2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

my world, saol canım bi oğlan daha geliyor valla. eşime dedim ki "hayatımda bi erkek var" nası hoşuna gitti gülüo

my world, saol canım bi oğlan daha geliyor valla. eşime dedim ki "hayatımda bi erkek var" nası hoşuna gitti gülüo

Canım sanırım free betan 40 çıkmış.Yanlış hatırlamıyorsam 50 in altında çıkınca "erkek";üstünde çıkınca da "kız" olma ihtimali varmış...Hadi bakalım canım haftaya kesinleşir bebişin cinsiyeti de inşallah...

Buna hamilelikte diyorlarr:)))
Bende hala kabullenemedim cabuk yorulmalarimi vs. ama durumumuz malesef bundan ibaret, olucak bu yorgun hisler:)

Temizligide yavas yavas yapmak lazim, eskisi gibi bir cirpida yapamiyoruz artikin

Valla ablacım öyle,bende kaptırıyorum kendimi sonradan göbişimin dolu oldugunu hatırlıyorum...
Tabi iş bitmiş oluyor,yorgunluguda bana kalıyor....
Neyse bunada şükür,diğer aylarda nasıl oluruz kim bilir...

ben sürekli yıllardır hep bi kızım olana kadar en güzeli benim derdim eşimde hamileliğimi öğrendiğimizden beri sürekli mayıs ayında hayatıma bi kız daha girecek kendini bu duruma hazırla diyip duruyor :)) Rbbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah.

MyWorld saol canım içimi biraz daha ferahlattın dra gidince sorcam bakalım ne zaman geçicek bu sağ ağrıları

Sedasem senin cinsiyet belli oldumu?

Kızlar ev temizliği filan dikkat edin derim

nazocum senin çizelgende bir tuhaflık mı varr yavvv 13 haftalıksın vee 214 günün varrr...çokk değil mii yavvv
ne bileyim canım hafta doğru ben güne bakmıyorum :)
Günaydın canlarımmmm

Bugün mide bulantısı ile uyandım:2:

Nazo, hangi dr.a gidiyodun? medipolde.
canım ben sema ovalıya gidiyorum sen?
günaydın herkeze
nazo bende elevit içiyorum bende sorun olmuyor canım
sen coraspin kullanıyormusun?
coraspin kullanmıyorum canım
zonoxcum gözun aydın oğlun hayırlı olsun:))
hoşgeldın canım aramıza
canım az kaldı bende zar zor yapıyorum napalım sabredicez mecburen...

kızlar bu arada az önce doktordan geldım 2li test sonuçlarım ii çıktı çok şükür free beta hcg 78 çıktı ne anlama gelıyo bılmıyorum. cinsiyet konusunda ise hiç bir şey söylemedi bayramdan sonra dedi mecbuen beklicez kızlar elevit bana dokunuyordu dr a söyledım onu yerıne başka bir vitamın magnezyum hapı verdi ayrıca ferrum fort verdi ve mıde yanması için de bir şurup verdı gerekırse içicem. balık yıyemıyorum dedım balık yağı hapı kullanabılırsın dedı.bu arada benım velet de amuda kalkmış baş aşağı duruyordu parmağını emiyordu cok cok oy yerım ben onu ya

Son düzenleme:

Cnım tebrikler ohhh ne güzel görmüşün bebişini sanırım 78 çıkınca kız oluo bu durumda tabi tutarsa:))

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olacagım inşl.uzun zzamandır takip ediyorum topiginizi yazmak yeni nasip oldu.bende aynen senin durumundayım tatlım 12+4 üm ve sanırım 3 3.5 kilo arası aldım bende aşırı yemiyorum hatta bzn normalden daha az yiyorum ama hergün biraz daha artıyorum bide kabızlık var tabi buda etken oluyor sanırım göbegim şimdiden 4 5 aylık gibi oldu napcam bilmiyorum valla

herkese slm kizlar ben gripi yavas yavas atlatiyorum cok sükür :)

zonox oglusun olcak demek hadi gözün aydin canim :) bende cuma günü sorcam ama biliyom demicek daha erken dicek

güzel haberlerle gelirsin inşallahh canımm

hayırlısıyla git gel canım..

inşallah güzel haberlerle dönersin canımm

Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım

güzel haberlerini beklıyoruz canım allahın izniyle gidin gelin şöle moral bi tavan yapsın annesi babası bebişini görsun

bu hallerimizin tadını çıkaralım yani turko :))) gülesra güzel haberlerle gelirsin umarıımm

