evet usgnin çözünürlüğü çok önemliymiş...benimki o yüzden göremedi.usg si kötüydü...
evet usgnin çözünürlüğü çok önemliymiş...benimki o yüzden göremedi.usg si kötüydü...
ben usgden pek anlamıyorum ama benim doktorunkide öyle müthiş net değil birazda tecrübe çok önemli gerçekten benim tam 12. haftamda söyledi mesela ...
hehehe
üzme kendini benim dr.um makinasıda eski tipti...o yüzden net göremedi herhal....
ben usgden pek anlamıyorum ama benim doktorunkide öyle müthiş net değil birazda tecrübe çok önemli gerçekten benim tam 12. haftamda söyledi mesela ...
canım çok teşk ederim inanki yemiş kadar oldum...
keşke sende yakınımda olsaydın bende sana yaprak sarma göndermek isterdim..
fazla acılı ekşili yemek biz dokunuyo sade zeytinyağlı yesen
yakınımda kimsem yok diye sakın üzme kendini... allah başka şeyleri karşımıza kolaylık olarak çıkartıyor ...
ama daha 4 hafta var sonraki muayeneme subaru...uzu zaman gibi gelio bana....
tatlım senin bebek erkek değil miydi?erkek bebeklerinkini zaten daha çabuk söylüyorlarmış...malum çıkınıtlarından dolayı..kızsa erteliyorlarmış..emin olmak için...
evet canım benimki erkek, ve doktorum %90 nın üstünde erkek ama sen kimseye yayma dedi 10 gün sonra gel netleşelim..ben çoktan yaydımhaklısın erkek çocukta daha çabuk belli oluyormuş.. senin kızın olucak az öncede içimden geçti ama söylemedim bilmem birden içime öyle doğdu..
evet canım benimki erkek, ve doktorum %90 nın üstünde erkek ama sen kimseye yayma dedi 10 gün sonra gel netleşelim..ben çoktan yaydımhaklısın erkek çocukta daha çabuk belli oluyormuş.. senin kızın olucak az öncede içimden geçti ama söylemedim bilmem birden içime öyle doğdu..
cerenliyağmur benide tahmin etsene ayy çok hoşuma gdiyo birileri tahminde bulununca
Maaşallh..hayırlı evlat olur oğluşun inş...Bana da kızım olacak gibi geliyor cerencim...bakalım...işte 1 ay var daha...bekleyeceğiz....:26:
canım bende çok teşekkür ederim... eve gidince sarayım diyorum ama yemeği yedikten sonrasını hatırlamıyorumçok uykucuyum galiba inş. bi akşam dediğin gibi şöyle zeytinyağlı bi sarma yapıcam.. evet aslında yakınımda kimse yok ama çok şükür yinede kendi işimi kendim yapıyorum yemeğimi yapıyorum hamileliğim rahat bi çok insana göre ..
amin canım inş. benimde içime doğmuştu hemde kesinlikle erkek kız olacak derse şok olacaktım çok ilginç demi? doktor erkek dediğinde biliyordum zaten dedim .. :))) rabbim hepimize rızkı bol hayırlı şanslı evlatlar versin..
listeye benide ekler misiniz kim ilgileniybilmiyorum ama
yaş 24
sat 1 ağustos
doğum 8 mayıs
canım yvonna özelden mesaj atmalısın yaşını sat tarihini tahmini doğum tarihi ve hamile kaldığın kilonu yazarsan listeye ekler seni
bu arada birkaç hafta önce benim de yaprak sarması krizim tuttu...haftalardır yapmayı düşünüyordum ama malum bulantılar halsizlik ve kusmalar izin vermiyordu...bir pazar sabahı kahvaltının hemen akabinde eşimle içini hazırlayıp orta boy bir tencere sarma sardık....sevgili eşim de yardım etti ama...onun hakkını hiç ödeyemeyeceğim sanırım...:26: sonra pişirip 1 er dolu tabak çerez gibi yedik..yemek gibi bile değil...hakikaten insanın nazının geçeceği birilerinin olması güzel olmalı..benim bir tek eşim oldu yanımda...ama her daim oldu Allah razı olsun ondan... sen de eşinle beraber yapabilirsin bir pazar sabahı belki tatlım...
blue-sky ben bizim bebişi çoktan cinsiyet bunalımına soktum galiba gerçi daha 20.haftadan itibaren duyucak olması beni rahatlatıyor ben kızım eşim oğlum diye seviyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?