kızlar deprem oldu yaa baya hissettim çok korktuummm evde yalnızımm(
kızlar selam şöyle bi göz ucuyla bakındım da superi bizim seninle bugün aynı kontrolümüz vardı öğrenmişsin cinsiyetini Allahım sağlıkla kucağına versin tebrikler canım. fdilek geçmiş olsun canım. hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun inşallah. kızlar bugün çok başım ağrıyo şöyle bi bakındım çıkıcam.
babam bugün için anjio olacaktı olmadı ertelendi şimdilik babamdan yana durumlar iyi çok şükür.
bebişime gelince bugün akşam 18:00 de kontrole gittim. ense ölçümü burun kemiği ölçümü yapıldı herşey süper dedi çok şükür cinsiyetini sordum ama öğrenmek ne mümkün öğle i oturmuş ki uğraş uğraş istifini bile bozmadı. doktorum öksür dedi karnıma vurdu yattım kalktım ama hep aynı pozisyon. bi ara bi sağ elini kaldırdı indirdi sonra corrrpppp ağzına götürdü ayyy çok güldük ama bizi hiç iplemedi bugün :)) ultrasonda +2 çıktım gene doktor çok iyi bakmışsın dedi. 700 gr almışım oda hepsi bebek sanırım :)) herşey çok güzel dedi ama bundan sonra ayda 2 kilo almanı istiyorum dedi. ikili test için kan verdim cuma çıkacak hayırlısıyla.. herkese hayırlı haber olsun inşallah
merhaba kızlar... 3 ay bitince bulantılarımın biteceğini hayal ediyordum. maalesef dünden beri iyice arttı. Allah'ım n'olur bitsin artık şu bulantılar....
kızlar selam şöyle bi göz ucuyla bakındım da superi bizim seninle bugün aynı kontrolümüz vardı öğrenmişsin cinsiyetini Allahım sağlıkla kucağına versin tebrikler canım. fdilek geçmiş olsun canım. hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun inşallah. kızlar bugün çok başım ağrıyo şöyle bi bakındım çıkıcam.
babam bugün için anjio olacaktı olmadı ertelendi şimdilik babamdan yana durumlar iyi çok şükür.
bebişime gelince bugün akşam 18:00 de kontrole gittim. ense ölçümü burun kemiği ölçümü yapıldı herşey süper dedi çok şükür cinsiyetini sordum ama öğrenmek ne mümkün öğle i oturmuş ki uğraş uğraş istifini bile bozmadı. doktorum öksür dedi karnıma vurdu yattım kalktım ama hep aynı pozisyon. bi ara bi sağ elini kaldırdı indirdi sonra corrrpppp ağzına götürdü ayyy çok güldük ama bizi hiç iplemedi bugün :)) ultrasonda +2 çıktım gene doktor çok iyi bakmışsın dedi. 700 gr almışım oda hepsi bebek sanırım :)) herşey çok güzel dedi ama bundan sonra ayda 2 kilo almanı istiyorum dedi. ikili test için kan verdim cuma çıkacak hayırlısıyla.. herkese hayırlı haber olsun inşallah[/ canım haberlerin çok iyi bebişinede sanada maşallah
bende aynı yapıcam bi dolap bi park yatak bizim kendi odalarımızmı vardı eskiden hehehe
canım aynı benimde çok dökülüyo kestirdim biraz azaldı ama dökülüyo.Hamilelikten önce diş kontrolüne gittim temizletim falan dr dediki hamileliğindede gel kontrole diş etleri hassas olur muayene edelim.Bu aralar aklımda gidicem kanama yok ama kontrol amaçlı sende git bence ihmal etme tatlımm
sedasem ve su_perii sevindim haberlerinize nekadar çok erkek bebek oldu yaa 2010 mayıs anneleride hep erkek bence mayıs ayında bişey var:)) bakalım bizlerin ne olacak iyice merak ediyorum şimdidenn
bebişime gelince bugün akşam 18:00 de kontrole gittim. ense ölçümü burun kemiği ölçümü yapıldı herşey süper dedi çok şükür cinsiyetini sordum ama öğrenmek ne mümkün öğle i oturmuş ki uğraş uğraş istifini bile bozmadı. doktorum öksür dedi karnıma vurdu yattım kalktım ama hep aynı pozisyon. bi ara bi sağ elini kaldırdı indirdi sonra corrrpppp ağzına götürdü ayyy çok güldük ama bizi hiç iplemedi bugün :)) ultrasonda +2 çıktım gene doktor çok iyi bakmışsın dedi. 700 gr almışım oda hepsi bebek sanırım :)) herşey çok güzel dedi ama bundan sonra ayda 2 kilo almanı istiyorum dedi. ikili test için kan verdim cuma çıkacak hayırlısıyla.. herkese hayırlı haber olsun inşallah
herkese günaydınn...mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum...
baharnaz benim ara ara sağ ve sol tarafım ağrıyor ama sonra geçiyor...
günaydın canım benimkide solda sağda ara ara ağrıyıp geçiyor ama özellikle geceleri sağ tarafımda farklı biryer ağrıyor perşembe gidince dra soracak yine bir sürü soru olucak hayırlısı canım
aranızda sağ tarafı ağrıyan varmı ?özellikle geceleri ara ara bir ağrı oluşuyor
kızlarr bugün güzel bi rüya gördümm rüyamda karnım açılıyor görümcemi çagırıyorum hemen bebeğin kafası gözüküyor ama bebek dogacak kadar büyümüş görümcemde çekip çıkarıyor sapsarı bir bebek çok güzel hemen cinsiyetine bakıyorum bakıyorum pipisi varr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?