2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar şimdi baktım netten olmuş gerçekten..İlk oldu o hafifti başımmı dönüyo dedim ama 2. baya baya hissettirdi.( Allahım korusun hepimizi insan çok kötü oluyo elden bişey gelmiyo (

canım benımde aşırı dökuluyo kestiricem en kısa zamanda

kızlar deprem oldu yaa baya hissettim çok korktuummm evde yalnızımm (

geçmiş olsun canım ya.. şimdi baktım bugün 2010.11.01 14:01:02 37.1085 27.9055 19.9 2.4 -.- -.- ÖREN-MİLAS (MUĞLA) en son deprem kaydı,daha düşmemiş son olan deprem.. Allaha emanetiz arkadaşım, stres yapma kendine.. Çok zor biliyorum ama ..

sağol canım ben marmaristeyim gökova körfezi marmariste 3 tane olmuş ben 2 sini hissettimm.. bak burda son 3 deprem bizim burası
Son Depremler

geçmiş olsun dilek.

istanbul depremini yaşadım Allah bir daha yaşatmasın

geçmiş olsun dilek.

istanbul depremini yaşadım Allah bir daha yaşatmasın

sağol canım Allah yaşatmasın birdaha..

Ya kızlar bu aralar karşıdan karşıya geçerken bile dikkatli olun araba kullananlar ben hamileyim diye bağırmak geliyo içimden kendimi okadar korumaya almaya çalışıyorumkii ..depremdede hemen karnımı tuttum Allahım sen bebeklerimisi bizleri koru

ayy ne moral bozucu. dur ben araştırim iyice. ilk kez duydum bunu. bence defoludur ablanınki. çünkü apartmanımda çok bebek var. 3 tanesi park yatakta. çok memnunlar. saol canım uyarın için :

sanmıyorum canım,defolu olan bir şeyi almazlar.sanırım benim bıcırık yeğenim ayağıyla tepe tepe yırtmış.aldıklarında ablam da memnundu çünkü.

aynı acılık bendede var heşey acııııııııııı
bayramda seyahate çıkmayı düşünen varmı yada uzun yol ?
drlarınıza sorarmısınız bir sakıncası varmı bizim aylardaki gebeler için?
bende merak ediyorum doktora gidicek arkadaşlar duyrulur
canım gözün aydın

Gözünüz aydın. Hep böyle iyi haberlerle dönersiniz inşallah.

özlemayda

cerenliyağmur girdiğim site online satış sitesi mağazalarla ilgili bilgi yok canım sen nerden aldınki?
mağazalar hakkında bilgin olusa bilgim olsun

Blackspade çamaşırları Boyner mağazalarında satılıyor hayatım. :13:

Ben de duydum ama batıl inanç bence mantıklı bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Yine de sen bilirsin tabi.

kızlar deprem oldu yaa baya hissettim çok korktuummm evde yalnızımm (

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun hepimizi. Bununla geçmiş olsun.

ağzınızdaki acılık yeni mi başladı kızlar?benim haftalarca devam etti,bulantı ve kusmalarımla beraber sona erdi sayılır..çok azaldı diyebilirim ama tatlı birşeyler yeyince oluyor yine...tatlı şeyler çok canım çekmiyor zaten genelde....ben hepsini birarada yaşayıp tükettim sanırım..darısı başınıza....

Igdzl canım cevabın için tşkler bakıcam

ece1982 seyehat sorumu tekrarlamışsın canım teşekkür ederim umarım kayıtsız kalmaz arkadaşlar genelde geçmişi pek okumayanlar var canım. ben 20 sayfada olsa okuyorum genelde

şu park yataklarla ilgili kızkardeşim kızını 3 yaşına kadar yatırdı çok rahat etti çok sağlamdı bikaç çocuk daha büyütür bu yatak öyle çok teferruatı olmayan bir yataktı

kenarları mobilya olan yataklara bebişler biryerlerini çarpıyorlarmış

özlem483 canım eklediğin sepet tarzı şeylerde en fazla 2-3 ay kullanılıyormuş bebiş kollarını hareket ettirmeye başlayınca kulanılamıyormuş bilginiz olsun

blue-sky benim acılığım bulantı ve böğürtülerden sonra başladı başağrılarımda öyle, tatlı yiyince daha kötü oluyor geçmiyor limon hala vazgeçilmezim ama bebiş kilo almazsa diye korkumdan yemiyorum fazla.

cinsiyetini öğrenen arkadalar olmuş ne güzel darısı başımıza

gulesram yarın cinsiyetini öğrenemeyebilrsin canım bende tam senin tarihinde gitmiştim öğrenememiştim bakalım inşallah öğrenirsin.

FDilek geçmiş olsun canım

rabia inşallah tez zamanda gribini atlatırsın canım

Gezgin senin gelişin kaldımı canım hiç bahsetmiyorsun?

Zonnetje uğramamışsın

Anneciklerr,

Hepinize iyi aksamlar kizlar!

Neguzel, birkac arkadasimiz daha guzel haberlerle gelmisler, cinsiyetler ogrenilmis yine, oy oyy hepimiz oglanmi doguracagiz ne:))) Rabbim hep guzel haberler vermemizi nasip etsin birbirimize insallah.

Kizlar, inanin gecmisi okuyorum., okuyup okuyup bitap dusuyorum:)) 20 sayfa okudum walla bugun, yapilirmi bana butun gun calistim zaten eve geleli 1 saat oluyo:)

Park yataklari demissiniz, sirin birde sepet gordum, ayy hepsine icim gidiyor walla gorunce.
Biz daha karar veremedik, ama komple bir bebek odasi alicagim kesin, birde sepet alirsam tam guzel olucak:)) Onun yanisira bebek arabasi vede maxicosi. Maxicosi yi ozellikle bebegi arabada oturtabilmem icin. Iple cekiyorum o gunleriii, bebegimle bol bol gezicem))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…