zonoxcum,öncelikle hayırlı olsun.ama bu durumu ben bugün yaşadım.gecen hafta gittiğim doktor erkek demişti.bugün gittğim doktor ise kız gibi dedi üstelik erkek mi diye sormadım cinsiyeti belli mi dedim kıza benziyor dedi.çok şaşkınım.
Türkancım maşallah yaa çok beceriklisin müthiş bunlar..
sağol canım ..yaa sana şaşkınım hani erkek demişti kızmıymışş yaa sende kız istiyordun oglun var güzel bir haber buu gözün aydınn kalbine göre veriyor rabbim dememkki
teşekkürler Türkancım, valla çok da sevinmeyeyim diyorum aslında yine değişirse korkuyorum ama bi taraftan da diyorum ki doktor çok ii inceledi 5 dakikadan fazla baktı her yerine hatta bacak arasını rahat görüyorum dedi.ne bileyim hem çok mutluyum hem de şaşkın kızım olursa çok sevineceğim oğlum olursa da üzülmem alıştırmıştım kendimi.hayırlısı artık kesin sonuç 1 ay sonraaa.
bu arada ense kalınlığı 1.9 çıktı bu sonuç ii mi?
bence seninki kesin erkek canımmm şimdiden maviş cicileri almaya başlaakuşum benimkinin bi cinsiyeti netleşsin alcam bişiler eklicem sitemize
kızlar ben bugün ilk defa soğan kavururarak yemek yaptım kendimi tebrik ettim sonrada.....:))) Ama nasıl yicem onu bilmiyorum biraz kokmadı dersem yalan olur. Ama bulantılarım sıfırlandı aç kalmadığım sürece iyiyim... kokulara olan hassasiyetimde bitti soğan işte biraz o kaldı bitek...
teşekkürler Türkancım, valla çok da sevinmeyeyim diyorum aslında yine değişirse korkuyorum ama bi taraftan da diyorum ki doktor çok ii inceledi 5 dakikadan fazla baktı her yerine hatta bacak arasını rahat görüyorum dedi.ne bileyim hem çok mutluyum hem de şaşkın kızım olursa çok sevineceğim oğlum olursa da üzülmem alıştırmıştım kendimi.hayırlısı artık kesin sonuç 1 ay sonraaa.
canım rabbim gönlüne göre vermiş işte keşke benimde hayırlısıyla gönlümdeki olsa diyorumm bu defa kesin görmüş kızın olacakmış iştee sevinsene canım ne güzell
ense kalınlıgına gelince pek anlamıyorum canım ben
Yoruldummm...
Sanırım artık eski geçliğim yok...
Temizlik yaptım,canım çıktı...Bu bebiş beni yoruyoooo
İnşallah canımeeee annee olmak kolaymıı iştee neyse kucagına alıp sevdiğind eherşeyi unutursunn
İnşallah canım
Yalnız bu göbiş kendini belli etmeye başladı namazda eyilirken bir ezilme problemi yaşıyorumm erken değilmi yaa
benim göbüşü görüyosun canım çıkmaya başlıyorlar meydana işte minişlerr
Monaroza sanırım bebişin cinsiyeti sürpriz olucak size canım sağlıkla gelsin inşallah benim ense ölçümü 1.6 idi sanırım3 ve üzeri riskli galiba
evet baharnazcım yaa şimdi daha bi heyecanlı oldu beklemek .sağlıklı olsun da kız erkek hepsi evlat.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
doktor da normal dedi ense ölçümüne ama ben ikili test yaptırmayacağım için risk var mı diye merak ediyorum. 3 ve üzeri ise iimiş.
Monaroza sanırım bebişin cinsiyeti sürpriz olucak size canım sağlıkla gelsin inşallah benim ense ölçümü 1.6 idi sanırım3 ve üzeri riskli galiba
evet baharnazcım yaa şimdi daha bi heyecanlı oldu beklemek .sağlıklı olsun da kız erkek hepsi evlat.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
doktor da normal dedi ense ölçümüne ama ben ikili test yaptırmayacağım için risk var mı diye merak ediyorum. 3 ve üzeri ise iimiş.
canım bilemiyorumki ben 2li yaptırdım sen bilirsin?
