selam kızlar..biraz önce yanlışlıkla nisan anneleri topiğine gitmişim..erken mi doğuracam ne
evet ya düden beri bir sürü il sallandı.Allahım cümlemizi felaketlerden korusun.
bu arada bir çok arkadaşımız cinsiyetleri öğrenmişler..darısı başımıza..oğlanlarla doldu şimdiden topiğimiz..
Kızlar ben eski gunlerimizi özledim valla ama eşimin korkusu yuzunden 3 ayda sadece 1 kez yapabildik..Doktorum haftada 4 kez olabilir dedi..Aman doktorcum dedim biz cok korkuyoruz..sorun yok ki sizde hem 9 ay cok uzun bi sure birbirinizden kopmayın dedi..ama eşim bebegin varlıgını hissettikce cok utandgını söylüyo..ayy bu adam beni deli etcek
kızlar özlemilkerden hiç ses çıkmıyo merak ettim
Doktor bize de yasaklamıştı 3ü aya kadar,yalnız yasaklar ne için vardır...
Kızlar ben eski gunlerimizi özledim valla ama eşimin korkusu yuzunden 3 ayda sadece 1 kez yapabildik..Doktorum haftada 4 kez olabilir dedi..Aman doktorcum dedim biz cok korkuyoruz..sorun yok ki sizde hem 9 ay cok uzun bi sure birbirinizden kopmayın dedi..ama eşim bebegin varlıgını hissettikce cok utandgını söylüyo..ayy bu adam beni deli etcek
Evet bende geçen yazmıştım,girmedi kaç zamandır:26:
En son grip devam ediyordu...İnşallah kötü birşey yoktur...
Sizi gidi hınızrlar sizi
Çok sağolun kızlar, Allahım yaşatmasın bidaha, Allah korkusu gerçekten hiçbir şeye benzemiyor, o an yapacak hiç bişeyin olmuyor, mahkum gibi
kilitlenip bekliyorsun.. Umarım yaşamayız bir daha.. Hiç kimse yaşamasın.. [
canım geçmş olsun
Bu arada en son dün gece girmiş :26:
ben görmemişim tamam o zaman
canım ben sordum yapabilirsin dedikızlar drlara gidenler şu seyehatle igili durumu bir soruverin demiştik ama kimse sormuyor galiba uzun otobüs yolculuğu yapılabilirmi ?
canım geçmiş olsun ben bile istanbuldayım yatağım sallandı uykudan uyandım bende çok korktum eşimin umurunda bile olmadıKızlar günaydın, Çok kötü bi sabah geçirdeim, Sabah 5' 5 kala yatağımın langır langır sallanması ve gürültüsüyle uyandım, çok korkunçtu, eşime seslendim korkma dedi sarıldı bana, aklıma şuan bina yıkılırsa bebeğimi hangi pozisyonda koruyabileceğim geldi hemen, ama uyku sersemi emin de olamıyo insan, eşime senmi dönüyosun, senmi sarsıyosun yatağı dedim evet aşkım korkma deyip sarıldı doğru söyle dedim, tamam korkma hadi çıkalım dedi.. Çok korkunçtu kızlar, herkes sokaklarqa döküldü, 17 ağustosta çok sevdiğim bi arkadaşımı ve annesini kaybettik, o kadar etkileniyorum ki..! Allahım kimselere yaşatmasın, bi daha yaşamayalım.. Gecenin o saati annemler, saroza yakın deniz kenarında bi evde yaşıyorlar, geliboluda akrabalarımız var ama kimseyi arayamıyor da insan o saatte, merkez üstünü bilmiyoruz, acaba başka bi yerde olduda biz hissettikmi yoksa merkez üstü bizmiyiz, çok çokkk korkunçtu..NTV ye belediye başkanımız Ülgür Gökhan bağlandı bi süre sonra eve girince merkez üstü olduğumuzu öğrendik.. Allahım korusun hepimizi hala ellim ayağım boşalmış durumda..
günaydınlar
kızlar çekinerek bişey soracağım
bizim tüp bebek olduğu için 12.haftaya kadar bekledik.dün eşime söyledim hadi zamanı geldi.3 aydır birşey olmamıştı.sonra şey dedi psikolojik olarak bebeğide ultrasonda gördüya sanki birşey olacakmış gibi geliyor bana dedi.bende birşey olmaz dedim
sonra nette araştırma yaptım okuduk
sonra oldu ama çok zorlandık göbeğime değmesin diye çabaladım.
gerçekten iki tarafta zevk alamadık.
bundan sonra en iyisi bekeleyelim biz çocuk olana dedik artık.çünkü rahat olmak çok önemlidir.ama olamıyor insan.
sizde bunları yaşıyormusunuz?valla yüzüm kızardı ama sormak istiyorum.kusurabakmayın
kızlar valla bizde öyle eşim bebek var rahat degilim diyor adamın saglıgı bozuldu erkenden işi bitiriyor dengesi sarsıldı bebek var diyee resmen bende artık karışma ozaman bana diyorum zaten bende pek istekli degilim ama ilerki aylarda isteginiz artacak bundan emin olun dogurana kadar bekleyeceginizi zannetmiyorum kızlarr hormon bir ara tavan yapıyor ben kızımda yaşamıştım şimdi isteksiz olabilirsiniz ama sonra tam tersi olacakkKızlar ben eski gunlerimizi özledim valla ama eşimin korkusu yuzunden 3 ayda sadece 1 kez yapabildik..Doktorum haftada 4 kez olabilir dedi..Aman doktorcum dedim biz cok korkuyoruz..sorun yok ki sizde hem 9 ay cok uzun bi sure birbirinizden kopmayın dedi..ama eşim bebegin varlıgını hissettikce cok utandgını söylüyo..ayy bu adam beni deli etcek
eğer bir sorununuz yoksa..doktorunuzdaa yasaklamadıysa sakın ilişkinizi kesmeyin kızlar..Allah herşeyi o kadar mükemmel dizayn etmişki..korkmayın hiç bişey olmaz bebişinize..bir aksilik,ters bir durum olmadığı müddetçe..ne dinen..ne tıbben böle bi yasak yok..çok sık değil ama haftada bir mutlaka birlikte olun..zevk almaya çalışın..rahat olun..bir araştırmaya göre ilişki sonrası vucuttan endorfin salgılandığı için bebekler daha mutlu ve sakin oluyomuş..gülerken çekilmiş ultrason görüntüleri var..
ben görmemişim tamam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?