aynen canim ne varsa türk doktorlarinda var alman doktorlar ruh gibiseninkinin cinsiyeti icin henüz bana erken gibi geldi canim 10 gün kadar bekle istersen
kizlar usg randevusuna girmeden cikolata yeyip girin bebis daha cok hareket ediyormus ozman ,birde bir duyumum var nekadar dogru bilemem hamilelin ilk haftalarinda gögüslerinden baya agri cekenin kizi oluyormus cok büyürsede kiz oluyormus
Kızlar ben kaçıyorum arkadaşla buluşup gezicez biraz,....Öpüldünüz...
Bende ögrenemem gibime geliyor..ama bir umut işte..Her konuda cok meraklı oldugum için durduramıyorum kendimi..EŞimde bi rahat..Saglıklı olsun yeter bana diyor..Önceden erkek adamın erkek oglu olur derdi..Ama ne zaman hamile oldugumu ögrendik adam cok degişti..Nasıl mutlu oldum bu tavrına anlatamam..İçime hep kız gibi doguyor..Bekleyip görcez artık
cnm ben doktoruma sordum geçen hafta onu bebek hareket etsin diye her hafta tatlı yiyip gelirsen kilo sorunu yaşarız ,yemenede gerek yok bebek zaten hareket eder dedi .internetten okuyup uygulamayın herşeyi dedi bana doktorcumm bende peki ozaman dedim ama tabi bu hafta gidderken yiyeceğim ben bi kereden bişey olmaz
benım dr umda 16 haftadan once kesınlıkle soylemıyo.....yarın yıne bı deneyecegım ıns soyler ama tahmın olur heralde cok kucuk bence......
esracıgım senın dr kım nereye gıdıyosun
benım dr umda 16 haftadan once kesınlıkle soylemıyo.....yarın yıne bı deneyecegım ıns soyler ama tahmın olur heralde cok kucuk bence......
esracıgım senın dr kım nereye gıdıyosun
Erkek bebek lerimize maşallah kızlar..Ay ne güzel herkes teker teker ögreniyor..
Bende bugun dr gittim 2 li tarama testi için kan verdim geldim...Ense kalınlıgı ölçüldü herşey gayet güzeldi...Test sonucunu bekliyorum....Cinsiyetini ögrenemedim...Bacaklarını ayırdı benim minnoşum ama o kısım belirsizdi net konuşamadık..1 ay sonra netleşir dedi doktorum...Olsun dedim saglıgı yerinde olsunda varsın erkek yada kız olsun önemli değil....
kusum hosgeldın.......canım.....
MaaşallahMaaşallah Maaşallah Maaşallah
kızlar aranızda saçları dökülen varmı...
benim çok saçım dökülüyor..kestireyim dedim çevremdekiler hamilelikte saç kestirmek iyi değil diyolar ne yapsam ?
birde dişetlerimde kanama başladı son 10 gündür
sen cinsiyetini nezman ögrenmeye gitceksin canim ? benim ögenmeme cok var :)))
Dr. asistanına sordum geçen hafta gidince, 10 haftalığız belli olurmu? acaba görürmü dr. diye, 12. haftada söylüyor dr. hanım dedi, o yüzden çok umutluyum.. usg cihazı on numara benim dr. ona güveniyorum bende.. inşallah öğreniriz bizde yaa..
ciesra sen hangi hastaneye gidiyodun ?
usg kaç boyutlu ?
Özel muayenehaneye gidiyorum ben SUBARU, usg cihazı 4 boyutlu.. o yüzden bayaaa bi umutluyum işte.. içim içime sığmıyor, hayırlısı bakalım..
Sağol tatlımElleri kolları kıpır kıpırdı minnoşumun....Ben ona daldım öylece cinsiyeti hiç düşünmedim önce saglıgı önemli benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?