2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cnm artık başlamaz azaldığına göre bitmek üzeredir.benim korkum bundan sonra başlayıp doğuma kadar sürmesi annemin öyle olmuş valla Allahım inş.anneme çekmemişimdir

inş öyle değildir canım..gelip geçicidir inş....

kızlaarrr gördünüzmü 2011 temmuz anneleri topiğide açılmış.bizim melekler büyüdüüü bayağ bir ara en son topik bizdik üstüne 2 topik açıldı

wayyyyyyyyy...büyümüşüz

sizin yazdıklarınızı falan okuyorum da arkadaşlar ben öyle albüm defter tutayım,cicili bicili odalar yapayım vs. gibi heyecanlardan biraz uzağım...sağlıkla ve hayırla gelsin diye dua ediyorum sadece...kurduğum en büyük hayal artık sofrada 3 kişi olacağız...bizden başka birinin daha sesi duyulacak..ha bir de ''babası şuna bir bak...''diyebilmek...bunun dışında hamile kıyafetleri almak için de pek hevesli değilim...sadece artık yemeklerden sonra şişkinliğim arttığı ve pantolonlarım sıkmasın diye almam gerektiğini hissediyorum...ama tüm bunlar bebeğimizi istemiyorum anlamına gelmiyor...sanırım biraz sakin bir anne olacağım...değil mi?:26:

kızlarrr ben ikili testimi gösterdim geldim... ayyy o kadar kalabalıktı kii baktırdığıma şükrettim aklımdaki sorulaerı soramadan geldimm... amaa şükür ikili test güzelmiş. sonuçlarınız normal dedi aylık kontrollerimize devam edicez dedi... ohhh içim rahatladı....

Canım ben doğmadan birşey almayacağım. nedeni ise eskiler hep, doğmadan birşey almak iyi değil derler duymuşsundur belki. yengem tek yumurta ikizlerine hamileydi. herşeyden ikişer tane biberon,emzik,ayakkabı,iç çamaşır,kıyafet, çocuk bezi vs. aklına ne gelirse alınmıştı. 8 aylıkken kordon dolandı ve yiğenlerimi kaybettik. o eşyaları kaldırmak o kadar zor gelmişti ki anlatamam. bu yüzden ben en son aya kadar hiçbirşey almayacağım. bakınca içim gidiyor ama almıyorum. belki batıl inançtır. öyle birşey yoktur. Yiyecek ekmeği varsa yer ama ben bunları yaşadığım için çok etkilendim. aynı olayı yaşamaya korkuyorum. umarım Allahım hiç kimsenin başına vermez.

maşallah bebişine gözün aydın. umarım bundan sonraki tahlillerinde hep güzel gelir canım.

aminn teşk.ederim inş..sende istediğin gibi düzenlersin...
bebeğimin cinsiyeti kesinleşsin belki başka bi eve taşınabilirim..
bebeğime ayrı odam yok çünkü...

özlemayda çok şükür sevindim canım

blue-sky canım şu kıyafet işi benim içinde göbeğimin rahat etmesi ve kursta rahat etmem

eşim ben kurstayken dün gidip forum daki bebe gereçleri mağazaları gezmiş bile bende henüz biryeri gezmiş değilim işin gerçeği bazen düşünüyorum ne nerden alınır nasıl alınır neler alacağımı bilmiyorum ne kadar cahilim diye :))) ama bir araştırma gerekiyor sanırım kızlardan öğreniriz

cerenliyağmur girdiğim site online satış sitesi mağazalarla ilgili bilgi yok canım sen nerden aldınki?
mağazalar hakkında bilgin olusa bilgim olsun

hayırlısı olsun blue
sakinlik değil hevessiz bi anne görüntün var...
sanırım bebeişinin cinsiyetini öğrenince bu fikrin değişecek

melekk çok üzücü canım ya yengene Allah yengene sabır versin. kolay değil.

bende 7. ayda alışveriş turları yapmayı düşünüyorum (İnşallah sağlıkla o günlere geliriz) bakalım canım son ayda totomuzu ne kadar kaldırabiliriz ki

evet haklısın canım zaten ben allah izin verirse bakıcam ama doğuma 1 hafta kala gidip alıcam öyle aylarca öncesinden almak istemiyorum o zaman pek gezemem belki die şimdiden bakıyorum karar verip sonrasında alıcam.. çok haklısın yazdıklarında ama allah korusun doğumda da başına bişey gelebilir.bende bunları düşünmüyo değilim, herşeyin hayırlsı olsun canım..

