turkocum ben konuyu açtıımm orayada eklersin resimlerii..Ayrıca mayıs 2011 annelerinin cinsiyet ve cicileri konularının linklerini ynovva ilk sayfamıza eklerse ulaşmamız kolay olurr
işte link hayırlı olsuunn
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri.html
ben açtım tatlıımmm burdaaaa hayırlı olsuunntopic açmayı bilen yok mu yaw
canım teşekkür ederim.. ama seni gerçekten tanımak isterdim maşallah tam antep gelinisin yanineşene hayranım güzelim bu mutluluğun daimi olsun canım..benim annem yapıcak örgüleri ve arkadaşları bakalım neler gelecek izmirden oğluşuma annenesine dedim beyaz yeşil kırmızı mavi kullanın die:))))
kızlarrrr ördüklerime bakıp beni büyük yaşta zannetmeyin yaş 26 yaşımıda hiç göstermiyorum bu yaz başında çekilen bir resmimi atayım size bakın kilom kalmışmı hiç dogum yapmış birisi gibi duruyormuyum miyon tüpliyim ve yaşımı hiç göstermiyorummmm
pek de güzelmişsin maaşallah Turkocum...Nazarlardan saklasın Rabbim...
maşallah hem genç hem güzel hemde beceriklisin turkocum
Kızlar ben hazırlandım..kocişle bulusup doktora gidecegiz..Cok heyecanlıyım..İnşallah guzel haberler ile dönerim size..Dualrınızı eksik etmeyin.Hepinzi öpüyorum :))
Kızlar ben hazırlandım..kocişle bulusup doktora gidecegiz..Cok heyecanlıyım..İnşallah guzel haberler ile dönerim size..Dualrınızı eksik etmeyin.Hepinzi öpüyorum :))
kızlarrrr ördüklerime bakıp beni büyük yaşta zannetmeyin yaş 26 yaşımıda hiç göstermiyorum bu yaz başında çekilen bir resmimi atayım size bakın kilom kalmışmı hiç dogum yapmış birisi gibi duruyormuyum miyon tüpliyim ve yaşımı hiç göstermiyorummmm
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar ben hazırlandım..kocişle bulusup doktora gidecegiz..Cok heyecanlıyım..İnşallah guzel haberler ile dönerim size..Dualrınızı eksik etmeyin.Hepinzi öpüyorum :))
maşallah tü tü allah nazarlardan sakalsın bence örgu yapmanın yaşla ılgısı yoktur ben 18 lı yaşımdan berı örgu yaparım benı çok rahatlatıyo :))) keşke bizde dogumdan sona senın gıbı olabılsekallah mutlulugunu daım etsın allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?