2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydınnnn canımm

canım kafana takma en mükemmel koca bile ailesine laf söylenmesini kaldıramıyor ben haksızlığa gelemediğim için kendimi yiyip bitiriyotum kahroluyorum uykularım kaçıyo ama elimden bişey gelmiyoo. sen eşin için politik davran kaynananın telefonun aç konuş ama sana karşı yapılan haksızlıkta çaktırmadan eşine bak ben ne yapıyorsam değerim bu kadar de anlamzsada boşver... üzülme sakın inan bana yaşadıklarımı anlatsam halinize binlerce kez şükür edersiniz...kendine ii bak gülüm üzme kuzucuğunu...

Ne guzel yazmısın canım benim..bunların hepsini kafama kazıyıp ona göre davrancam artık...en cok eşim üzülüyor zaten olan bizim huzurumuza oluyor kadının ruhu bile duymuyor...En iyisi ona dıs kapının insanı oldugunu hissettirek uzak ve mesafeli olmak...
İnşallah bundan sonra eşim bebegim ve benim için hersey cok daha guzel olur

Haklısın canımm...Kendi huzurumuz için bundan sonra sizin önerilerinize uygun davranıcam..Hiçbişey benim gözümde bu yuvam kadar degerli degil..Bi şekilde ona haddini ve yerini bildirmek lazım ama saygısızlık yapmadan yavas yavas..
Benim için önemli olan tek sey eşim ve bebgim..Bu evin içindeki huzurumuz..yoksa kaynanamda herkes gibi bu kapının dısında kalan bi insan...Bundan sonra beni üzmesine asla izin vermicem...

evet canım işte bu yaa
bak benim kayınvalidem bana ilk hamileliğimde ne söyledi...o günden sonra haftada 3 gün konuşuyodum aramayı kestim...
yeni hamileyim ramazandayız gece eşim için sahura kalkıyorum sabah işe geliyorum perperişanım uykusuzluğumu anlatmama gerek yok....kayınvalidem beni aradı konuşuyoruz bende herşeyi anlatırım annem gibi uzun uzun..çok uykum var uyumaya doyamıyorum dedim...''çok uyuma uyumak sana iyi gelmez dedi'' ben sinir oldum cvp vermedim...ramazandayız gece kalkıyorum sahura 1 saat sonra kalk işe gel...akşam eve geliyorum koştura koştura iftara yemek yetiştirmeye çalışıyorum..ee hamileyim iş yerimde yoğun çalışıyorum...bana dediğine bakarmısın sanki evdeyim akşama kadar yatıyorum...
SİNİR küpü oldum cvp vermedim..ilerleyen haftalarda bulantılarım başladı..yine kayınvalidemle telf konuşuyoruz...bulantılarım var mutfağa giremiyorum yemek yapamıyorum dedim..''oğlumu ihmal etme ''dedi bana bakarmısın derdine ..hımmmm dedim tamam bu son nokta...onddan sonra 2 haftada br arıyorum ..niye aramıyosun dediğinde çok bulantım var konuşacak durumda değilim diyorum..görüşmeyide kısa kesiyorum....durum böyle işte..en iyiside en kötüsüde aynı =kayınvalide

gulesram bence çok takıyorsun bu olayları kendi haline bırak senin için hayatta değerli olan kim var eşin kim var bebişin onları düşün hele ki bebişin için böyle gerginlikler yapma kendine yaşatma çemberin dışında kalanlarla sağlıklı dengeli bir ilişki götürmiyorsunuz olması gerektiği kadar görüş hepten çıkaramzsın hayatından ( bak ein drdan çıkar çıkmaz annesini arıyor çok normal bu hareketler bunuda unutma ) çünkü o senin çok sevdiğin eşinin ailesi nede olsa. eşinin ilgisi bebişinin varlığıyla yetin canım ilgi bekleme.

saolun kızlar pendik kartal civarında olanlarınız varsa nerelere gidiyonuz offf cümle bile kuramıyorum sinirden. anlayın işte doktor arıyrum

günaydın güzel anne adayları

melekm bende pendikte oturuyorum.ben üniversite hastanesinde çalışıyorum ama sgk ile anlaşmamız olmadığı için doğumumu kendi hastanemde yapamayacağım kendi hastanemde muayene oluyorum ama reçete yazılması yada rapor alınması gerekeceğinden başka bir hastaneyede gitmem gerekiyordu.ben pendik bölge hastanesinde banu hanıma gittim 2 kere durumumuda açıkladım iyi bir doktor ilgili davrandı.bilgilendiriyorda onunda hastası çoktu.istersen banu hanıma da gidebilirsin cnm.

Herkesin varmıs hayatında bişeyler..Allah yuvalarımızdan huzuru ve saglıgı eksik etmesin inşallah..Bundan gayri umursamıcam bende
Allah herkese yerinde saglık huzur versin kimseyi kimseyi muhtac etmesin...ayy sıktım ben sizin canınızı yaaa..kusuruma bakmayın nolur..

maşallahh canım yaa bebişin el salladı demekk çok güzel yaa gözün aydın canımm
caım erkekler ne kadarda eşlerinde yana gözükselerde yinede annelerini atmazlar bebkte geliyor eve koymama söz konusu bile olmaz ozaman eşinle aran açılır ama mesafeli ol herşeyinede müdahale etmesine izin verme bende kaynanamdan çok çektim hemde çoooooooookkkk artık mesafeliyim eve koymama gibi bir lüksüm asla olmaz eşim buna asla musade etmez ama müdahele ettirmemeye çalışıyorum evimde onun dedikleri degil benim dediklerim olacak diye tepki koyuyorum çünkü benim kaynanam herşeyeee müdahele etmeyi karışmayı azarlamayı çok sever evinede kimseyi karıştırtmaz kendisi bende senden ögrendim diyorum sakayla lafı koyuyorum sonuçtada dediğini degil kendi istediğimi yapıyorum birkez ipin ucu kaçınca toplaması sonra çok zor oluyor kaynananın huyunu en iyi sen bilirsin ona göre davran ama eşinlede kötü olma bebekte geliyor bu günleri birbirinize zehir etmeyin biz bu hatayı kızımda çok yaptık ama bu 2. de buna müsade etmiyorumm

Haklısın canım..bundan sonra lafını bile etmeye degmez...Ne kadara z beklenti o kadar rahat ve guzel bi hayat

Ne guzel yazmıssın...Akıllandım artık..saolun var olun benim canım arkadaslarım

YOK CANIM
BEN aksine anınca eğlendim ...

Haklısın canım..bundan sonra lafını bile etmeye degmez...Ne kadara z beklenti o kadar rahat ve guzel bi hayat

inan canım benim kaynanam alt katımda annemde mekkede 3 ben günlerce baş agrısı bulantı halsizlikten attım bana necisin demiyordu yemegin varmı yokmu açmıyım susuzmuyum öldümmü umrunda bile olmadı ama ben alıştın onun bana bu muameleyi yapmasından hibişey ummadım yapta demedim zorda olsa çok zorda gelse kalkar kendim yapardım kızımda var ilgi bekleyen obana böyle davraınca tabikide bende msafeli oluyorum evime müdahale ettirmiyorum bebegim doguncada onun sözü degil benim sözüm olacakm bebek üzerinde boşuna ummasın baba anne olarak sevsin okadar başka birşeyine karıştmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…