özlemayd sevindim canımm atlattın o stresii..
Zonoxcum bende park yatak almayı düşünüyorum hatta prens prenses yatağı diye park yataklar var nasıl güzel cibinlikli falan onlar yok satıyomuşş tabi araştırmak lazım detaylı..
herşey takdiri ilahi...biizm elimizden hiçbişey gelmez...
allah kimseye evlat ana baba acısı yaşatmasın...
evet canım benimde anlatmak istediğim buydu... neolacağını bilemeyiz bilmiyoruz diye de bişey almamak anlamsız bende zaten son ayımda lmayı düşünüyorum hem doya doya bakmış olucam herşeye karar vermekte kolay olacak..
böyle şeylerle yaşamayın. çok batıl bir inanç Allahın nazarında senin aldığın 3 5 çaput parçası bebeğinin canını alacaksa bu Allaha şart koşmak olur. Allah ona ne kadar ömür vediyse o kadar yaşıcak. senin aldığın eşyalar onun ölümüne neden olucaksa töbe haşa Allaha ne gerek var. töbe:26:
sen dediğin gibi çok etkilenmişsin canım eminim elinde olmadan etkilenmişsindir. ama ben bu inanca inanmıyorum. bebeğine güzel güzel kıyafetler almak varken bu kadar karamsar düşünmek kötü
bebeğine istediğin zaman bişi alabilirsin. ona bakarsan doğumdada ölebilir. doğar 3 gün sonra süt boğazını tıkar ölür, doğar 40 ı çıkar yastıkta boğulur ölür.
evet haklısın canım zaten ben allah izin verirse bakıcam ama doğuma 1 hafta kala gidip alıcam öyle aylarca öncesinden almak istemiyorum o zaman pek gezemem belki die şimdiden bakıyorum karar verip sonrasında alıcam.. çok haklısın yazdıklarında ama allah korusun doğumda da başına bişey gelebilir.bende bunları düşünmüyo değilim, herşeyin hayırlsı olsun canım..
Canlarım benimm..Hepinizi cok özledim..Gecmişe bakamadım
inşallah herkes ve tüm bebişler iyidir..Bizde cok iyiyiz sukur...
Yarın ense ölçümü ve ikili test için doktora gitcez..
Cok heyecanlıyım kuzumu görcem diye
Kimse beni özlememiş..Küstüm size
canım ben de biraz senin gibiyim..bende de bi herşey biraz daha ortaya çıksın beklentisi var.herhalde 7 aydan önce pek bişi almam ...
hamile kıyafetleri konusunda bende hevesli değilim bu ara...ihtiyaç olacağı için alacağım...
AYY olurmu canım öyle şey aşkolsun
merhabalarr arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum foruma çok ilerlediği için okumadım benim bikaç gündür midem bulanıyor sadece 6-8.haftalar arasında bulanmıştı daha sonra çok rahat devam ediyordu ama noluyor anlamadım korkmayada başladım neden böyle birşey yaşıyorum diye aranızda benim durumumu yaşayan varmı
hoşgeldinnnnn. bgün mü gidicenn. ay kıpır kıpırdır şimdi. bol bol çikolata yee
merhabalarr arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum foruma çok ilerlediği için okumadım benim bikaç gündür midem bulanıyor sadece 6-8.haftalar arasında bulanmıştı daha sonra çok rahat devam ediyordu ama noluyor anlamadım korkmayada başladım neden böyle birşey yaşıyorum diye aranızda benim durumumu yaşayan varmı
paralel düşünen ve hisseden bir arkadaşım olduğu için çok mutlu oldum şimdi...biraz daha birşeyler belli olsun...evet...aynen öyle düşünüyorum....
selam kızlar nasılsınız????? umarım hepınız cok ıyısınızdır....hepınıze saglıklı mutlu huzurlu bır hafta ılıyorum...
yarın dr gunum ayyy ceceke geldı sonunda sukur....ıns hayırlı haberlerle donerım.....
özlem483 tam aklımdan seni geçiriyordum dra gidip gitmediğini merak ediyordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?