2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese mrb arkadaşlar benim başım 2 gündür çok ağrıo ya dayanamıorum ilaç içmekte istemiorum

CAnım gecmiş olsun..Fdilek48 de cok bas agrısı cekiyordu..
Dayanamdıgı zaman Minoset içtigini söylemişti..Sende danıs bi doktoruna istersen..Böyle agrıyla yasamak zor yaa

selam kızlar bız geldık.....
bebısımı gordum....durmadan oynadıgı ıcın dr ensesının olcusunu zorla aldı hersey rabbıme sukur yolundaymıs....ıkılı ıcın kan verdık sonucları haftaya cıkacak cıktıgının ertesı gunu serklajım yapılacakmıs...
dr karnımı gorunce sok oldu....24 haftalık hamıle gobegı var sende dıe.....ıkıbucuk kılo vermısım bu arada bıraz dıkkat etmemı soyledı....kıloma....
bızden haberler bu kadar....umarım herkes cok ıyıdır....

herkese mrb arkadaşlar benim başım 2 gündür çok ağrıo ya dayanamıorum ilaç içmekte istemiorum

smgecimm benimde baş agrılarım çok şiddetliydi başımı kaldıramıyordum bu sılar hafifledi ama parol kullana bilirsin bana doktorum vermişti bir zararı olmaz kızımdada baş agrım çok olurdu hep parol kullanırdım rahat kullan canım geçmiş olsunn

Özlemcim gözün aydın,maşallah bebişine,hareketlerini yerim onun yaaa
Sonuçlarında güzel olur ,inşallaahh...
Darısı bize...

ececimmm son kez bilgi vereyimmm,özlemilker aslında her gün giriyormuş ama başka topiğe yazıyormuş,acaba neden bize yazmıyr?...:26:

Son düzenleme:

canımm simdi kalbimden seni geciriyordumm..Ohh cok sukur guzel haberlerle döndun aramıza...Hep böyle iyi ve mutlu olursunuz inşallah

ayy maşallahhh bende haftaya gidecegin hiç oynarken görmedim inşallah benimkide böyle oynar yaa çok güzel maşallahh
canım göbüşünün yeni resmini eklesende baksak merak ettim canım valla

günaydın kıslar,

özlem483 herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.biraz gıdana dikkat et inşallah bundan sonrasında...

kızlar süt yoğurt vs ne kadar tüketiyorsunuz yani günde kaç bardak kase vs vs?
ben bi bardak sütü yeni içmeye başladım bi kase de yoğurt yiyorum..sütü hiç sevmem gaz da yapıyo zorla içiyorum..siz neler yapıyosunuz?

smge benimde baş ağrılarım az az başladı canım geçmiş olsun.hergün değil ama
baharcım benim iyi gidiyor.herşeyi yiyorum.ama neden bilmiyorum geceleri sabaha karşı mide bulantısı oluyor.son birkaç gündür.belki gün içinde fazla karıştırmışta olabilirim.
sen nasılsın nasıl gidiyor canım??
bu arada göbişim baya belli oluyor benim

Canım hoşgeldin...

Ben günde bir kase yoğurt tüketiyorum hamileliğimin başından beri çok şükür...
Canımda çekiyor ama,miğdemide rahatlatıyor...
Sütüde unutmassak almayı bir bardak içiyorum her defasında...

özlem483 çok şükür canım inşallah hep böyle sevinçle gelirsin testlerinde güzel çıkar.

smge bende ısrarla ağrıyan başımı dindirmek için ilaç almıyorum ama dayanamıycam alıcam galiba (dolapta 3 kutu parol var henüz açmadım ama bugün açılcak galiba 3-4 hafta ilaçsız dayanılacak gibi değil )
şimdi başım o kadar ağrıyorki gidip yatıcam kızlar

kızlar hepınızdende allah razı olsun umarım hepımız hep guzel haberlerle donerız....

süt 1 bardak hergün değil oda laktozsus süt .
haftada 3-4 kez yoğurt yiyiyorum.
peyniri çokkkk tüketiyorum
makarna pilav meyve et yemekleri sebze yemekleri

Ya bu arada kızlar bu gece garip bişey oldu,ben solumdan sağıma dönerken karnımın alt kısmında hareket hissettimmm:26: Zor uyudum sonra gerçekmi diye,eminim gaz vs değildi çok farklıydı,bebiş olabilir miiiiii

1 bardak süt 1 kase yoğurt hergün almaya çalışıyorum bazen 3 bardak süt 1 bardak ayranda içtiğim oluyor

turkancıgım....gobusumu yarın aksam eklerım canım....bakın bakalım buyumusmuyuz!!!!!!!!!!
yanlız kıloma bende uzuldum hıc ıstahım yok ama annem geldı gelelı guzel yemek yıyorum....daha once cogu zaman dısardan soyluyorduk....
ha bu arada elevıtle demır verdı dr um.....

tabiiki canım..bebişini hissetmişsin..ben bundan 2 hafta önce aynı böle uzanırken kanepede..hissettim..karnımın içi seğriri gibi oynadı..lip lip attı..bu benim 2.gebeliğim..kızımın hareketlerini 5 aylık olunca anca hissedebilmiştim..acaba dedim gaz mı ama daha önceden bu duyguyu bildiğim için bebiş olduğunu düşündüm..etrafıma sordum..çok daha önceden bile hissedenler olmuş..

Evet canın garip bir hareketlenmeydi,başka bişeye ihtimal vermedim ama heyecandan da konduramadım..
Canım miniğim yaaa....İnşallah hissetmem artar...

evet kızlar calsiyumu en fazla almamız gereken dönemlerdeyiz..bebişlerin kemik ve diş yapısı gelişiyo..süt içemezseniz bol bol ayran için..

Evet canın garip bir hareketlenmeydi,başka bişeye ihtimal vermedim ama heyecandan da konduramadım..
Canım miniğim yaaa....İnşallah hissetmem artar...

yok canım artmıyo...hatta ben 3-4 gün bir daha hissetmedim..sonra yeniden hissettim..uzun aralıklarla hissettiriyo..daha doğrusu şu an çok küçük ya..kesenin konumuna göre bazen hissedebiliyoruz hareketleri çoğu zamanda hissedemiyoruz..biraz daha büyüsün bakalım annesi nasıl tekmeler savuracak sana..

Ahh inşallah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…