2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pendik şifa hstanesine gidiyorum. şimdi deli gibi netten tavsiye üzerine doktor arıyorum gitmicem bidaha o kadına

melekm hayırlı olsun bebeğin iyiymiş..Doktorlar alıştıkları için bizim heyecanlarımızı anlamıyorlar umursamıyolar.İstanbul gibi yerde birsürü doktor var bulursun gönlüne göre dr burdada ist.daki arkadaşlar yardımcı olurlarr

pendik şifa hstanesine gidiyorum. şimdi deli gibi netten tavsiye üzerine doktor arıyorum gitmicem bidaha o kadına

dragos şifada şerare hanım ve mine ergül 10 numaradır :)

erkek doktorada giderim dersen tahir tosyalı

özellikle şerare hanımı denemelisin. memnun kalmayan yok. tabi kişiden kişiye değişir beğeni. :26:

saolun kızlar pendik kartal civarında olanlarınız varsa nerelere gidiyonuz offf cümle bile kuramıyorum sinirden. anlayın işte doktor arıyrum

teşekkür edrim aklımın bi kenarında bulunsun bu doktor.:13:

teşekkür ederim zonox hoşbulduk.
insan kendiyle birebir aynı durumda olanları bulunca nasılda seviniyor
benim mesaim bitti. yolum uzun. hepinize güzel bir akşam dilerim. iyi akşamlar...
merhaba rapunzeln. seninle hem yaş hem de sat olarak aynıyız. ben de 29 yaşındayım ve sat 1 ağustos. senin ne güzel cinsiyeti belli olmuş. benim doktor söylemedi. yarın pamukkale üniversitesinde randevum var doçente. inşallah o söyler. bu arada yarın serklaj yapılıp yapılmayacağı da belli olacak. Allah yardımcım olsun...

istanbuldaki arkadaşlar çok şanslılar doktor konusunda. ben Aydın'ın Nazilli ilçesinde oturuyorum. doktor sayısı çok sınırlı. bir tane özel tıp merkezi var. ben de bu yüzden sık sık üniversite hastanelerine gitmek zorunda kalıyorum. bir sürü yol gidiyoruz. yorgunluk artı bir sürü masraf. keşke ben de büyükşehirde otursaydım diyorum çoğu zaman...

aman burada aynı doğru dürüst doktor bulmak çok zor. artı istanbuun trafiği falan beter bizimde saatlerimiz yollarda geçiyo.. offf offf hayat çok zor bunalıma girdim resmen çok ağlak hissediyorum kendimi

Valla 1 hafta sonra kız derlerse şoka gireriz. özellikle eşim

Canım sen de tez zamanda minnoşunun cinsiyetine kavuşursun inşallahh

zonoxcum,öncelikle hayırlı olsun.ama bu durumu ben bugün yaşadım.gecen hafta gittiğim doktor erkek demişti.bugün gittğim doktor ise kız gibi dedi üstelik erkek mi diye sormadım cinsiyeti belli mi dedim kıza benziyor dedi.çok şaşkınım.

buda 3.. bölüm kızlarrrr
Türkancım maşallah yaa çok beceriklisin müthiş bunlar..

AAAAA lütfen yanii
listede 2 kızımız var aşkolsun
okadar böceğin içinde 2 çiçeğimiz var farkedilmiyor demekki
kızlaar benim neyin var bilemiyorum bir hafta önce erkekti şimdi kız diyor doktor.benim içime de hep kız doğuyordu ya.bakalım bir ay sonra netleşecek.
hamile almadan önce planlamıştım bu kadına gelicem diye ama ilgisiz çıktı çok hastası var yetişemiyo heralde herkeste övüyo ya çokhavalanmış. nereye gidicem ben şimdi offfffffff

canım doktorunu çok övüyorlarsa bil ki çok yoğundur ve ilgilenmez bunlar daha bi havalı oluyorlar hastam çok diye.ben de senin gibiydim değiştirdim doktorumu.bugün gittiğim doktor çok ilgilendi benimle hatta uzun uzun gösterdi bebişimi. hiç durma değiştir doktorunuj.

hamile almadan önce planlamıştım bu kadına gelicem diye ama ilgisiz çıktı çok hastası var yetişemiyo heralde herkeste övüyo ya çokhavalanmış. nereye gidicem ben şimdi offfffffff

Gozun aydin canim, hersey biryana bebeginin saglikli olmasi cok guzel, boyle dewam eder insallah canim, saglikla gelir dunyaya.

Doktorundan memnun kalmadiysan degistirmen iyi olur evet, sonucta bu surecte senin yaninda olabilicek, guvenebilecegin bir doktor cok onemli. Insallah hersey gonlunce olur.

zonox başım çok agrıdıgı için geçmişi pek okuyamadım.ama anladıgım kadarıyla doktor erkek demiş.hoşgeldin aramıza

Turkooooooo yaptıklarına bayıldım canım valla ellerine sağlık kardeşime göstercem kzım olursa kopya çekebilir dimi senin yaptıklarından.....

Gülesram canım yazdıklarını okudum valla Allah kolaylık versin canım... Kayınvalideler genelde bir yaklaşık aynı oluyor. Bende en başından beri mesafeliyim kayınvalideme....
Sen yinede ondan bekleme sen cağır falan bakalım neler olcak bide öle dene....

Rapunzeln Aramıza hoşgeldin....

ok teşekkür ederim destekleriniz için birazda olsa içim rahatladı bikaç dokt buldum bakalım birini seçice artık.

bu arada bendebi tane yelek ördüm pembiş pembiş cinsiyet belli değil ama dayanamadım ördm düğmelerin bile diktim bende bi ara çeker koyarım fotosunu

valla benim doktorumda hiç emin olarak sölemedi. yüzdelik vermedi önce ben dedim yüzde kaç. salladı bi rakam yüzde 55 dedi. kıza dönerse şoka girerim. benim içime doğan hep kızdı eşiminkinede doğan kızdı. hala inanamıyorum oğlumuz olucana kendimi alıştıramadım. (kötü anlamda demiyorum) ama ben haftaya daha netleşiceni düşünüyorum. tabi benim sıpam yine amuda kalkmazsa
zonox başım çok agrıdıgı için geçmişi pek okuyamadım.ama anladıgım kadarıyla doktor erkek demiş.hoşgeldin aramıza
saol ece, valla katıldım galiba. gözlerim herkesi mavi mavi görüyor ehehehe. çok geçmiş olsun. parol iyi gelir ağrına. hamilelerde kullanabiliyor. bir de bol su iç ağrın için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…