2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canim ne varsa türk doktorlarinda var alman doktorlar ruh gibi seninkinin cinsiyeti icin henüz bana erken gibi geldi canim 10 gün kadar bekle istersen

Bende ögrenemem gibime geliyor..ama bir umut işte..Her konuda cok meraklı oldugum için durduramıyorum kendimi..EŞimde bi rahat..Saglıklı olsun yeter bana diyor..Önceden erkek adamın erkek oglu olur derdi..Ama ne zaman hamile oldugumu ögrendik adam cok degişti..Nasıl mutlu oldum bu tavrına anlatamam..İçime hep kız gibi doguyor..Bekleyip görcez artık

cnm ben doktoruma sordum geçen hafta onu bebek hareket etsin diye her hafta tatlı yiyip gelirsen kilo sorunu yaşarız ,yemenede gerek yok bebek zaten hareket eder dedi .internetten okuyup uygulamayın herşeyi dedi bana doktorcumm bende peki ozaman dedim ama tabi bu hafta gidderken yiyeceğim ben bi kereden bişey olmaz

bende senin gibi cok merak ediyorum canim ama ögrenmeme daha cok var benim :))) ama icimden gecen hep kiz rüyalarimda öyle

kilo sorunu yasanirsa ben almim canim ödüm kopuyor zaten cok kilo alcam hamislimde diye :))))

Erkek bebek lerimize maşallah kızlar..Ay ne güzel herkes teker teker ögreniyor..
Bende bugun dr gittim 2 li tarama testi için kan verdim geldim...Ense kalınlıgı ölçüldü herşey gayet güzeldi...Test sonucunu bekliyorum....Cinsiyetini ögrenemedim...Bacaklarını ayırdı benim minnoşum ama o kısım belirsizdi net konuşamadık..1 ay sonra netleşir dedi doktorum...Olsun dedim saglıgı yerinde olsunda varsın erkek yada kız olsun önemli değil....

benım dr umda 16 haftadan once kesınlıkle soylemıyo.....yarın yıne bı deneyecegım ıns soyler ama tahmın olur heralde cok kucuk bence......
esracıgım senın dr kım nereye gıdıyosun

benım dr umda 16 haftadan once kesınlıkle soylemıyo.....yarın yıne bı deneyecegım ıns soyler ama tahmın olur heralde cok kucuk bence......
esracıgım senın dr kım nereye gıdıyosun

Canım Ben Alsancak' ta bi doktora gidiyorum.Cem Büyüktosun.
Harika bir insan..Pozitif Güleryüzü..Zırt pırt arıyorum aklıma bişey takıldıkca saolsun hiç bıkmadı benden daha..Hastaneye yattıgım zamanda sabahın köründe geldi gece sürekli aramıs hemsireleri...Seviyoruz biz doktor amcamızı yaaa

Maaşallah Maaşallah Maaşallah Maaşallah

kızlar aranızda saçları dökülen varmı...
benim çok saçım dökülüyor..kestireyim dedim çevremdekiler hamilelikte saç kestirmek iyi değil diyolar ne yapsam ?
birde dişetlerimde kanama başladı son 10 gündür

kusum hosgeldın.......canım.....

hoşbulduk teyzesi olsun söylemesede olur saglıklı olsunlarda bu bile yeter bizlere minik mucizeleirmzi onlar bizim...Detaylı ultrasonda ay minicik ellerini gördük parmaklarını saydık kafası ,kalbi ,beyni ay muhteşemdi....Allahım isteyen herkese nasip etsin...

amın canım ıns......rabbım bebeklerımızın ve bızım yanımızda olsun onları korusun ıns....

Hiç inanmam böyle batıl inanclara, zaten hamilelikte saclar ve tırnaklar cok hızlı uzarmıs..Doguma kadar rapunzel gibi olamam..Mevsim sonbahar oldugu için bir de hormonar yuzunden dökülmesi dogal..Sen kestir canım faydasını görürsün..Bir de sac kremi kullanıyorsan onu bırak o da kötü etki etmiş olabilir..Sampuanı degiştirmek te baska bi secenek olabilir

sen cinsiyetini nezman ögrenmeye gitceksin canim ? benim ögenmeme cok var :)))

Valla c.tesi muayenem var, ben cinsiyetinide öğrenirim diye düşünüyorum.. hatta düşünmekle kalmıyorum çok umutlanıyorum :) hayırlısı bakalım..

Sağol tatlım Elleri kolları kıpır kıpırdı minnoşumun....Ben ona daldım öylece cinsiyeti hiç düşünmedim önce saglıgı önemli benim için...

oyyyyyy büyüdükçe heyecanda büyüyo valla..
Dun akşam 8 aylık hamile bir arkadasımıza gittik oturmaya..Kızı nasıl oynuyo karnında..İsmi Nehir olacak..Ben elimi koydum..Basladım konusmaya.Nehircim biz geldik seni cok merake diyoruz..Ben konusurken cıt cıkarmıyo..susunca baslıyo tekmelere
Ben konusunca duruyo resmen dinliyo kereta...Bizimkilerde böyle olcak inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…