kızlar 3 lü testi hepimiz 16. haftalarda yaptırıcaz galiba ama netten tarihlerine baktım 16-20 haftaları arası diyo 18. haftada yaptırsak sorun olurmuki acaba ?? bazı planlar yapıyorumda :)))
kızlar 3 lü testi hepimiz 16. haftalarda yaptırıcaz galiba ama netten tarihlerine baktım 16-20 haftaları arası diyo 18. haftada yaptırsak sorun olurmuki acaba ?? bazı planlar yapıyorumda :)))
kızlar bişey sorabilirmiyim ?
ağzımda çok feci acılık var ..
mutlaka sizinde vardır..
ağzınızdaki acılığı geçirmek için bişeyler yaptınızmı ?
çok fena sinirlerim bozuluyor yafssssss
kızlar bişey sorabilirmiyim ?
ağzımda çok feci acılık var ..
mutlaka sizinde vardır..
ağzınızdaki acılığı geçirmek için bişeyler yaptınızmı ?
çok fena sinirlerim bozuluyor yafssssss
merhaba canım
bende senın gıbıydım gunluk ağlıyordum hemde hüngür hündür hatta pısıkolaga gıtmeyı bıle düşündüm sanırım bulundugumuz durumdan kaynaklanıyor ama ben ağlarken rahatlıyodum ama çocugumu düşünerek yanı onu da üzdüğümü düşünerek daha çok ağlıyorum umarım geçer gerçekten kötü bi durum ağlamaktan ve can sıkıntısından ağrıyor başın.
sıkma canını aklına kafanı dağıtıcak şeylerle meşgul olmaya çalış ne bılıyım git bebegın için bişey al böle şeylerde mutlu edebılır
cerenli yağmur iççaşamaşırı almıştın çok memnundum dikiş izleri olmayan şeydi ve markasını vericektin yanlışmı hatırlıyorum
maalisef benimde yediğim en güzel şeylerde bile acılık oluyor ııııyyyhhhh geçmiyor(
zaten hala tatlı vb şeyler yiyemiyorum onu bile denediğimde acılık oluyor
Canım iki gündür bu acılık bendede var,fena bişey ya,çikolata şeker alıyorum geçsin diye ama sonra gene başlıyor....
mesela çok güzel iştahla bişeyler yiyorum ..yemek bittikten 5 dak sonra başlıyor acılık..
ben tatlı şeyler yiyebiliyorum..bulantıların ardından ilk yediğimde dünyalar benim olmuştu...
ama şeker vs.yesem çok kilo alırım diye kendimi engelliyorum...
yemekten yarım saat sonra gaviscon ya da renni duo içiyorum. iyi gelio. acılık birazda olsa geçiyor.
kızlar henüz erken ama dün çilek ten çocuk odalarına baktık çook güzeldi ben bebek odası değilde genç odası tarzı baktım bi tane şu hani beşikmi deniyor yoksa adı başkamı bilmiyorum en azından 1 yaşına gelene kadar yatacağı şöyle süslü püslü bişey istiyorum ayrıca... hani hasırdan falan yapılıyor ya da demirden içine yatağıyla tülüyle çok güzel oluyor.. çocuk odası beyaz düşündüm halısıda yeşil papatyalı.. kız içinde erkek içinde uygun olacağını düşünüyorum ama benimki erkek mavi uyku setleri avizesi duvar stiker lerle süslersem güzel olur..siz baktınızmı ben çok acele ediyorum galiba..:)
kızlar henüz erken ama dün çilek ten çocuk odalarına baktık çook güzeldi ben bebek odası değilde genç odası tarzı baktım bi tane şu hani beşikmi deniyor yoksa adı başkamı bilmiyorum en azından 1 yaşına gelene kadar yatacağı şöyle süslü püslü bişey istiyorum ayrıca... hani hasırdan falan yapılıyor ya da demirden içine yatağıyla tülüyle çok güzel oluyor.. çocuk odası beyaz düşündüm halısıda yeşil papatyalı.. kız içinde erkek içinde uygun olacağını düşünüyorum ama benimki erkek mavi uyku setleri avizesi duvar stiker lerle süslersem güzel olur..siz baktınızmı ben çok acele ediyorum galiba..:)
canım o hasırları 6. aya kadar kullanabiliosun. çünkü bebeğin hareketlenmeye başladığında o hasır beşikler çabucak devriliyor. zaten aldığın yer seni bu konuda bilgilendirir. ben 6 ay için almıcam. çünkü koyucak yerim yokkızlar henüz erken ama dün çilek ten çocuk odalarına baktık çook güzeldi ben bebek odası değilde genç odası tarzı baktım bi tane şu hani beşikmi deniyor yoksa adı başkamı bilmiyorum en azından 1 yaşına gelene kadar yatacağı şöyle süslü püslü bişey istiyorum ayrıca... hani hasırdan falan yapılıyor ya da demirden içine yatağıyla tülüyle çok güzel oluyor.. çocuk odası beyaz düşündüm halısıda yeşil papatyalı.. kız içinde erkek içinde uygun olacağını düşünüyorum ama benimki erkek mavi uyku setleri avizesi duvar stiker lerle süslersem güzel olur..siz baktınızmı ben çok acele ediyorum galiba..:)
ben ilaç almıyorum
bu nedenle ilaç kullanmam..
onca bulantıda inatla ilaç içmedim
cerenliyağmur sen internet üzerindenmi aldın canım? bu ürünleri şimdi siteyi inceliyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?