2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sende hosgeldin Nevraa, hadi gozun aydin bebisinin hareketlerini gormussun. Insallah ikili testindende hayirli sonuclar alirsin.
Allah tamamina erdirsin insallah cnm.

hoşgeldın aramıza hayırlı olsun bebebişin erkek bebeişler basmıştı burayı kız bebek haberıne hasret kaldık .

çok sevinirim. dediğim gibi ben genüz mesaj atamıyorum ve kendimi o listede görmek için sabırsızlanıyorum

selam aramıza hoşgeldinnn
bir kızımız daha oluyo yani hadi gözünaydın hayırlısı olsun...
benim dr emin olmamakla beraber kızım olacağını söyledi ..
seni görünce ayrıca bir sevindim

hoşbulduk subaru. yaşasın kız anneleri dayanışması

nevraa teşekkür ederim. Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.

offffffffff offffffffff valla çıldırcam. inşallah geçer

hayırlı olsun hoşgeldin

burda çoğumuz erkek annesiyiz. 2 tane süs kızımız olucak seninki ile beraber

teşekkür ederim zonox hoşbulduk.
insan kendiyle birebir aynı durumda olanları bulunca nasılda seviniyor
benim mesaim bitti. yolum uzun. hepinize güzel bir akşam dilerim. iyi akşamlar...

nevra ve rapunzel hoşgeldiniz aramızaa....
kız bebekler baya azdı artık alıştık erkek bebek haberlerine kız değişik geliyoo :)) bakalım kesin sonuç ne olacak kaç kız kaç erkek

offffffffff offffffffff valla çıldırcam. inşallah geçer

hayırlı olsun hoşgeldin

burda çoğumuz erkek annesiyiz. 2 tane süs kızımız olucak seninki ile beraber

AAAAA lütfen yanii
listede 2 kızımız var aşkolsun
okadar böceğin içinde 2 çiçeğimiz var farkedilmiyor demekki

kızlar ben geldim sonuçlarımızı aldık herşey yolunda gayt sağlıklı bi bebeğimvar. doktora tekrar bakabilirmiyiz diye rica ettim hata yalvardım nerdeyse ama bakmadı belli olmaz falan dedi başında savdı sanki üstüne üstlük 1 buçuk saat bekledik doktoru dışarıdaydı hanfendi. hastaneden çıkar çıkmaz hüngür hüngür ağlayarak eşimi aradım ona stem ettim napıcam ben değiştirsemmi doktorumu bilmiyorum halbuki çok övmüşlerdi.
ne yapayım akıl verin kızlar.

memmun degilsen doktorunu degiştirmeyi denesenn ben doktorumu degiştim şimdiki doktorum çok ilgili çok memmun kaldım

hamile almadan önce planlamıştım bu kadına gelicem diye ama ilgisiz çıktı çok hastası var yetişemiyo heralde herkeste övüyo ya çokhavalanmış. nereye gidicem ben şimdi offfffffff

CANIM HİÇ ÜZÜLME HERŞEYİN yolunda olmasına sevindim...
dr konusunda memnun değilsen değiştirirsin canım benim üzme kendini
ayrıca cinsiyeti içinde 1 hafta sonra başka bi hastaneye gidersin .hem ozamana kadar bebişde büyür

AAAAA lütfen yanii
listede 2 kızımız var aşkolsun
okadar böceğin içinde 2 çiçeğimiz var farkedilmiyor demekki
ehehehe oğlanlarımız arasında kayboluo sizin kızanlar napim

hayırlı olsunn. sağlıklı sıhhatli ne mutlu sana.

nereye gidiyorsun dr'a?:26: başından savması çok saçma sen paranla muayene oluosun sanki hayır işi yapıyor dr.un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…