ayy canım ya. ne kadar mütevazi bir annesin hayallerin çok güzel. herkezin yapısı farklı işte. bende beğeniyorum ama almıyorum. bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde doğsunda biz onlara neler neler alırız inşallah.

yaa o zaman paşa paşa içicem desene
allahım ya... evet tamammm isyan etmiycem ...herşey çok güzel olucak

böyle şeylerle yaşamayın. çok batıl bir inanç Allahın nazarında senin aldığın 3 5 çaput parçası bebeğinin canını alacaksa bu Allaha şart koşmak olur. Allah ona ne kadar ömür vediyse o kadar yaşıcak. senin aldığın eşyalar onun ölümüne neden olucaksa töbe haşa Allaha ne gerek var. töbe:26:

sen dediğin gibi çok etkilenmişsin canım eminim elinde olmadan etkilenmişsindir. ama ben bu inanca inanmıyorum. bebeğine güzel güzel kıyafetler almak varken bu kadar karamsar düşünmek kötü

bebeğine istediğin zaman bişi alabilirsin. ona bakarsan doğumdada ölebilir. doğar 3 gün sonra süt boğazını tıkar ölür, doğar 40 ı çıkar yastıkta boğulur ölür.

gözün aydın özlemcim darısı bizlerin başına

özlemayd sevindim canımm atlattın o stresii..
Zonoxcum bende park yatak almayı düşünüyorum hatta prens prenses yatağı diye park yataklar var nasıl güzel cibinlikli falan onlar yok satıyomuşş tabi araştırmak lazım detaylı..

herşey takdiri ilahi...biizm elimizden hiçbişey gelmez...

allah kimseye evlat ana baba acısı yaşatmasın...

evet canım benimde anlatmak istediğim buydu... neolacağını bilemeyiz bilmiyoruz diye de bişey almamak anlamsız bende zaten son ayımda lmayı düşünüyorum hem doya doya bakmış olucam herşeye karar vermekte kolay olacak..

gözün aydın canım...:13:

ben de öyle düşünüyorum...

evet baharnazcım ....daha çok erken gibi geliyor bana...

hayırlısı olsun blue
sakinlik değil hevessiz bi anne görüntün var...
sanırım bebeişinin cinsiyetini öğrenince bu fikrin değişecek

evet..o satırları yazarken böyle bir yorum alacağımı tahmin etmiştim...hevessiz değilim...her bakımdan anne olmayı çok istiyorum ama kişiliğim heyecanımı ve hevesimi o noktalara götürmeme müsaade etmiyor sanırım...olgun anne olcam ben bence...yaşım da müsait...30 u geçtim ne de olsa....

canım sen de ne kadar iyimser ve pozitif bir insansın...tşk ederim desteğin için...

Canlarım benimm..Hepinizi cok özledim..Gecmişe bakamadım
inşallah herkes ve tüm bebişler iyidir..Bizde cok iyiyiz sukur...
Yarın ense ölçümü ve ikili test için doktora gitcez..
Cok heyecanlıyım kuzumu görcem diye

canım ben de biraz senin gibiyim..bende de bi herşey biraz daha ortaya çıksın beklentisi var.herhalde 7 aydan önce pek bişi almam ...
hamile kıyafetleri konusunda bende hevesli değilim bu ara...ihtiyaç olacağı için alacağım...

gözün aydın canım...

ayy yengene ne zor olmuştur ..tabi böyle bir tecrübeyi yaşayınca insan ister istemez etkilenir ama yine de Allah hayırlısını versin canım kötüyü pek düşünmemeye çalış...

aminn teşk.ederim inş..sende istediğin gibi düzenlersin...
bebeğimin cinsiyeti kesinleşsin belki başka bi eve taşınabilirim..
bebeğime ayrı odam yok çünkü...

anladım canım ..aman gelsinlerde bizim minişler sağlıkla oda bile olmasa ne olur boşveerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…