2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim hayırlı olsunnn... Darısı başımıza bakalım ben ne zaman öğrencem...

hayırlı olsun oğluşun canım. sıra bende şimdi ben gidiyorum doktora. dua edin bana. hoşçakalın

Hadi canım hayırlı haberlerle dön inşallahhhhh...

Doktor bana da öle yaptı zonox hiçbir ilaç vermedi. Folik asidide bıraktım...

Bu arada bir hafta kadar aranızda yoktum arada girdim biraz bakındım Allah'a şükür gribimi atlattım gibi.... Artıkım boş bırakmam buraları gelirim ... Hasta olanlar varsa aranızda geçmişi okuyamadım geçmiş olsun şimdiden ve bebişlerlerini görenlere darısı bizim başımıza diyorum.... İnanın bu kadr girmedim çatladım meraktan alışmışım hepinize..

ben dayanamadım cuma günü başka bi doktora gidicem cinsiyet öğrenmek için 18. haftaya kadar beklemek istemiyorum açıkcası... Belkide doktorumu değiştircem. Anadolu yakasında delta hospitalde hakan beye randevu aldım cuma günü için. RAbbimden hayırlısı artık. Bilen varmı hastaneyi yada doktoru?

ne demek aldık bile
hoşgeldın canım hayırlı olsun bebişin :))
allah sağlıkla sıhhatle bu sureyı geçirmenı nasip etsın

hoşgeldin canım aramıza ...

amin aminn teşekkür ederim.ramazanda geldi yavrum bana,bayrama çifte bayram yaptık.hamileliğim çok zor geçiyor benim sadece bugünlerde birazcık daha iyiyim.sabahları çok fazla çıkarıyorum

NEVRA ..kime hangi dr gitmeyi düşünüyosun..yada kimleri önerdiler ?

merhaba hanımlar benide alırmısınız aranıza bende mayıs annesi olacağım inşaallah...

hooşgeldiin
geçmiş olsun canım...dr. veya hastane hakkında hiç bi bilgim yok maalesef

NEVRA ..kime hangi dr gitmeyi düşünüyosun..yada kimleri önerdiler ?

canım acıbadem maslak da prof.mete güngör
bide acıbadem kozyatağı cem bey varmış bunları önerdiler
birde senin dr. var listede...

eşimle bakınıyoruz hala kararsızız. daha doğrusu ben kararsızım...

zonox kan tahliline göre davranmış olabilir
ben zaten demir ilacına yeni başladım elevitede bırakmam sanırım

AYYY ayyy ayyy çokkk sevindiimm..hayırlı uğurlu olsun...maşallahhh yavruna
bir erkeğimiz daha oldu hay allahım çok sevindim...
benim free beta tezim sende doğru gibi ..birtek bendemi yanıldı bu

Günaydın kıslar,
ayy oku oku bitiremedim maşallah ne yazmışınız...

gözün aydın canım oy oy topik erkek doldu valla

Canım benim hayırlı olsunnn... Darısı başımıza bakalım ben ne zaman öğrencem...

Doktor bana da öle yaptı zonox hiçbir ilaç vermedi. Folik asidide bıraktım...

saolun kızlar.Allah hepinize hayırlı haberler nasip etsinnnnn. İlk çocuklarımız cinsiyeti mühim değil Allah can sağlığı verrisn hepsine

baharnaz doğru diosun kan hapı vermemesini anlıyorum çünkü benim kan değerlerim çok iyi çıktı istemediğim kadar kanım varmış. ama elevit konusunda şaşırdım doğrusu.

duncan gerekçe olarak ne söyledi dr.un?

SUBARU, tezin doğru çıktı hayatım. ama benim çin takvimi, bioritim, kesedeki konum, rus takvimi alayı yanıldı. hepsi kız düyordu

Canım doktorum kan oranlarımın iyi olduğunu söyledi. Ben bol meyve yerim o yüzden vitamine gerek görmedi sanırım oda tam kan tahlilime bakarak sölenmiş bişey... Sana şu anda kan hapı yada vitamin vermeme gerek yok bidahaki ay başlarız kan haplarına oda doğuma hazırlık olsun diye dedi. sEnin doktor ne dedi gerekçe olarakk zonox

canım acıbademdekiler benim dr umdan daha iyi olabilir ..onlar arasında tercih yapman daha iyi

zonoxcum gözün aydın.topiğimize 1 erkek daha geliyorrrr inşallah bizlerde öğreniriz en kısa zamanda Bende en son dr.a gittiğimde benim kuzuda başaşağı duruyordu rahat rahat geziniyorlarlar kesenin içinde

