kızlar ben geldimmmmmmmmm. Herşey yolunda allaha şükür. free betam 40 çıktı. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedieşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza
canım yaa valla benimkide uykucu oynarken hiç görmedim ama artık ara ara oynadıgını hissediyorumm demekki artık daha uyanık kalıyor :)) hadi canım sende inşalalh yarın ögrenirsin cinsiyetini bende çok marektayım belkide dayanamaz cinsiyet için cumartesi gidebilirimm
evet canım. Allah gönlümüze göre versin. eŞİM ÇOK MUTLU AMA kesin değil erkek olduğu. kordonuda görmüş olabilşir dr
ben kesın öğrenıcem gösterırse çünkü 16 hafta bıtıyo yarın
ya sizdede varmı bılmıyorum ben hamıle kaldıgımdan berı çok uyur oldum ondan mı çok uyuyo acaba dıorumdun akşam 10-30 gibi uyudum gece 2 kez uyandım sabahta 8 gıbı uyandım ama zor uyandım normal mı sizce eşim sabredıyo bakalım nereye kadar
ben kesın öğrenıcem gösterırse çünkü 16 hafta bıtıyo yarın
ya sizdede varmı bılmıyorum ben hamıle kaldıgımdan berı çok uyur oldum ondan mı çok uyuyo acaba dıorumdun akşam 10-30 gibi uyudum gece 2 kez uyandım sabahta 8 gıbı uyandım ama zor uyandım normal mı sizce eşim sabredıyo bakalım nereye kadar
saolun kızlar benim istediğim erkekti çünkü eşimin hayaliydi. Allah gönlğümüze göre verdi (değişmezse)
ben de bol bol çikolata yedim.benim kıpır kıpır solucanım bu sefer takılıp kalmıştı kafa üstü düşemediki görelim sıpayı :26:
kızlar ben geldimmmmmmmmm. Herşey yolunda allaha şükür. free betam 40 çıktı. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedieşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza
benım randevum 14:30 da......benım dr um yurt dısındaymıs kız kardesı muayene edecekmıs....acaba bayanlar daha anlayıslı olur mu kı cınsıyet konusunda.....
zonox gözünaydın test sonucun iyi çıkmasına sevindim, cinsiyetinin %55 erkek olmasına daha da sevindim eşin hep erkek istiyordu sende eşin mutlu olsun diye erkek istiyordun benim gibi :)) maşallah ne güzel inşallah 2 hafta sonra erkek olduğu kesinleşir canım. sağlıkla kucağına alırsın
hadi inşallah allah gönlünüze göre versin:))
canım erkek ihtimalı yüksek olmasaydı zaten söylemezdi yanılgı olmasın diye onlar biliyorlar gelişim kamik yapısı falan erkek gülüm erkek gözünüz aydın tekrar
selam kızlar.....zonox gozun aydın tatlım....rabbım oglusuna hayırı uzun omurler versın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dıger arkadaslarımızla beraber canım....
ya inanmıorum o ufacık vucuduyla ne şekıllere gırıo ben hep uyurken gördüğüm için daha akrobasi yaparken görmedım çok şaşırıyorum sizler takla atıo amuda kalkıo dedıgınızde
zonoxcum hayırlı uğurlu olsun. maşallah sana ve bebişine. Allah kucağına almayı nasip etsin inş. desene bi erkekimiz daha olduyakın çevremde 5-6 tane hamile var. daha bi tanesi bile kız demedi. hep erkek. 2011 senesi erkek senesi sanırım sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez
saolun canlar. valla hala şoktayım. oğlum olucak. ben artık oğlana kendimi alıştırdım bile. Allah sağlık sıhat versin inşallah. darısı hepinizin başına
benim doktorum folik asiti bıraktırdı ve hiçbir ilaç yazmadı. elevit vs. kullanmana gerek yok dedi:26: sizdede böyle oldu mu?
zonox kan tahliline göre davranmış olabilir
ben zaten demir ilacına yeni başladım elevitede bırakmam sanırım
paralel düşünen ve hisseden bir arkadaşım olduğu için çok mutlu oldum şimdi...biraz daha birşeyler belli olsun...evet...aynen öyle düşünüyorum....
cnm bende bişeyler belli olmadan hiçbişey almak istemiyorum ama bazen dayanamıyorum mesela geçen hafta patik aldım.Cinsiyetini öğrenince neler yaparım bilmiyorum ama 7.aya kadar almamayı düşünüyorum.inş.uygularım
blue-sky ve nevra belki yaşlarımız ileri olunca yada tedavilerle olunca daha sakin ilerliyoruz belkide daha net olmak için daha uzun yolumuz var diyoruz kim bilir
kızlar ben geldimmm. öncelikle dr a giden arkadaşların hayırlı haberlerle dönmesini dilerim. bugün 2li testim yapıldı. çok şükür sonuçlar güzel. kan sonuçlarımda 3 gün sonra çıkacak. inş onlarda güzel çıkar. rabbime şükürler olsun.
veee cinsiyetine gelince. dr erkek dediben hep kız hissetmiştim ama erkekmiş meğer eşimin dediği çıktı :)
darısı sizlerin başına kızlar 2li testlerini yaptıracak olan arkadaşlarda inş güzel haberlerle dönerler.
günaydın kızla yazıları okumaktan msj yazamıyorum nekadar hızlı gidiyosunuz. bugün 2li testimin sonucunu almaya gidicem doktora söylesem bidaha bakar mı acaba cinsiyetine nerdeyse herkes öğrenmiş meraktan çatlıcam.
kızlar rüyamda sarı bir oglum oluyordu dedim yaa birde rüyamda bilmediğim bir kadınla sarı bir erkek misafir geliyordu evime şimdi tabire baktım hamile olan bir eve rüyada misafir gelmesi erkek çocuk habercisiymiş yani oglam olacakmışş :))) valla eger benimki kızsa artık rüyalarada inanmıyacam hep tabirlerde erkek ebebkl olarak sonuç çıkıyor son bir haftam kaldı bu marak sona erecek inşalalhh
Ben de yarın akşama doğru gideceğim doktora ikili test için. Belki cinsiyeti de söyler.
Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun :) İnşallah sağlıklı olur bebişlerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?