız canım :))) zaten zor tanıdık birbirimizi halada tanıyoruz :)))

melekk bu aylarda gebelik durumumuzda sitelerde yazıyordu başarğısı olacağı yazıyordu benimde ara ara ağrıyor hatta geceyarısı başağrısı ile uyanıyorum

kızlar 3 lü testi hepimiz 16. haftalarda yaptırıcaz galiba ama netten tarihlerine baktım 16-20 haftaları arası diyo 18. haftada yaptırsak sorun olurmuki acaba ?? bazı planlar yapıyorumda :)))

Bence Herhangi Bir Sorun Olmaz
Ama Planlarına Başlamadan Önce Doktordan Fikir Al Sen Yinede Ne Olur Ne Olmaz Canım

kızlar bişey sorabilirmiyim ?
ağzımda çok feci acılık var ..
mutlaka sizinde vardır..
ağzınızdaki acılığı geçirmek için bişeyler yaptınızmı ?
çok fena sinirlerim bozuluyor yafssssss

bayramda seyahate çıkmayı düşünen varmı yada uzun yol ?
drlarınıza sorarmısınız bir sakıncası varmı bizim aylardaki gebeler için?

maalisef benimde yediğim en güzel şeylerde bile acılık oluyor ııııyyyhhhh geçmiyor (
zaten hala tatlı vb şeyler yiyemiyorum onu bile denediğimde acılık oluyor

Canım iki gündür bu acılık bendede var,fena bişey ya,çikolata şeker alıyorum geçsin diye ama sonra gene başlıyor....

Haklısın canım. İnan uğraşıyorum ama olmuyor. Normalde böyle değildim. ilk defa bugün böyleyim. sağol canım tavsiyelerin için.

cerenli yağmur iççaşamaşırı almıştın çok memnundum dikiş izleri olmayan şeydi ve markasını vericektin yanlışmı hatırlıyorum

canım kusura bakma yeni gördüm yazını evet unutmuşum iyiki hatırlattın markası BLACKSPADE internetten bakabilirsin üstüne gelince fiyatlarıda yazıyor ...

maalisef benimde yediğim en güzel şeylerde bile acılık oluyor ııııyyyhhhh geçmiyor (
zaten hala tatlı vb şeyler yiyemiyorum onu bile denediğimde acılık oluyor

mesela çok güzel iştahla bişeyler yiyorum ..yemek bittikten 5 dak sonra başlıyor acılık..

ben tatlı şeyler yiyebiliyorum..bulantıların ardından ilk yediğimde dünyalar benim olmuştu...
ama şeker vs.yesem çok kilo alırım diye kendimi engelliyorum...

yemekten yarım saat sonra gaviscon ya da renni duo içiyorum. iyi gelio. acılık birazda olsa geçiyor.

kızlar henüz erken ama dün çilek ten çocuk odalarına baktık çook güzeldi ben bebek odası değilde genç odası tarzı baktım bi tane şu hani beşikmi deniyor yoksa adı başkamı bilmiyorum en azından 1 yaşına gelene kadar yatacağı şöyle süslü püslü bişey istiyorum ayrıca... hani hasırdan falan yapılıyor ya da demirden içine yatağıyla tülüyle çok güzel oluyor.. çocuk odası beyaz düşündüm halısıda yeşil papatyalı.. kız içinde erkek içinde uygun olacağını düşünüyorum ama benimki erkek mavi uyku setleri avizesi duvar stiker lerle süslersem güzel olur..siz baktınızmı ben çok acele ediyorum galiba..:)

evet bende bakıyorum..cinsiyetini öğrenemediğim için sinir oluyorum nereye bakıcağımı bilemiyorum kapatıyorum..
duvar stikırlara bende bakıyorum..hatta bir tane inekli olan var onu çok beğendim..

cerenliyağmur sen internet üzerindenmi aldın canım? bu ürünleri şimdi siteyi inceliyorum da

canım tabi daha erken ama isanın canı çekiyo dimi?

ben internetten öylesine ara ara ne var ne yok diye bakıyorum piyasa araştırması bakımından ama ciddi ciddi bakınmadım.. senin fikrin güzel ama beğendim inşalalh gönlünce düzenlersin canım.

canım o hasırları 6. aya kadar kullanabiliosun. çünkü bebeğin hareketlenmeye başladığında o hasır beşikler çabucak devriliyor. zaten aldığın yer seni bu konuda bilgilendirir. ben 6 ay için almıcam. çünkü koyucak yerim yok ben park yatak alıcam odama koyucam. park yataklarada bak istersen.
ben ilaç almıyorum
bu nedenle ilaç kullanmam..
onca bulantıda inatla ilaç içmedim

canım gavisconu hamileliğinin son 3 ayında lıkır lıkır dikicen. midendeki yanmadan ve ağzına gelen acı sudan. hiçbir zararı yok. benim tanıdığım ne kadar hamile varsa kullandılar. çocukları tosun gibi. dr.una sor istersen. bu mide bulantısı gibi olan haplardan değil. mide şurubu.

açıkcası ben kabızlık için dubhalac içtim (şurup) bebeğimde herhangi bir anormali yok. zaten dr.un yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…