2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende en son gideli 5 haftayi gecti benim gecen carsambaydi randevum gripten dolayi ayaga kalkamiyordum ondan gidemedim canim ,persembe sen cuma ben güzel haberlerle geliriz insallah :)

ciesra, basubadelmevt, blue_sky, CerenliYagmur, Fdilek48, Gezgin.., gulesram, melekkk, melekm, monaroza90, ozlem483, ozlemayd, rabia01, SUBARU, su_perii, umutbrc, zhr84, zonox, _DeReN_ ilk defa bu kadar aktif üyeyi aynı ayna görüyorum bu topicte :)))

Son düzenleme:

hayırlı olsunnn. bir erkek daha. Allah ömrüne ömür katsın minik oğluşunun

çok çok geçmiş olsun canım..nasıl zordur çok ii bilirim,, mandalina portakal, kivi bol bol tüket ayrıca tavuk suyuna çorba ben çok ağır ve zor atlatırım bu şekilde geçirdim..

cok sagol canim sanada gecmis olsun insallah kisa zamanda bende atlatirim :) digerlerini yeimde kiviyi yiyemem gripten dolayi dudaklarim kizardi eksi deyince yakiyor krem kullaniyorum yine yakiyor

Hayırlı olsun, gözün aydın su_perii bizde dün eşimle iddaya girdik kızmı erkekmi diye, ben kız diyorum o erkek.. Allah hayırlı evlatlar verir inşallah hepimize :) yaaaaaa bend eöğrenmek istiyorumm..

bende en son gideli 5 haftayi gecti benim gecen carsambaydi randevum gripten dolayi ayaga kalkamiyordum ondan gidemedim canim ,persembe sen cuma ben güzel haberlerle geliriz insallah :)

Nerdeyse aynıymış doktor günlerimiz,bende geçen perşembe gidemedim sende gidememişsin,inşallah bu sefer sağ selim gidip güzel haberler getiririz buraya...

Bu arada zonoxcum,iyice heyecanlandırıyorsun insanı ciddiyim
Beşikleri görünce şimdi eşimi sıkıştırasım geliyor,ben en iyisi bir süre bakmayım bunlara

su peri tebrik ederim canım demek bir paşa daha geliyor ha.ne güzel

zonoxcum bu park yataklar hakkında moralinizi bozmak istemem ama
ablam da sizin gibi düşünerek bir park yatak aldı,kızı 7 aylık ve çok hareketli.bir gece uyandıklarında bebeğin yarısı yerde yarısı yatakta imiş.park yatak kenarından yırtılmış o dalgınlıkla sallasalar Allah muhafaza bebek yaralanabilirdi.ablam kalitesizini de almaz ama bez olduğu için böyle riskleri de var.dikkat edin derim.

[/QUOTE

farklı usg cihazında cnm sanırım cihazdan cihaza değişebiliyormuş.[/QUOTE]

evet canım +- 3 gün falan oynuyor, usg resimlerinde yazar kaç gün oynayabileceği.. Sağlıklı olsunlarda 3 gün önce 5 gün sonra fark etmez..

OYYY maşallahhhhh allahımm çokk sevindimm...
hayırlı uğurlu olsun inş.....
allahım bir tane daha erkekimiz olduuu

su_perıı canım hayırlısı olsun ıns rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.....ayyy n guzel gıden ogrenıp gelıyo masallah dıyeyım kızlar...darısı bızım basımıza...

hayirli olsun canim sonuclarinda güzel cikmis ve oglusunda hayirli olsun

oooo bir erkek daha geliyorr. 2011 erkek senesiiii sonuçlarının da güzel çıkmasına sevindim darısı test yaptıracakların başına.

ayy çok güldüm ya. o zaman bende kesin istemem. Şuan rahat olduğum için hamilelik hoş geliyor olabilir. neyse sizi etkilemeyeyim hamilelik 9 ayda kalsın. ben 7-8 tane yapayım

amin inşallah:) ve de maşallah diyelim...:)

evet canim pes pese ögrencez herseyi ayy buseferde gidemezsen doktorum maf etti beni :26:

kizlar bebislerin cinsiyeti icin anket acsak 2011 mayis annelerinin bebisleinin cinsiyeti ne diye bizimde aklimiz karismamiz olur ne dersiniz ?

su_perıı canım hayırlısı olsun ıns rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.....ayyy n guzel gıden ogrenıp gelıyo masallah dıyeyım kızlar...darısı bızım basımıza...

özlemcim az önce listeye baktım.seninle sat tarihimiz aynı 10 ağsts.
bebişler de aynı gün mü doğacak bakalım.ben cinsiyetini öğrendim sen ne zaman kontrole gideceksin?inş. en kısa zamanda öğrenirsin..

amin canim birde biz ögrenseydik böyle merakla bekleyip duruyoruz :))))

Son düzenleme:
cinsiyetler öğrenilmeye başlandıkça topik daha bir heyecanlı hale geliyorrr.bende bir heyecanlanıyorum hemen hayaller kuruyorum benimkiside acaba erkek mi falan diyeee.ama geçen gece rüyamda gördüm kız dı ve benim bebeklik resimlerimdeki halime benziyordu aynı.

ayy çok güldüm ya. o zaman bende kesin istemem. Şuan rahat olduğum için hamilelik hoş geliyor olabilir. neyse sizi etkilemeyeyim hamilelik 9 ayda kalsın. ben 7-8 tane yapayım

Bencede melekkkcim, 9 ayda anlaşalım, sen her sene bi kere doğum yap :) doğru olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…