inşallah canım bu arada sonradan gördüm göbişini maşallah sana benım de bayağı çıktı bir ara kendıme gelirsrm resim ekleriminşallahh görecez daha bende kurtulamadım canımm yaa kaç hafta oldu hala bulantılarım oluyorr
Canlarım günaydınnnnnnnn
bugün uzun zamandan sonra ilk kez erken kalktım
Yarın dr. kontrolüm var. çok merak ediyorum acaba cinsiyet söyler mi dr
valla göremedim açmadı diyemez. benim bebeğim edepsiz heryerini sonuna kadar açıyor. kime çekmiş bilmiyorum ehehehe
gülesram özlem zonox yarın güzel haberlerle gelirsiniz inşallahh.
Buarada park yatak kaç aylık kullanılıyo diye sorulmuştu yukarda doğduğu andan kullanılıyo 2 yaşına hatta daha fazla kullananlar varmış
Bu arada kızlar cinsiyeti sanırım en geç ben öğrenicem,çünkü burada 5e girmeden doktorların ağzı bıçak açmıyormuş... :26:
Biz eşimle gene ısrar edicez ama umutlu değilim pek...
Neyse geç olsun güç olmasın,hayır vardır inş...
inşallah canım bu arada sonradan gördüm göbişini maşallah sana benım de bayağı çıktı bir ara kendıme gelirsrm resim eklerim
canım benım de yarın kontrolum var 2 lı test sonuçlarımı alıp dr a göstericem inşallah ii haberlerle geliriz
mahsuru yoksa yaşını öğrenebilirmiyim...
aslında bulantılarımın olduğu dönemde bende böyleydim...bebeğimle ilgili hiçbişey düşünmüyodum ayrıca elimi karnıma dahi götürmemiştim...2 haftadır çok şükür bulantılarım azaldı gözüm gönlüm açıldı...birde 11 haftalıkken dr gittiğimde onu ilk defa gördüm herşeyi unuttum...allahım eşsiz bir duygu...
sen doktoruna halis muhlis antep baklavası ile lokum götür iki güler yüz oldu bitti. söyler cinsiyeti. sanırım benim önerdiğim yönteme rüşvet deniyor
:
tabi canım 24 yaşıdayım. ilk bebeğim olacak kısmetse. İsteyerek oldu. 1,5 sene korundum istemedik eşimle. bebek özlemi duyduk. hemen Allahım kısmet etti.normal yolla 2.ayımda hamile kaldım.
Yaşım genç, ilk bebeğim, çok istedim olmasını yani aslında her açıdan heyecanlı olmam gerekir ama yapım bu. belki yaşadıklarımın olgunluğudur. yengemi anlattım mesela. çok aşırı hevesliydik. her gece rüyamda bebekleri görüyordum. 24 saat hayaliyle dolaşıyordum. ikiz kız olduğu için saç tokalarını bile almıştık ama kullanmak kısmet olmadı. bunlar nedeniyle öyle düşünüyor olabilirim.
İlahii
Ya bu araplar anlarmı sence baklavadan lokumdan
Biraz dil dökelim en iyisi,belki işe yarar...
Bu arada söylememelerinin nedenide arap erkekler kız çocuk haberi alınca sorun çıkarabiliyorlarmış ve bir sürü şey anlattılar,doktorlarda soranlara istediğin olmassa aldırıcakmısın diye çıkışıyormuş....
Allah'ım ne garip bir düşünce...
Mecbur katlanıcaz...
Ama cahiliye adetleri sürdüğü içinde yazık diyorum o insanlra....
tabi canım 24 yaşıdayım. ilk bebeğim olacak kısmetse. İsteyerek oldu. 1,5 sene korundum istemedik eşimle. bebek özlemi duyduk. hemen Allahım kısmet etti.normal yolla 2.ayımda hamile kaldım.
