günaydın kızla yazıları okumaktan msj yazamıyorum nekadar hızlı gidiyosunuz. bugün 2li testimin sonucunu almaya gidicem doktora söylesem bidaha bakar mı acaba cinsiyetine nerdeyse herkes öğrenmiş meraktan çatlıcam.
günaydın kızlarr hepinizeee...
Benim her adet dönemimi geldiğinde baş ağrım oluyo ve ne yazıkki ilaçsız geçmiyoo..Dün 9 da başladı sabaha karşı 5 te uyanıp ilaç içtim yarım minoset aldım dayanamadımm halada hafif hafif ağrıyo(
öğrenenler cinsiyetlerii hangi ultrason makinasıyla öğrenmişler acaba 4 boyutluya mı girmek lazım acaba?
cerenli yagmur ben bitane örnek hazırladım sana http://lbdf.lilypie.com/Eoh6p2.png bu kodu aynı yazdıgı gibi kullanıcı panelıne gir ordan profılı düzenleyı tıkla ve orda en altta çizelge yazan bi boş satır var bu kodu o boş satıra yaz ve değişikliklerı kaydet de bakalım çıkıcak mı
Turko, ben hiç anlamam örgüden. Ne güzel kendi el emeğin olucak bebişinin üzerinde.
fdilek, hoşgeldin canım. Başağrıları bende de var off çok fena. ben bir de faranjitim. çok geçmiş olsun.
sağol turkocum benimki sürekli değil ama nefesimi kesicek kadar şiddetli ağrıyo bi başladımı ..geçmiş olsun canım bendede çok baş agrıları oluyordu hergün oda 2 gündür azaldı şükür
bakalım canım belki içerimmm ama tam içicem sağol..dilek günaydın..çok geçmiş olsun
dayanamıyosan kalan yarım ilacıda iç...
inş.çabucak geçer
içerkende aklıma geldi biliyomusun aniden etki ediyomuş birden dağılınca zararlıymış diye duymuştum ama az olsun diye öyle içtimm keşkede tam içseydim hem zararlı hemde geçmedi baş ağrımFDilek önce sana yazayım çünkü ilacı kırarak aldığını yazmışsın ilaç kırarak yutmak zararlı ( içiyorsn bütün içmelisin parol yada minoset serbest bize) özellikle apranax beyin felcine bile sebep oluyor sana kırarak al diye drunmu söyledi ???????
Kızlar ben çıkıyorum. 2li testimin kan sonucunu alıcam. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. inşallah minnoşumun cinsiyeti ile dönerim aranıza. Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah
Kızlar ben çıkıyorum. 2li testimin kan sonucunu alıcam. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. inşallah minnoşumun cinsiyeti ile dönerim aranıza. Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah
AYYY yaa ben süzme yoğurduda çok severim...
market lerde süzme yoğurt yarım kg si 5,TL sinir oluyorum almıyorum...
şöyle ev ekmeği olacak üzerinede süzme yoğurdu süreceksin ımmmhhhhh
Canım önemli olan dr.tecrübesi :))
çokda 4 boyutluya gerek olduğunu sanmıyorum ama iyi makina = daha net sonuç
bu arada 2 li test sonucum buğün çıkıyor ama eşim alıp doktora göstericek bende ondan haber bekliyorum .. biliyormusunuz ben hiç stres yapmadım hatta iim o kadar rahattıki anlatamam halada öyleyim allahın izniyle hiçbirimizinkinde bişey çıkmayacak inşallah.. içinizi ferah tutun .. cinsiyetleri öğrenin gelin sizi bekliyorum..
canım burdada eşim köyülerden alıyor süzme yoğurdu değil kendileri mayalıyorlar harika hiç katkı yok tamamen doğal lezetide süper süzme yoğurt gibi zaten fazla alıyor eşim bi kısmını süzdürüyorum çorbalar için.. ahh canım gönderme imkanım olsa inan hemen gönderiridim.. benim canım çok kötü sarma dolma istiyo şöyle antep usulu acılı ekşili... yapacak kimsem yok bazı şeylerin eksikliğini çok ii anlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?