2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım...
Geçmedi yani hayla hastalıgın,imtihana bak,inşallah atlatırsın artık....:26:

hosbulduk canim yok gecmedi ama öksürügüm azaldi bunuda sükür
kiz sen nezman gitceksin usg seni cok merak ediyorum :))) canim sen nasil coklu alinti yapiyorsun ben sadece bir arkadasimizinkinden alinti yaparak yazabiliyorum

gercekten güzel ama kizlar bebislerinizi sallanan besikte unutmayinda nasil olsa salliyor diye

çok güzelmiş zonox. bende alabilirim. kısmet olursa 2inci düşünüyorum. Rahat olur. hem iki çocukta kullanmış olurum. hem ikisini birden sallayamam çok işime yarar. bende 1inciyi yapmadan 2.ye geçtim

hosbulduk canim yok gecmedi ama öksürügüm azaldi bunuda sükür
kiz sen nezman gitceksin usg seni cok merak ediyorum :))) canim sen nasil coklu alinti yapiyorsun ben sadece bir arkadasimizinkinden alinti yaparak yazabiliyorum

Rabbim şifa versin canımm...

Ben inşallaahh perşembe gidicem doktora,valla artık yeter dimi
Herkez gitti bir ben kaldım....

Alıntılarıda mesela cevp yazmak istediğin yazıların altında MQ var,ona bas ve devam et okumaya,her cevap vermek istediğinin yazısından aynen MQ basıyorsun ve en son CEVAP YAZ tıkla,hepsi orda toplanıcak....:13:

eşime diyorum ki hep askerliğin süresiyle oynuyorlar. bende talepte bulunacağım. hamileliği 9 aydan 15aya çıkarsınlar. yada 6-7 tane peş peşe yapacağım. çok sevdim bu hamilelik olayını. herkes aşırı ilgi gösteriyor

tskler canim,yok yalniz degilsin bende daha gitmedim :)) kiz persembeyi bekleme yarin git hatta bugün git meraktan catlicam yoksa bende cuma günü gidiyorum hayirlisiyla güzel haberle dönerim insallah

aman kiz tövbe de ben 9 ay nasil beklicem diye sabirsizlaniyorum birde 15 ay bekle catlarim

Kuzenim bu sayede evinin işini yapabiliyordu..süper bişey bu yaaa

gercekten güzel ama kizlar bebislerinizi sallanan besikte unutmayinda nasil olsa salliyor diye

çok güzelmiş zonox. bende alabilirim. kısmet olursa 2inci düşünüyorum. Rahat olur. hem iki çocukta kullanmış olurum. hem ikisini birden sallayamam çok işime yarar. bende 1inciyi yapmadan 2.ye geçtim

canlar süper bi icat kesinlikle.

benim eşimin kuzeni, komşusundan alıp kullandı. kız dediki "uzun süreden sonra ilk kez geceleri uyuyabiliyorum"

bebeğini gece emziriyo ve beşiğine koyuyomuş. anında uyuyomuş
misafirliklerede onla giderdi hep. çok kullanışlı. fiyatı 300 milyon. mama sandalyesi, ana kucağı ve beşik görevini yapan bi sandalye için uygun bence

Hadi ya, aynı usg cihazında mı farklı çıktı..?? Kendini strese sokma, dr.um gerek görmedi bende özellikle istemedim, Allah korusun zaten birşey olsada ben onun yaşam hakkını elinden almayacağım, 3lü 4lü dr. ne derse uyarım.. Sende takmakafana canım, hayırlısıyla yaptır bakalım, bende .c.tesi gidicem bakalım cinsiyetlerini öğrenecilecekmiyiz..
bu arada ikili tarama sonuçlarını alıp güzel haberlerle gelen arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun..
Ben bebiş için Çileğin Şeker yada Flora odasını kız için, erkek içinde denizci yatak odasını çok beğeniyorum, korkuluk seçenekleride var, böyle bişey alırsam 7 yaşına kadar da kullanır, hatta Florayı Aşk-ı Memnuda Nihal 18' ine kadar kullanmıştı İlk doğduğu zaman içinde yanımda yatırabilmek için bu tarz bi sepet alırım, olur biter işte, büyüdüğünde kendisi nasıl istertse öyle dayar döşer odasını.. Bebek gruplarında anti-bakteriyellikte önemli, ve bildiğimkadarıyla Türkiyede bi Çilek var antibakteriyel.. Bide Almanyadan aldıkları Gsh belgelerimi ne var, yapıştırıcıları, kullandıkları boyalar falan insan(özellikle çocuk) sağlığına uygun.. Benim İnegölde üretim tesislerini görme şansımda olmuştu 2008 de, o yüzden içime siniyor.. Muhtemelen Çilek tercih edicem..

tskler canim,yok yalniz degilsin bende daha gitmedim :)) kiz persembeyi bekleme yarin git hatta bugün git meraktan catlicam yoksa bende cuma günü gidiyorum hayirlisiyla güzel haberle dönerim insallah

Ahh canım elimde olsa ben şimdiye uçmuştum
Ama eşimin birtek müsait günü perşembe ve cuma,diğer günler sabahtan okulda öğleden sonra işe gidiyor...Bu sıra buralar kalabalık ondan yoğunlar...
Yoksa hep evdeydi,beni buldu herşey,sabrım sınanıyor sanırım...

Yalnız sen daha önce en son ne zaman gittin ???
Ben 6 hafta bitti 7e geldim gitmeyeli

Kızz sus agzından yel alsın

kızlar ben geldimmm. öncelikle dr a giden arkadaşların hayırlı haberlerle dönmesini dilerim. bugün 2li testim yapıldı. çok şükür sonuçlar güzel. kan sonuçlarımda 3 gün sonra çıkacak. inş onlarda güzel çıkar. rabbime şükürler olsun.

veee cinsiyetine gelince. dr erkek dedi ben hep kız hissetmiştim ama erkekmiş meğer eşimin dediği çıktı :)
darısı sizlerin başına kızlar 2li testlerini yaptıracak olan arkadaşlarda inş güzel haberlerle dönerler.

Maaşşallah bu guzel anne ve bebişine.. Hep guzel haberler alırız inşallah hepimiz

Ohh maşallah canım,sonuçlarıda güzel olur inşallaahh...

Bu arada ciddi bir erkek patlaması var sanırım,inanmaya başladım 2011 erkek senesi olduguna

Sağlıkla al kucağına inş canmm

canım hayırlı olsun maşallah oğluşlarımız ne çok oldu benimde erkek olucak bende 12. haftamda öğrendim,, gözünüz aydın allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

oyyyy umarım bu isteğin veto edilir :)
ben dayanamam 15 ay, :26: okadar da iyi olmazdı, şimdi göbeğin iyice büyüyüp, gece uykuların kaçmaya başlayınca, karnının üzerine yatma isteğin şiddetlenince de böyle düşünecekmisin acabaaa 9 ay iyidir iyii..

buda erkek ,içinn

Eklentiler

• $72577_445107599108_619709108_5481198_1619557_n.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…