kızlar aranızda saçları dökülen varmı...
benim çok saçım dökülüyor..kestireyim dedim çevremdekiler hamilelikte saç kestirmek iyi değil diyolar ne yapsam ?
birde dişetlerimde kanama başladı son 10 gündür
bende aynı yapıcam bi dolap bi park yatak bizim kendi odalarımızmı vardı eskiden hehehedilekcim benim bebişimin dee alışverişi park yatak ve şifonyerden ibaret olucak sanırım.... ayrı bir odamız yok bebişimee odalar doluu.... amaa olsunn zaten iki yaşına kadar yanında yatması gerekiyomuşş..
canım aynı benimde çok dökülüyo kestirdim biraz azaldı ama dökülüyo.Hamilelikten önce diş kontrolüne gittim temizletim falan dr dediki hamileliğindede gel kontrole diş etleri hassas olur muayene edelim.Bu aralar aklımda gidicem kanama yok ama kontrol amaçlı sende git bence ihmal etme tatlımmkızlar aranızda saçları dökülen varmı...
benim çok saçım dökülüyor..kestireyim dedim çevremdekiler hamilelikte saç kestirmek iyi değil diyolar ne yapsam ?
birde dişetlerimde kanama başladı son 10 gündür
Dr. asistanına sordum geçen hafta gidince, 10 haftalığız belli olurmu? acaba görürmü dr. diye, 12. haftada söylüyor dr. hanım dedi, o yüzden çok umutluyum.. usg cihazı on numara benim dr. ona güveniyorum bende.. inşallah öğreniriz bizde yaa..
Keşke gelebilsen canım benim ya,, baktırırdık sanada nolcak, şimdi dr. un erken söylediğini öğrendim ya ben o yüzden daha bi hevesliyim, yoksa umutlandırmazdım kendimi.. Ay hayırlısı olsun inşallahh..
cnm benimde saçlarım çok dökülüyordu ben kestirdim şimdi hem daha sağlıklı görünüyor hemde daha az dökülüyor.banda dediler kestirme diye ama ben inanmadığım için kestirdim
cnm benimde saçlarım çok dökülüyordu ben kestirdim şimdi hem daha sağlıklı görünüyor hemde daha az dökülüyor.banda dediler kestirme diye ama ben inanmadığım için kestirdim
Aynen katılıyorum. Dökülürse kestircem ben de. eşim uzun saç seviyor uzaması benim karıma valla eheheheama kırıklar olursa kestircem ucundan. ben saçımı kestirdim die evladıma bişi olcaksa töbe töbe ben azrail miyim:26: Allah bilir onu. ömrünü biçmiştir zaten evvel zamanda
kıslarrr..
çok afedersiniz...dün bikini bölgeme ağda yaptım..aman allahım öldüm bittimm...
bacaklarım için kuaföre gittim..nasıl canım yandı ağlaya ağlaya yaptırdım..
o üzüntüyle bi karar aldım..eğer kızım olursa çeyiz meyiz hiçbişey yapmıycam ilk işim genç kız olunca lazere göndermek olucak :))
Yaa bende böyle düşünmek istiyorum, evde yasyığım, mastığım heryer saçlarımla dolu, ama içime sinmiyo bi türlü benim.. Azıcık kestirebilsem mutlaka toparlar biraz kendini zavallılar, off benim şu batıl inançlarım.. Ben kendimi biliyorum, kestiremem yüksek ihtimal..:26:
kıslarrr..
çok afedersiniz...dün bikini bölgeme ağda yaptım..aman allahım öldüm bittimm...
bacaklarım için kuaföre gittim..nasıl canım yandı ağlaya ağlaya yaptırdım..
o üzüntüyle bi karar aldım..eğer kızım olursa çeyiz meyiz hiçbişey yapmıycam ilk işim genç kız olunca lazere göndermek olucak :))
subaru aynısını geçen hafta ben yazdım ilk defa okadar çok acıdı hamilelikte daha hassaslaşıyomuş sinir uçları ..benim midem ekşiyo derlerya kıllı olur bebek benim şimdiden başladı babada bende kıl tüy fazla bebeğinki kaçınılmaz çok olacakk
kızlar ben kactım....kendınıze cooooook ıyı bakın opuyorum hepınızı.....hoscakalın...
subaru aynısını geçen hafta ben yazdım ilk defa okadar çok acıdı hamilelikte daha hassaslaşıyomuş sinir uçları ..benim midem ekşiyo derlerya kıllı olur bebek benim şimdiden başladı babada bende kıl tüy fazla bebeğinki kaçınılmaz çok olacakk
ya ben de lazere gidiodum hamiş kalmadan 1 ay önce 3. seansıma gitmiştim. 3 seansım kalmıştı. ama bebişin derdine bıraktım. offfffffff offffffffffff tekrar jiletledim bacaklarımı orman gibi çıktılar mübarekler.
ben de sana katılıorumlazere para biriktircem kızım için
Subaru;
Bak şu linkte diş hassasiyeti ile ilgili güzel bi video var...Hepimiz dişlerimize iyi bakmalıyız aslında..
Diş hassasiyetleri hamilelerde neden daha fazladır? - UZMANTV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?