ehehehe oğlanlarımız arasında kayboluo sizin kızanlar napim
pendik şifa hstanesine gidiyorum. şimdi deli gibi netten tavsiye üzerine doktor arıyorum gitmicem bidaha o kadına
dragos şifada şerare hanım ve mine ergül 10 numaradır :)
erkek doktorada giderim dersen tahir tosyalı
özellikle şerare hanımı denemelisin. memnun kalmayan yok. tabi kişiden kişiye değişir beğeni. :26:
merhaba rapunzeln. seninle hem yaş hem de sat olarak aynıyız. ben de 29 yaşındayım ve sat 1 ağustos. senin ne güzel cinsiyeti belli olmuş. benim doktor söylemedi. yarın pamukkale üniversitesinde randevum var doçente. inşallah o söyler. bu arada yarın serklaj yapılıp yapılmayacağı da belli olacak. Allah yardımcım olsun...teşekkür ederim zonox hoşbulduk.
insan kendiyle birebir aynı durumda olanları bulunca nasılda seviniyor
benim mesaim bitti. yolum uzun. hepinize güzel bir akşam dilerim. iyi akşamlar...
istanbuldaki arkadaşlar çok şanslılar doktor konusunda. ben Aydın'ın Nazilli ilçesinde oturuyorum. doktor sayısı çok sınırlı. bir tane özel tıp merkezi var. ben de bu yüzden sık sık üniversite hastanelerine gitmek zorunda kalıyorum. bir sürü yol gidiyoruz. yorgunluk artı bir sürü masraf. keşke ben de büyükşehirde otursaydım diyorum çoğu zaman...
Valla 1 hafta sonra kız derlerse şoka gireriz. özellikle eşim
Canım sen de tez zamanda minnoşunun cinsiyetine kavuşursun inşallahh
Türkancım maşallah yaa çok beceriklisin müthiş bunlar..buda 3.. bölüm kızlarrrr
kızlaar benim neyin var bilemiyorum bir hafta önce erkekti şimdi kız diyor doktor.benim içime de hep kız doğuyordu ya.bakalım bir ay sonra netleşecek.AAAAA lütfen yanii
listede 2 kızımız var aşkolsun
okadar böceğin içinde2 çiçeğimiz var farkedilmiyor demekki
hamile almadan önce planlamıştım bu kadına gelicem diye ama ilgisiz çıktı çok hastası var yetişemiyo heralde herkeste övüyo ya çokhavalanmış. nereye gidicem ben şimdi offfffffff
kızlar ben geldim sonuçlarımızı aldık herşey yolunda gayt sağlıklı bi bebeğimvar. doktora tekrar bakabilirmiyiz diye rica ettim hata yalvardım nerdeyse ama bakmadı belli olmaz falan dedi başında savdı sanki üstüne üstlük 1 buçuk saat bekledik doktoru dışarıdaydı hanfendi. hastaneden çıkar çıkmaz hüngür hüngür ağlayarak eşimi aradım ona stem ettim napıcam ben değiştirsemmi doktorumu bilmiyorum halbuki çok övmüşlerdi.
ne yapayım akıl verin kızlar.
hamile almadan önce planlamıştım bu kadına gelicem diye ama ilgisiz çıktı çok hastası var yetişemiyo heralde herkeste övüyo ya çokhavalanmış. nereye gidicem ben şimdi offfffffff
ehehehe oğlanlarımız arasında kayboluo sizin kızanlar napim
hayırlı olsunn. sağlıklı sıhhatli ne mutlu sana.
nereye gidiyorsun dr'a?:26: başından savması çok saçma sen paranla muayene oluosun sanki hayır işi yapıyor dr.un
zonoxcum,öncelikle hayırlı olsun.ama bu durumu ben bugün yaşadım.gecen hafta gittiğim doktor erkek demişti.bugün gittğim doktor ise kız gibi dedi üstelik erkek mi diye sormadım cinsiyeti belli mi dedim kıza benziyor dedi.çok şaşkınım.
Türkancım maşallah yaa çok beceriklisin müthiş bunlar..
sağol canım ..yaa sana şaşkınım hani erkek demişti kızmıymışş yaa sende kız istiyordun oglun var güzel bir haber buu gözün aydınn kalbine göre veriyor rabbim dememkki
Gozun aydin canim, hersey biryana bebeginin saglikli olmasi cok guzel, boyle dewam eder insallah canim, saglikla gelir dunyaya.
Doktorundan memnun kalmadiysan degistirmen iyi olur evet, sonucta bu surecte senin yaninda olabilicek, guvenebilecegin bir doktor cok onemli. Insallah hersey gonlunce olur.
valla benim doktorumda hiç emin olarak sölemedi. yüzdelik vermedi önce ben dedim yüzde kaç. salladı bi rakam yüzde 55 dedi. kıza dönerse şoka girerim. benim içime doğan hep kızdı eşiminkinede doğan kızdı. hala inanamıyorum oğlumuz olucana kendimi alıştıramadım. (kötü anlamda demiyorum) ama ben haftaya daha netleşiceni düşünüyorum. tabi benim sıpam yine amuda kalkmazsazonoxcum,öncelikle hayırlı olsun.ama bu durumu ben bugün yaşadım.gecen hafta gittiğim doktor erkek demişti.bugün gittğim doktor ise kız gibi dedi üstelik erkek mi diye sormadım cinsiyeti belli mi dedim kıza benziyor dedi.çok şaşkınım.
Türkancım maşallah yaa çok beceriklisin müthiş bunlar..
kızlaar benim neyin var bilemiyorum bir hafta önce erkekti şimdi kız diyor doktor.benim içime de hep kız doğuyordu ya.bakalım bir ay sonra netleşecek.
canım doktorunu çok övüyorlarsa bil ki çok yoğundur ve ilgilenmez bunlar daha bi havalı oluyorlar hastam çok diye.ben de senin gibiydim değiştirdim doktorumu.bugün gittiğim doktor çok ilgilendi benimle hatta uzun uzun gösterdi bebişimi. hiç durma değiştir doktorunuj.
saol ece, valla katıldımzonox başım çok agrıdıgı için geçmişi pek okuyamadım.ama anladıgım kadarıyla doktor erkek demiş.hoşgeldin aramıza
Turkooooooo yaptıklarına bayıldım canım valla ellerine sağlık kardeşime göstercem kzım olursa kopya çekebilir dimi senin yaptıklarından.....
tşkler canım tabikide kopya çekebilirsin canım yapın bebişlerini sıcak sıcak giyinsin teyzesinin tatlılarıı seneyede giydirir çekrir koyarız resimleri inşallahh
tşkler canım tabikide kopya çekebilirsin canım yapın bebişlerini sıcak sıcak giyinsin teyzesinin tatlılarıı seneyede giydirir çekrir koyarız resimleri inşallahh
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri.html
kızlarr yeni topiğimize destek olun aldıklarınızı falan ekleyin bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?