2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar... 3 ay bitince bulantılarımın biteceğini hayal ediyordum. maalesef dünden beri iyice arttı. Allah'ım n'olur bitsin artık şu bulantılar....

kızlar kesinlikle park yatak öneririm ben aşırı rahat ettim..hatta katlanıp küçüldüğü için seyahatlerdede taşıdım..şimdi memleketede aldım bir tane..bir evde bir burda var..nasılsa 2. de geliyor inşallah..lazım olacak anneme gidincede..

kızlar selam şöyle bi göz ucuyla bakındım da superi bizim seninle bugün aynı kontrolümüz vardı öğrenmişsin cinsiyetini Allahım sağlıkla kucağına versin tebrikler canım. fdilek geçmiş olsun canım. hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun inşallah. kızlar bugün çok başım ağrıyo şöyle bi bakındım çıkıcam.

babam bugün için anjio olacaktı olmadı ertelendi şimdilik babamdan yana durumlar iyi çok şükür.

bebişime gelince bugün akşam 18:00 de kontrole gittim. ense ölçümü burun kemiği ölçümü yapıldı herşey süper dedi çok şükür cinsiyetini sordum ama öğrenmek ne mümkün öğle i oturmuş ki uğraş uğraş istifini bile bozmadı. doktorum öksür dedi karnıma vurdu yattım kalktım ama hep aynı pozisyon. bi ara bi sağ elini kaldırdı indirdi sonra corrrpppp ağzına götürdü ayyy çok güldük ama bizi hiç iplemedi bugün :)) ultrasonda +2 çıktım gene doktor çok iyi bakmışsın dedi. 700 gr almışım oda hepsi bebek sanırım :)) herşey çok güzel dedi ama bundan sonra ayda 2 kilo almanı istiyorum dedi. ikili test için kan verdim cuma çıkacak hayırlısıyla.. herkese hayırlı haber olsun inşallah

Canim, gozun aydin bebisin cok iyiymis. Bukadar uzuntunun arasinda bebisin beslenmis, afferim akilli bebise:)
Babacinda daha iyi olur insallah, ciddi durumlari atlatmis cok sukur, sanirim fazla uzatmadan anjio ederler babani. Hayirlisi olsun canim, sende uzme artik kendinin, hersey giricek yoluna yine tekrardan.

merhaba kızlar... 3 ay bitince bulantılarımın biteceğini hayal ediyordum. maalesef dünden beri iyice arttı. Allah'ım n'olur bitsin artık şu bulantılar....

Insallah tez zamanda gecer canim bulantilarin, Rabbim sabirlar versin, guzel bulantisiz gunler cabucak gelir insallah herkes icin.

tşk ederim cnm. darısı sizlerin başına inş. evet 2011 den mi mayıs ayından mı bilmiyorum hep erkek bebek. bakalım kızlar merak ediyorum sizleride

evet cnm seninle aynı gündük. güzel dileklerin için tşk ederim. darısı test yaptırcakların başına inş. babana çok geçmiş olsun cnm. dualarımız seninle. artık sende bi daha gittiğinde öğrenirsin cinsiyetini. bakalım sen ne haberle döneceksin. şimdiden merak etmeye başladım sizi

gunaydın sekerler....
bugun erkenden uyandım...hepımıze guzel bır gun dılıyorum....

Günaydın kızlar
günaydın özlem bugün açılışı benden önce yapmışsın

aranızda sağ tarafı ağrıyan varmı ?özellikle geceleri ara ara bir ağrı oluşuyor

herkese günaydınn...mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum...
baharnaz benim ara ara sağ ve sol tarafım ağrıyor ama sonra geçiyor...

herkese günaydınn...mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum...
baharnaz benim ara ara sağ ve sol tarafım ağrıyor ama sonra geçiyor...

günaydın canım benimkide solda sağda ara ara ağrıyıp geçiyor ama özellikle geceleri sağ tarafımda farklı biryer ağrıyor perşembe gidince dra soracak yine bir sürü soru olucak hayırlısı canım

hayırlısı inş....not almayı unutma ..bebişini görünce soracakalrını unutabilirsin

aranızda sağ tarafı ağrıyan varmı ?özellikle geceleri ara ara bir ağrı oluşuyor

baharcıgım benım sag tarafımda agırıyo cok bazen gece bazen gunduz ama sag tarafımda kıstım varmıs benım toplanamayan yumurtalardan kalmıs dr um oyle soyledı......

günaydınn kızlarrr benimde hep sag tarafım daha çok agrıyordu araştırdım bu sıralar lifler genişlediğinden sag tarafta daha çok agrı olurmuşşş

kızlarr bugün güzel bi rüya gördümm rüyamda karnım açılıyor görümcemi çagırıyorum hemen bebeğin kafası gözüküyor ama bebek dogacak kadar büyümüş görümcemde çekip çıkarıyor sapsarı bir bebek çok güzel hemen cinsiyetine bakıyorum bakıyorum pipisi varr :)))

turkocugm hayır dıyelım hayır olsun ıns...n guzellllll oglusun gelıyo heralde.....saglıkla gelsınler ıns....

günaydın...hayırlara gitsin inş...
sen geçenlerdede altın görmüştün değilmi...
senin oğluşun olacak sanırım....
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…