maşallahcnm artık başlamaz azaldığına göre bitmek üzeredir.benim korkum bundan sonra başlayıp doğuma kadar sürmesi annemin öyle olmuş valla Allahım inş.anneme çekmemişimdir
kızlaarrr gördünüzmü 2011 temmuz anneleri topiğide açılmış.bizim melekler büyüdüüü bayağ bir ara en son topik bizdik üstüne 2 topik açıldı
kızlar henüz erken ama dün çilek ten çocuk odalarına baktık çook güzeldi ben bebek odası değilde genç odası tarzı baktım bi tane şu hani beşikmi deniyor yoksa adı başkamı bilmiyorum en azından 1 yaşına gelene kadar yatacağı şöyle süslü püslü bişey istiyorum ayrıca... hani hasırdan falan yapılıyor ya da demirden içine yatağıyla tülüyle çok güzel oluyor.. çocuk odası beyaz düşündüm halısıda yeşil papatyalı.. kız içinde erkek içinde uygun olacağını düşünüyorum ama benimki erkek mavi uyku setleri avizesi duvar stiker lerle süslersem güzel olur..siz baktınızmı ben çok acele ediyorum galiba..:)
kızlarrr ben ikili testimi gösterdim geldim... ayyy o kadar kalabalıktı kii baktırdığıma şükrettim aklımdaki sorulaerı soramadan geldimm... amaa şükür ikili test güzelmiş. sonuçlarınız normal dedi aylık kontrollerimize devam edicez dedi... ohhh içim rahatladı....
canım tabi daha erken ama isanın canı çekiyo dimi?
ben internetten öylesine ara ara ne var ne yok diye bakıyorum piyasa araştırması bakımından ama ciddi ciddi bakınmadım.. senin fikrin güzel ama beğendim inşalalh gönlünce düzenlersin canım.
sizin yazdıklarınızı falan okuyorum da arkadaşlar ben öyle albüm defter tutayım,cicili bicili odalar yapayım vs. gibi heyecanlardan biraz uzağım...sağlıkla ve hayırla gelsin diye dua ediyorum sadece...kurduğum en büyük hayal artık sofrada 3 kişi olacağız...bizden başka birinin daha sesi duyulacak..ha bir de ''babası şuna bir bak...''diyebilmek...bunun dışında hamile kıyafetleri almak için de pek hevesli değilim...sadece artık yemeklerden sonra şişkinliğim arttığı ve pantolonlarım sıkmasın diye almam gerektiğini hissediyorum...ama tüm bunlar bebeğimizi istemiyorum anlamına gelmiyor...sanırım biraz sakin bir anne olacağım...değil mi?:26:
Canım ben doğmadan birşey almayacağım. nedeni ise eskiler hep, doğmadan birşey almak iyi değil derler duymuşsundur belki. yengem tek yumurta ikizlerine hamileydi. herşeyden ikişer tane biberon,emzik,ayakkabı,iç çamaşır,kıyafet, çocuk bezi vs. aklına ne gelirse alınmıştı. 8 aylıkken kordon dolandı ve yiğenlerimi kaybettik. o eşyaları kaldırmak o kadar zor gelmişti ki anlatamam. bu yüzden ben en son aya kadar hiçbirşey almayacağım. bakınca içim gidiyor ama almıyorum. belki batıl inançtır. öyle birşey yoktur. Yiyecek ekmeği varsa yer ama ben bunları yaşadığım için çok etkilendim. aynı olayı yaşamaya korkuyorum. umarım Allahım hiç kimsenin başına vermez.
sizin yazdıklarınızı falan okuyorum da arkadaşlar ben öyle albüm defter tutayım,cicili bicili odalar yapayım vs. gibi heyecanlardan biraz uzağım...sağlıkla ve hayırla gelsin diye dua ediyorum sadece...kurduğum en büyük hayal artık sofrada 3 kişi olacağız...bizden başka birinin daha sesi duyulacak..ha bir de ''babası şuna bir bak...''diyebilmek...bunun dışında hamile kıyafetleri almak için de pek hevesli değilim...sadece artık yemeklerden sonra şişkinliğim arttığı ve pantolonlarım sıkmasın diye almam gerektiğini hissediyorum...ama tüm bunlar bebeğimizi istemiyorum anlamına gelmiyor...sanırım biraz sakin bir anne olacağım...değil mi?:26:
canım o hasırları 6. aya kadar kullanabiliosun. çünkü bebeğin hareketlenmeye başladığında o hasır beşikler çabucak devriliyor. zaten aldığın yer seni bu konuda bilgilendirir. ben 6 ay için almıcam. çünkü koyucak yerim yokben park yatak alıcam odama koyucam. park yataklarada bak istersen.
canım gavisconu hamileliğinin son 3 ayında lıkır lıkır dikicen. midendeki yanmadan ve ağzına gelen acı sudan. hiçbir zararı yok. benim tanıdığım ne kadar hamile varsa kullandılar. çocukları tosun gibi. dr.una sor istersen. bu mide bulantısı gibi olan haplardan değil. mide şurubu.
açıkcası ben kabızlık için dubhalac içtim (şurup) bebeğimde herhangi bir anormali yok. zaten dr.un yazıyor.
