2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

blue-sky ve nevra belki yaşlarımız ileri olunca yada tedavilerle olunca daha sakin ilerliyoruz belkide daha net olmak için daha uzun yolumuz var diyoruz kim bilir

kuzummmmm
Yok yarın akşamustu randevu..Tam 11 haftalık olunca gel demişti..Cok heyecanlıyım yaa..Çikolatımı da hazır etcem zaten
ben de yarın öğle 11.30 da gidicem. ikimizde inşallah iyi haberlerle döneriz canım

hoşgeldinn hayır haberlerle dönüceksin inanıyorum

ıns yarın esracıgım.....ayyyy bı heyecan sorma ya...ıns hayırlısıyla gıder gelırız saat vermedıler ama ararlar ogleden sonra.......

Kızlar hoşgeldinizz..

Beşiklerden konuşmuşsunuz,ya park yatağı herkez öneriyor ve bu sıra etrafımda çok yaygınlaştı...

Yalnız ben tahta beşikler varya,2 yaşına gelsene yatabilen,onlardan istiyorum..
Çok hoş görüntüleri oluyor,eğer nette bulabilirsem resim eklerim...
İstediğim model çok hoş...
O günleri göstersin Rabbim...

ıns yarın esracıgım.....ayyyy bı heyecan sorma ya...ıns hayırlısıyla gıder gelırız saat vermedıler ama ararlar ogleden sonra.......

Canımm..İnşallah guzel haberler alacagız ikimizde..Dün MAvişehir'deydik..Valla seni dusundum..Dedim bebişler dogsun yazın geliriz özlemcimle beraber,gezeriz sahilde,Kordon' da..ohh sefamız olsun kızzz

gülesram özlem zonox yarın güzel haberlerle gelirsiniz inşallahh.
Buarada park yatak kaç aylık kullanılıyo diye sorulmuştu yukarda doğduğu andan kullanılıyo 2 yaşına hatta daha fazla kullananlar varmış

Son düzenleme:
kızlarrrr hepinizeee tekkk tekk teşekkürlerrr allahh hepimizn gönlüne göre versin... inşallah hepinizinn sonuçları güzel çıkarr ...cumartesi aldım ben sonuçlarıı keşke almasaydım doktorum izindeymiş ogünn veeee eve getirdim sonuçları şu iki gün nasıl geçti bir de bana sorunn... hayırr nedenn bu kadar panik olduğumaa halaa aklım ermiyooo.annelik duygusu mu yerleşiyoo nee...

hayırlısı olsun blue
sakinlik değil hevessiz bi anne görüntün var...
sanırım bebeişinin cinsiyetini öğrenince bu fikrin değişecek

Canım her insanın yapısı farklı. mesela perşembe günü doktora gittim. cinsiyetini bile sormadım. Sağlığı benim için ilk sırada gelir. kız erkek hiç mi hiç farketmez. mutlaka herkes için sağlığı ilk sıradadır ama herkesin kişiliği farklı. ben cinsiyetini sormadım diye hevessiz değilim. tabiki merak ediyorum. ama kız desede aynı sevinci yaşayacağım erkek desede. benim bebeğimin iyi olduğunu bilmem onun hakkında öğrenebileceğim herşeyden daha önemli diye düşünüyorum. Doktordan "iyi" kelimesi duyunca dünyalar benim oluyor. tam olarak aslında düşündüklerimi yazıya dökemedim. dökülmüyor çünkü. karşı taraftan her şekilde anlaşılabilir. ama beni benim gibi düşünen kişiler anca anlayabilir. ben blue_sky'ı ben anlıyorum. eminim oda beni anlıyordur.

dilekcim benim bebişimin dee alışverişi park yatak ve şifonyerden ibaret olucak sanırım.... ayrı bir odamız yok bebişimee odalar doluu.... amaa olsunn zaten iki yaşına kadar yanında yatması gerekiyomuşş..

Hosgeldin canımm. Uzun zamandır konusamadık seninle...
Bende senin gibi ahsap karyola istiyorum,ceviz rengi olanından..Mobilyada renkli olan hiçbişeyi sevmiyorum..6 ay dolmadan bişey almam yapmam diyorum ama nasıl tutucam kendimi bilmiyorum valla..Kafamda bebek odasını surekli duzenliyorum..Bari fikri kafamda hazır olsun...

ayy cevaplarınız için çok sağolun kızlar evde böyle söyleyince pimpirikleniyomuşum gibi oluyo ama halden siz anlıyorsunuz bende cumartesi gidicem nasipse doktora çok öpüyorum hepinizi hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah kuzucuklarımızı

Bizi bizden gari anlayan yok..Sen sıkıldıkca gel buraya canımm..Ben az aglamadım böyle buraya yazarken..Saolsun kızlar hiç yalnız bırakmadılar..Sende bizim bi kardesimizsin artık

kızlar park yatak nasıl bişey oluyo yaa..:26:

mahsuru yoksa yaşını öğrenebilirmiyim...
aslında bulantılarımın olduğu dönemde bende böyleydim...bebeğimle ilgili hiçbişey düşünmüyodum ayrıca elimi karnıma dahi götürmemiştim...2 haftadır çok şükür bulantılarım azaldı gözüm gönlüm açıldı...birde 11 haftalıkken dr gittiğimde onu ilk defa gördüm herşeyi unuttum...allahım eşsiz bir duygu...

CAnım cok tesekkur ederim..

ıns esracıgım ıns ya....ayyy ozledım valla bowlıng oynardık askımla orda egs de hafta sonları ayy neyse sabır sabır cok sabır baharda ıns ızmıs kazan bız kepce...

Malesef ya haklısın....:26:

Ben şimdi ciddi birşeyler almam canım ama şöyle 7ye gelince veya geçerken beşik alayım diyorum,bilmem çokmu erken ama heyecandan duramıyorum ki...

Geçen bebek mağazasını gezdim,Allah'ım nasıl içim gitti o beşikleri vs.görünce,önceden böyle olmazdım,artık yolu ilerlettik sanırım,duygularda pekişmeye başladı....

Bu arada kızlar cinsiyeti sanırım en geç ben öğrenicem,çünkü burada 5e girmeden doktorların ağzı bıçak açmıyormuş... :26:
Biz eşimle gene ısrar edicez ama umutlu değilim pek...

Neyse geç olsun güç olmasın,hayır vardır inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…