Yaşım genç, ilk bebeğim, çok istedim olmasını yani aslında her açıdan heyecanlı olmam gerekir ama yapım bu. belki yaşadıklarımın olgunluğudur. yengemi anlattım mesela. çok aşırı hevesliydik. her gece rüyamda bebekleri görüyordum. 24 saat hayaliyle dolaşıyordum. ikiz kız olduğu için saç tokalarını bile almıştık ama kullanmak kısmet olmadı. bunlar nedeniyle öyle düşünüyor olabilirim.
cnm bende bişeyler belli olmadan hiçbişey almak istemiyorum ama bazen dayanamıyorum mesela geçen hafta patik aldım.Cinsiyetini öğrenince neler yaparım bilmiyorum ama 7.aya kadar almamayı düşünüyorum.inş.uygularım
blue-sky ve nevra belki yaşlarımız ileri olunca yada tedavilerle olunca daha sakin ilerliyoruz belkide daha net olmak için daha uzun yolumuz var diyoruz kim bilir
mahsuru yoksa yaşını öğrenebilirmiyim...
aslında bulantılarımın olduğu dönemde bende böyleydim...bebeğimle ilgili hiçbişey düşünmüyodum ayrıca elimi karnıma dahi götürmemiştim...2 haftadır çok şükür bulantılarım azaldı gözüm gönlüm açıldı...birde 11 haftalıkken dr gittiğimde onu ilk defa gördüm herşeyi unuttum...allahım eşsiz bir duygu...
ehehehehe. sen hangi ülkedesin gezgin?? arap fln derkenİlahii
Ya bu araplar anlarmı sence baklavadan lokumdan
Biraz dil dökelim en iyisi,belki işe yarar...
Bu arada söylememelerinin nedenide arap erkekler kız çocuk haberi alınca sorun çıkarabiliyorlarmış ve bir sürü şey anlattılar,doktorlarda soranlara istediğin olmassa aldırıcakmısın diye çıkışıyormuş....
Allah'ım ne garip bir düşünce...
Mecbur katlanıcaz...
Ama cahiliye adetleri sürdüğü içinde yazık diyorum o insanlra....
kızlar bu sepetı cok begendım ben nasıl??? kız ıcın cok guzel....
kızlar bu sepetı cok begendım ben nasıl??? kız ıcın cok guzel....
subaru mesela ben elimi karnımdan çekmiyorum. sürekli konuşuyorum bebeğimle. sabah kalkarım günaydın bebişim derim, bütün gün, su içelim mi? annecim acıktın mı sen? hadi birazda vitamin alalım meyve vakti. bebeğim napıyorsun sen? anneciğin seni çok seviyor. bakalım baba akşama ne yemek yapacak? gibi şeyler söylüyorum. bebeğe karşı aşırı ilgim var. eşimde öyle. gece asla elini karnımdan çekmez. gecelimin üzerine bile koymaz. karnımla direk elini temas ettirir. bende elimi elinin üzerine korum. bebek bizi hissediyormuş gibi uyuruz. iyi geceler bebeğim demeden de uyumam. mesela ilgisiz olan insan bunu yapmaz
Güzel düşün güzel olsun canım benim..Rabbim o guzel meleklerimizi bize bagıslasın inşallah..Dualarımızı eksik etmeyelim..Sen ne zaman istersen o zaman al elbette ama göbüş biraz daha cıksın baslasın tekmelere küçük melek o zaman durabilcen mi bakalım kendini
kızlar park yatak nasıl bişey oluyo yaa..:26:
bende doktordan geldim kızlar
ikili tets için kan verdim
birde gelişime baktı ensesini ölçtü doktor gayet iyi dedi miniğim benim
çok tatlıydı zıpzıp oynuyordu elleri ayakları
doktora sordum erkekmi kızmı
daha erken ama erkek olabilir dedi.bacaklarının ortasında bişey gördü ama yanıltıcı olabilir dedi.
bakalım hayırlısı olsun 1 ay sonra gidicem tekrar ozaman kesin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?