Canlarım desteginiz için cok tesekkur ederim..Bu arada herkese koccaman GUNAYDIN
Dun tam 11 haftalık oldugumuz için doktorumuz bu zamanda yapılacak, ense ölçümünün cokta saglıklı olmayacagını bir hafta daha beklememiz gerektigini söyledi.12 Kasım' da tekrar gidecegiz.O zaman kan alınacak ve ense ölçümü yapılacak..Bebegimin gelişimi cok iyi gidiyormus..Hersey yolunda dedi..O sırada benim kuzum hıckırmaya basladı..hoppidi zippidi bi basladı oynamaya..minicik ellerini ayaklarını kaldırdı,sanki bize el sallar gibi Doyamadık izlemeye..Bütün sıkıntım uctu gitti onu görünce..
Ama bu kadar sevincli bi şekilde doktordan cıkarken eşim o soruyu sordu..Sen bugun annemle konustun mu hiç..Ben hemen söyledim tabii iki kez aradı ama acmadım biliyosun sebebini dedim..Dur arayayım, bugun konustuk seni sordu,esra uyuyordur ondan acmamıstır dedim bende ona dedi...Sinir oldum..Söyle dedim..Esra sana kırılmıs de dedim..Olmaz üzülürmüş hanfendi..Velhasıl aradı anasını bizde Alsancakta carsıya dogru yuruyoruz...Kaynanamın sesini duymadım ama eşim Hayır anne daha cinsiyet belli degil 15 hafta olmadan söylemiyor dedi...Sonra kapadılar telefonu..Ne soruyo o dedim..Ona ne cinsiyetinden dedim..Annem öyle bişey sormadı demesin mi.Deli oldum..Niye bu kadar merak ediyor kız ya da erkek olması farketcek mi onun için dedim..Eşim basladı yok abartıyormusum o iyi niyetliymiş Bak sen..Belli dedim..Eltimin ikizlerinden en cok oglanı seviyor bunu bana bizzat söyledi..Sebebi hem erkek olması, hem de kaynanam tarafına benzemesi..Ama ikizlerin kız olanı eltim tarafına benzedigi için hiç haz etmiyor..Ama gel gör ki benim kocama göre annesi masumca bişey sormus..Uyuz kadın sevincimin içine etti..Dedim ama eşime,ben onu hayatımda istemiyorum..aramasın beni cunku asla cevap vermicem..Sende ona Yok esra uyudu yok telefonu arızalı diye yalan uydurma ne varsa söyle dedim Allahım bu kadını nasıl uzak tutucam kendimden ve evimden hiç bilmiyorum :26:

Myworld;
Yazdıkların aslında bi konuda aklımı basıma getirdi..kimseyi ama hiç kimseyi, dusunce bazında şu kapıdan içeri sokmamak gerek..Hersey dısarıda kalmalı..Artık şikayet ve isyan etmicem..Dedigin gibi, yardım eden de saolsun etmeyen de...Yeter ki rabbim hep yanımızda olsun ve bizi korusun

HERKESE günaydın..mutlu sabahlar...

günaydın canım...

günaydın canım...mutlu haberlerine çok sevindim gözün aydın...walla erkekler annelerine de ailelerine pek toz kondurmazlar canım ya...kayınvalideni evinden uzak uzak tutman çok zor...hem eşin hem de şimdi çocuğundan dolayı...ciddi bir küslük yerine sadece mesafeli olsan,anlamaz mı davranışlarından ona karşı hissettiklerini acaba?sonuçta ne olursa olsun eşin üzülecek...arada kalacak...en zor onun durumu olacak...eşini üzmek istemeyeceğinin düşünüyorum,haksız mıyım?

CANIM GÜNAYDIN....herşeyin yolunda olmasına sevindim bebişinede maşallah
kayınvalidene gelincede..eşinle aranın bozulmasını istemiyosan... bence seni
aradığı zaman telf aç mesafeli davran kendinle ilgili detay vermeden konuş...sana neden soğuk davrandığını sorarsa istersen kırgınlığını anlatırsın..eşine bunalrı anlatman sorunu çözmeyecek aksine siz kötü olacaksınız..en iyisi kayınvalideyle politik mesafeli davranman ..tepkilerini anında göster...hiçbişeyi erteleme...bebek cinsiyetini merak edebilir kızma ona..kız erkek ayırımı yaparsada yapsın onun sorunu neticede senin evladın o ...dışardaki insanların ne düşündüğü çok öenmli değil...kayınvalidenin düşüncelerine çok önem verme..neticede belli şartlarda yetişmiş insanlar çok fazla bişey bekleme olurmu canım...sorununuzu aranızda çözün...eşine yansıtma...mesafeli davranırsan uzak kalır senden merak etme....

Haklısın canım. küslük olmaz en iyisi bi şekilde mesafe koymak uzak durup soguk davranmak..Artık takmıcam kadını kafama..Dedigin gibi olan eşime oluyor o üzülüyor.
eşim ve bebegimden baska kimse umrum da degil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…