tabiki benim yaş 38 olunca
Canim, gozun aydin bebisin cok iyiymis. Bukadar uzuntunun arasinda bebisin beslenmis, afferim akilli bebise:)
Babacinda daha iyi olur insallah, ciddi durumlari atlatmis cok sukur, sanirim fazla uzatmadan anjio ederler babani. Hayirlisi olsun canim, sende uzme artik kendinin, hersey giricek yoluna yine tekrardan.
kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederimtşk ederim cnm. darısı sizlerin başına inş. evet 2011 den mi mayıs ayından mı bilmiyorum hep erkek bebek. bakalım kızlar merak ediyorum sizleride
evet cnm seninle aynı gündük. güzel dileklerin için tşk ederim. darısı test yaptırcakların başına inş. babana çok geçmiş olsun cnm. dualarımız seninle. artık sende bi daha gittiğinde öğrenirsin cinsiyetini. bakalım sen ne haberle döneceksin. şimdiden merak etmeye başladım sizi
canım benim bana dün doktorum anlattı ağrıların özellikle de sağ taraftaki ağrıların normal olduğunu üzerine basa basa anlattıaranızda sağ tarafı ağrıyan varmı ?özellikle geceleri ara ara bir ağrı oluşuyor
zonaxxx canım çok sevindim hem tahlil sonuçlarına hemde irkekine inşallah Rabbim uatndırmaz sağlıkla irkekini kucağına alırsın. bizde eşimle kız istiyoruz bakalım bizimde gönlümüzün muradı olacakmı :))kızlar ben geldimmmmmmmmm. Herşey yolunda allaha şükür. free betam 40 çıktı. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedieşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza
canım görkem ismi güzel bi isim ama anlam bakımından ben açıkçası pek erkek te beğenmiyorum. anlam bakımından kıza daha çok yakışan bi isim diye düşünüyorumkızlar şöyle düşünüyorum da isim bulmak ne kadar zormuş aklımdan bir çok isim geçiyor ama net olamıyorum
görkem ismi sizce nasıl?(erkek ismi olarak)
canım bende 3 ve üzeri riskli diye biliyorum bakmıoıştım netten bi sorun olsa dr söylerdii..Maşallah bebeğine bakalım kesin cinsiyeti ne olacak Allah gönlüne göre versinn başta sağlıklı olsundaateşekkürler Türkancım, valla çok da sevinmeyeyim diyorum aslında yine değişirse korkuyorum ama bi taraftan da diyorum ki doktor çok ii inceledi 5 dakikadan fazla baktı her yerine hatta bacak arasını rahat görüyorum dedi.ne bileyim hem çok mutluyum hem de şaşkın kızım olursa çok sevineceğim oğlum olursa da üzülmem alıştırmıştım kendimi.hayırlısı artık kesin sonuç 1 ay sonraaa.
valla evim küçük ama 1 haftada anca bitirdim dip köşe temizliği kendimi sağlam tutup yapıyorum canım kızmaa hemen :)) benim tansiyon dr ölçünce düşüğe yakındı ..geçici olur inşallah yoksa hep ilaç içilmezkiiiFdilek canım sen halı filandamı kaldırıyorsun yapma kuzum ya biraz dikkat et tansiyona gelince benim ara ara tansiyonum yüksek çıkınca drum başağrım olduğunda ve kendimi kötü hissettiğimde ölçmem gerektiğini söyledi yaşlada alakalı benim durumum sende böyle birşey olmayabilir canım. Ayrıca bu başağrıları dönemide bulantılar gibi geçici bir dönemmiş.
amin canım sağlıklı olsun da cinsiyet tabiki ikinci planda.herkes benden önce öğrenecek bu durumda bakalım bu bir ay nasıl geçecek..canım bende 3 ve üzeri riskli diye biliyorum bakmıoıştım netten bi sorun olsa dr söylerdii..Maşallah bebeğine bakalım kesin cinsiyeti ne olacak Allah gönlüne göre versinn başta sağlıklı olsundaa
Yoruldummm...
Sanırım artık eski geçliğim yok...
Temizlik yaptım,canım çıktı...Bu bebiş beni yoruyoooo
amin canım sağlıklı olsun da cinsiyet tabiki ikinci planda.herkes benden önce öğrenecek bu durumda bakalım bu bir ay nasıl geçecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?