2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallahh görecez daha bende kurtulamadım canımm yaa kaç hafta oldu hala bulantılarım oluyorr
inşallah canım bu arada sonradan gördüm göbişini maşallah sana benım de bayağı çıktı bir ara kendıme gelirsrm resim eklerim

canım benım de yarın kontrolum var 2 lı test sonuçlarımı alıp dr a göstericem inşallah ii haberlerle geliriz

canım 3 yaşına kadar kullanılıyormuş. zaten tahta beşiklerde 3 yaşına kadar kullanılıo. bebekler 2 yaşından sonra beşikte yatmak istemiolar. çok kullanmıcaklar yani beşikleri

sen doktoruna halis muhlis antep baklavası ile lokum götür iki güler yüz oldu bitti. söyler cinsiyeti. sanırım benim önerdiğim yönteme rüşvet deniyor

ben de 2li testimin sonuçlarını göstercem.Allah yardımcımız olsun kuşum. ben 11.30 da gidicem. sen?

sagolasın dılekcıgım ıns hayırlı haberlerle donerız.....
ana yarın kı doktorcularımız uc kısı mı???? ıns hayırlarla donerız kızlar...

tabi canım 24 yaşıdayım. ilk bebeğim olacak kısmetse. İsteyerek oldu. 1,5 sene korundum istemedik eşimle. bebek özlemi duyduk. hemen Allahım kısmet etti.normal yolla 2.ayımda hamile kaldım.

Yaşım genç, ilk bebeğim, çok istedim olmasını yani aslında her açıdan heyecanlı olmam gerekir ama yapım bu. belki yaşadıklarımın olgunluğudur. yengemi anlattım mesela. çok aşırı hevesliydik. her gece rüyamda bebekleri görüyordum. 24 saat hayaliyle dolaşıyordum. ikiz kız olduğu için saç tokalarını bile almıştık ama kullanmak kısmet olmadı. bunlar nedeniyle öyle düşünüyor olabilirim.

sen doktoruna halis muhlis antep baklavası ile lokum götür iki güler yüz oldu bitti. söyler cinsiyeti. sanırım benim önerdiğim yönteme rüşvet deniyor

:

İlahii

Ya bu araplar anlarmı sence baklavadan lokumdan
Biraz dil dökelim en iyisi,belki işe yarar...

Bu arada söylememelerinin nedenide arap erkekler kız çocuk haberi alınca sorun çıkarabiliyorlarmış ve bir sürü şey anlattılar,doktorlarda soranlara istediğin olmassa aldırıcakmısın diye çıkışıyormuş....
Allah'ım ne garip bir düşünce...
Mecbur katlanıcaz...
Ama cahiliye adetleri sürdüğü içinde yazık diyorum o insanlra....

Son düzenleme:

Güzel düşün güzel olsun canım benim..Rabbim o guzel meleklerimizi bize bagıslasın inşallah..Dualarımızı eksik etmeyelim..Sen ne zaman istersen o zaman al elbette ama göbüş biraz daha cıksın baslasın tekmelere küçük melek o zaman durabilcen mi bakalım kendini

Meraklı şey seni.... Kız fena mı aynı anda ögreniriz işte..Benimkide öyle kolay söyleyen cinsten diilmiş

aa çok gençsin daha allah sana uzun ömür versin...bebeğinle birlikte inş
yaşadığınız çok acı bi tecrübe olmuş sana...

anladım canım...en güzelleri nasip olur inş...

blue-sky ve nevra belki yaşlarımız ileri olunca yada tedavilerle olunca daha sakin ilerliyoruz belkide daha net olmak için daha uzun yolumuz var diyoruz kim bilir

subaru mesela ben elimi karnımdan çekmiyorum. sürekli konuşuyorum bebeğimle. sabah kalkarım günaydın bebişim derim, bütün gün, su içelim mi? annecim acıktın mı sen? hadi birazda vitamin alalım meyve vakti. bebeğim napıyorsun sen? anneciğin seni çok seviyor. bakalım baba akşama ne yemek yapacak? gibi şeyler söylüyorum. bebeğe karşı aşırı ilgim var. eşimde öyle. gece asla elini karnımdan çekmez. gecelimin üzerine bile koymaz. karnımla direk elini temas ettirir. bende elimi elinin üzerine korum. bebek bizi hissediyormuş gibi uyuruz. iyi geceler bebeğim demeden de uyumam. mesela ilgisiz olan insan bunu yapmaz

ehehehehe. sen hangi ülkedesin gezgin?? arap fln derken

kızlar bu sepetı cok begendım ben nasıl??? kız ıcın cok guzel....

çooook tatlı ama bunlar güvenli olmuomuş. ben de istiodummm

kızlar bu sepetı cok begendım ben nasıl??? kız ıcın cok guzel....

amanınn bu cok guzel ama kucuk diil mi yaa...
Ben Forum Bornova' da Mother&Care' de gördüm bu sepeti..Fiyatı 600 TL
Üstelik üstünde bebek 6 aylık olana kadar yatabilir yazıyo..Aslında cok portatif ama uzun sure kullanıslı diil:26:

Ayy ne guzel yazmıssın canımm yaaa.Gözlerim doldu okurken..

bende doktordan geldim kızlar
ikili tets için kan verdim
birde gelişime baktı ensesini ölçtü doktor gayet iyi dedi miniğim benim
çok tatlıydı zıpzıp oynuyordu elleri ayakları
doktora sordum erkekmi kızmı
daha erken ama erkek olabilir dedi.bacaklarının ortasında bişey gördü ama yanıltıcı olabilir dedi.
bakalım hayırlısı olsun 1 ay sonra gidicem tekrar ozaman kesin olacak

kullanızı onemlı tabı goruntusunden cok benım eltım buna benzer bısey kullandı cok memnun kaldı...arastırmak lazım tabı....guvenlı olması cok onemlı....

İnşallah canım. Çok istiyorum tekmelemesini

kızlar park yatak nasıl bişey oluyo yaa..:26:

canım park yatak dediğimiz şeyy genelde yeri olmayanlar için tasarlanmış vee birkaç amaçla kullanılıyoo oyun parkı falan oluyoo kullananlar öve öve bitiremiyoo vee çadır gibi toplanıp torbasına konulabiliyoo biz ençok seyyar olmasından dolayı istiyoruz bebişimiz biraz büyüdüğünde katlayıp kaldıralım diyee eğer bebişin odası yoksaa yanında uyutmak için ideal...

hayırlı olsun zıpzıpınn

yine erkek gelio galibaa. 1 kızımız var. cidden erkek senesi bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…