Canım ben doğmadan birşey almayacağım. nedeni ise eskiler hep, doğmadan birşey almak iyi değil derler duymuşsundur belki. yengem tek yumurta ikizlerine hamileydi. herşeyden ikişer tane biberon,emzik,ayakkabı,iç çamaşır,kıyafet, çocuk bezi vs. aklına ne gelirse alınmıştı. 8 aylıkken kordon dolandı ve yiğenlerimi kaybettik. o eşyaları kaldırmak o kadar zor gelmişti ki anlatamam. bu yüzden ben en son aya kadar hiçbirşey almayacağım. bakınca içim gidiyor ama almıyorum. belki batıl inançtır. öyle birşey yoktur. Yiyecek ekmeği varsa yer ama ben bunları yaşadığım için çok etkilendim. aynı olayı yaşamaya korkuyorum. umarım Allahım hiç kimsenin başına vermez.
kızlarrr ben ikili testimi gösterdim geldim... ayyy o kadar kalabalıktı kii baktırdığıma şükrettim aklımdaki sorulaerı soramadan geldimm... amaa şükür ikili test güzelmiş. sonuçlarınız normal dedi aylık kontrollerimize devam edicez dedi... ohhh içim rahatladı....
böyle şeylerle yaşamayın. çok batıl bir inanç Allahın nazarında senin aldığın 3 5 çaput parçası bebeğinin canını alacaksa bu Allaha şart koşmak olur. Allah ona ne kadar ömür vediyse o kadar yaşıcak. senin aldığın eşyalar onun ölümüne neden olucaksa töbe haşa Allaha ne gerek var. töbe:26:
sen dediğin gibi çok etkilenmişsin canım eminim elinde olmadan etkilenmişsindir. ama ben bu inanca inanmıyorum. bebeğine güzel güzel kıyafetler almak varken bu kadar karamsar düşünmek kötü
bebeğine istediğin zaman bişi alabilirsin. ona bakarsan doğumdada ölebilir. doğar 3 gün sonra süt boğazını tıkar ölür, doğar 40 ı çıkar yastıkta boğulur ölür.
böyle şeylerle yaşamayın. çok batıl bir inanç Allahın nazarında senin aldığın 3 5 çaput parçası bebeğinin canını alacaksa bu Allaha şart koşmak olur. Allah ona ne kadar ömür vediyse o kadar yaşıcak. senin aldığın eşyalar onun ölümüne neden olucaksa töbe haşa Allaha ne gerek var. töbe:26:
sen dediğin gibi çok etkilenmişsin canım eminim elinde olmadan etkilenmişsindir. ama ben bu inanca inanmıyorum. bebeğine güzel güzel kıyafetler almak varken bu kadar karamsar düşünmek kötü
bebeğine istediğin zaman bişi alabilirsin. ona bakarsan doğumdada ölebilir. doğar 3 gün sonra süt boğazını tıkar ölür, doğar 40 ı çıkar yastıkta boğulur ölür.
ben de öyle düşünüyorum...Canım ben doğmadan birşey almayacağım. nedeni ise eskiler hep, doğmadan birşey almak iyi değil derler duymuşsundur belki. yengem tek yumurta ikizlerine hamileydi. herşeyden ikişer tane biberon,emzik,ayakkabı,iç çamaşır,kıyafet, çocuk bezi vs. aklına ne gelirse alınmıştı. 8 aylıkken kordon dolandı ve yiğenlerimi kaybettik. o eşyaları kaldırmak o kadar zor gelmişti ki anlatamam. bu yüzden ben en son aya kadar hiçbirşey almayacağım. bakınca içim gidiyor ama almıyorum. belki batıl inançtır. öyle birşey yoktur. Yiyecek ekmeği varsa yer ama ben bunları yaşadığım için çok etkilendim. aynı olayı yaşamaya korkuyorum. umarım Allahım hiç kimsenin başına vermez.
özlemayda çok şükür sevindim canım
blue-sky canım şu kıyafet işi benim içinde göbeğimin rahat etmesi ve kursta rahat etmem
eşim ben kurstayken dün gidip forum daki bebe gereçleri mağazaları gezmiş bile bende henüz biryeri gezmiş değilim işin gerçeği bazen düşünüyorum ne nerden alınır nasıl alınır neler alacağımı bilmiyorum ne kadar cahilim diye :))) ama bir araştırma gerekiyor sanırım kızlardan öğreniriz
cerenliyağmur girdiğim site online satış sitesi mağazalarla ilgili bilgi yok canım sen nerden aldınki?
mağazalar hakkında bilgin olusa bilgim olsun
hayırlısı olsun blue
sakinlik değil hevessiz bi anne görüntün var...
sanırım bebeişinin cinsiyetini öğrenince bu fikrin değişecek
ayy canım ya. ne kadar mütevazi bir annesinhayallerin çok güzel. herkezin yapısı farklı işte. bende beğeniyorum ama almıyorum. bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde doğsunda biz onlara neler neler alırız inşallah.
aminn teşk.ederim inş..sende istediğin gibi düzenlersin...
bebeğimin cinsiyeti kesinleşsin belki başka bi eve taşınabilirim..
bebeğime ayrı odam yok çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?