2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben unisex alıcam. hayırlısı ile bunu yaptıktan sonra 2. düşünüyorum çok uzun zaman sonra değil 2 3 sene sonra. onun için odası unisex olcak kuzum. ben çok beğeniorum park yatakları. hemm oyun parkıda oluyor ne güzell
herşey takdiri ilahi...biizm elimizden hiçbişey gelmez...

allah kimseye evlat ana baba acısı yaşatmasın...

Allah yaşatmasın kimseye. Ama karamsar düşünmüyorum. Allah alacaksa canını her zaman alabilir. İsyan etmem boyun bükerim

Kesinlikle haklısın. Öyle diyorlar diye etkilenmedim zaten. beni kimsenin demesi ilgilendirmiyor ama yaşadıklarımı unutamıyorum. o yüzden korkularım oluyor zaman zaman. aslında büyüklerin bile hayatı heran risk altında yani ani bir hastalık, trafik kazası heran herkeze herşey olabilir. ama bilinç altı olanlar kolay kolay çıkmıyor.

bende seninle aynı düşünüyorum canım.

hoşgeldinnnnn. bgün mü gidicenn. ay kıpır kıpırdır şimdi. bol bol çikolata yee

merhabalarr arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum foruma çok ilerlediği için okumadım benim bikaç gündür midem bulanıyor sadece 6-8.haftalar arasında bulanmıştı daha sonra çok rahat devam ediyordu ama noluyor anlamadım korkmayada başladım neden böyle birşey yaşıyorum diye aranızda benim durumumu yaşayan varmı

paralel düşünen ve hisseden bir arkadaşım olduğu için çok mutlu oldum şimdi...biraz daha birşeyler belli olsun...evet...aynen öyle düşünüyorum....

ayy inş..geçer
bulantılar normalde 14.haftada bıçak gibi kesilir derler
sizin başta az olduğu içinmi böyle oluyo acaba
şimdi bende çok korktum

hoşgeldinnnnn. bgün mü gidicenn. ay kıpır kıpırdır şimdi. bol bol çikolata yee

kuzummmmm
Yok yarın akşamustu randevu..Tam 11 haftalık olunca gel demişti..Cok heyecanlıyım yaa..Çikolatımı da hazır etcem zaten

[COLOR="Red"]turkoooooo[/COLOR]
Kız maaşallah göbüşüne bayıldım..Sen daha önden gidiyosun tabii..büyüttün bebişini benden önce :))

merhaba seyduna benimde geçen haftaya kadar hafif ilerleyen (hatta yok gibi bişeydi) bulantılarım geçen haftadan beri tavan yaptı cnm neden böyle oldu bende anlamadım perşembe dr.a gideceğim unutmazsam sorucam.dr.a gidince bebişi görünce unutuveriyorum birden herşeyi

selam kızlar nasılsınız????? umarım hepınız cok ıyısınızdır....hepınıze saglıklı mutlu huzurlu bır hafta ılıyorum...
yarın dr gunum ayyy ceceke geldı sonunda sukur....ıns hayırlı haberlerle donerım.....

paralel düşünen ve hisseden bir arkadaşım olduğu için çok mutlu oldum şimdi...biraz daha birşeyler belli olsun...evet...aynen öyle düşünüyorum....

cnm bende bişeyler belli olmadan hiçbişey almak istemiyorum ama bazen dayanamıyorum mesela geçen hafta patik aldım.Cinsiyetini öğrenince neler yaparım bilmiyorum ama 7.aya kadar almamayı düşünüyorum.inş.uygularım

seyduna sıkma canını guzelim...Gececek elbet..Ben 5. haftada kusmaya bi basladım daha gecen hafta bitti..Cok sukur bir haftadır da kusmuyorum..Normale döndüm...Ama arada bulantım oluyo tabii,gececek deyip avutuyorum kendimi..Öyle ya da böyle bitecek canımm..Sakın bozma moralini ben kendimi cok yıprattım cok kilo verdim ama hepsi geri kaldı sukurler olsun..Rabbim hepimize sifalar kolaylıklar versin inşallah

özlem483 tam aklımdan seni geçiriyordum dra gidip gitmediğini merak ediyordum canım

Hosgeldin canımm..Ne zaman gidiyosun doktora??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…