2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar drlara gidenler şu seyehatle igili durumu bir soruverin demiştik ama kimse sormuyor galiba uzun otobüs yolculuğu yapılabilirmi ?

selam kızlar ben girmiyeli baya bi olmuş cinsiyetler belli olmaya başlamış maşallah valla ben hala bulantı çekiyorum kusuyorum işallah geçicek benim doktorum uzun yolculuk yapma iki saatte bir mutlaka dinlen mola verin yürü demişti yolculuk yapmak zorunda kalırsan diye bugün tekrar gitcem bakalım işallah güzel şeyler duyarım çok ilerlemişsiniz okuyamadım doğru düzgün işallah kimsede sorun yoktur...

canım saol başağrım, sağ ağrım hariç .)) çok şükür iyiyim sen nasılsın

canım geçtiğimiz birkaç gün bende de ciddi ağrı oldu sağ kasığımda ama şimdi yok..başağrım da oluyor arada,birkaç saat sürüp geçiyor...geçicek inş hepsi...

ben de pendikteyim...

bu arada herkese günaydınn kızlarrrrrrrrrr

günaydın cnm

Kızlar günaydın, Çok kötü bi sabah geçirdeim, Sabah 5' 5 kala yatağımın langır langır sallanması ve gürültüsüyle uyandım, çok korkunçtu, eşime seslendim korkma dedi sarıldı bana, aklıma şuan bina yıkılırsa bebeğimi hangi pozisyonda koruyabileceğim geldi hemen, ama uyku sersemi emin de olamıyo insan, eşime senmi dönüyosun, senmi sarsıyosun yatağı dedim evet aşkım korkma deyip sarıldı doğru söyle dedim, tamam korkma hadi çıkalım dedi.. Çok korkunçtu kızlar, herkes sokaklarqa döküldü, 17 ağustosta çok sevdiğim bi arkadaşımı ve annesini kaybettik, o kadar etkileniyorum ki..! Allahım kimselere yaşatmasın, bi daha yaşamayalım.. Gecenin o saati annemler, saroza yakın deniz kenarında bi evde yaşıyorlar, geliboluda akrabalarımız var ama kimseyi arayamıyor da insan o saatte, merkez üstünü bilmiyoruz, acaba başka bi yerde olduda biz hissettikmi yoksa merkez üstü bizmiyiz, çok çokkk korkunçtu.. NTV ye belediye başkanımız Ülgür Gökhan bağlandı bi süre sonra eve girince merkez üstü olduğumuzu öğrendik.. Allahım korusun hepimizi hala ellim ayağım boşalmış durumda..

Son düzenleme:
günaydınlar
kızlar çekinerek bişey soracağım
bizim tüp bebek olduğu için 12.haftaya kadar bekledik.dün eşime söyledim hadi zamanı geldi.3 aydır birşey olmamıştı.sonra şey dedi psikolojik olarak bebeğide ultrasonda gördüya sanki birşey olacakmış gibi geliyor bana dedi.bende birşey olmaz dedim
sonra nette araştırma yaptım okuduk
sonra oldu ama çok zorlandık göbeğime değmesin diye çabaladım.
gerçekten iki tarafta zevk alamadık.
bundan sonra en iyisi bekeleyelim biz çocuk olana dedik artık.çünkü rahat olmak çok önemlidir.ama olamıyor insan.
sizde bunları yaşıyormusunuz?valla yüzüm kızardı ama sormak istiyorum.kusurabakmayın

zhr, gulesram, avzen teşkkür ederim kızlar

blue-sky şimdi nette okudum 13,14,15,16, haftalarda başağrısı oluyormuş sonra ya geçiyor ya hafifliyormuş hadi hayırlısı canım ama tansiyona dikkat etmek gerekiyormuş