Zonoooooxxxx,coks evindim canım cook...Bir paşa daha geliyor desene...Oyy maaşallah benim kuzuma
Blue Sky ne mutlu sana..Eşinin sana destek olması cok guzel..Allah bozmasın..Benim eşimde aynı seninki gibi allah bozmasın...Bankadan gec cıkıyo ama yinede geldi mi bi sanıye oturmuyo yerinde..Bu zamanad kadar ona hiç iş bırakmadım hep ben yaptım ama bulantı kusma derken adamcagız haftalardır evde de calısıyor...Allah kocislerimizden razı olsun işleri gucleri hep rast gitsin inşallah...
Turkocummmm;sana da bi paşa geliyor bak dedi dersin...O göbüş oglan göbüşü kızzz :))
Fdilek48 canımm dun akşam depremden cok korktun ondan mı acaba agrıdı basın.Kıyamam ben sana yaa...Bende de cok fena migren var ama cok sukur rabbim beni koruyor ki hiç agrım olmuyor..O kadar cok kustum ki allah acıdı herhal bana....

Kızzlar bu akşam üstü 17:30 da randevum var..Cok heyecanlıyım..İlk defa bebişimi hareket ederken görcem...İnşallah guzel haberlerle dönerim aranıza...

Bana dediki "sen çok meyve yiyorsun sanırım. ki acaip meyve yerim. hayatım boyunca meyve depoladım, kalsiyum depoladım, demir depoladım. ben yarı vejeteryanım. Et yerim ama sebze içinde yalnızca. Lıkır lıkır süt ayran içerdim. her akşam abur cuburum meyve salatasıdır. bol su içerim. (eşimde aynısıdır) ekmek yemem. anlıcan yeme düzenim çok dengelidir. maşallah doktorum vucudumdaki oranlara bakarak gerek yok vitamine dedi. 2li testin sonucuna bakarak vs. inşallah doğru bişey yapıodur canım benim

zonoxcum gözün aydın.topiğimize 1 erkek daha geliyorrrr inşallah bizlerde öğreniriz en kısa zamanda Bende en son dr.a gittiğimde benim kuzuda başaşağı duruyordu rahat rahat geziniyorlarlar kesenin içinde

saol kuşumm. Allah ne istiyosan gönlüne göre versin. ben oğlum ya da kızım olsun demezdim Allah oğluşu uygun görmüş. Kız çocuklarını giydirmek güzel oluyor o başka.

ama eşim çok mutluydu oğluşumuz olucağı için. on nedenle çok mutlu oldum

saol bitanem. darısı herkesin başına. paşam geliyor maviler gözümde güzel görünüyor. eşim mutluluktan uçuyor. kayınvalidemler çok üzülücek. kız kız die die kadın ölecek

benim annemler oğlan oğlan die ölecek. kayınvalideme üzüldüm valla. ama kocamın sevinci herşeye değerdi.

zonoxxxx...gozun aydin canimmm, nekadar sevidim senin adina bilemezsin. Esasinda daha cok esinin adina:))))) Bir oglus daha geliyor topigeee Masallah Hayirlisiyla kucaginiza alin canim oglusunuzu

Canım benim Allah nazardan saklasın ne güzel beslenmişsin sende bende senin beslenmene yakın bir beslenme tarzıyla yetiştim ölede devam ederim zaten. Sanırım bu sebeple banada bişey vermedi. Genede eninde sonunda ekstra vitamine ihtiyaç duyabiliriz bakalım en iyisini doktorlar bilir....

QUOTE]

canım yaa öylemi dersin valla her gördüğüm rüyanın tabiri erkek çocuk olarak çıkıyor karşıma tabirlerde hiç kız yorumu olarak görmedim rüya bakalım rüyalarda gerçek çıkacakmı valla bende inşalalh hayırlısıyla saglık bir erkek evlat istiyorum canım bir kız bir erkek istemişimdir hep hayırlısıyla olur inşalalh haftaya belli olacak
bugün giddecekmisin demek cinsiyetini ögrenmedin daha demi inşalalh oynadıgınıda cinsiyetetinide ögrenir gelirsin göbüşüme gelince senden bu cevabı duymak hoşuma gittii hadi hayırlısı inşallalh :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…