2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benimde saçlarım çok dökülüyordu ben kestirdim şimdi hem daha sağlıklı görünüyor hemde daha az dökülüyor.banda dediler kestirme diye ama ben inanmadığım için kestirdim

bende aynı yapıcam bi dolap bi park yatak bizim kendi odalarımızmı vardı eskiden hehehe

canım aynı benimde çok dökülüyo kestirdim biraz azaldı ama dökülüyo.Hamilelikten önce diş kontrolüne gittim temizletim falan dr dediki hamileliğindede gel kontrole diş etleri hassas olur muayene edelim.Bu aralar aklımda gidicem kanama yok ama kontrol amaçlı sende git bence ihmal etme tatlımm

sedasem ve su_perii sevindim haberlerinize nekadar çok erkek bebek oldu yaa 2010 mayıs anneleride hep erkek bence mayıs ayında bişey var:)) bakalım bizlerin ne olacak iyice merak ediyorum şimdidenn

cnm benimde saçlarım çok dökülüyordu ben kestirdim şimdi hem daha sağlıklı görünüyor hemde daha az dökülüyor.banda dediler kestirme diye ama ben inanmadığım için kestirdim

EN İYİSİ bende bir ara kestireyim...

Aynen katılıyorum. Dökülürse kestircem ben de. eşim uzun saç seviyor uzaması benim karıma valla ehehehe ama kırıklar olursa kestircem ucundan. ben saçımı kestirdim die evladıma bişi olcaksa töbe töbe ben azrail miyim:26: Allah bilir onu. ömrünü biçmiştir zaten evvel zamanda

kıslarrr..
çok afedersiniz...dün bikini bölgeme ağda yaptım..aman allahım öldüm bittimm...
bacaklarım için kuaföre gittim..nasıl canım yandı ağlaya ağlaya yaptırdım..
o üzüntüyle bi karar aldım..eğer kızım olursa çeyiz meyiz hiçbişey yapmıycam ilk işim genç kız olunca lazere göndermek olucak :))

Yaa bende böyle düşünmek istiyorum, evde yasyığım, mastığım heryer saçlarımla dolu, ama içime sinmiyo bi türlü benim.. Azıcık kestirebilsem mutlaka toparlar biraz kendini zavallılar, off benim şu batıl inançlarım.. Ben kendimi biliyorum, kestiremem yüksek ihtimal.. :26:

Umarım kızım olursa benim gibi köse olur, bu halimle bile canımdan can gidiyor, ağrı eşiğim çok düşük sanırım.. Benim kuzenimin kızı kıl içinde 1 yaşında daha, eşine yandık lazere para yetiştiremicez diyo oda.. :) oyyy kızımız olcakta kılımı olcak, yerim ben onu yaa...

ay kıyamam mesele inanç olunca bişi diyemiyorum. için rahat etmicekse kestirme hayatım

subaru aynısını geçen hafta ben yazdım ilk defa okadar çok acıdı hamilelikte daha hassaslaşıyomuş sinir uçları ..benim midem ekşiyo derlerya kıllı olur bebek benim şimdiden başladı babada bende kıl tüy fazla bebeğinki kaçınılmaz çok olacakk

ya ben de lazere gidiodum hamiş kalmadan 1 ay önce 3. seansıma gitmiştim. 3 seansım kalmıştı. ama bebişin derdine bıraktım. offfffffff offffffffffff tekrar jiletledim bacaklarımı orman gibi çıktılar mübarekler.

ben de sana katılıorum lazere para biriktircem kızım için

Asıl Rapunzel ben olurum kesin :) Napim yaa doğuma giderken (inşallah fırsatım olursa) bi fön çektiririm, annecini upuzun güzel saçlarıyla görür kuzucum:) (tabi saç kalırsa 6 ay sonraya )

aaaa bebek kıllı olunca mı yanarmış miğde.. eyvah o zaman babasına benzeyecek benimki,, miğdem hep yanmakta bu ara bide öğlen ayıptır söylemesi soğan yedim bugün, şuan varya kavruluyo resmen elma falan kesmedi..

kızlar ben kactım....kendınıze cooooook ıyı bakın opuyorum hepınızı.....hoscakalın...

evet hatırladım...
çok canım acıdı ama öyle böyle değil...ağlaya ağlaya yaptırdım...birde adet zamanımda yaptırmışım sonradan farkettim.
ya benimde öyle allahım işte erkek çocuk olsa bu sorun olmayacak...
benimde midem bi tuhaf.bulantıdan çıktım bi yanıyor ..bir boğazıma acı bişey geliyor...ağzımın içi hep acı ..tuhaf bi durumdayım yani

zonox naapptın sen ..keşke ağda yapsaydın gitti tüm emeklerin...
neyse sağlık olsun seneye bi daha başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…