herkese mrb arkadaşlar benim başım 2 gündür çok ağrıo ya dayanamıorum ilaç içmekte istemiorum
herkese mrb arkadaşlar benim başım 2 gündür çok ağrıo ya dayanamıorum ilaç içmekte istemiorum
selam kızlar bız geldık.....
bebısımı gordum....durmadan oynadıgı ıcın dr ensesının olcusunu zorla aldı hersey rabbıme sukur yolundaymıs....ıkılı ıcın kan verdık sonucları haftaya cıkacak cıktıgının ertesı gunu serklajım yapılacakmıs...
dr karnımı gorunce sok oldu....24 haftalık hamıle gobegı var sende dıe.....ıkıbucuk kılo vermısım bu arada bıraz dıkkat etmemı soyledı....kıloma....
bızden haberler bu kadar....umarım herkes cok ıyıdır....
selam kızlar bız geldık.....
bebısımı gordum....durmadan oynadıgı ıcın dr ensesının olcusunu zorla aldı hersey rabbıme sukur yolundaymıs....ıkılı ıcın kan verdık sonucları haftaya cıkacak cıktıgının ertesı gunu serklajım yapılacakmıs...
dr karnımı gorunce sok oldu....24 haftalık hamıle gobegı var sende dıe.....ıkıbucuk kılo vermısım bu arada bıraz dıkkat etmemı soyledı....kıloma....
bızden haberler bu kadar....umarım herkes cok ıyıdır....
günaydın kıslar,
özlem483 herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.biraz gıdana dikkat et inşallah bundan sonrasında...
kızlar süt yoğurt vs ne kadar tüketiyorsunuz yani günde kaç bardak kase vs vs?
ben bi bardak sütü yeni içmeye başladım bi kase de yoğurt yiyorum..sütü hiç sevmem gaz da yapıyo zorla içiyorum..siz neler yapıyosunuz?
günaydın kıslar,
özlem483 herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.biraz gıdana dikkat et inşallah bundan sonrasında...
kızlar süt yoğurt vs ne kadar tüketiyorsunuz yani günde kaç bardak kase vs vs?
ben bi bardak sütü yeni içmeye başladım bi kase de yoğurt yiyorum..sütü hiç sevmem gaz da yapıyo zorla içiyorum..siz neler yapıyosunuz?
Ya bu arada kızlar bu gece garip bişey oldu,ben solumdan sağıma dönerken karnımın alt kısmında hareket hissettimmm:26: Zor uyudum sonra gerçekmi diye,eminim gaz vs değildi çok farklıydı,bebiş olabilir miiiiii
tabiiki canım..bebişini hissetmişsin..ben bundan 2 hafta önce aynı böle uzanırken kanepede..hissettim..karnımın içi seğriri gibi oynadı..lip lip attı..bu benim 2.gebeliğim..kızımın hareketlerini 5 aylık olunca anca hissedebilmiştim..acaba dedim gaz mı ama daha önceden bu duyguyu bildiğim için bebiş olduğunu düşündüm..etrafıma sordum..çok daha önceden bile hissedenler olmuş..
Evet canın garip bir hareketlenmeydi,başka bişeye ihtimal vermedim ama heyecandan da konduramadım..
Canım miniğim yaaa....İnşallah hissetmem artar...
yok canım artmıyo...hatta ben 3-4 gün bir daha hissetmedim..sonra yeniden hissettim..uzun aralıklarla hissettiriyo..daha doğrusu şu an çok küçük ya..kesenin konumuna göre bazen hissedebiliyoruz hareketleri çoğu zamanda hissedemiyoruz..biraz daha büyüsün bakalım annesi nasıl tekmeler savuracak sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?