Hoşgeldin canım...
Geçmedi yani hayla hastalıgın,imtihana bak,inşallah atlatırsın artık....:26:
Bir de bundan alıcam. otomatik sallanıo. sabaha kadar bebek sallamaya son ehehehe.
Stork Dondolino Otomatik Sallanan Beşik
Doğumdan itibaren 24 aya kadar kullanabilirsiniz.
Hem beşik hem de mama sandalyesi olarak kullanabilirsiniz.
10 dk, 20 dk, 30 dk olmak üzere ayarlayabileceğiniz üç farklı zaman ayarı otomatik sallanmasını sağlar.
4 farklı sallanma hız ayarı vardır.
Ses seviyesi ayarlı 16 değişik melodisi vardır.
Ana kucağının sırt kısmı 5 farklı sırt kademe ayarına sahiptir.
Ön tekerleklerdeki özel fren sistemi kaygan zeminde bile maksimum güvenlik sağlar. İstenildiğinde sallanmayı önleyen güvenlik mandalı bulunmaktadır.
Önündeki şık mama tepsisi kolay takılıp, çıkarılabilir.
Ortapedik oturma yeri %100 pamuktan imal edilmiş, yıkanabilir şık bir kumaşla kaplıdır.
Uzaktan kumanda cihazı Dondolinonuzu kolay kullanmanız için düşünülmüştür.
CE Avrupa Güvenlik Standartlarına uygunluk belgesine sahiptir.
2 yıl Garantilidir.
Not: Bu modelde Yükselme özelliği yoktur
Bir de bundan alıcam. otomatik sallanıo. sabaha kadar bebek sallamaya son ehehehe.
Stork Dondolino Otomatik Sallanan Beşik
Doğumdan itibaren 24 aya kadar kullanabilirsiniz.
Hem beşik hem de mama sandalyesi olarak kullanabilirsiniz.
10 dk, 20 dk, 30 dk olmak üzere ayarlayabileceğiniz üç farklı zaman ayarı otomatik sallanmasını sağlar.
4 farklı sallanma hız ayarı vardır.
Ses seviyesi ayarlı 16 değişik melodisi vardır.
Ana kucağının sırt kısmı 5 farklı sırt kademe ayarına sahiptir.
Ön tekerleklerdeki özel fren sistemi kaygan zeminde bile maksimum güvenlik sağlar. İstenildiğinde sallanmayı önleyen güvenlik mandalı bulunmaktadır.
Önündeki şık mama tepsisi kolay takılıp, çıkarılabilir.
Ortapedik oturma yeri %100 pamuktan imal edilmiş, yıkanabilir şık bir kumaşla kaplıdır.
Uzaktan kumanda cihazı Dondolinonuzu kolay kullanmanız için düşünülmüştür.
CE Avrupa Güvenlik Standartlarına uygunluk belgesine sahiptir.
2 yıl Garantilidir.
Not: Bu modelde Yükselme özelliği yoktur
hosbulduk canim yok gecmedi ama öksürügüm azaldi bunuda sükür
kiz sen nezman gitceksin usg seni cok merak ediyorum :))) canim sen nasil coklu alinti yapiyorsun ben sadece bir arkadasimizinkinden alinti yaparak yazabiliyorum
Rabbim şifa versin canımm...
Ben inşallaahh perşembe gidicem doktora,valla artık yeter dimi
Herkez gitti bir ben kaldım....
Alıntılarıda mesela cevp yazmak istediğin yazıların altında MQ var,ona bas ve devam et okumaya,her cevap vermek istediğinin yazısından aynen MQ basıyorsun ve en son CEVAP YAZ tıkla,hepsi orda toplanıcak....:13:
eşime diyorum ki hep askerliğin süresiyle oynuyorlar. bende talepte bulunacağım. hamileliği 9 aydan 15aya çıkarsınlar. yada 6-7 tane peş peşe yapacağım. çok sevdim bu hamilelik olayını. herkes aşırı ilgi gösteriyor
zonox tatlım ben cok gegendım valla yazlıga ıstıyorum bı tane ben evden zıyade...butun yaz orda kalırız....gelırken de eve getırırız....
esracıgım semıklerde... e.bebek magazası var orda ındırımdeydı kraftın parkları...erken cok aslında alırdın bı tane renklerı de guzelll
Kuzenim bu sayede evinin işini yapabiliyordu..süper bişey bu yaaa
Hoşgeldin canım...
