2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hadi inşallah allah gönlünüze göre versin:))

ben kesın öğrenıcem gösterırse çünkü 16 hafta bıtıyo yarın
ya sizdede varmı bılmıyorum ben hamıle kaldıgımdan berı çok uyur oldum ondan mı çok uyuyo acaba dıorum dun akşam 10-30 gibi uyudum gece 2 kez uyandım sabahta 8 gıbı uyandım ama zor uyandım normal mı sizce eşim sabredıyo bakalım nereye kadar

evet canım. Allah gönlümüze göre versin. eŞİM ÇOK MUTLU AMA kesin değil erkek olduğu. kordonuda görmüş olabilşir dr

canım erkek ihtimalı yüksek olmasaydı zaten söylemezdi yanılgı olmasın diye onlar biliyorlar gelişim kamik yapısı falan erkek gülüm erkek gözünüz aydın tekrar

normal canım hamilesin benimde bi ara çok uykum gelirdi ama artık okadar kalmadı bu arada ewet kesin bellidir senin minişin haberlerini beklicem merakla çikolatayı bol ye giderken ::)))

selam kızlar.....zonox gozun aydın tatlım....rabbım oglusuna hayırı uzun omurler versın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dıger arkadaslarımızla beraber canım....

bende gittiğimde uyuyo bebek hep sen yıne 10,30 dıosun ben 9 u zor görüorum

benım randevum 14:30 da......benım dr um yurt dısındaymıs kız kardesı muayene edecekmıs....acaba bayanlar daha anlayıslı olur mu kı cınsıyet konusunda.....

ya inanmıorum o ufacık vucuduyla ne şekıllere gırıo ben hep uyurken gördüğüm için daha akrobasi yaparken görmedım çok şaşırıyorum sizler takla atıo amuda kalkıo dedıgınızde

zonoxcum hayırlı uğurlu olsun. maşallah sana ve bebişine. Allah kucağına almayı nasip etsin inş. desene bi erkekimiz daha oldu yakın çevremde 5-6 tane hamile var. daha bi tanesi bile kız demedi. hep erkek. 2011 senesi erkek senesi sanırım sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez

benım randevum 14:30 da......benım dr um yurt dısındaymıs kız kardesı muayene edecekmıs....acaba bayanlar daha anlayıslı olur mu kı cınsıyet konusunda.....

özlemcim bugünmü gideceksin sende canım inşallah sende ögrenip gelirsin cinsiyeti aa bir ben kaldım :)) 1 haftayıda geçirseydimm

hadi inşallah allah gönlünüze göre versin:))

canım erkek ihtimalı yüksek olmasaydı zaten söylemezdi yanılgı olmasın diye onlar biliyorlar gelişim kamik yapısı falan erkek gülüm erkek gözünüz aydın tekrar

selam kızlar.....zonox gozun aydın tatlım....rabbım oglusuna hayırı uzun omurler versın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dıger arkadaslarımızla beraber canım....

ya inanmıorum o ufacık vucuduyla ne şekıllere gırıo ben hep uyurken gördüğüm için daha akrobasi yaparken görmedım çok şaşırıyorum sizler takla atıo amuda kalkıo dedıgınızde

saolun canlar. valla hala şoktayım. oğlum olucak. ben artık oğlana kendimi alıştırdım bile. Allah sağlık sıhat versin inşallah. darısı hepinizin başına

benim doktorum folik asiti bıraktırdı ve hiçbir ilaç yazmadı. elevit vs. kullanmana gerek yok dedi:26: sizdede böyle oldu mu?

yok turkocugun aslında cokda umutlu deyılım cınsıyet konusunda.....soylemez dıe dusunuyorum....hayırlısıyla ıyı haberlerını alayımda beklerım artık 16. haftayı....

Ben de yarın akşama doğru gideceğim doktora ikili test için. Belki cinsiyeti de söyler.

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun :) İnşallah sağlıklı olur bebişlerimiz..

alıştır canım alıştır eşin çoktan alıştırmıştı kendini erkek zaten sende alıştır :))) canım benim doktorum 3 çeşit ilaç verdi birisi kan ilacı birisi vitamin ilacı biriside suya katılıp içilen tozlardan vitamin tozu verdi

zonox kan tahliline göre davranmış olabilir
ben zaten demir ilacına yeni başladım elevitede bırakmam sanırım

canım benim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin.. ne güzel sen hep erkek istiyordun 2011 mayısda erkek patlaması olacak kısmetse rızkı bol şansı güzel hayırlı bi evlat olsun.. tekrar gözünüz aydın canım

AYYY ayyy ayyy çokkk sevindiimm..hayırlı uğurlu olsun...maşallahhh yavruna
bir erkeğimiz daha oldu hay allahım çok sevindim...
benim free beta tezim sende doğru gibi ..birtek bendemi yanıldı bu

zonox kan tahliline göre davranmış olabilir
ben zaten demir ilacına yeni başladım elevitede bırakmam sanırım

baharcım canım bana kan hapı vermişti ama doğru düzgün içmiyordum kan değerlerim biraz düşük çıktığı için ama pazar günü tansiyonum düştü yığıldım yüzüm bembeyaz oldu komşularım kansılıktan bebeğin gelişmeyeceğini zayıf doğacağını, erken doğum riski olabileceğini söyleyince şimdi 3-4 gündür akşam saat 10 da içiyorum. günde 1 tane.. ayrıca doğumdan sonra süt için çok gerekliymiş.. çok uzattım eleviti verdi ama ben hala başlamadım ne bileyim illa içemk gerekmi diye düşünüyorum vitaminleri yediklerimden almam daha sağlıklı belki ama saç dökülmem başladı oda b vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor acaba başlasam mı? doktorum folik asit bitince başla demişi folik asidi bile son 1 ay kullanmadım..

Günaydın kıslar,
ayy oku oku bitiremedim maşallah ne yazmışınız...

paralel düşünen ve hisseden bir arkadaşım olduğu için çok mutlu oldum şimdi...biraz daha birşeyler belli olsun...evet...aynen öyle düşünüyorum....

blue-sky ve nevra belki yaşlarımız ileri olunca yada tedavilerle olunca daha sakin ilerliyoruz belkide daha net olmak için daha uzun yolumuz var diyoruz kim bilir

evet kıslar bence yaşla da alakalı, olgunluk geliyo insana.. tepkiler farklılaşıyor. birde ben normal hamiş kaldım Allahın izni ile ama tedavi de olmuştu önceden o aşamalrı gören biri olarak bunu yaşayan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum.. Ben resmen hayırlısı ile doğsun da gerisi boş modundayım..Allah herkese hayırlısı ile ruh ferahlığı ile geçirmek nasip etsin bu süreci...

gözün aydın canım oy oy topik erkek doldu valla

inşallah iyi sonuçlarla gel canım..

canım senin herhalde kesin oğlun olcek kaç rüya teyit etti baksana..

gözün aydın canıım... ayy ne güzel teker teker güzel sonuçlar geliyo... bi oğluş daha geliyo haaaa

Ben de yarın akşama doğru gideceğim doktora ikili test için. Belki cinsiyeti de söyler.

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun :) İnşallah sağlıklı olur bebişlerimiz..

hayırlı sonuçlarla gel canım..

ben hala beklemedeyim. randevum taaa 2 hafta sonraya...

bu arada dr. değiştirebilirim diyodum ya onun araştırmaları devam ediyo bakalım kıslar işte bööle...

bide benim akşamları tansiyonum düşüyo sürekli sizde böyle bişi varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…