2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

buda 3.. bölüm kızlarrrr

Eklentiler

• $örğü 012.webp
    16 KB · Görüntüleme: 32
  • $örğü 013.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $örğü 015.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $örğü 016.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $örğü 017.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 21
turko yaa gelinlik gibi olana bayıldıımmm eğer kızım olursa yengeme örneğini atarım o beceriklidir yapar..2011 mayıs bebeklerinin cicileri diye bölüm açalım oraya konsun bunlar bencedee

aynen, bütün yapılan, hatta aldığımız şeyleri de yerlerini söyleyerek oraya ekleriz, yapmak isteyen, almayı düşünen için de bi fikir olur

kızlarr canlı görünüşleri çok daha güzel buraya eklenildiğinde bozuk bozuk gösteriyor elim örgüyü güzel düşürüyor ama burası bozuyor görüntüyü

GÜLESRAM canım ben sana neler yaşadığımı anlatsam inan bana kendine gelemezsin benim eşim asla cvp veremez yuvası yıkılıcak olsa susar sadece görüşmez görüştürmez en büyük tepkisi bu ama ben bişey söylediğim zaman onlar benim ailem der benide susuturur. ve hayattaki herşeyin üstüne yemin ederimki zerre kadar suçum olmadığı halde nelere maruz kaldım zaten bunları bilmese evliliğimiz mümkün değil yürümezdi.. anlayışsız ,, cahil,, müthiş yalancı inanılmaz numaracı bi kayınvaldem var karnımdaki yavrum üstüne yemin ediyorum hayatımı 3 yıl mafettiler ya ayrılacaktım ya da görüşmeyecektim.. görüşmemeyi tercih ettim neolur nereye kadar sürer bilinmez .. hayırlısı olsun inş.

gülesram canım yazdıklarında inan bian bazı yaşadıklarımı gördum
ama bizimkiler bebekten sona çok değiştiler daha çok ilgililer kırmamaya özen gösterıyolar canım ne ısterse yapmaya çalışıyolar ama ne kadarda olsa zamanında yaşamış oldugum istenilmeme düşünülmeme kabullenılmeme duygusunu atamıyorum içimden.bende her dediğini yapmaya çalışırdım çalıştıgım halde bır gun ıznımı bıle onlaraayırıp temızlıgı vs yapardım ama şimdi gidince göstermelık yapıyorum yemek yersek bulaşık yıkıyorum onun dışında elımı bişeye sürmuyorum.dedıgın gıbı aslında en çok oğullarını üzüyorlar onlarla birlikte bizide tabı kı ama ben alıştım artık benım aılemdende bana çok destek yok ablamdan başka yanı hemen hemen aynı kader bende dogumumu düşünüyorum kayınvalıdem gelsın istemıyorum yanımda ablama rıca edıcem artık ne olur sen gel dıe çünkü o kadına çok yakın olmak ıstemıyorum.bırde şey var hep hevesımı kırar kendısı bişey yapmadıgı gıbı en basıtınden dedım kı battanıye örıcem aman ne gerek var dedı önun yaz dedı olsun dedım onun önude kış dedım bende hazır nelerı var dıo olsun hazırda alıcam örucemde dedım.düşün kendı kılını kıpırdatmıyo bıde hevesımı kırıyo en küçük bişeyde.eşimden allah razı olsun o da hep şey dıor çocukla ılgılı ne ıstıyorsan hepsını yapıcaz kımsenın dedıgını takma dıo.bana bıde şey dıo ılk torunundan sallama demır bı beşık kalmış ona bakta onu kullan dedı başımdan kaynar sular devrıldı yok dedım alıcam bu benım ılkım yanı anlıcan anlatsam bıtmez ama napacaz eşlerımıze ve çocuklarımıza dört elle sarılıp kendımız bı aıle olup onlar saygı çerçevesınde bı kenarda kalacaklar.ne olur sıkma canını üzülmede bebeşini düşün hep büyüyüp sana destek oldugunu derdını paylaştıgını ....inşallah daha güzel günler beklıyor senı ve çokta güçlüsün hayat dolusun neşe dolusun aldırma olanlar

buda 3.. bölüm kızlarrrr

turkoooo harikasın ya valla kıskandım seni .. hepsi muhteşem ellerine sağlık emeğine sağlık canım benim.. ben antepteyim gelip alayım senden bu modelleri ayrıca çok beceriksizim ya şimdi görünce anladım yapamam ben böyle güzel şeyler..

Son düzenleme:
Turkoooo örgüler süper ya maşallah...Beyaza bayıldım...[/QUOTE]

ay bayıldım yaaa süperler turko. valla çok şık görünüyollar. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. keşke ben de yapabilseydim

ayyy çıtır çıtır ne güzel ya maşallah...

Turkoo, kiz masallah becerikli gaci:))
Hepsi cok seker olmus,
bayildim walla, ozellikle sag ust kosedeki suvetere...harikaa cicili bicilii

Ellerine saglik

Bu ikinci bolumdekilerde cok guzelll...yaaa heveslendim bende simdi iyimi:)))

hemen ablama veriim direktifi baslasin renk renk cesit cesit ormeye:)))

turko yaa gelinlik gibi olana bayıldıımmm eğer kızım olursa yengeme örneğini atarım o beceriklidir yapar..2011 mayıs bebeklerinin cicileri diye bölüm açalım oraya konsun bunlar bencedee

aynen, bütün yapılan, hatta aldığımız şeyleri de yerlerini söyleyerek oraya ekleriz, yapmak isteyen, almayı düşünen için de bi fikir olur

kızlarr çok saolun bunlar kızımdan kalanlarr daha yeni bebeişe başlamadım haftaya cinsiyetini ögrenince başlayacagım erkek olursa bakındaha nelerrrrrrrrrrrrrrr nelerrrrrrrrrrr örecegimmmmmmm birde buraya ekleyince kötü gözüküyor sizbirde kızımın üzerind egörün papatyamın
bu arada topik aç demişsiniz bilmiyorum kızlarr

ahh canım ahh simdiden bişey deme olmaz falan gibi..Zamanı gelince biz böyle olsun istiyoruz dersin kestirip atarsın..Biz böyle karar verdik lafına butun kaynanalar sinir olur haberın olsun sekerim.Ben arada yapardım morarıp otururdu hanfendi
Çook haklısın canımcım..Ne kadar az beklenti o kadar rahat bi hayat

Allah hepimizi kaynanalar dahil her turlu gazaptan korusun inşallah..Rabbbim bebeginizi size bagıslasın bundan sonra hep mutlu olursunuz inşallah..

saol canım gel ben sana hediye edeyim :))))

canımm benim demek ki yalnız diilmişim..Allah nasıl bilirse öyle yapsın onları..Rabbim bize yeter ki saglık huzur mutluluk versin bebişlerimizle beraber...

saol canım gel ben sana hediye edeyim :))))

canım teşekkür ederim.. ama seni gerçekten tanımak isterdim maşallah tam antep gelinisin yani neşene hayranım güzelim bu mutluluğun daimi olsun canım..benim annem yapıcak örgüleri ve arkadaşları bakalım neler gelecek izmirden oğluşuma annenesine dedim beyaz yeşil kırmızı mavi kullanın die:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…