2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın sekerler....
bugun erkenden uyandım...hepımıze guzel bır gun dılıyorum....

Günaydın kızlar
günaydın özlem bugün açılışı benden önce yapmışsın

aranızda sağ tarafı ağrıyan varmı ?özellikle geceleri ara ara bir ağrı oluşuyor

herkese günaydınn...mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum...
baharnaz benim ara ara sağ ve sol tarafım ağrıyor ama sonra geçiyor...
günaydın kızlarr hepinize ben de sabahın körunde uyandım kahvaltımı yaptım çok şükür bulantım bugun az gibi. kılzar bu arada ben elevıtı içemiyorum ya mıdemı çok bulandırıyo sızde de içerken zorlanan var mı ve balık yıyemıyorum çok kokuyo(
günaydınn kızlarrr benimde hep sag tarafım daha çok agrıyordu araştırdım bu sıralar lifler genişlediğinden sag tarafta daha çok agrı olurmuşşş
canım benımde arada kasıklarımda adet olacakmışım gıbı ağrı oluyo ama geçiyo hemen

canım hadı hayırlısı Allah herkesın kalbıne göre versin..

bu arada bende bugun 2.45 te gıdıyorum dr a bakalım belki cinsiyet söyler 13 hafta bıttı bugun

kızlarrr günaydınnnn..... rüyamda bir kova ayran gördüm... güzel ve hayırlı evlat demekmişş... pek sevindim... oğluşum çok mu yakışıklı olcak nee

günaydın kızlar güne yine mide bulantısı ve çıkarmayla başladım..12+5 oldum şu çizelgeyi bi türlü yapamadığım için sürekli belirtmek zorunda kalıyorum. şimdi beynir ekmek yedim bastırsın diye zaten başkada bişey yiyemiyorum yumurta haşladım 2 gündür işyerine getirip geri götürüyorum kendime anlam veremiyorum ben bayılırdım yumurtaya .. tek yediğim şey peynir ekmek ya da simit peynir ,, öğlende normal yiyorum.. ağrıya gelince dünden beri her iki tarafımada ara ara ağrılar giriyor hele yatakta sanıyorum büyüdükleri için bu ağrılar o yüzden hiç sormadım doktora..

nazocum senin çizelgende bir tuhaflık mı varr yavvv 13 haftalıksın vee 214 günün varrr...çokk değil mii yavvv

Günaydın canlarımmmm

Bugün mide bulantısı ile uyandım:2:

Nazo, hangi dr.a gidiyodun? medipolde.

sana yardım edelım bı çizelge hazırla...son adet tarıhını sole bıde bebegıne yazmak ıstedıgın bı not varsa bıtane ornek yapalım sana begenırsen kullanıcı panelınden yazıp yaparsın

canım güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın herkeze
nazo bende elevit içiyorum bende sorun olmuyor canım
sen coraspin kullanıyormusun?

sana yardım edelım bı çizelge hazırla...son adet tarıhını sole bıde bebegıne yazmak ıstedıgın bı not varsa bıtane ornek yapalım sana begenırsen kullanıcı panelınden yazıp yaparsın

canım valla harika olur çok sevinirim. son adet tarihim 11 ağustos ama doktorumun söylediğine göre şuan 12+5 günlük ... notum ise; hayatıma mutluluk katacaksın bebişim.. şimdiden teşekkür ederim canım..

canım valla harika olur çok sevinirim. son adet tarihim 11 ağustos ama doktorumun söylediğine göre şuan 12+5 günlük ... notum ise; hayatıma mutluluk katacaksın bebişim.. şimdiden teşekkür ederim canım..

tamam yapıcam bıtane sana kodunu yazıcam.tahmını dogum tarıhın ne gözükuo.. bıde kafanda bizimkilere bakarak begendıgın bı model varmı veya renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…