2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Amanınnn maaşallah paşamıza
Darısı bizim basımıza inşallah, bizde yarın gidicez doktora...
Allah nazarlardan korusun sizi,hep iyi olun inşallah ikinizde

sedacıgım gozunaydın canım....ıns sonuclarınızda cok guzel cıkar....aramızda bır gun var...bende yarın bı sansımı denesem mı? acaba....ama soylemez kı

Son düzenleme:

hımmm guzelmiş aslında...Böyle bişey alıp kaynanama götürmek lazım aslında..Ona gidince nerde kalcak ki bebegim..Yatırmam valla cekyatta ya da yerde.Hatta diyim o alsın yapsın torununa bişeyler artık

oyy oyy oyyy teyzesi onun ellerini ayaklarını sevsiinn emii....
güzel haberleri alırsın inş..test sonuçlarında iyi çıkar inş...
ayyy bi erkek bebişimiz dahamı geliyor

aa çok gençsin daha allah sana uzun ömür versin...bebeğinle birlikte inş
yaşadığınız çok acı bi tecrübe olmuş sana...

Sağol canım. inşallah canım. Allah herkesin bebeğiyle kendine uzun ömür versin. Hiçbir anneyi bebeksiz, bebeğide annesiz bırakmasın.

Meraklı şey seni.... Kız fena mı aynı anda ögreniriz işte..Benimkide öyle kolay söyleyen cinsten diilmiş

Valla canım bende şikayetçi değilim,kesinlik kazansın ilerde sorun yaşamıyalım derdindeym,böyle güzel,heyecan devam ediyor....

kızlar bu sepetı cok begendım ben nasıl??? kız ıcın cok guzel....

Ya inan bu kadar olur özlemcim,bende bir saat önce nette bunları aradım size atıcaktım resmini çok beyeniyorum diye,bebe mağazasında gördüm süper şeylerdi,çok şekerler,isabet oldu...:13:

ehehehehe. sen hangi ülkedesin gezgin?? arap fln derken

Suudi arabistandayım canım,yani şuan medinedeyim....

kızlar park yatak bu. bebek 3 yaşına kadar uyuyor. aynı zamanda içindeki yatağı çıkarıp oyun parkı yapabiliyosunuz. katlanınca diğer. fotodaki gibi olu

bu yatakların geneli bez olduğu için güvenli diyorlar. tahta beşiklerde kafasını vurabiliomuş ama bunlarda o ihtimal yokmuş (alıntı)

Eklentiler

• $big_27754211lxm.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $mCRE-96574_3.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Süpermişş kız bu

sağolun kızlar
hepimiz güzel haberler alalım inşallah.
bende erkek hissediyorum sanki ayyy çok heyecanlı
hepinizi seviyorummmm............

Süpermişş kız bu

valla ben kullananlara sordum çok memnunlar. ben bundan alıcam. yazlığa giderken götürcem beşiğini. hep portatif hem güzel görünüoo bu modelinde içinde yatak yok. ve çok derin bebeğin düşme olasılığı düşükmüş

zonox tatlım ben cok gegendım valla yazlıga ıstıyorum bı tane ben evden zıyade...butun yaz orda kalırız....gelırken de eve getırırız....
esracıgım semıklerde... e.bebek magazası var orda ındırımdeydı kraftın parkları...erken cok aslında alırdın bı tane renklerı de guzelll

kizlar herkese merhaba nasilsiniz ? sedasem ikili testini yapmissin canim hayirli olsun darisi bizlere :) kizlar ben bu grip yüzünden yerlerde sürünüyom nerdeyse :)))

Bir de bundan alıcam. otomatik sallanıo. sabaha kadar bebek sallamaya son ehehehe.
Stork Dondolino Otomatik Sallanan Beşik

Doğumdan itibaren 24 aya kadar kullanabilirsiniz.
Hem beşik hem de mama sandalyesi olarak kullanabilirsiniz.
10 dk, 20 dk, 30 dk olmak üzere ayarlayabileceğiniz üç farklı zaman ayarı otomatik sallanmasını sağlar.
4 farklı sallanma hız ayarı vardır.
Ses seviyesi ayarlı 16 değişik melodisi vardır.
Ana kucağının sırt kısmı 5 farklı sırt kademe ayarına sahiptir.
Ön tekerleklerdeki özel fren sistemi kaygan zeminde bile maksimum güvenlik sağlar. İstenildiğinde sallanmayı önleyen güvenlik mandalı bulunmaktadır.
Önündeki şık mama tepsisi kolay takılıp, çıkarılabilir.
Ortapedik oturma yeri %100 pamuktan imal edilmiş, yıkanabilir şık bir kumaşla kaplıdır.
Uzaktan kumanda cihazı Dondolinonuzu kolay kullanmanız için düşünülmüştür.
CE Avrupa Güvenlik Standartlarına uygunluk belgesine sahiptir.
2 yıl Garantilidir.
Not: Bu modelde Yükselme özelliği yoktur

Eklentiler

• $Stork-Dondolino-Otomatik-Sallanan-Besik__27802936_0.webp
    17 KB · Görüntüleme: 21
kizlar herkese merhaba nasilsiniz ? sedasem ikili testini yapmissin canim hayirli olsun darisi bizlere :) kizlar ben bu grip yüzünden yerlerde sürünüyom nerdeyse :)))

Ahh canımm yaa...İnşallah tez zamanda kovalarsın şu gribi başından..Allah şifa versin canım sana

Kuzenim bu sayede evinin işini yapabiliyordu..süper bişey bu yaaa

Ahh canımm yaa...İnşallah tez zamanda kovalarsın şu gribi başından..Allah şifa versin canım sana

sagol canim uzun zamandir grip olmamistim belki 2 seneyi gecti hamilelimi beklemis demekki :)) kizlar benimde cuma günü ikili testim var nasil beklicem cok heyecanliyim

Hoşgeldin canım...
Geçmedi yani hayla hastalıgın,imtihana bak,inşallah atlatırsın artık....:26:

Bunuda gördüm,çok pratik gerçekten işe yarıyacağı kesin...
Daa duruş şekline göre bebiş 24 aya kadar üstünde kalmaz gibi geliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…