kızlar ben geldimmmmmmmmm. Herşey yolunda allaha şükür. free betam 40 çıktı. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedieşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza
hayırlı olsun oğluşun canım. sıra bende şimdi ben gidiyorum doktora. dua edin bana. hoşçakalın
saolun canlar. valla hala şoktayım. oğlum olucak. ben artık oğlana kendimi alıştırdım bile. Allah sağlık sıhat versin inşallah. darısı hepinizin başına
benim doktorum folik asiti bıraktırdı ve hiçbir ilaç yazmadı. elevit vs. kullanmana gerek yok dedi:26: sizdede böyle oldu mu?
merhaba hanımlar benide alırmısınız aranıza bende mayıs annesi olacağım inşaallah...
merhaba hanımlar benide alırmısınız aranıza bende mayıs annesi olacağım inşaallah...
ne demek aldık bile
hoşgeldın canım hayırlı olsun bebişin :))
allah sağlıkla sıhhatle bu sureyı geçirmenı nasip etsın
hoşgeldin canım aramıza ...
Günaydın kıslar,
ayy oku oku bitiremedim maşallah ne yazmışınız...
evet kıslar bence yaşla da alakalı, olgunluk geliyo insana.. tepkiler farklılaşıyor. birde ben normal hamiş kaldım Allahın izni ile ama tedavi de olmuştu önceden o aşamalrı gören biri olarak bunu yaşayan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum.. Ben resmen hayırlısı ile doğsun da gerisi boş modundayım..Allah herkese hayırlısı ile ruh ferahlığı ile geçirmek nasip etsin bu süreci...
gözün aydın canım oy oy topik erkek doldu valla
inşallah iyi sonuçlarla gel canım..
canım senin herhalde kesin oğlun olcek kaç rüya teyit etti baksana..
gözün aydın canıım... ayy ne güzel teker teker güzel sonuçlar geliyo... bi oğluş daha geliyo haaaa
hayırlı sonuçlarla gel canım..
ben hala beklemedeyim. randevum taaa 2 hafta sonraya...
bu arada dr. değiştirebilirim diyodum ya onun araştırmaları devam ediyo bakalım kıslar işte bööle...
bide benim akşamları tansiyonum düşüyo sürekli sizde böyle bişi varmı?
geçmiş olsun canım...dr. veya hastane hakkında hiç bi bilgim yok maalesefBu arada bir hafta kadar aranızda yoktum arada girdim biraz bakındım Allah'a şükür gribimi atlattım gibi.... Artıkım boş bırakmam buraları gelirim ... Hasta olanlar varsa aranızda geçmişi okuyamadım geçmiş olsun şimdiden ve bebişlerlerini görenlere darısı bizim başımıza diyorum.... İnanın bu kadr girmedim çatladım meraktan alışmışım hepinize..
ben dayanamadım cuma günü başka bi doktora gidicem cinsiyet öğrenmek için 18. haftaya kadar beklemek istemiyorum açıkcası... Belkide doktorumu değiştircem. Anadolu yakasında delta hospitalde hakan beye randevu aldım cuma günü için. RAbbimden hayırlısı artık. Bilen varmı hastaneyi yada doktoru?
NEVRA ..kime hangi dr gitmeyi düşünüyosun..yada kimleri önerdiler ?
zonox kan tahliline göre davranmış olabilir
ben zaten demir ilacına yeni başladım elevitede bırakmam sanırım
canım benim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin.. ne güzel sen hep erkek istiyordun 2011 mayısda erkek patlaması olacak kısmetserızkı bol şansı güzel hayırlı bi evlat olsun.. tekrar gözünüz aydın canım
AYYY ayyy ayyy çokkk sevindiimm..hayırlı uğurlu olsun...maşallahhh yavruna
bir erkeğimiz daha olduhay allahım çok sevindim...
benim free beta tezim sende doğru gibi ..birtek bendemi yanıldı bu
Günaydın kıslar,
ayy oku oku bitiremedim maşallah ne yazmışınız...
gözün aydın canım oy oy topik erkek doldu valla
Canım benim hayırlı olsunnn... Darısı başımıza bakalım ben ne zaman öğrencem...
Doktor bana da öle yaptı zonox hiçbir ilaç vermedi. Folik asidide bıraktım...
saolun kızlar.Allah hepinize hayırlı haberler nasip etsinnnnn. İlk çocuklarımız cinsiyeti mühim değil Allah can sağlığı verrisn hepsine
baharnaz doğru diosun kan hapı vermemesini anlıyorum çünkü benim kan değerlerim çok iyi çıktı istemediğim kadar kanım varmış. ama elevit konusunda şaşırdım doğrusu.
duncan gerekçe olarak ne söyledi dr.un?
