2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım maşallah çok güzelsin yaşının küçük olduğu belli zaten.. allah eşine ve bebişlerine bağışlasın..

Kızlar ben hazırlandım..kocişle bulusup doktora gidecegiz..Cok heyecanlıyım..İnşallah guzel haberler ile dönerim size..Dualrınızı eksik etmeyin.Hepinzi öpüyorum :))

hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım benim...dualarımız seninle ...

Son düzenleme:

bence çok normal 2. dogum olmasına ragmen krenlerını kullanırsan çok fazla olacağını sanmam çok çatlıcak olsaydı ılkındede çok çatlardı esnemiştir şimdi senın karnın :))
darısı bızım başımıza az kılo ve çatlak ıle ılk dogum maceramızı atlamayı nasıp etsın :)))

ne güzel yazmışsın öyle canım inşalalh bakalımm ..inşalalh sizlerde az çatlakla atlatırsınız amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gögüsleriniz eski sertliğini süt çekildeikten sonra kaybecekkkkkkkkkkkkkkk ((((((((((( vee göbeginiz ne kadar az çatlasada eskisi kadar sexsi durmayacakkkkk :26: bunlarda kötü haber işte
DOSTT ACI SÖYLERR KIZLARRRRRRRRR

ya evet onlar olucak enınde sonunda olacağını biliyorum benım eşim çok dert etmıcek ama ben çok takıyorum yazın özellıkle kışın sorun yokta yazın denıze gıderken bıkini falan hak getıre en kapalı mayoyu giyerım galıba ama olsun benım bebişime deger ona bakar bakar görmem vücudumu

bu hallerimizin tadını çıkaralım yani turko :))) gülesra güzel haberlerle gelirsin umarıımm

ewet canım tadını çıkarın hele bu zamanlarda gögüslerinizin en sexsi dönemleri :)) sert ve dolgun benimkiler öyle oldu şuan sonra süt gelir falan tadı olmayacak degerlendirmeye bakın tabii benim gibi isteksiz degilsenizzz hormonal olarakk

kızlar selam
kadınlar klubünü uzun zamandır takip etmekle beraber üyeliğim bugüne ve mayıs 2011 annelerine kısmetmiş. Bende hamileyim (12+5) ve bundan sonrasını sizinle birlikte geçirmek istiyorum :) giriş sayfasındaki listeye isimlerimizi nasıl ekleticez? özel mesaj atamıyorum malesef.
sat: 1 ağustos
cinsiyet %70 kız (biran evvel netleşir inşallah)

herkese kucak dolusu sevgiler..

Kızlar ben hazırlandım..kocişle bulusup doktora gidecegiz..Cok heyecanlıyım..İnşallah guzel haberler ile dönerim size..Dualrınızı eksik etmeyin.Hepinzi öpüyorum :))

Gulesram, hayirli haberlerle gelesin insallah canimm

kızlar şöyle düşünüyorum da isim bulmak ne kadar zormuş aklımdan bir çok isim geçiyor ama net olamıyorum
görkem ismi sizce nasıl?(erkek ismi olarak)

Sedasem, Gorkem ismini bende cok begeniyorum canim, neden olmasinki?

Bizde isim konusunda esimle cok ters dusuyoruz...hem kiz hem erkek isimlerinde:))
Napicaz bilmiyorum..sonuna kadar savasicam ama sevdigim bir isim olsun diye:))))

aramıza hoşgeldin gele haberler hep erkek oluyordu senin bebiş 2. kızı topiğin erkekler maşallaahhhh önde gidiyorr

selam aramıza hoşgeldinnn
bir kızımız daha oluyo yani hadi gözünaydın hayırlısı olsun...
benim dr emin olmamakla beraber kızım olacağını söyledi ..
seni görünce ayrıca bir sevindim

Merhabalar
ben daha öncede yazmıştım ama çok ara verdiim
bende (11+4) günlük hamileyim ... bugün ultrasona girdim ... hareketlerini gördümm :))))
sende hoş geldin rapunzeln .. Allah tamamına erdirsin....
benimkinin cinsiyet belli değil ... bu hafta içinde ikili teste gireceğim .. ama sanmıyorum çok erken 3 aylık daha ... bakalım artık kısmet

Hosgeldin canim aramiza, Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Neguzell,,kizmis bebeginin cinsiyetide.
Listeye ekleyebilmek icin bilgilerini Yvonna arkadasimiza mesaj atmalisin. Kendisi ara ara ugar ve duzenler listemizi.

Dilersen senin yerine atabilirim ben ozel bilgilerini Yvonnaya

cumartesi ikili tarama testinde söyledi doktorumuz. işin garibi ben o kadar emindimki erkek olacağından :S çünkü bikaç kez rüya falan görmüştüm. üstelik son derece rahat bir ilk üç ya geçirdim ve sürekli tatlı isteğim vardı. haa bide meşhur çin takvimide erkek diyordu. ama nasip kızım olacakmış.

ayy canım az sabret bende çok kötüydüm günden güne bakıyorumda kendime gelmeye başladım biraz bulantılarım baya azaldı az sabrett
offffffffff offffffffff valla çıldırcam. inşallah geçer

hayırlı olsun hoşgeldin

burda çoğumuz erkek annesiyiz. 2 tane süs kızımız olucak seninki ile beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…