2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bugün ilk defa soğan kavururarak yemek yaptım kendimi tebrik ettim sonrada.....:))) Ama nasıl yicem onu bilmiyorum biraz kokmadı dersem yalan olur. Ama bulantılarım sıfırlandı aç kalmadığım sürece iyiyim... kokulara olan hassasiyetimde bitti soğan işte biraz o kaldı bitek...

kuşum benimkinin bi cinsiyeti netleşsin alcam bişiler eklicem sitemize
bence seninki kesin erkek canımmm şimdiden maviş cicileri almaya başlaa

ohh eline saglık afiyet olsunnn :))) bend ekendimi günden güne daha iyi hissetmeye başladım şükürr hatta bebişimi bile bir kaç günde 1 de olsa net hissediyorum :))

Gezgin gelişinle iglili msjı okudum hayırlısı canım ...

Fdilek canım sen halı filandamı kaldırıyorsun yapma kuzum ya biraz dikkat et tansiyona gelince benim ara ara tansiyonum yüksek çıkınca drum başağrım olduğunda ve kendimi kötü hissettiğimde ölçmem gerektiğini söyledi yaşlada alakalı benim durumum sende böyle birşey olmayabilir canım. Ayrıca bu başağrıları dönemide bulantılar gibi geçici bir dönemmiş.

CerenliYağmur ben ve drum ilaç karşıtı olarak yola devam ediyoruz ama bu kan (ferro dual) ve elevit vitamin haplarını ve sonraki verilecek yada verilme ihtimali olan magnezyum filan içmek lazım ( benim ağrılarımda oluyor belki bu yüzden hemen başladım kan hapına sende ihmal etme kan hapını sabahları erkenden 2 mandalina ile alıyorum

Monaroza sanırım bebişin cinsiyeti sürpriz olucak size canım sağlıkla gelsin inşallah benim ense ölçümü 1.6 idi sanırım3 ve üzeri riskli galiba

karaman sende özlem483 gibi serklajmı yaptırıcaksın anım. İnşallah sorunsuz olur ve sğlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah

ya başka kime yazıcaktım unuttum

herkese selammm iyi akşamlar kızlarrr bugün sağlık ocağına gittim 28 aralık tetanoz aşısı için gün verdiler. yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler aramıza. umarım herkes iyidir ve bebişleri çok sağlıklıdır.

kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim

aranızda sağ tarafı ağrıyan varmı ?özellikle geceleri ara ara bir ağrı oluşuyor
canım benim bana dün doktorum anlattı ağrıların özellikle de sağ taraftaki ağrıların normal olduğunu üzerine basa basa anlattı
zonaxxx canım çok sevindim hem tahlil sonuçlarına hemde irkekine inşallah Rabbim uatndırmaz sağlıkla irkekini kucağına alırsın. bizde eşimle kız istiyoruz bakalım bizimde gönlümüzün muradı olacakmı :))
kızlar şöyle düşünüyorum da isim bulmak ne kadar zormuş aklımdan bir çok isim geçiyor ama net olamıyorum
görkem ismi sizce nasıl?(erkek ismi olarak)
canım görkem ismi güzel bi isim ama anlam bakımından ben açıkçası pek erkek te beğenmiyorum. anlam bakımından kıza daha çok yakışan bi isim diye düşünüyorum

canım bende 3 ve üzeri riskli diye biliyorum bakmıoıştım netten bi sorun olsa dr söylerdii..Maşallah bebeğine bakalım kesin cinsiyeti ne olacak Allah gönlüne göre versinn başta sağlıklı olsundaa

valla evim küçük ama 1 haftada anca bitirdim dip köşe temizliği kendimi sağlam tutup yapıyorum canım kızmaa hemen :)) benim tansiyon dr ölçünce düşüğe yakındı ..geçici olur inşallah yoksa hep ilaç içilmezkiii

oooffff show haberde kaçak etleri anlatıyo sosis salam sucukları falan biz hamileyken bırakmışken hiç başlamamalı iğrençççç yaaa bozuk etler falannn

Son düzenleme:
doktordan gelen arkadaşlar mutlu haberlerinize çok sevindim inşallah böyle hayırlı haberlerle dolar taşar topiğimiz

canım bende 3 ve üzeri riskli diye biliyorum bakmıoıştım netten bi sorun olsa dr söylerdii..Maşallah bebeğine bakalım kesin cinsiyeti ne olacak Allah gönlüne göre versinn başta sağlıklı olsundaa
amin canım sağlıklı olsun da cinsiyet tabiki ikinci planda.herkes benden önce öğrenecek bu durumda bakalım bu bir ay nasıl geçecek..

