kızlar deprem oldu yaa baya hissettim çok korktuummm evde yalnızımm(
Off ben 17 Agustos depremini yasadımvalla adı anılınca bile tuhaf oluyorum..Rabbim korusun herkesi
kızlar aranızda saçları dökülen varmı...
benim çok saçım dökülüyor..kestireyim dedim çevremdekiler hamilelikte saç kestirmek iyi değil diyolar ne yapsam ?
birde dişetlerimde kanama başladı son 10 gündür
geçmiş olsun canım ya.. şimdi baktım bugün 2010.11.01 14:01:02 37.1085 27.9055 19.9 2.4 -.- -.- ÖREN-MİLAS (MUĞLA) en son deprem kaydı,daha düşmemiş son olan deprem.. Allaha emanetiz arkadaşım, stres yapma kendine.. Çok zor biliyorum ama ..
geçmiş olsun dilek.
istanbul depremini yaşadım Allah bir daha yaşatmasın
ayy ne moral bozucu. dur ben araştırim iyice. ilk kez duydum bunu. bence defoludur ablanınki. çünkü apartmanımda çok bebek var. 3 tanesi park yatakta. çok memnunlar. saol canım uyarın için :
aynı acılık bendede var heşey acıııııııııııkızlar bişey sorabilirmiyim ?
ağzımda çok feci acılık var ..
mutlaka sizinde vardır..
ağzınızdaki acılığı geçirmek için bişeyler yaptınızmı ?
çok fena sinirlerim bozuluyor yafssssss
bende merak ediyorum doktora gidicek arkadaşlar duyrulurbayramda seyahate çıkmayı düşünen varmı yada uzun yol ?
drlarınıza sorarmısınız bir sakıncası varmı bizim aylardaki gebeler için?
canım gözün aydınkızlarrr ben ikili testimi gösterdim geldim... ayyy o kadar kalabalıktı kii baktırdığıma şükrettim aklımdaki sorulaerı soramadan geldimm... amaa şükür ikili test güzelmiş. sonuçlarınız normal dedi aylık kontrollerimize devam edicez dedi... ohhh içim rahatladı....
kızlarrr ben ikili testimi gösterdim geldim... ayyy o kadar kalabalıktı kii baktırdığıma şükrettim aklımdaki sorulaerı soramadan geldimm... amaa şükür ikili test güzelmiş. sonuçlarınız normal dedi aylık kontrollerimize devam edicez dedi... ohhh içim rahatladı....
kızlar ben geldimmm. öncelikle dr a giden arkadaşların hayırlı haberlerle dönmesini dilerim. bugün 2li testim yapıldı. çok şükür sonuçlar güzel. kan sonuçlarımda 3 gün sonra çıkacak. inş onlarda güzel çıkar. rabbime şükürler olsun.
veee cinsiyetine gelince. dr erkek dediben hep kız hissetmiştim ama erkekmiş meğer eşimin dediği çıktı :)
darısı sizlerin başına kızlar 2li testlerini yaptıracak olan arkadaşlarda inş güzel haberlerle dönerler.
özlemayda
cerenliyağmur girdiğim site online satış sitesi mağazalarla ilgili bilgi yok canım sen nerden aldınki?
mağazalar hakkında bilgin olusa bilgim olsun
kızlar aranızda saçları dökülen varmı...
benim çok saçım dökülüyor..kestireyim dedim çevremdekiler hamilelikte saç kestirmek iyi değil diyolar ne yapsam ?
birde dişetlerimde kanama başladı son 10 gündür
kızlar ben geldimmm. öncelikle dr a giden arkadaşların hayırlı haberlerle dönmesini dilerim. bugün 2li testim yapıldı. çok şükür sonuçlar güzel. kan sonuçlarımda 3 gün sonra çıkacak. inş onlarda güzel çıkar. rabbime şükürler olsun.
veee cinsiyetine gelince. dr erkek dediben hep kız hissetmiştim ama erkekmiş meğer eşimin dediği çıktı :)
darısı sizlerin başına kızlar 2li testlerini yaptıracak olan arkadaşlarda inş güzel haberlerle dönerler.[/QU
mayısanneleri topluca erkek annesi olucaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?