Merhabalar
ben daha öncede yazmıştım ama çok ara verdiim
bende (11+4) günlük hamileyim ... bugün ultrasona girdim ... hareketlerini gördümm :))))
sende hoş geldin rapunzeln .. Allah tamamına erdirsin....
benimkinin cinsiyet belli değil ... bu hafta içinde ikili teste gireceğim .. ama sanmıyorum çok erken 3 aylık daha ... bakalım artık kısmet
kızlar selam
kadınlar klubünü uzun zamandır takip etmekle beraber üyeliğim bugüne ve mayıs 2011 annelerine kısmetmiş. Bende hamileyim (12+5)ve bundan sonrasını sizinle birlikte geçirmek istiyorum :) giriş sayfasındaki listeye isimlerimizi nasıl ekleticez? özel mesaj atamıyorum malesef.
sat: 1 ağustos
cinsiyet %70 kız (biran evvel netleşir inşallah)
herkese kucak dolusu sevgiler..
Hosgeldin canim aramiza, Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Neguzell,,kizmis bebeginin cinsiyetide.
Listeye ekleyebilmek icin bilgilerini Yvonna arkadasimiza mesaj atmalisin. Kendisi ara ara ugar ve duzenler listemizi.
Dilersen senin yerine atabilirim ben ozel bilgilerini Yvonnaya
hoşgeldın aramıza hayırlı olsun bebebişin erkek bebeişler basmıştı burayı kız bebek haberıne hasret kaldık .
hoşgeldın aramıza hayırlı olsun bebebişin erkek bebeişler basmıştı burayı kız bebek haberıne hasret kaldık .
aramıza hoşgeldin gele haberler hep erkek oluyordu senin bebiş 2. kızı topiğin erkekler maşallaahhhh önde gidiyorr
selam aramıza hoşgeldinnn
bir kızımız daha oluyo yani hadi gözünaydın hayırlısı olsun...
benim dr emin olmamakla beraber kızım olacağını söyledi ..
seni görünce ayrıca bir sevindim
Merhabalar
ben daha öncede yazmıştım ama çok ara verdiim
bende (11+4) günlük hamileyim ... bugün ultrasona girdim ... hareketlerini gördümm :))))
sende hoş geldin rapunzeln .. Allah tamamına erdirsin....
benimkinin cinsiyet belli değil ... bu hafta içinde ikili teste gireceğim .. ama sanmıyorum çok erken 3 aylık daha ... bakalım artık kısmet
çok sevinirim. dediğim gibi ben genüz mesaj atamıyorum ve kendimi o listede görmek için sabırsızlanıyorum
Sende hosgeldin Nevraa, hadi gozun aydin bebisinin hareketlerini gormussun. Insallah ikili testindende hayirli sonuclar alirsin.
Allah tamamina erdirsin insallah cnm.
offffffffff offffffffff valla çıldırcam. inşallah geçer
hayırlı olsunhoşgeldin
burda çoğumuz erkek annesiyiz. 2 tane süs kızımız olucak seninki ile beraber
Gonderdim canim bilgilerini Yvonnaya.
offffffffff offffffffff valla çıldırcam. inşallah geçer
hayırlı olsunhoşgeldin
burda çoğumuz erkek annesiyiz. 2 tane süs kızımız olucak seninki ile beraber
kızlar ben geldim sonuçlarımızı aldık herşey yolunda gayt sağlıklı bi bebeğimvar. doktora tekrar bakabilirmiyiz diye rica ettim hata yalvardım nerdeyse ama bakmadı belli olmaz falan dedi başında savdı sanki üstüne üstlük 1 buçuk saat bekledik doktoru dışarıdaydı hanfendi. hastaneden çıkar çıkmaz hüngür hüngür ağlayarak eşimi aradım ona stem ettim napıcam ben değiştirsemmi doktorumu bilmiyorum halbuki çok övmüşlerdi.
ne yapayım akıl verin kızlar.
kızlar ben geldim sonuçlarımızı aldık herşey yolunda gayt sağlıklı bi bebeğimvar. doktora tekrar bakabilirmiyiz diye rica ettim hata yalvardım nerdeyse ama bakmadı belli olmaz falan dedi başında savdı sanki üstüne üstlük 1 buçuk saat bekledik doktoru dışarıdaydı hanfendi. hastaneden çıkar çıkmaz hüngür hüngür ağlayarak eşimi aradım ona stem ettim napıcam ben değiştirsemmi doktorumu bilmiyorum halbuki çok övmüşlerdi.
ehehehe oğlanlarımız arasında kayboluo sizin kızanlar napimAAAAA lütfen yanii
listede 2 kızımız var aşkolsun
okadar böceğin içinde2 çiçeğimiz var farkedilmiyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?