turkocugm hayır dıyelım hayır olsun ıns...n guzellllll oglusun gelıyo heralde.....saglıkla gelsınler ıns....
günaydın...hayırlara gitsin inş...
sen geçenlerdede altın görmüştün değilmi...
senin oğluşun olacak sanırım....
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş..
SENİN OĞLUŞUNU YERİM BEN
BU ARADA SABAH SABAH CANIMDA AYRAN İSTEDİ...AMA KÖY AYRANI MIIMMHHHHH
ayyy kıyamamm sanaa canımm yaa yap bir bardak içiverr ben bu aralar çok içiyorum süt içemiyorum diyee ayran yoğurt ve peynir üçlüsünee fenaa kaptırdımm.... oğluşumlaa seniii çokk öpüyoruz teyzesii
yokk ben bakkal ayranı yoğurdu değil
köy yoğurdundan yapılan ayran istedim..
eşimede söyledim bir arkadaşının çitfliği var mandaları var inekleri varmı diye sordum ondan süt istettimm..
sütten yoğurtt, yoğurttan ayran yapıp içmek için
o yoğurt yenecek
teyzesi onu bidaha sevsin emiii
kızlar şükür günden güne biraz daha iyi hissetmeye başladım kendimi cinsiyeti belli olsun bebşime örgüde yapacagım çok zevk alıyorum bebek yelegi falan yapmaktan bugün kızıma yaptıgım örgülerin resmini çekip göstericem sizlere bakalım begenicekmisinizz işleri bitirince eklerimm
kızlar şükür günden güne biraz daha iyi hissetmeye başladım kendimi cinsiyeti belli olsun bebşime örgüde yapacagım çok zevk alıyorum bebek yelegi falan yapmaktan bugün kızıma yaptıgım örgülerin resmini çekip göstericem sizlere bakalım begenicekmisinizz işleri bitirince eklerimm
ben şimdiden başladım bile, kızın da erkeğin de giyebileceği renkler alıyorum, akşamları örüyorum...değişik modeller varsa paylaşalım:)))
subaru, ankara'da olsaydın sana çiftliğin süzme yoğurdu var onu tavsiye ederdim...Atatürk Orman Çiftliği'nin yani, oralarda bulunur mu bilmem...o süzme yoğurttan bir ayran oluyor üfff:)) benim de canım çektiii:)))
tamam yapıcam bıtane sana kodunu yazıcam.tahmını dogum tarıhın ne gözükuo.. bıde kafanda bizimkilere bakarak begendıgın bı model varmı veya renk
ayy ne güzel elinden geliyor yapıyorsun ben hiç beceremem zaten çalışmaktan vakitte kalmıyor.artık anneanne ve babanneye kaldı bizim kuzunun örgüleri.çok yakın arkadaşım kuzucuğuma patik örmüş beyaz nazar boncuklu bayıldımm ekleyebilirsem akşam eklerim resmini bende[/
aman sen öremiyorum diye üzülme
bende yapamıyorum zaten...
kızkardeşim yeni doğum yaptı bebeği 4.aylık
bu örgülerin hiçbirisini giydiremedi...boşuna yapmayın dedi bizimkilere
geçmiş olsun canım bendede çok baş agrıları oluyordu hergün oda 2 gündür azaldı şükürgünaydın kızlarr hepinizeee...
Benim her adet dönemimi geldiğinde baş ağrım oluyo ve ne yazıkki ilaçsız geçmiyoo..Dün 9 da başladı sabaha karşı 5 te uyanıp ilaç içtim yarım minoset aldım dayanamadımm halada hafif hafif ağrıyo(
Turko, ben hiç anlamam örgüden. Ne güzel kendi el emeğin olucak bebişinin üzerinde.
ewet canım inan bebegine kendi işlediğini giydirmek çok daha zevk veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?