2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hehehe
üzme kendini benim dr.um makinasıda eski tipti...o yüzden net göremedi herhal....

ama daha 4 hafta var sonraki muayeneme subaru...uzu zaman gibi gelio bana....

ben usgden pek anlamıyorum ama benim doktorunkide öyle müthiş net değil birazda tecrübe çok önemli gerçekten benim tam 12. haftamda söyledi mesela ...

tatlım senin bebek erkek değil miydi?erkek bebeklerinkini zaten daha çabuk söylüyorlarmış...malum çıkınıtlarından dolayı..kızsa erteliyorlarmış..emin olmak için...

canım bende çok teşekkür ederim... eve gidince sarayım diyorum ama yemeği yedikten sonrasını hatırlamıyorumçok uykucuyum galiba inş. bi akşam dediğin gibi şöyle zeytinyağlı bi sarma yapıcam.. evet aslında yakınımda kimse yok ama çok şükür yinede kendi işimi kendim yapıyorum yemeğimi yapıyorum hamileliğim rahat bi çok insana göre ..

evet canım benimki erkek, ve doktorum %90 nın üstünde erkek ama sen kimseye yayma dedi 10 gün sonra gel netleşelim..ben çoktan yaydım haklısın erkek çocukta daha çabuk belli oluyormuş.. senin kızın olucak az öncede içimden geçti ama söylemedim bilmem birden içime öyle doğdu..

cerenliyağmur benide tahmin etsene ayy çok hoşuma gdiyo birileri tahminde bulununca

Maaşallh..hayırlı evlat olur oğluşun inş... Bana da kızım olacak gibi geliyor cerencim...bakalım...işte 1 ay var daha...bekleyeceğiz....:26:

Maaşallh..hayırlı evlat olur oğluşun inş... Bana da kızım olacak gibi geliyor cerencim...bakalım...işte 1 ay var daha...bekleyeceğiz....:26:

amin canım inş. benimde içime doğmuştu hemde kesinlikle erkek kız olacak derse şok olacaktım çok ilginç demi? doktor erkek dediğinde biliyordum zaten dedim .. :))) rabbim hepimize rızkı bol hayırlı şanslı evlatlar versin..

bu arada birkaç hafta önce benim de yaprak sarması krizim tuttu...haftalardır yapmayı düşünüyordum ama malum bulantılar halsizlik ve kusmalar izin vermiyordu...bir pazar sabahı kahvaltının hemen akabinde eşimle içini hazırlayıp orta boy bir tencere sarma sardık....sevgili eşim de yardım etti ama... onun hakkını hiç ödeyemeyeceğim sanırım...:26: sonra pişirip 1 er dolu tabak çerez gibi yedik..yemek gibi bile değil...hakikaten insanın nazının geçeceği birilerinin olması güzel olmalı..benim bir tek eşim oldu yanımda...ama her daim oldu Allah razı olsun ondan... sen de eşinle beraber yapabilirsin bir pazar sabahı belki tatlım...

genelde anneler hissediyor sanırım....ama ben yanlış hissedip kapak da olabilirim bilemiyorum....bazen karnıma dokunup kızım diyesim geliyor...sonra saçmalama çocuğu şimdiden cinsiyet bunalımına sokma diyorum...ya erkekse...sen baştan beri biliyormuşsun zaten :)doktor sadece teyit etmiş...dularına da en içten dileklerimle katılıyorum...Amin...

bu arada hristiyan gibi dua eden bir smiley vardı..kaldırmışlar sanırım değil mi?

blue-sky ben bizim bebişi çoktan cinsiyet bunalımına soktum galiba gerçi daha 20.haftadan itibaren duyucak olması beni rahatlatıyor ben kızım eşim oğlum diye seviyor :)))

allah razı olsun eşinden...sanırım bu karşılıklı..oda senin hakkını ödeyemez...
benim eşimde bana her konuda çok yardımcı..sağolsunlar

kızlar rüyamda sarı bir oglum oluyordu dedim yaa birde rüyamda bilmediğim bir kadınla sarı bir erkek misafir geliyordu evime şimdi tabire baktım hamile olan bir eve rüyada misafir gelmesi erkek çocuk habercisiymiş yani oglam olacakmışş :))) valla eger benimki kızsa artık rüyalarada inanmıyacam hep tabirlerde erkek ebebkl olarak sonuç çıkıyor son bir haftam kaldı bu marak sona erecek inşalalhh

blue-sky ben bizim bebişi çoktan cinsiyet bunalımına soktum galiba gerçi daha 20.haftadan itibaren duyucak olması beni rahatlatıyor ben kızım eşim oğlum diye seviyor :)))

sorma canım...bizim de benzer durum..eşim erkek olacak diyo,ben kız...gerçi ikimizde oğlum ya da kızım demekten imtina ediyoruz ama...geçen eşime dedim ki '' sen tam kız babası olacak adamsın...yumuşak munis bir insansın...kız çocuklarıyla aran da çok iyi...''
başka kız çocuklarıyla olan ilşkisi bena böyle düşündürttü..ona da söyledim zaten...''ne yani erkek babası olmaz mı benden ???'' dedi...''yoooo..olur ama...ne bileyim bana öyle geliyor'' dedim..''erkek bu erkek erkek''deyip kapattı konuyu...ikimiz içn de farketmiyor çok iyi biliyorum...ama eşler de bazen böyle ihtilafa düşebiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…