bende doktordan geldim kızlar
ikili tets için kan verdim
birde gelişime baktı ensesini ölçtü doktor gayet iyi dedi miniğim benim
çok tatlıydı zıpzıp oynuyordu elleri ayakları
doktora sordum erkekmi kızmı
daha erken ama erkek olabilir dedi.bacaklarının ortasında bişey gördü ama yanıltıcı olabilir dedi.
bakalım hayırlısı olsun 1 ay sonra gidicem tekrar ozaman kesin olacak
canım park yatak dediğimiz şeyy genelde yeri olmayanlar için tasarlanmış vee birkaç amaçla kullanılıyoo oyun parkı falan oluyoo kullananlar öve öve bitiremiyoo vee çadır gibi toplanıp torbasına konulabiliyoo biz ençok seyyar olmasından dolayı istiyoruz bebişimiz biraz büyüdüğünde katlayıp kaldıralım diyee eğer bebişin odası yoksaa yanında uyutmak için ideal...
bende doktordan geldim kızlar
ikili tets için kan verdim
birde gelişime baktı ensesini ölçtü doktor gayet iyi dedi miniğim benim
çok tatlıydı zıpzıp oynuyordu elleri ayakları
doktora sordum erkekmi kızmı
daha erken ama erkek olabilir dedi.bacaklarının ortasında bişey gördü ama yanıltıcı olabilir dedi.
bakalım hayırlısı olsun 1 ay sonra gidicem tekrar ozaman kesin olacak
aa çok gençsin dahaallah sana uzun ömür versin...bebeğinle birlikte inş
yaşadığınız çok acı bi tecrübe olmuş sana...
sedacıgım gozunaydın canım....ıns sonuclarınızda cok guzel cıkar....aramızda bır gun var...bende yarın bı sansımı denesem mı? acaba....ama soylemez kı
Meraklı şey seni....Kız fena mı aynı anda ögreniriz işte..Benimkide öyle kolay söyleyen cinsten diilmiş
kızlar bu sepetı cok begendım ben nasıl??? kız ıcın cok guzel....
ehehehehe. sen hangi ülkedesin gezgin?? arap fln derken
kızlar park yatak bu. bebek 3 yaşına kadar uyuyor. aynı zamanda içindeki yatağı çıkarıp oyun parkı yapabiliyosunuz. katlanınca diğer. fotodaki gibi olu
bu yatakların geneli bez olduğu için güvenli diyorlar. tahta beşiklerde kafasını vurabiliomuş ama bunlarda o ihtimal yokmuş (alıntı)
Süpermişş kız bu
kizlar herkese merhaba nasilsiniz ? sedasem ikili testini yapmissin canim hayirli olsun darisi bizlere :) kizlar ben bu grip yüzünden yerlerde sürünüyom nerdeyse :)))
Bir de bundan alıcam. otomatik sallanıo. sabaha kadar bebek sallamaya son ehehehe.
Stork Dondolino Otomatik Sallanan Beşik
Doğumdan itibaren 24 aya kadar kullanabilirsiniz.
Hem beşik hem de mama sandalyesi olarak kullanabilirsiniz.
10 dk, 20 dk, 30 dk olmak üzere ayarlayabileceğiniz üç farklı zaman ayarı otomatik sallanmasını sağlar.
4 farklı sallanma hız ayarı vardır.
Ses seviyesi ayarlı 16 değişik melodisi vardır.
Ana kucağının sırt kısmı 5 farklı sırt kademe ayarına sahiptir.
Ön tekerleklerdeki özel fren sistemi kaygan zeminde bile maksimum güvenlik sağlar. İstenildiğinde sallanmayı önleyen güvenlik mandalı bulunmaktadır.
Önündeki şık mama tepsisi kolay takılıp, çıkarılabilir.
Ortapedik oturma yeri %100 pamuktan imal edilmiş, yıkanabilir şık bir kumaşla kaplıdır.
Uzaktan kumanda cihazı Dondolinonuzu kolay kullanmanız için düşünülmüştür.
CE Avrupa Güvenlik Standartlarına uygunluk belgesine sahiptir.
2 yıl Garantilidir.
Not: Bu modelde Yükselme özelliği yoktur
Ahh canımm yaa...İnşallah tez zamanda kovalarsın şu gribi başından..Allah şifa versin canım sana
kizlar herkese merhaba nasilsiniz ? sedasem ikili testini yapmissin canim hayirli olsun darisi bizlere :) kizlar ben bu grip yüzünden yerlerde sürünüyom nerdeyse :)))
Bir de bundan alıcam. otomatik sallanıo. sabaha kadar bebek sallamaya son ehehehe.
Stork Dondolino Otomatik Sallanan Beşik
Doğumdan itibaren 24 aya kadar kullanabilirsiniz.
Hem beşik hem de mama sandalyesi olarak kullanabilirsiniz.
10 dk, 20 dk, 30 dk olmak üzere ayarlayabileceğiniz üç farklı zaman ayarı otomatik sallanmasını sağlar.
4 farklı sallanma hız ayarı vardır.
Ses seviyesi ayarlı 16 değişik melodisi vardır.
Ana kucağının sırt kısmı 5 farklı sırt kademe ayarına sahiptir.
Ön tekerleklerdeki özel fren sistemi kaygan zeminde bile maksimum güvenlik sağlar. İstenildiğinde sallanmayı önleyen güvenlik mandalı bulunmaktadır.
Önündeki şık mama tepsisi kolay takılıp, çıkarılabilir.
Ortapedik oturma yeri %100 pamuktan imal edilmiş, yıkanabilir şık bir kumaşla kaplıdır.
Uzaktan kumanda cihazı Dondolinonuzu kolay kullanmanız için düşünülmüştür.
CE Avrupa Güvenlik Standartlarına uygunluk belgesine sahiptir.
2 yıl Garantilidir.
Not: Bu modelde Yükselme özelliği yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?