Gunaydınnnn canımm
CANIM GÜNAYDIN....herşeyin yolunda olmasına sevindim bebişinede maşallah
kayınvalidene gelincede..eşinle aranın bozulmasını istemiyosan... bence seni
aradığı zaman telf aç mesafeli davran kendinle ilgili detay vermeden konuş...sana neden soğuk davrandığını sorarsa istersen kırgınlığını anlatırsın..eşine bunalrı anlatman sorunu çözmeyecek aksine siz kötü olacaksınız..en iyisi kayınvalideyle politik mesafeli davranman ..tepkilerini anında göster...hiçbişeyi erteleme...bebek cinsiyetini merak edebilir kızma ona..kız erkek ayırımı yaparsada yapsın onun sorunu neticede senin evladın o ...dışardaki insanların ne düşündüğü çok öenmli değil...kayınvalidenin düşüncelerine çok önem verme..neticede belli şartlarda yetişmiş insanlar çok fazla bişey bekleme olurmu canım...sorununuzu aranızda çözün...eşine yansıtma...mesafeli davranırsan uzak kalır senden merak etme....
Günaydın kızlar blue_sky, CerenliYagmur, gulesram, SUBARU, zhr84
canım kafana takma en mükemmel koca bile ailesine laf söylenmesini kaldıramıyor ben haksızlığa gelemediğim için kendimi yiyip bitiriyotum kahroluyorum uykularım kaçıyo ama elimden bişey gelmiyoo. sen eşin için politik davran kaynananın telefonun aç konuş ama sana karşı yapılan haksızlıkta çaktırmadan eşine bak ben ne yapıyorsam değerim bu kadar de anlamzsada boşver... üzülme sakın inan bana yaşadıklarımı anlatsam halinize binlerce kez şükür edersiniz...kendine ii bak gülüm üzme kuzucuğunu...
günaydın baharnazcım..nasılsın?
Ne guzel yazmısın canım benim..bunların hepsini kafama kazıyıp ona göre davrancam artık...en cok eşim üzülüyor zaten olan bizim huzurumuza oluyor kadının ruhu bile duymuyor...En iyisi ona dıs kapının insanı oldugunu hissettirek uzak ve mesafeli olmak...
İnşallah bundan sonra eşim bebegim ve benim için hersey cok daha guzel olur
saolun kızlar pendik kartal civarında olanlarınız varsa nerelere gidiyonuz offf cümle bile kuramıyorum sinirden. anlayın işte doktor arıyrum
evet canım işte bu yaa
bak benim kayınvalidem bana ilk hamileliğimde ne söyledi...o günden sonra haftada 3 gün konuşuyodum aramayı kestim...
yeni hamileyim ramazandayız gece eşim için sahura kalkıyorum sabah işe geliyorum perperişanım uykusuzluğumu anlatmama gerek yok....kayınvalidem beni aradı konuşuyoruz bende herşeyi anlatırım annem gibi uzun uzun..çok uykum var uyumaya doyamıyorum dedim...''çok uyuma uyumak sana iyi gelmez dedi'' ben sinir oldum cvp vermedim...ramazandayız gece kalkıyorum sahura 1 saat sonra kalk işe gel...akşam eve geliyorum koştura koştura iftara yemek yetiştirmeye çalışıyorum..ee hamileyim iş yerimde yoğun çalışıyorum...bana dediğine bakarmısınsanki evdeyim akşama kadar yatıyorum...
SİNİR küpü oldum cvp vermedim..ilerleyen haftalarda bulantılarım başladı..yine kayınvalidemle telf konuşuyoruz...bulantılarım var mutfağa giremiyorum yemek yapamıyorum dedim..''oğlumu ihmal etme ''dedi bana bakarmısın derdine ..hımmmm dedim tamam bu son nokta...onddan sonra 2 haftada br arıyorum ..niye aramıyosun dediğinde çok bulantım var konuşacak durumda değilim diyorum..görüşmeyide kısa kesiyorum....durum böyle işte..en iyiside en kötüsüde aynı =kayınvalide
Canlarım desteginiz için cok tesekkur ederim..Bu arada herkese koccaman GUNAYDIN
Dun tam 11 haftalık oldugumuz için doktorumuz bu zamanda yapılacak, ense ölçümünün cokta saglıklı olmayacagını bir hafta daha beklememiz gerektigini söyledi.12 Kasım' da tekrar gidecegiz.O zaman kan alınacak ve ense ölçümü yapılacak..Bebegimin gelişimi cok iyi gidiyormus..Hersey yolunda dedi..O sırada benim kuzum hıckırmaya basladı..hoppidi zippidi bi basladı oynamaya..minicik ellerini ayaklarını kaldırdı,sanki bize el sallar gibi Doyamadık izlemeye..Bütün sıkıntım uctu gitti onu görünce..
