bu arada birkaç hafta önce benim de yaprak sarması krizim tuttu...haftalardır yapmayı düşünüyordum ama malum bulantılar halsizlik ve kusmalar izin vermiyordu...bir pazar sabahı kahvaltının hemen akabinde eşimle içini hazırlayıp orta boy bir tencere sarma sardık....sevgili eşim de yardım etti ama...onun hakkını hiç ödeyemeyeceğim sanırım...:26: sonra pişirip 1 er dolu tabak çerez gibi yedik..yemek gibi bile değil...hakikaten insanın nazının geçeceği birilerinin olması güzel olmalı..benim bir tek eşim oldu yanımda...ama her daim oldu Allah razı olsun ondan... sen de eşinle beraber yapabilirsin bir pazar sabahı belki tatlım...
allah razı olsun eşinden...sanırım bu karşılıklı..oda senin hakkını ödeyemez...
benim eşimde bana her konuda çok yardımcı..sağolsunlar
kızlar rüyamda sarı bir oglum oluyordu dedim yaa birde rüyamda bilmediğim bir kadınla sarı bir erkek misafir geliyordu evime şimdi tabire baktım hamile olan bir eve rüyada misafir gelmesi erkek çocuk habercisiymiş yani oglam olacakmışş :))) valla eger benimki kızsa artık rüyalarada inanmıyacam hep tabirlerde erkek ebebkl olarak sonuç çıkıyor son bir haftam kaldı bu marak sona erecek inşalalhh
canım benim eşim yanımda sağolsun ama yapmaz annesi ona kıyamadığı için hiçbişey öğretmemiş kaynanamın yalancısıyım aslında çocuğuyla zerre kadar ilgilenmemiş(( aslında yapar da vaktide yok akşam eve 9 dan önce pek nadir geliyor gerçekten işi çok yoğun arada yanında götürdüğü zamanlarda bana fenalık geliyor. çalıştığı şirkette satış pazarlama muhasebe sevkıyat herişe baktığı için çok yoğun inanmıcaksınız ama pazar günü dahi çalışıyor sabah güzel bi kahvaltı yapıyoruz birer kahve içiyoruz çıkıyor 4-5 de tekrar geliyor. ama allah varken evdeyken balkonlarımı yıkar, halılarımı silkeler arada yerleri siler.. sofrayı toplar ben kalkamazsam yemeğimi yapar tabi makarna yumurta ya da sote :))) ancak bu kadar başarabildim..:)))yinede çok şükür diyorum ya hiç yapsaydı
sorma canım...bizim de benzer durum..eşim erkek olacak diyo,ben kız...gerçi ikimizde oğlum ya da kızım demekten imtina ediyoruz ama...geçen eşime dedim ki '' sen tam kız babası olacak adamsın...yumuşak munis bir insansın...kız çocuklarıyla aran da çok iyi...''
başka kız çocuklarıyla olan ilşkisi bena böyle düşündürttü..ona da söyledim zaten...''ne yani erkek babası olmaz mı benden ???'' dedi...''yoooo..olur ama...ne bileyim bana öyle geliyor'' dedim..''erkek bu erkek erkek''deyip kapattı konuyu...ikimiz içn de farketmiyor çok iyi biliyorum...ama eşler de bazen böyle ihtilafa düşebiliyor...
kızlar ben geldimmmmmmmmm. Herşey yolunda allaha şükür. free betam 40 çıktı. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedieşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza
canım benim inan o an içimden öyle geçti .. intenetten bak istersen bi site vardı doktor nevra kızın belirtileri ve erkek çocuğunun belirtileri yazıyordu belki tahmin edersin..
sorma canım...bizim de benzer durum..eşim erkek olacak diyo,ben kız...gerçi ikimizde oğlum ya da kızım demekten imtina ediyoruz ama...geçen eşime dedim ki '' sen tam kız babası olacak adamsın...yumuşak munis bir insansın...kız çocuklarıyla aran da çok iyi...''
başka kız çocuklarıyla olan ilşkisi bena böyle düşündürttü..ona da söyledim zaten...''ne yani erkek babası olmaz mı benden ???'' dedi...''yoooo..olur ama...ne bileyim bana öyle geliyor'' dedim..''erkek bu erkek erkek''deyip kapattı konuyu...ikimiz içn de farketmiyor çok iyi biliyorum...ama eşler de bazen böyle ihtilafa düşebiliyor...
kızlar ben geldimmmmmmmmm. Herşey yolunda allaha şükür. free betam 40 çıktı. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedieşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza
gözün aydın canım yenı bi erkekğimiz daha eklenıyo ne güzel :)))) en önemlısı erkek istiyormuşsunuz sanırım allah gönlünüze göre vermiş ne mutlu , amudamı kalkmış ya bunları duydukça delı oluyorum benım sıpa hep uyuyo :))) bende yarın görücem 1 ay sona inşallah sizinkiler gibi hareketlı olur benımkıde...
gözün aydın canım yenı bi erkekğimiz daha eklenıyo ne güzel :)))) en önemlısı erkek istiyormuşsunuz sanırım allah gönlünüze göre vermiş ne mutlu , amudamı kalkmış ya bunları duydukça delı oluyorum benım sıpa hep uyuyo :))) bende yarın görücem 1 ay sona inşallah sizinkiler gibi hareketlı olur benımkıde...
cnm arkadaşlar hep çikolata yiyin öyle gidin diyolardı. bende öyle yaptım. beklerken bile arada atıştırdımbizimkide fırıl fırıldı. ben çikolataya bağladım ama bilmiyorum
canımm gözünn aydıınnnn erkek istiyordunuzzz ne güzell yaa allah eşininde kalbine göre verdi haaa eşin çok istiyordu dr söylediyse erkektir canım zaten göbüşte sivri çıkıyorrrr ayy maşalalhhh bebişinede yaa oynayışını sevsinler öylee maşallahhhdarısıda bana inşalalhhh belkide salıyı beklemem cumartesi giderim çok merak doluyumm yaaa
cnm arkadaşlar hep çikolata yiyin öyle gidin diyolardı. bende öyle yaptım. beklerken bile arada atıştırdımbizimkide fırıl fırıldı. ben çikolataya bağladım ama bilmiyorum
hayrırı olsun negüzel doktoru zorlamadan konusturmussunuz darısı bızlerın başına
hayırlı olsun oğluşun canım. sıra bende şimdi ben gidiyorum doktora. dua edin bana. hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?