turko, böyle becerikli olmayı ben de isterdim :)
Ben annemin ördüklerini giydireceğim inşallah, kendim yapamayacağım için
kızlarrrr ördüklerime bakıp beni büyük yaşta zannetmeyin yaş 26 yaşımıda hiç göstermiyorum bu yaz başında çekilen bir resmimi atayım size bakın kilom kalmışmı hiç dogum yapmış birisi gibi duruyormuyum miyon tüpliyim ve yaşımı hiç göstermiyorummmm
Kızlar ben hazırlandım..kocişle bulusup doktora gidecegiz..Cok heyecanlıyım..İnşallah guzel haberler ile dönerim size..Dualrınızı eksik etmeyin.Hepinzi öpüyorum :))
evet canım maşallah çok güzelsin yaşının küçük olduğu belli zaten.. allah eşine ve bebişlerine bağışlasın..
aminnn canım saol cümlemiziiiii
26 yaşımda 2. yapıyorum işte birde oglum olursa yeter kız ohhh gezerim kız gibi çocuklarıda büyütürm onlarla arkadaş gibi olmak tek hayalimm öyle hemen içimi geçirmeye hiç niyetim yokturr 2. erken getirdim ki ikisi birden büyüsün kafam rahat olsun diye inşallahta öyle olacak allah nasip ederse
çok saolasın canımmmmm allah razı olsunnn bende küçükken hep örgü yapma merakındaydım çok zevk alıyorum yaparken hele birde kendi melegime işleyince baktıkça iştahım artıyordu :))) kilolara gelince sezeryanla dogum yapmamam ragmen hiç kilolarım kalmamıştı pek kiloda almamıştımöm kızımda çatlaklarım bile yok denecek kaadar azdı bu gittigimde doktorum bile fark etmiş 2. gebeliğin olmasın aragmen hiç çatlagın yoktur dedi ve yine olmasın diye krem verdi ama bu karnım şimdeden büyüüdö canım ötekinden büyük olacak ee haliyle çatlarr
bence çok normal 2. dogum olmasına ragmen krenlerını kullanırsan çok fazla olacağını sanmam çok çatlıcak olsaydı ılkındede çok çatlardı esnemiştir şimdi senın karnın :))
darısı bızım başımıza az kılo ve çatlak ıle ılk dogum maceramızı atlamayı nasıp etsın :)))
evet canım maşallah çok güzelsin yaşının küçük olduğu belli zaten.. allah eşine ve bebişlerine bağışlasın..
aminnn canım saol cümlemiziiiii
26 yaşımda 2. yapıyorum işte birde oglum olursa yeter kız ohhh gezerim kız gibi çocuklarıda büyütürm onlarla arkadaş gibi olmak tek hayalimm öyle hemen içimi geçirmeye hiç niyetim yokturr 2. erken getirdim ki ikisi birden büyüsün kafam rahat olsun diye inşallahta öyle olacak allah nasip ederse
ne güzel ara sıra üzülüyorum geç kaldım anne olmak için diye 30 yaşıma girdim hamile kadım 30 umda doğurcam bende minyon tipliyim küçük gösteriyorum zaten kimse inanmıyor yaşıma herkes 26-27 falan diyor ama bi gerçek var 30 :)))) gerçi üzülmenin anlamı yok 27 yaşımda evlendim hemen istemedim ayrıca kader kısmet değilmi? herşeyde bi hayır vardır. benim kısmetimde o yaşda evlenmek varmış ... bende 2. ci yaparmıyım bilmiyorum ama hayırlısı bakalım birde kızım olsun isterim ama .. çatlaklara gelince umarım olmaz bebe yağı kullanıyorum banyodan sonra artık bağdem yağı kakao yağı ve buna benzer karışımlar sürücem .. önlemini ben alayımda umarım olmaz..
ne güzel yazmışsın öyle canım inşalalh bakalımm ..inşalalh sizlerde az çatlakla atlatırsınız amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gögüsleriniz eski sertliğini süt çekildeikten sonra kaybecekkkkkkkkkkkkkkk((((((((((( vee göbeginiz ne kadar az çatlasada eskisi kadar sexsi durmayacakkkkk :26: bunlarda kötü haber işte
DOSTT ACI SÖYLERR KIZLARRRRRRRRR
bu hallerimizin tadını çıkaralım yani turko :))) gülesra güzel haberlerle gelirsin umarıımm
midem bulanıyor yahu. offf ne zaman bitecek bu bulantılar
ne güzel ara sıra üzülüyorum geç kaldım anne olmak için diye 30 yaşıma girdim hamile kadım 30 umda doğurcam bende minyon tipliyim küçük gösteriyorum zaten kimse inanmıyor yaşıma herkes 26-27 falan diyor ama bi gerçek var 30 :)))) gerçi üzülmenin anlamı yok 27 yaşımda evlendim hemen istemedim ayrıca kader kısmet değilmi? herşeyde bi hayır vardır. benim kısmetimde o yaşda evlenmek varmış ... bende 2. ci yaparmıyım bilmiyorum ama hayırlısı bakalım birde kızım olsun isterim ama .. çatlaklara gelince umarım olmaz bebe yağı kullanıyorum banyodan sonra artık bağdem yağı kakao yağı ve buna benzer karışımlar sürücem .. önlemini ben alayımda umarım olmaz..
canım yaa kısmet işi bunlar ama çocuk sevgisini tadınca 2. de istersinn çocuk sevgisi bambaşka birşeyy
Kızlar ben hazırlandım..kocişle bulusup doktora gidecegiz..Cok heyecanlıyım..İnşallah guzel haberler ile dönerim size..Dualrınızı eksik etmeyin.Hepinzi öpüyorum :))
kızlar şöyle düşünüyorum da isim bulmak ne kadar zormuş aklımdan bir çok isim geçiyor ama net olamıyorum
görkem ismi sizce nasıl?(erkek ismi olarak)
kızlar selam
kadınlar klubünü uzun zamandır takip etmekle beraber üyeliğim bugüne ve mayıs 2011 annelerine kısmetmiş. Bende hamileyim (12+5)ve bundan sonrasını sizinle birlikte geçirmek istiyorum :) giriş sayfasındaki listeye isimlerimizi nasıl ekleticez? özel mesaj atamıyorum malesef.
sat: 1 ağustos
cinsiyet %70 kız (biran evvel netleşir inşallah)
herkese kucak dolusu sevgiler..
kızlar selam
kadınlar klubünü uzun zamandır takip etmekle beraber üyeliğim bugüne ve mayıs 2011 annelerine kısmetmiş. Bende hamileyim (12+5)ve bundan sonrasını sizinle birlikte geçirmek istiyorum :) giriş sayfasındaki listeye isimlerimizi nasıl ekleticez? özel mesaj atamıyorum malesef.
kızlar selam
offffffffff offffffffff valla çıldırcam. inşallah geçerayy canım az sabret bende çok kötüydüm günden güne bakıyorumda kendime gelmeye başladım biraz bulantılarım baya azaldı az sabrett
kızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?