2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

topic açmayı bilen yok mu yaw
ben açtım tatlıımmm burdaaaa hayırlı olsuunn
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri.html

Ya kızlar daha 16 aylık evliyim çok şükür bi sorun yaşamadım uzakta oturuyorum ama anlattıklarınız cidden zorr yaa ALLAH iyilerle karşılaştırsıınn..Ben baştan sınırlarımı koydum bi sorun olursa eşimin arada olmasını istemediğimi bana söylemesini falan söyledimm..Kayınvalidem çok şükür çok iyi şimdi çağırıyo beni gel yanımıza değişiklik olur diyee bizim bebeği konuşunca gözleri parlıyomuş eltim söyledii..İnşallah böyle devam eder ..En güzeli uzak olup tatlı tatlı ılda bikaç kez görüşmek galibaa

iş yerinde olduğum için çok katılamıyorum aranıza kızlar..benim işim masa başı sayılmaz pek...ama takip etmeye çalışıyorum...
TURKO walla süper bunlar..sen mi ördün bunları?muhteşem...becerikli kıs seni...
Gülesram canım hayat bu maalesef...insan belli bir yaşı geçtik ten sonra hayatı daha iyi kavrıyor...herşeyin ve herkesin geçici olduğunu,yanımızdaki eşlerimizin,ailelerimizin ,şu an hasret ve heyecanla beklediğimiz evlatlarımızın...tek gerçeğin Rabbin olduğunu ve aslında her daim yalnız olduğunu çok iyi idrak ediyorsun..bu kötü birşey mi?asla değil bence...En kudretli daima seninle olunca başka birilerine ihtiyaç duymuyorsun zaten...ancak insansın da..içine güdüsel olarak konmuş tüm bu sevgiler...anne-baba,eş,evlat...olmadan da olmaz...en zor zamanda sığınılacak yeri bilmek ve O'ndan yardım istemek kast ettiğim...inş anlatabilmişimdir düşündüklerimi...

TURKO walla süper bunlar..sen mi ördün bunları?muhteşem...becerikli kıs seni...

canım daha annemin ördükleride var ama ben yanlızce benim ördüjkeri koydum bu koyduklarımın hepsi benim emegim dahada kızımın giydikleri hariçççççç

kızlarrrr ördüklerime bakıp beni büyük yaşta zannetmeyin yaş 26 yaşımıda hiç göstermiyorum bu yaz başında çekilen bir resmimi atayım size bakın kilom kalmışmı hiç dogum yapmış birisi gibi duruyormuyum miyon tüpliyim ve yaşımı hiç göstermiyorummmm

Eklentiler

• $39665_138649232837609_100000776008176_174572_3224919_n.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 28

pek de güzelmişsin maaşallah Turkocum...Nazarlardan saklasın Rabbim...

Kızlar ben hazırlandım..kocişle bulusup doktora gidecegiz..Cok heyecanlıyım..İnşallah guzel haberler ile dönerim size..Dualrınızı eksik etmeyin.Hepinzi öpüyorum :))

maşallah tü tü allah nazarlardan sakalsın bence örgu yapmanın yaşla ılgısı yoktur ben 18 lı yaşımdan berı örgu yaparım benı çok rahatlatıyo :))) keşke bizde dogumdan sona senın gıbı olabılsek allah mutlulugunu daım etsın allah nazarlardan saklasın

Kızlar ben hazırlandım..kocişle bulusup doktora gidecegiz..Cok heyecanlıyım..İnşallah guzel haberler ile dönerim size..Dualrınızı eksik etmeyin.Hepinzi öpüyorum :))

güzel haberlerini beklıyoruz canım allahın izniyle gidin gelin şöle moral bi tavan yapsın annesi babası bebişini görsun

çok saolasın canımmmmm allah razı olsunnn bende küçükken hep örgü yapma merakındaydım çok zevk alıyorum yaparken hele birde kendi melegime işleyince baktıkça iştahım artıyordu :))) kilolara gelince sezeryanla dogum yapmamam ragmen hiç kilolarım kalmamıştı pek kiloda almamıştımöm kızımda çatlaklarım bile yok denecek kaadar azdı bu gittigimde doktorum bile fark etmiş 2. gebeliğin olmasın aragmen hiç çatlagın yoktur dedi ve yine olmasın diye krem verdi ama bu karnım şimdeden büyüüdö canım ötekinden büyük olacak ee haliyle çatlarr

kızlar şöyle düşünüyorum da isim bulmak ne kadar zormuş aklımdan bir çok isim geçiyor ama net olamıyorum
görkem ismi sizce nasıl?(erkek ismi olarak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…