Kızlarrr dun akşam ve ondan önceki akşam İzmir de bebek magazalarını gezdik..Pztesi akşamı Hello Baby diye bi magazaya gittik..8 aylık hamile bi arkadasımız var onlar gidiyodu bizde gidelim en azından fiyatları görürüz dedik eşimle...
Sizlerin bahsettigi park yatak denen seyler cok guzlemiş bayıldım valla..Satıs elemanı cok asttıklarını cunku cok kullanıslı olduklarını anlattı..130 TL den baslıyor 300 TL ye kadar var..Renk renk cıvıl cıvıl harika seyler..Katlanınca da az yer kaplıyor..Böyle yere yakın kendinden otomatik sallanan müzikli ana kucakları var ya..İnşallah anlatabilmişimdir..Onlar guzel ama pahalı..200 TL den baslıyo 300 TL ye kadar var..Ahşap bebek mobilya takımları ise şık ama az sayıda vardı ben pek begenmedim..1500 TL den baslıyo 2500TL ye kadar var..Hastane cıkısı olarak adlandırılan bebek kıyafeti takımları 45 TL den baslıyo 100 TL ye kadar var..Ayrıca bu magaza hem buyuk, hem de cesit cok fazla..Ivır zıvır hersey var..
Dun akşam da JOKER magazasına gittik..Orası hem cok pahalı hem de cesit azdı..İşimize yarar bişey göremedik...MOTHER & CARE magazası ise pahalı ama takip edilirse indirimler yakalanabilir...

ciesra çok geçmiş olsun canım

sedasem bizimkide tüp bebiş olduğu için hep bekledik zaten tedavi süreide yasaktı sonra drumuz kalp atışı duyduktan sonra serbest yapabilirsiniz dedi ama kanama ve ağrı riskinden de bahsetti korka korka yapılamayacağı için yapmıyoruz canım

Rabbim herkesi korusun inşallah..Ben Gölcük depremini yasadım allahım bi daha yasatmasın kimseciklere..Büyük gecmiş olsun canım...

gülesram gunaydın canım
doktor kontrolune gıdebılmışsın en mutlu el sallamış hoplamış zıplamış darısı bizim başımıza :) çok özledım çokkk

Günaydın kızlar...

Ciesra bende 97 depremini yaşadım,küçüktüm ve çok etkilenmiştim kaç sene o korku gitmedi,hayla deprem denince ürkerim...Rabbim korusun hepimizi...Zor imtihan....
ÇOk geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın , insan şuan attıgı adım da dahi bebiğini düşünüyo yolda karşıdan karşıya geçerken hep bebeğim aklıma gelıyokı senın uyku halınde böle bişey yaşamanın etkısını düşünebılıyorum ama biraz kafandan atmaya çalış allah yaşatmasın bır daha hiç kımseye

sedasem cinsiyeti belli oldumu senin bebişin sormuştum ama gözünden kaçtı yada geçmişi okumadın canım

Kızlar ben eski gunlerimizi özledim valla ama eşimin korkusu yuzunden 3 ayda sadece 1 kez yapabildik..Doktorum haftada 4 kez olabilir dedi..Aman doktorcum dedim biz cok korkuyoruz..sorun yok ki sizde hem 9 ay cok uzun bi sure birbirinizden kopmayın dedi..ama eşim bebegin varlıgını hissettikce cok utandgını söylüyo.. ayy bu adam beni deli etcek

selam kızlar..biraz önce yanlışlıkla nisan anneleri topiğine gitmişim..erken mi doğuracam ne
evet ya düden beri bir sürü il sallandı.Allahım cümlemizi felaketlerden korusun.
bu arada bir çok arkadaşımız cinsiyetleri öğrenmişler..darısı başımıza..oğlanlarla doldu şimdiden topiğimiz..

gülesram gunaydın canım
doktor kontrolune gıdebılmışsın en mutlu el sallamış hoplamış zıplamış darısı bizim başımıza :) çok özledım çokkk

ayyy minicik ama herseyi var cok sukur..Nasıl hıckırıyor bi görsen
Eller hep havada..Bir ara yuzunu döndü bize..Sanki bizi hissetmiş gibi..Nasıl tuhaf oldum..Gördugum sey adlında içimde ama nedense bana hala garip geliyo..2 ay sonra hissedersin dedi doktorum hareketlerini...allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…