Geçmedi yani hayla hastalıgın,imtihana bak,inşallah atlatırsın artık....:26:
Bunuda gördüm,çok pratik gerçekten işe yarıyacağı kesin...
Daa duruş şekline göre bebiş 24 aya kadar üstünde kalmaz gibi geliyo...
gercekten güzel ama kizlar bebislerinizi sallanan besikte unutmayinda nasil olsa salliyor diye
çok güzelmiş zonox. bende alabilirim. kısmet olursa 2inci düşünüyorum. Rahat olur. hem iki çocukta kullanmış olurum. hem ikisini birden sallayamam çok işime yarar. bende 1inciyi yapmadan 2.ye geçtim
cnm bende 4 gün önden gidiyordum ama en son perşembe dr.a gittiğimde tam günümde çıktım bende anlamadım valla.benim cumartesi ikili test randevum var yaptıracağım.ben çok evhamlıyım şimdi ikiliyi yaptırmazsam üçlüyü zor beklerimDrumda yapmayalım falan demedi onun için yaptıracağım cnm
tskler canim,yok yalniz degilsin bende daha gitmedim :)) kiz persembeyi bekleme yarin git hatta bugün git meraktan catlicam yoksabende cuma günü gidiyorum hayirlisiyla güzel haberle dönerim insallah
Rabbim şifa versin canımm...
Ben inşallaahh perşembe gidicem doktora,valla artık yeter dimi
Herkez gitti bir ben kaldım....
Alıntılarıda mesela cevp yazmak istediğin yazıların altında MQ var,ona bas ve devam et okumaya,her cevap vermek istediğinin yazısından aynen MQ basıyorsun ve en son CEVAP YAZ tıkla,hepsi orda toplanıcak....:13:[/QUOTE
canım benim ya çoook teşekkür ederim.. sonunda öğrenmiş oldum bende .. senin sayende artık msjları bir araya toplayabilirim.
çok çok geçmiş olsun canım..nasıl zordur çok ii bilirim,, mandalina portakal, kivi bol bol tüket ayrıca tavuk suyuna çorba ben çok ağır ve zor atlatırım bu şekilde geçirdim..kizlar herkese merhaba nasilsiniz ? sedasem ikili testini yapmissin canim hayirli olsun darisi bizlere :) kizlar ben bu grip yüzünden yerlerde sürünüyom nerdeyse :)))
eşime diyorum ki hep askerliğin süresiyle oynuyorlar. bende talepte bulunacağım. hamileliği 9 aydan 15aya çıkarsınlar. yada 6-7 tane peş peşe yapacağım. çok sevdim bu hamilelik olayını. herkes aşırı ilgi gösteriyor
canım benim ya çoook teşekkür ederim.. sonunda öğrenmiş oldum bende .. senin sayende artık msjları bir araya toplayabilirim.
..
kızlar ben geldimmm. öncelikle dr a giden arkadaşların hayırlı haberlerle dönmesini dilerim. bugün 2li testim yapıldı. çok şükür sonuçlar güzel. kan sonuçlarımda 3 gün sonra çıkacak. inş onlarda güzel çıkar. rabbime şükürler olsun.
veee cinsiyetine gelince. dr erkek dediben hep kız hissetmiştim ama erkekmiş meğer eşimin dediği çıktı :)
darısı sizlerin başına kızlar 2li testlerini yaptıracak olan arkadaşlarda inş güzel haberlerle dönerler.
kızlar ben geldimmm. öncelikle dr a giden arkadaşların hayırlı haberlerle dönmesini dilerim. bugün 2li testim yapıldı. çok şükür sonuçlar güzel. kan sonuçlarımda 3 gün sonra çıkacak. inş onlarda güzel çıkar. rabbime şükürler olsun.
veee cinsiyetine gelince. dr erkek dediben hep kız hissetmiştim ama erkekmiş meğer eşimin dediği çıktı :)
darısı sizlerin başına kızlar 2li testlerini yaptıracak olan arkadaşlarda inş güzel haberlerle dönerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?