Ama bu kadar sevincli bi şekilde doktordan cıkarken eşim o soruyu sordu..Sen bugun annemle konustun mu hiç..Ben hemen söyledim tabii iki kez aradı ama acmadım biliyosun sebebini dedim..Dur arayayım, bugun konustuk seni sordu,esra uyuyordur ondan acmamıstır dedim bende ona dedi...Sinir oldum..Söyle dedim..Esra sana kırılmıs de dedim..Olmaz üzülürmüş hanfendi..Velhasıl aradı anasını bizde Alsancakta carsıya dogru yuruyoruz...Kaynanamın sesini duymadım ama eşim Hayır anne daha cinsiyet belli degil 15 hafta olmadan söylemiyor dedi...Sonra kapadılar telefonu..Ne soruyo o dedim..Ona ne cinsiyetinden dedim..Annem öyle bişey sormadı demesin mi.Deli oldum..Niye bu kadar merak ediyor kız ya da erkek olması farketcek mi onun için dedim..Eşim basladı yok abartıyormusum o iyi niyetliymişBak sen..Belli dedim..Eltimin ikizlerinden en cok oglanı seviyor bunu bana bizzat söyledi..Sebebi hem erkek olması, hem de kaynanam tarafına benzemesi..Ama ikizlerin kız olanı eltim tarafına benzedigi için hiç haz etmiyor..Ama gel gör ki benim kocama göre annesi masumca bişey sormus..Uyuz kadın sevincimin içine etti..Dedim ama eşime,ben onu hayatımda istemiyorum..aramasın beni cunku asla cevap vermicem..Sende ona Yok esra uyudu yok telefonu arızalı diye yalan uydurma ne varsa söyle dedim Allahım bu kadını nasıl uzak tutucam kendimden ve evimden hiç bilmiyorum :26:
Haklısın canımm...Kendi huzurumuz için bundan sonra sizin önerilerinize uygun davranıcam..Hiçbişey benim gözümde bu yuvam kadar degerli degil..Bi şekilde ona haddini ve yerini bildirmek lazım ama saygısızlık yapmadan yavas yavas..
Benim için önemli olan tek sey eşim ve bebgim..Bu evin içindeki huzurumuz..yoksa kaynanamda herkes gibi bu kapının dısında kalan bi insan...Bundan sonra beni üzmesine asla izin vermicem...
gulesram bence çok takıyorsun bu olayları kendi haline bırak senin için hayatta değerli olan kim var eşin kim var bebişin onları düşün hele ki bebişin için böyle gerginlikler yapma kendine yaşatma çemberin dışında kalanlarla sağlıklı dengeli bir ilişki götürmiyorsunuz olması gerektiği kadar görüş hepten çıkaramzsın hayatından ( bak ein drdan çıkar çıkmaz annesini arıyor çok normal bu hareketler bunuda unutma ) çünkü o senin çok sevdiğin eşinin ailesi nede olsa. eşinin ilgisi bebişinin varlığıyla yetin canım ilgi bekleme.
maşallahh canım yaa bebişin el salladı demekk çok güzel yaa gözün aydın canımm
caım erkekler ne kadarda eşlerinde yana gözükselerde yinede annelerini atmazlar bebkte geliyor eve koymama söz konusu bile olmaz ozaman eşinle aran açılır ama mesafeli ol herşeyinede müdahale etmesine izin verme bende kaynanamdan çok çektim hemde çoooooooookkkk artık mesafeliyim eve koymama gibi bir lüksüm asla olmaz eşim buna asla musade etmez ama müdahele ettirmemeye çalışıyorum evimde onun dedikleri degil benim dediklerim olacak diye tepki koyuyorum çünkü benim kaynanam herşeyeee müdahele etmeyi karışmayı azarlamayı çok sever evinede kimseyi karıştırtmaz kendisi bende senden ögrendim diyorum sakayla lafı koyuyorum sonuçtada dediğini degil kendi istediğimi yapıyorum birkez ipin ucu kaçınca toplaması sonra çok zor oluyor kaynananın huyunu en iyi sen bilirsin ona göre davran ama eşinlede kötü olma bebekte geliyor bu günleri birbirinize zehir etmeyin biz bu hatayı kızımda çok yaptık ama bu 2. de buna müsade etmiyorumm
Herkesin varmıs hayatında bişeyler..Allah yuvalarımızdan huzuru ve saglıgı eksik etmesin inşallah..Bundan gayri umursamıcam bende
Allah herkese yerinde saglık huzur versin kimseyi kimseyi muhtac etmesin...ayy sıktım ben sizin canınızı yaaa..kusuruma bakmayın nolur..
Haklısın canım..bundan sonra lafını bile etmeye degmez...Ne kadara z beklenti o kadar rahat ve guzel bi hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?