2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN MELEK
biz öyleyiz işte
hayırlı haberlerle gelirsin inş...
rica ederen bakar tabi niye bakmasın

dilek günaydın..çok geçmiş olsun
dayanamıyosan kalan yarım ilacıda iç...
inş.çabucak geçer

FDilek önce sana yazayım çünkü ilacı kırarak aldığını yazmışsın ilaç kırarak yutmak zararlı ( içiyorsn bütün içmelisin parol yada minoset serbest bize) özellikle apranax beyin felcine bile sebep oluyor sana kırarak al diye drunmu söyledi ???????

nazo bende balık yemiyorum elevti uyumadan 5-10 dk önce alıyorum

subaru bu ağrı ne ağrısı bilmiyorum hayırlısı canım

öğrenenler cinsiyetlerii hangi ultrason makinasıyla öğrenmişler acaba 4 boyutluya mı girmek lazım acaba?

özlem483 canım benimde sağ tarafımda sonradan gelişen (ilaç ne kadar etkili ise) 4-5 tane büyük yumurta vardı kalp atışı dinlemeye ilk gittiğimizde dr gördü ve bunlar küçülür dedi acaba o yüzdenmi her regl yumurtlama dönemimde ağrılarım oluyor

canım yaptım şimdi bakalım sana yazdığım msjımda çıkacakmı ayy nasıl heycanlandım sorma... umarım olmuştur:))

Kızlar ben çıkıyorum. 2li testimin kan sonucunu alıcam. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. inşallah minnoşumun cinsiyeti ile dönerim aranıza. Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

lover1984 canım çok çok teşekkür ederim. inan birine söylesemde banada yapsa diyordum ama nekadar beceriksizim diyede üzülüyordum gerçi burda vakit bulmakta çok zor ama... tekrar teşekkür ederim canım benim..

Turko, ben hiç anlamam örgüden. Ne güzel kendi el emeğin olucak bebişinin üzerinde.

fdilek, hoşgeldin canım. Başağrıları bende de var off çok fena. ben bir de faranjitim. çok geçmiş olsun.

sağol canım sanada geçmiş olsun ..bende hiç anlamam örgüden büyükler başladı şimdiden yapmaya ..Hayırlı haberlerle gel canımmm bekliyoruzz:))

geçmiş olsun canım bendede çok baş agrıları oluyordu hergün oda 2 gündür azaldı şükür
sağol turkocum benimki sürekli değil ama nefesimi kesicek kadar şiddetli ağrıyo bi başladımı ..

dilek günaydın..çok geçmiş olsun
dayanamıyosan kalan yarım ilacıda iç...
inş.çabucak geçer
bakalım canım belki içerimmm ama tam içicem sağol..
içerkende aklıma geldi biliyomusun aniden etki ediyomuş birden dağılınca zararlıymış diye duymuştum ama az olsun diye öyle içtimm keşkede tam içseydim hem zararlı hemde geçmedi baş ağrım ((

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum. 2li testimin kan sonucunu alıcam. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. inşallah minnoşumun cinsiyeti ile dönerim aranıza. Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

hayırlı sonuçlarla dönersin inş..
hadi çabuk git gel seni bekliyoruzzzz

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.. cinsiyeti içinde sıkıştır bakalım valla sizinkileri merak ediyorum şimdi:))

bu arada 2 li test sonucum buğün çıkıyor ama eşim alıp doktora göstericek bende ondan haber bekliyorum .. biliyormusunuz ben hiç stres yapmadım hatta iim o kadar rahattıki anlatamam halada öyleyim allahın izniyle hiçbirimizinkinde bişey çıkmayacak inşallah.. içinizi ferah tutun .. cinsiyetleri öğrenin gelin sizi bekliyorum..

dualarımız seninle Allah gönlne göre hayırlısını versin. inşallah öğrenirsin ve bende öğririm bende gidicem bugün sonuçlarımı almaya. Allah yardımcımız olsun

AYYY yaa ben süzme yoğurduda çok severim...
market lerde süzme yoğurt yarım kg si 5,TL sinir oluyorum almıyorum...
şöyle ev ekmeği olacak üzerinede süzme yoğurdu süreceksin ımmmhhhhh

canım burdada eşim köyülerden alıyor süzme yoğurdu değil kendileri mayalıyorlar harika hiç katkı yok tamamen doğal lezetide süper süzme yoğurt gibi zaten fazla alıyor eşim bi kısmını süzdürüyorum çorbalar için.. ahh canım gönderme imkanım olsa inan hemen gönderiridim.. benim canım çok kötü sarma dolma istiyo şöyle antep usulu acılı ekşili... yapacak kimsem yok bazı şeylerin eksikliğini çok ii anlıyorum..

EVET çok güzel çıkıo senınde çizelgen umarım begenmıssındır....inşallah cumartesı bende 2 li testen hayırlı haberlerle gelebılırmmm. bgn doktora gıdıcek tum arkadslr allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerle donun

zonox inşalah test sonucun güzel çıkar bir sürpriz yapıp cinsiyetinide öğrenirsin kimbilir canım

FDilek canım ilaç alırken dikkat et ve şimdi karanlık bir yere geç dinlen drum bana tavsiye etmişti başağrın olursa karanlık odaya geç demişti ama benimki zaten gecenin bir yarısı ağrıdığı için zaten karanlıkta oluyorum o yüzden kalkıp 2.alternatif tansiyonumu ölçüyorum biliyorsun tansiyonu sıkıntım var canım

canım çok teşk ederim inanki yemiş kadar oldum...
keşke sende yakınımda olsaydın bende sana yaprak sarma göndermek isterdim..
fazla acılı ekşili yemek biz dokunuyo sade zeytinyağlı yesen
yakınımda kimsem yok diye sakın üzme kendini... allah başka şeyleri karşımıza kolaylık olarak çıkartıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…