kızlar drlara gidenler şu seyehatle igili durumu bir soruverin demiştik ama kimse sormuyor galiba uzun otobüs yolculuğu yapılabilirmi ?
kızlar drlara gidenler şu seyehatle igili durumu bir soruverin demiştik ama kimse sormuyor galiba uzun otobüs yolculuğu yapılabilirmi ?
canım saol başağrım, sağ ağrım hariç .)) çok şükür iyiyim sen nasılsın
günaydın güzel anne adayları
melekm bende pendikte oturuyorum.ben üniversite hastanesinde çalışıyorum ama sgk ile anlaşmamız olmadığı için doğumumu kendi hastanemde yapamayacağımkendi hastanemde muayene oluyorum ama reçete yazılması yada rapor alınması gerekeceğinden başka bir hastaneyede gitmem gerekiyordu.ben pendik bölge hastanesinde banu hanıma gittim 2 kere durumumuda açıkladım iyi bir doktor ilgili davrandı.bilgilendiriyorda onunda hastası çoktu.istersen banu hanıma da gidebilirsin cnm.
bu arada herkese günaydınn kızlarrrrrrrrrr
Kızlar günaydın, Çok kötü bi sabah geçirdeim, Sabah 5' 5 kala yatağımın langır langır sallanması ve gürültüsüyle uyandım, çok korkunçtu, eşime seslendim korkma dedi sarıldı bana, aklıma şuan bina yıkılırsa bebeğimi hangi pozisyonda koruyabileceğim geldi hemen, ama uyku sersemi emin de olamıyo insan, eşime senmi dönüyosun, senmi sarsıyosun yatağı dedim evet aşkım korkma deyip sarıldı doğru söyle dedim, tamam korkma hadi çıkalım dedi.. Çok korkunçtu kızlar, herkes sokaklarqa döküldü, 17 ağustosta çok sevdiğim bi arkadaşımı ve annesini kaybettik, o kadar etkileniyorum ki..! Allahım kimselere yaşatmasın, bi daha yaşamayalım.. Gecenin o saati annemler, saroza yakın deniz kenarında bi evde yaşıyorlar, geliboluda akrabalarımız var ama kimseyi arayamıyor da insan o saatte, merkez üstünü bilmiyoruz, acaba başka bi yerde olduda biz hissettikmi yoksa merkez üstü bizmiyiz, çok çokkk korkunçtu..NTV ye belediye başkanımız Ülgür Gökhan bağlandı bi süre sonra eve girince merkez üstü olduğumuzu öğrendik.. Allahım korusun hepimizi hala ellim ayağım boşalmış durumda..
Kızlar günaydın, Çok kötü bi sabah geçirdeim, Sabah 5' 5 kala yatağımın langır langır sallanması ve gürültüsüyle uyandım, çok korkunçtu, eşime seslendim korkma dedi sarıldı bana, aklıma şuan bina yıkılırsa bebeğimi hangi pozisyonda koruyabileceğim geldi hemen, ama uyku sersemi emin de olamıyo insan, eşime senmi dönüyosun, senmi sarsıyosun yatağı dedim evet aşkım korkma deyip sarıldı doğru söyle dedim, tamam korkma hadi çıkalım dedi.. Çok korkunçtu kızlar, herkes sokaklarqa döküldü, 17 ağustosta çok sevdiğim bi arkadaşımı ve annesini kaybettik, o kadar etkileniyorum ki..! Allahım kimselere yaşatmasın, bi daha yaşamayalım.. Gecenin o saati annemler, saroza yakın deniz kenarında bi evde yaşıyorlar, geliboluda akrabalarımız var ama kimseyi arayamıyor da insan o saatte, merkez üstünü bilmiyoruz, acaba başka bi yerde olduda biz hissettikmi yoksa merkez üstü bizmiyiz, çok çokkk korkunçtu..NTV ye belediye başkanımız Ülgür Gökhan bağlandı bi süre sonra eve girince merkez üstü olduğumuzu öğrendik.. Allahım korusun hepimizi hala ellim ayağım boşalmış durumda..
günaydınlar
kızlar çekinerek bişey soracağım
bizim tüp bebek olduğu için 12.haftaya kadar bekledik.dün eşime söyledim hadi zamanı geldi.3 aydır birşey olmamıştı.sonra şey dedi psikolojik olarak bebeğide ultrasonda gördüya sanki birşey olacakmış gibi geliyor bana dedi.bende birşey olmaz dedim
sonra nette araştırma yaptım okuduk
sonra oldu ama çok zorlandık göbeğime değmesin diye çabaladım.
gerçekten iki tarafta zevk alamadık.
bundan sonra en iyisi bekeleyelim biz çocuk olana dedik artık.çünkü rahat olmak çok önemlidir.ama olamıyor insan.
sizde bunları yaşıyormusunuz?valla yüzüm kızardı ama sormak istiyorum.kusurabakmayın
ciesra çok geçmiş olsun canım
sedasem bizimkide tüp bebiş olduğu için hep bekledik zaten tedavi süreide yasaktı sonra drumuz kalp atışı duyduktan sonra serbest yapabilirsiniz dedi ama kanama ve ağrı riskinden de bahsetti korka korka yapılamayacağı için yapmıyoruz canım
gülesram gunaydın canım
doktor kontrolune gıdebılmışsın en mutlu el sallamış hoplamış zıplamış darısı bizim başımıza :) çok özledım çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?