2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim eşim yanımda sağolsun ama yapmaz annesi ona kıyamadığı için hiçbişey öğretmemiş kaynanamın yalancısıyım aslında çocuğuyla zerre kadar ilgilenmemiş(( aslında yapar da vaktide yok akşam eve 9 dan önce pek nadir geliyor gerçekten işi çok yoğun arada yanında götürdüğü zamanlarda bana fenalık geliyor. çalıştığı şirkette satış pazarlama muhasebe sevkıyat herişe baktığı için çok yoğun inanmıcaksınız ama pazar günü dahi çalışıyor sabah güzel bi kahvaltı yapıyoruz birer kahve içiyoruz çıkıyor 4-5 de tekrar geliyor. ama allah varken evdeyken balkonlarımı yıkar, halılarımı silkeler arada yerleri siler.. sofrayı toplar ben kalkamazsam yemeğimi yapar tabi makarna yumurta ya da sote :))) ancak bu kadar başarabildim..:)))yinede çok şükür diyorum ya hiç yapsaydı

allah razı olsun eşinden...sanırım bu karşılıklı..oda senin hakkını ödeyemez...
benim eşimde bana her konuda çok yardımcı..sağolsunlar

Amin canım...cümlemizden inşallah...ve evet haklısın....herşey karşılıklı....

Turkocum....erkek olcak canım seninki...bana öyle geliyor

Eşinin yoğun çalışması senin için çok zor olmalı tatlım..benim eşim de öyleydi 6 ay öncesine kadar...sonra yeni bir işe başladı...şimdi nispeten rahatız...bak neler de öğretmişsin..Maaaşalh...bebek olunca daha da öğrenir merak etme...:13:

[

Turkocum....erkek olcak canım seninki...bana öyle geliyor [/QUOTE]

inşallahh canım hayırlısıyla saglıklı bir ogluşum olsun bu defada diyorum inşalalh haftaya belli olacak artık geçmez bu 1 haftaa

eşin erkekmi istiyor canım benimkide erkek istiyorda pek belli etmiyor hayırlısı olsun diyor kızımızada çok düşkünn ama ben ilkimde kız istedim oldu şükür çok şeker bir kızım var bu kezde işte erkek duygusunuda tatmak istiyorum ogluşum demek :)))

blue-sky nasıl hitap ediceğimize az kaldı bebişlere canım bizde de öyle cinsiyeti aslında çokta önemli değil sağlıklı olması ve sağsalim kucağımıza almamız için sürekli dua ediyoruz.
benim eşimde çok yardımcı eminimki bebiş olduktan sonra yine bana çok yardımcı olucak Allahıma şükürler olsun

kızlar ben geldimmmmmmmmm. Herşey yolunda allaha şükür. free betam 40 çıktı. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.

bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedi eşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza

canımm gözünn aydıınnnn erkek istiyordunuzzz ne güzell yaa allah eşininde kalbine göre verdi haaa eşin çok istiyordu dr söylediyse erkektir canım zaten göbüşte sivri çıkıyorrrr ayy maşalalhhh bebişinede yaa oynayışını sevsinler öylee maşallahhh darısıda bana inşalalhhh belkide salıyı beklemem cumartesi giderim çok merak doluyumm yaaa

canım benim inan o an içimden öyle geçti .. intenetten bak istersen bi site vardı doktor nevra kızın belirtileri ve erkek çocuğunun belirtileri yazıyordu belki tahmin edersin..

slm cnm. bende cinsiyetini öğrenmeden önce çok baktım sitelere. çok meraklıydım. benim ilk çocuğum ama yinede insan merak ediyor. ben hep kız hissettim. o belirtilerdede hem erkekte hem kızdada çıkıyordu mesela sivilcelenin kızı olur dediler bende sivilcelenme başladı. ama dün dr erkek dedi.
kızlar bu arada çin takvimi tezini de çürütmüş oldum çin takvimine göre kızım olacaktı ama benim oğluşum geliyorrr
rabbim hayırlısını versin.

bizde eşimle hep konuşuyorduk. o diyordu erkek olcak. ben çok eminmiş gibi kız olacak diyordum. ama erkekmiş bizim ufaklık. babalar hissediyormu ne

[bizde eşimle hep konuşuyorduk. o diyordu erkek olcak. ben çok eminmiş gibi kız olacak diyordum. ama erkekmiş bizim ufaklık. babalar hissediyormu ne [/QUOTE]

bende ilk hamile kaldıgım zamanlar eşim hep oglum geliyor demişti şimdi yorumsuz kalıyor hayırlısı olsun diyor bakalım bizimkininde dediği çıkacakmı

gözün aydın canım yenı bi erkekğimiz daha eklenıyo ne güzel :)))) en önemlısı erkek istiyormuşsunuz sanırım allah gönlünüze göre vermiş ne mutlu , amudamı kalkmış ya bunları duydukça delı oluyorum benım sıpa hep uyuyo :))) bende yarın görücem 1 ay sona inşallah sizinkiler gibi hareketlı olur benımkıde...

hayrırı olsun negüzel doktoru zorlamadan konusturmussunuz darısı bızlerın başına

cnm arkadaşlar hep çikolata yiyin öyle gidin diyolardı. bende öyle yaptım. beklerken bile arada atıştırdım bizimkide fırıl fırıldı. ben çikolataya bağladım ama bilmiyorum

canım yaa valla benimkide uykucu oynarken hiç görmedim ama artık ara ara oynadıgını hissediyorumm demekki artık daha uyanık kalıyor :)) hadi canım sende inşalalh yarın ögrenirsin cinsiyetini bende çok marektayım belkide dayanamaz cinsiyet için cumartesi gidebilirimm

cnm arkadaşlar hep çikolata yiyin öyle gidin diyolardı. bende öyle yaptım. beklerken bile arada atıştırdım bizimkide fırıl fırıldı. ben çikolataya bağladım ama bilmiyorum

rucaaannn ewett peri arkadaşımızın dediği gibi çikolata yiyip gidelim ben budefa öyle yapacam :)))

hayırlı olsun oğluşun canım. sıra bende şimdi ben gidiyorum doktora. dua edin bana. hoşçakalın

evet canım. Allah gönlümüze göre versin. eŞİM ÇOK MUTLU AMA kesin değil erkek olduğu. kordonuda görmüş olabilşir dr

zonox gözünaydın test sonucun iyi çıkmasına sevindim, cinsiyetinin %55 erkek olmasına daha da sevindim eşin hep erkek istiyordu sende eşin mutlu olsun diye erkek istiyordun benim gibi :)) maşallah ne güzel inşallah 2 hafta sonra erkek olduğu kesinleşir canım. sağlıkla kucağına alırsın

bende öle yapıcam artık dahada uyanmazsa hep uyucak demektır :))) bende dogunca rahat ederım sevecegım zaman uyandırırım

hayrırı olsun negüzel doktoru zorlamadan konusturmussunuz darısı bızlerın başına

hayırlı olsun oğluşun canım. sıra bende şimdi ben gidiyorum doktora. dua edin bana. hoşçakalın

saolun kızlar benim istediğim erkekti çünkü eşimin hayaliydi. Allah gönlğümüze göre verdi (değişmezse)

ben de bol bol çikolata yedim.benim kıpır kıpır solucanım bu sefer takılıp kalmıştı kafa üstü düşemediki görelim sıpayı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…