2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

turkocugm hayır dıyelım hayır olsun ıns...n guzellllll oglusun gelıyo heralde.....saglıkla gelsınler ıns....

günaydın...hayırlara gitsin inş...
sen geçenlerdede altın görmüştün değilmi...
senin oğluşun olacak sanırım....
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş..

:
saolun kızlarr hayırlısıyla inşallahh erkek istiyorum saklamıyorum bir kız bir erkek çok iyi olur saglık hayırlı olsun
bu arada bende bugun 2.45 te gıdıyorum dr a bakalım belki cinsiyet söyler 13 hafta bıttı bugun[/QUOTE]
inşallahhh ögrenirsin canım yaa bende haftaya gidecem inşalalhh bende ögrenip gelecegim 3lü testte yapılacak
[

Son düzenleme:
SENİN OĞLUŞUNU YERİM BEN
BU ARADA SABAH SABAH CANIMDA AYRAN İSTEDİ...AMA KÖY AYRANI MIIMMHHHHH

ayyy kıyamamm sanaa canımm yaa yap bir bardak içiverr ben bu aralar çok içiyorum süt içemiyorum diyee ayran yoğurt ve peynir üçlüsünee fenaa kaptırdımm.... oğluşumlaa seniii çokk öpüyoruz teyzesii

yokk ben bakkal ayranı yoğurdu değil
köy yoğurdundan yapılan ayran istedim..
eşimede söyledim bir arkadaşının çitfliği var mandaları var inekleri varmı diye sordum ondan süt istettimm..
sütten yoğurtt, yoğurttan ayran yapıp içmek için
o yoğurt yenecek
teyzesi onu bidaha sevsin emiii

cerenli yagmur ben bitane örnek hazırladım sana http://lbdf.lilypie.com/Eoh6p2.png bu kodu aynı yazdıgı gibi kullanıcı panelıne gir ordan profılı düzenleyı tıkla ve orda en altta çizelge yazan bi boş satır var bu kodu o boş satıra yaz ve değişikliklerı kaydet de bakalım çıkıcak mı

subaru, ankara'da olsaydın sana çiftliğin süzme yoğurdu var onu tavsiye ederdim...Atatürk Orman Çiftliği'nin yani, oralarda bulunur mu bilmem...o süzme yoğurttan bir ayran oluyor üfff:)) benim de canım çektiii:)))

kahvaltı yaptım ama yine açımmmmmmmmmmm. gastritim azdı off off

kızlar şükür günden güne biraz daha iyi hissetmeye başladım kendimi cinsiyeti belli olsun bebşime örgüde yapacagım çok zevk alıyorum bebek yelegi falan yapmaktan bugün kızıma yaptıgım örgülerin resmini çekip göstericem sizlere bakalım begenicekmisinizz işleri bitirince eklerimm

ben şimdiden başladım bile, kızın da erkeğin de giyebileceği renkler alıyorum, akşamları örüyorum...değişik modeller varsa paylaşalım:)))

ayy ne güzel elinden geliyor yapıyorsun ben hiç beceremem zaten çalışmaktan vakitte kalmıyor.artık anneanne ve babanneye kaldı bizim kuzunun örgüleri.çok yakın arkadaşım kuzucuğuma patik örmüş beyaz nazar boncuklu bayıldımm ekleyebilirsem akşam eklerim resmini bende

ben şimdiden başladım bile, kızın da erkeğin de giyebileceği renkler alıyorum, akşamları örüyorum...değişik modeller varsa paylaşalım:)))

canım ben şu 3 gündür biraz kendime geldim hep halsizdim yapacak durumda degildim ama haftayada cinsiyetini ögrenirsem başlayacam inşalalhh kızıma yaptıgımın içinden bazıları giyilmedi yeni onları eklerim bakarsınız örgü yapan arkadaşlarda paylaşırsa iyi olur canım sende ekle buraya bakalım bugün ekliyecem ben

günaydın kızlarr hepinizeee...
Benim her adet dönemimi geldiğinde baş ağrım oluyo ve ne yazıkki ilaçsız geçmiyoo..Dün 9 da başladı sabaha karşı 5 te uyanıp ilaç içtim yarım minoset aldım dayanamadımm halada hafif hafif ağrıyo (

AYYY yaa ben süzme yoğurduda çok severim...
market lerde süzme yoğurt yarım kg si 5,TL sinir oluyorum almıyorum...
şöyle ev ekmeği olacak üzerinede süzme yoğurdu süreceksin ımmmhhhhh

Turko, ben hiç anlamam örgüden. Ne güzel kendi el emeğin olucak bebişinin üzerinde.

fdilek, hoşgeldin canım. Başağrıları bende de var off çok fena. ben bir de faranjitim. çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
günaydın kızla yazıları okumaktan msj yazamıyorum nekadar hızlı gidiyosunuz. bugün 2li testimin sonucunu almaya gidicem doktora söylesem bidaha bakar mı acaba cinsiyetine nerdeyse herkes öğrenmiş meraktan çatlıcam.

geçmiş olsun canım bendede çok baş agrıları oluyordu hergün oda 2 gündür azaldı şükür
Turko, ben hiç anlamam örgüden. Ne güzel kendi el emeğin olucak bebişinin üzerinde.

ewet canım inan bebegine kendi işlediğini giydirmek çok daha zevk veriyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…