kalp kalbe karsıymıs bak.....yok canım yarın ıns gıdecegız.....
ben de yarın öğle 11.30 da gidicem. ikimizde inşallah iyi haberlerle döneriz canımkuzummmmm
Yok yarın akşamustu randevu..Tam 11 haftalık olunca gel demişti..Cok heyecanlıyım yaa..Çikolatımı da hazır etcem zaten
selam kızlar nasılsınız????? umarım hepınız cok ıyısınızdır....hepınıze saglıklı mutlu huzurlu bır hafta ılıyorum...
yarın dr gunum ayyy ceceke geldı sonunda sukur....ıns hayırlı haberlerle donerım.....
ıns yarın esracıgım.....ayyyy bı heyecan sorma ya...ıns hayırlısıyla gıder gelırız saat vermedıler ama ararlar ogleden sonra.......
hayırlısı olsun blue
sakinlik değil hevessiz bi anne görüntün var...
sanırım bebeişinin cinsiyetini öğrenince bu fikrin değişecek
gülesram özlemcim yarın güzel haberlerle gelirsiniz inşallahh.
Buarada park yatak kaç aylık kullanılıyo diye sorulmuştu yukarda doğduğu andan kullanılıyo 2 yaşına hatta daha fazla kullananlar varmış
Kızlar hoşgeldinizz..
Beşiklerden konuşmuşsunuz,ya park yatağı herkez öneriyor ve bu sıra etrafımda çok yaygınlaştı...
Yalnız ben tahta beşikler varya,2 yaşına gelsene yatabilen,onlardan istiyorum..
Çok hoş görüntüleri oluyor,eğer nette bulabilirsem resim eklerim...
İstediğim model çok hoş...
O günleri göstersin Rabbim...
ayy cevaplarınız için çok sağolun kızlar evde böyle söyleyince pimpirikleniyomuşum gibi oluyo ama halden siz anlıyorsunuz bende cumartesi gidicem nasipse doktora çok öpüyorum hepinizi hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah kuzucuklarımızı
dilekcim benim bebişimin dee alışverişi park yatak ve şifonyerden ibaret olucak sanırım.... ayrı bir odamız yok bebişimee odalar doluu.... amaa olsunn zaten iki yaşına kadar yanında yatması gerekiyomuşş..
Canım her insanın yapısı farklı. mesela perşembe günü doktora gittim. cinsiyetini bile sormadım. Sağlığı benim için ilk sırada gelir. kız erkek hiç mi hiç farketmez. mutlaka herkes için sağlığı ilk sıradadır ama herkesin kişiliği farklı. ben cinsiyetini sormadım diye hevessiz değilim. tabiki merak ediyorum. ama kız desede aynı sevinci yaşayacağım erkek desede. benim bebeğimin iyi olduğunu bilmem onun hakkında öğrenebileceğim herşeyden daha önemli diye düşünüyorum. Doktordan "iyi" kelimesi duyunca dünyalar benim oluyor. tam olarak aslında düşündüklerimi yazıya dökemedim. dökülmüyor çünkü. karşı taraftan her şekilde anlaşılabilir. ama beni benim gibi düşünen kişiler anca anlayabilir. ben blue_sky'ı ben anlıyorum. eminim oda beni anlıyordur.
gülesram özlem zonox yarın güzel haberlerle gelirsiniz inşallahh.
Buarada park yatak kaç aylık kullanılıyo diye sorulmuştu yukarda doğduğu andan kullanılıyo 2 yaşına hatta daha fazla kullananlar varmış
Hosgeldin canımm. Uzun zamandır konusamadık seninle...
Bende senin gibi ahsap karyola istiyorum,ceviz rengi olanından..Mobilyada renkli olan hiçbişeyi sevmiyorum..6 ay dolmadan bişey almam yapmam diyorum ama nasıl tutucam kendimi bilmiyorum valla..Kafamda bebek odasını surekli duzenliyorum..Bari fikri kafamda hazır olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?