SUBARU, tezin doğru çıktı hayatım. ama benim çin takvimi, bioritim, kesedeki konum, rus takvimi alayı yanıldı. hepsi kız düyordu
hooşgeldiin
geçmiş olsun canım...dr. veya hastane hakkında hiç bi bilgim yok maalesef
canım acıbadem maslak da prof.mete güngör
bide acıbadem kozyatağı cem bey varmış bunları önerdiler
birde senin dr. var listede...
eşimle bakınıyoruz hala kararsızız. daha doğrusu ben kararsızım...
kızlar ben geldimmmmmmmmm. Herşey yolunda allaha şükür. free betam 40 çıktı. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedieşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza
Canım doktorum kan oranlarımın iyi olduğunu söyledi. Ben bol meyve yerim o yüzden vitamine gerek görmedi sanırım oda tam kan tahlilime bakarak sölenmiş bişey... Sana şu anda kan hapı yada vitamin vermeme gerek yok bidahaki ay başlarız kan haplarına oda doğuma hazırlık olsun diye dedi. sEnin doktor ne dedi gerekçe olarakk zonox
zonoxcum gözün aydın.topiğimize 1 erkek daha geliyorrrrinşallah bizlerde öğreniriz en kısa zamanda Bende en son dr.a gittiğimde benim kuzuda başaşağı duruyordu rahat rahat geziniyorlarlar kesenin içinde
Zonoooooxxxx,coks evindim canım cook...Bir paşa daha geliyor desene...Oyy maaşallah benim kuzuma
Blue Sky ne mutlu sana..Eşinin sana destek olması cok guzel..Allah bozmasın..Benim eşimde aynı seninki gibi allah bozmasın...Bankadan gec cıkıyo ama yinede geldi mi bi sanıye oturmuyo yerinde..Bu zamanad kadar ona hiç iş bırakmadım hep ben yaptım ama bulantı kusma derken adamcagız haftalardır evde de calısıyor...Allah kocislerimizden razı olsun işleri gucleri hep rast gitsin inşallah...
Turkocummmm;sana da bi paşa geliyor bak dedi dersin...O göbüş oglan göbüşü kızzz :))
Fdilek48 canımm dun akşam depremden cok korktun ondan mı acaba agrıdı basın.Kıyamam ben sana yaa...Bende de cok fena migren var ama cok sukur rabbim beni koruyor ki hiç agrım olmuyor..O kadar cok kustum ki allah acıdı herhal bana....
Kızzlar bu akşam üstü 17:30 da randevum var..Cok heyecanlıyım..İlk defa bebişimi hareket ederken görcem...İnşallah guzel haberlerle dönerim aranıza...
Bana dediki "sen çok meyve yiyorsun sanırım. ki acaip meyve yerim. hayatım boyunca meyve depoladım, kalsiyum depoladım, demir depoladım. ben yarı vejeteryanım. Et yerim ama sebze içinde yalnızca. Lıkır lıkır süt ayran içerdim. her akşam abur cuburum meyve salatasıdır. bol su içerim. (eşimde aynısıdır) ekmek yemem. anlıcan yeme düzenim çok dengelidir. maşallahdoktorum vucudumdaki oranlara bakarak gerek yok vitamine dedi. 2li testin sonucuna bakarak vs. inşallah doğru bişey yapıodur canım benim
Zonoooooxxxx,coks evindim canım cook...Bir paşa daha geliyor desene...Oyy maaşallah benim kuzuma
Blue Sky ne mutlu sana..Eşinin sana destek olması cok guzel..Allah bozmasın..Benim eşimde aynı seninki gibi allah bozmasın...Bankadan gec cıkıyo ama yinede geldi mi bi sanıye oturmuyo yerinde..Bu zamanad kadar ona hiç iş bırakmadım hep ben yaptım ama bulantı kusma derken adamcagız haftalardır evde de calısıyor...Allah kocislerimizden razı olsun işleri gucleri hep rast gitsin inşallah...
Turkocummmm;sana da bi paşa geliyor bak dedi dersin...O göbüş oglan göbüşü kızzz :))
Kızzlar bu akşam üstü 17:30 da randevum var..Cok heyecanlıyım..İlk defa bebişimi hareket ederken görcem...İnşallah guzel haberlerle dönerim aranıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?