evet canim pes pese ögrencez herseyi ayy buseferde gidemezsen doktorum maf etti beni :26:
kizlar bebislerin cinsiyeti icin anket acsak 2011 mayis annelerinin bebisleinin cinsiyeti ne diye bizimde aklimiz karismamiz olur ne dersiniz ?
cinsiyetler öğrenilmeye başlandıkça topik daha bir heyecanlı hale geliyorrr.bende bir heyecanlanıyorum hemen hayaller kuruyorum benimkiside acaba erkek mi falan diyeee.ama geçen gece rüyamda gördüm kız dı ve benim bebeklik resimlerimdeki halime benziyordu aynı.
kızlar hepinize tşk ederim güzel dilekleriniz için. Allah hepinizin gönlüne göre versin inş. kız erkek farketmez. yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz. darısı test yaptırcakların başına. cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlarda inş biran önce öğrenirler. beklemek gerçekten zor. ben dr a sormadan kendi söyledi bize. cinsiyetini öğrenmek istermisiniz diye
tereddütsüz erkek dedi ama biliyorsunuzki yanılmalarda olabiliyor. hayırlısı rabbimden.
evet ben şahsen çok heyecanlanıyorum okudukça,, İnşallah öğreniriz c.tesi bizde, dr.un bişey dedimi, söylüyormuymuş 12. haftada?
kizlar benim bulundum yerde 16 haftadan önce ögrenilmiyor sizler sanslisiniz bende türkiyeyemi gelim napim :))))
dr.um en erken 13.haftada söylerim dedi.ama tabi ben ne yapıcammmm ikili test için ense kalınlığına bakmak için usg yi başka dr.yapıyor onu sıkıştırıcammmo da bişey demezse şansıma küsüp bekliycem senin dr.un söylüyormu
dr.um en erken 13.haftada söylerim dedi.ama tabi ben ne yapıcammmm ikili test için ense kalınlığına bakmak için usg yi başka dr.yapıyor onu sıkıştırıcammmo da bişey demezse şansıma küsüp bekliycem senin dr.un söylüyormu
kizlar benim bulundum yerde 16 haftadan önce ögrenilmiyor sizler sanslisiniz bende türkiyeyemi gelim napim :))))
CAnımm benim bir arkadasın Hollanda da yasıyor..Orda söylemiyorlarmıs..O da buraya tatile geldigi zaman gitti doktora ögrendi ki kızı olcakmıs...Ne varsa Türk doktorlarında var
Keşke gelebilsen canım benim ya,, baktırırdık sanada nolcak, şimdi dr. un erken söylediğini öğrendim ya ben o yüzden daha bi hevesliyim, yoksa umutlandırmazdım kendimi.. Ay hayırlısı olsun inşallahh..
Sıkıstır doktoru ben yarın öyle yapcam
Kızlar ben kaçıyorum arkadaşla buluşup gezicez biraz,....Öpüldünüz...
ayy ne moral bozucu. dur ben araştırim iyice. ilk kez duydum bunu. bence defoludur ablanınki. çünkü apartmanımda çok bebek var. 3 tanesi park yatakta. çok memnunlar. saol canım uyarın içinsu peri tebrik ederim canım demek bir paşa daha geliyor ha.ne güzel
zonoxcum bu park yataklar hakkında moralinizi bozmak istemem ama
ablam da sizin gibi düşünerek bir park yatak aldı,kızı 7 aylık ve çok hareketli.bir gece uyandıklarında bebeğin yarısı yerde yarısı yatakta imiş.park yatak kenarından yırtılmış o dalgınlıkla sallasalar Allah muhafaza bebek yaralanabilirdi.ablam kalitesizini de almaz ama bez olduğu için böyle riskleri de var.dikkat edin derim.
yaaaaaaaaa ben de çok merak ediorum. yarın öğreniriz inşallah. kaşta randevun. sormuş muydum sana yahu:26:Kızçeler acaba yarın doktorum bana söyler mi cinsiyeti yaa :26:
zonoxcum benım randevum 2.45 te canım erken olsaydı tanışırdık:)
Kızçeler acaba yarın doktorum bana söyler mi cinsiyeti yaa :26:[/QU
Daha erken gibi canım seninle biz aynı haftadayız
Dr. asistanına sordum geçen hafta gidince, 10 haftalığız belli olurmu? acaba görürmü dr. diye, 12. haftada söylüyor dr. hanım dedi, o yüzden çok umutluyum.. usg cihazı on numara benim dr. ona güveniyorum bende.. inşallah öğreniriz bizde yaa..
ciesra sen hangi hastaneye gidiyodun ?
usg kaç boyutlu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?