2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Vaktinde saglıkla gelsin inşallah bebeginiz..Valla guldurdun beni kızz

Çok sağolun kızlar, Allahım yaşatmasın bidaha, Allah korkusu gerçekten hiçbir şeye benzemiyor, o an yapacak hiç bişeyin olmuyor, mahkum gibi kilitlenip bekliyorsun.. Umarım yaşamayız bir daha.. Hiç kimse yaşamasın.. rucan aynı senin gibi benmimde hep aklımda zaten bebeğim ama böyle bi durumda mahkum olarak beklemek iki kere kötü, bana bişey olsa otamatikman onada olacak, bu düşünce bile burnumun direğini sızlatıyor..

baharnazcım
doktor erkek olabilir .ama tam 16.haftada net söyleyebilirim dedi canım
bizde şimdiden erkek diye düşünüyoruz.ama sonra kız da diyebilir

Doktor bize de yasaklamıştı 3ü aya kadar,yalnız yasaklar ne için vardır...

günaydın güzel anneler. Maşallah erkencisiniz. ben çalışmıyo olsam saatlerce uyurum herhalde. gözüm hep yatakta :)

eğer bir sorununuz yoksa..doktorunuzdaa yasaklamadıysa sakın ilişkinizi kesmeyin kızlar..Allah herşeyi o kadar mükemmel dizayn etmişki..korkmayın hiç bişey olmaz bebişinize..bir aksilik,ters bir durum olmadığı müddetçe..ne dinen..ne tıbben böle bi yasak yok..çok sık değil ama haftada bir mutlaka birlikte olun..zevk almaya çalışın..rahat olun..bir araştırmaya göre ilişki sonrası vucuttan endorfin salgılandığı için bebekler daha mutlu ve sakin oluyomuş..gülerken çekilmiş ultrason görüntüleri var..

kızlar drlara gidenler şu seyehatle igili durumu bir soruverin demiştik ama kimse sormuyor galiba uzun otobüs yolculuğu yapılabilirmi ?
canım ben sordum yapabilirsin dedi
canım geçmiş olsun ben bile istanbuldayım yatağım sallandı uykudan uyandım bende çok korktum eşimin umurunda bile olmadı

kızlar valla bizde öyle eşim bebek var rahat degilim diyor adamın saglıgı bozuldu erkenden işi bitiriyor dengesi sarsıldı bebek var diyee resmen bende artık karışma ozaman bana diyorum zaten bende pek istekli degilim ama ilerki aylarda isteginiz artacak bundan emin olun dogurana kadar bekleyeceginizi zannetmiyorum kızlarr hormon bir ara tavan yapıyor ben kızımda yaşamıştım şimdi isteksiz olabilirsiniz ama sonra tam tersi olacakk

aaa ilkez duydum demek gülüyorlarmışş bak dogduktan sonra iş degişiyor kızım şimdi 2 buçuk yaşında eşimin yanıma yakınlaşmasını bile istemiyor eşimi bende uzaklaştırıyor hemen ayy bir gülüyoruzz nasılda tepki gösteriyor adamcazı yanıma koymuyorr :)))

ciesra çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın 99 depremini hala unutamıyorum ben
blue_sky sende pendiktesin peki sen hangi dr.a gidiyorsun.bir arkadaş daha vardı sanki pendikte oturan yanlış hatırlamıyorsam

nazo tşkler canım

rucan, ece, rapunzel sizlerede günaydın

sedasem niye sordum çünkü aynı şeylerden tiksinti duyduk ve aynı şeyleri yiyorduk şimdi nasılsın neler yiyorsun değiştimi bilmiyorum ama bu yüzden cinsiyetlerimizi merak ediyorum canım

herkese mrb arkadaşlar benim başım 2 gündür çok ağrıo ya dayanamıorum ilaç içmekte istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…