gülesra daha önce annen ve ailenle yazdıklarını okudum şok oldum üzüldüm şimdide kayınvaliden ile ilgili bişeyler yazmışsın yine çok üzüldüm. bilmiyorum ablamıyım sana yoksa kardeşmi ama umarım yazıcaklarımı yanlış algılamazsın. kocana asla annen şöyle baban böyle demiyeceksin ki daha mutlu bir eş daha huzurlu bir yuvan olsun. çünkü sana kayınvalide ona öp öz anne ve asla annesine toz kondurtmaz. hangimiz kondurturuz ki. kocalarımız bizlerin karşısına geçip annen şöyle yaptı annen böye yaptı dese ne kadar mutlu oluruz. hayatım boyu bişeye hüküm vermeden her zaman çift taraflı düşünüp empati yaparak değerlendirmişimdir. yine aynı şeyi düşünüyorum. hepte düşündüm geçenlerde annemin elini göbeğime koyup bebeğimi severken gözleri dolu dolu baktığında annemle senin durumunu konuştum seni anlattım. ve annenle ilgili anlattıklarında bişey dikkatimi çekmişti annende senden şikayetçiydi. aranızda bi yanlış anlaşılma yada konuşulmadan geçilmiş bi sorun var belki. canım benim çok fazla konuyu uzatmak istemiyorum ama benden sana naçizane bi tavsiye yarın sende anne olacaksın kayınvalide olacaksın. biraz olayları o tarafa bakarak değerlendirmeye çalış. bak bizlerde birer anne adaylarıyız yarının bizlere ne getireceğini bilmiyoruz. ama senin yaşadıkların inan beni ziyadesiyle üzüyor. eltinle kendini kıyaslamayı bırak kayınvalidem ona bunu yaptı şunu yaptı deme görme bile bunları .. yaparsada sağ olsun yapmazsada Rabbim sağlıklı uzun ömür versin de geç. çünkü onların hayır duaları bile yeterli bişey yapmasalarda olur. hiç bir anne -kayınvalide oğlunun yada gelinin kızının yada damadının kötü olmasını istemez. herşeyi gören bilen yoktan var eden Rabbime sığın ve hep şükret ne seni taşıyıp doğuran annenden nede senin evlat sahibi olmana vesile olmuş adamın annesinden şikayetçi değil hep şükürcü ol. bi insanı sevmekle başlar herşey.. belki kızıcaksın bana ooo ben neler yaşadım diyeceksin. ama unutmaki tek değilsin. affına sığınaraktan umarım kırılmamışsındır. başında da söyledim ya naçizane bi kaç tavsiye hepsi o kadar..

Yoruldummm...
Sanırım artık eski geçliğim yok...
Temizlik yaptım,canım çıktı...Bu bebiş beni yoruyoooo

Buna hamilelikte diyorlarr:)))
Bende hala kabullenemedim cabuk yorulmalarimi vs. ama durumumuz malesef bundan ibaret, olucak bu yorgun hisler:)

Temizligide yavas yavas yapmak lazim, eskisi gibi bir cirpida yapamiyoruz artikin

amin canım sağlıklı olsun da cinsiyet tabiki ikinci planda.herkes benden önce öğrenecek bu durumda bakalım bu bir ay nasıl geçecek..

Monaroza, aynen katiliyorum sana canim. Bende tabii herkez gibi cinsiyetini merak ediyorum, etmiyor degilim. ama herseyi zamana birakiyorum. Sanirim bebginin cinsiyetini ogrenen en son kisi sen degilde ben olacagim. Bir sonraki randevum 20 ci ayimizda, yani 20 aralikta, ozaman nasipse bende ogrenicem bebegimin cinsiyetini. Daha 7 haftamiz var yani:)))

selam arkadaşlar bende aranızdayım mayıs annesi olacağım inşallah.yalnız henüz 13 haftalığız ama 4 kilo aldım bu beni endişelendiriyor.aşırı yediğimi düşünmüyorum.sizler nelere dikkat ediyorsunuz neler yemeye özen gösteriyorsunuz.benim gibi kilo alan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…