2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ciesra çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın 99 depremini hala unutamıyorum ben
blue_sky sende pendiktesin peki sen hangi dr.a gidiyorsun.bir arkadaş daha vardı sanki pendikte oturan yanlış hatırlamıyorsam

evet o benim bende pendik civarındayım şifaya gidiorum ama değiştiricem büyük ihtimalle

bakıyorumda bazı anneler bebeklerini hissetmeye başlamış ne güzel darısı bize artık benimde hep elm karnımda dinliyorum tontişimi ama daha bişey hissedemedim.

bizim de tüp olduğu için 12.haftaya kadar yasaktı.geçen haftasonu doktor artık serbestsiniz dedi...ama tabii normal zamandaki gibi olmuyor...kasıyor insan kendini ister istemez canım...bence herkes tedirgin oluyordur...yalnız değilsin...

evet tatlım yaa....benim tansiyonum hep 9 a 6...düşük...senin nasıl?
ciesra çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın 99 depremini hala unutamıyorum ben
blue_sky sende pendiktesin peki sen hangi dr.a gidiyorsun.bir arkadaş daha vardı sanki pendikte oturan yanlış hatırlamıyorsam

evet canım pendikteyim..ben Handan Özkula gidiyorum...kartalda özel muayenehanesi...medical parkta da çalışıyor...

Ciesra çok geçmiş olsun.....

CAnım gecmiş olsun..Fdilek48 de cok bas agrısı cekiyordu..
Dayanamdıgı zaman Minoset içtigini söylemişti..Sende danıs bi doktoruna istersen..Böyle agrıyla yasamak zor yaa

kızlar çok sağolun gerçekten dayanılacak ağrılar değil benim önceden de başım böyle tutardı 2 tane majezik içmeyince geçmezdi. ama ertesi güne bişeyim kalmazdı gece uykumda bile başım ağrıdı sanki beynim yerinden fırlayacak gibi hala da devam edio elimi kolumu kaldırmaya dermanım yok parol bile içsem fayda etmezz bana onun için boştan yerede içme istemiorum

kızlar ben bebeğimin hareketlerini 14. haftadan sonra hissetmeye başlamıştım ama geçen hafta kesildi hareketlerşu anda bişey hisstmiorum internette araştırdığıma göre bu normalmiş bakalım 3lü test için ptesi doktora gidecem o ne diyecek cinsiyetinide öğrenirim heralde

bakıyorumda bazı anneler bebeklerini hissetmeye başlamış ne güzel darısı bize artık benimde hep elm karnımda dinliyorum tontişimi ama daha bişey hissedemedim.

cnm sen hareketini hissetsen bile elini karnına koyunca pek hissetmiosun içinden hissediosun ilk başlarda az kalmış sende hissederisn yakın zamanlarda bebişinin hareketini insanın içi çok rahtlıo gerçekten

yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum...

ciesra canım depremi sabah duydum Tvden ..Büyük geçmiş olsun.Allahım birdaha yaşatmasın ...

ben süte yeni başladım ama içim almıyor alışmaya çalışıyorum...
yoğurtu daha rahat sindiriyorum...

çok geçmiş olsun canım ayy korktum valla bu baş ağrısı işinden... yat dinlen canım umarım kısa sürede geçer...

süt 1 bardak hergün değil oda laktozsus süt .
haftada 3-4 kez yoğurt yiyiyorum.
peyniri çokkkk tüketiyorum
makarna pilav meyve et yemekleri sebze yemekleri

laktozsuz süt eskiden içmiştim tadını pek sevmemiştim ama şimdi belki farklı gelir tadı..
peynir bende çok yiyorum her sabah mutlaka..hatta bazen yemek yemek istemezsem yine peynir ekmek...

ayyy canım ne güzel inşallah bebeişindir o kıpırtılar..

1 bardak süt 1 kase yoğurt hergün almaya çalışıyorum bazen 3 bardak süt 1 bardak ayranda içtiğim oluyor

oo baharnaz sen gayet dengeli alıyosun bence..inş. bende hergün en az 1 bardak süt 1 kase yoğurt tüketebilirim...

evet kızlar calsiyumu en fazla almamız gereken dönemlerdeyiz..bebişlerin kemik ve diş yapısı gelişiyo..süt içemezseniz bol bol ayran için..

evet tatlım yaa....benim tansiyonum hep 9 a 6...düşük...senin nasıl?

.....

canım benimde akşamları yemekten sonra sürekli düşüyo 10 a 5.7 10.5 6 gibi..şaşırdım kaldım ne yapmalı ki?

bu arada mayıs bebişlerinin cicileri topiği de çok iyi düşünmüşsünüz fdilek eline sağlık...

ben daha alışverişlere başlamadım çok erken ama aldıkça ekleme yaparım yada bildiklerimi bulduklarımı paylaşırım kıslar...

kızlar galiba hasta oluyorum ateşim var hafif halim yok boğazım ağrıyor... ayrıca 2 gündür midem bulanıyor çıkarıyorum ama midemdeki fazla suyu asidi ya da safra diyim sarı ve acı başka bişey yokk.. ama beni kendimden geçiriyor.. akşam eve gidince tavuk suyuna çorba yapayım bol limonlu bide nanalimonun zararı olmaz sanıyorum umarım ağır geçirmem antibiotik kullanmak zorunda kalmam..

aman cerenliyağmur dikkat er kendine yaaaa...
limonun bir zararı olacağını zannetmiyorum..umarım kısa sürede atlatırsın

geçmiş olsun, eğer çalışıyorsan izin alabiliyorsan al, ilaçsız geçiyor da dinlenmeden asla..

bilemiyorum canım belki başlarda birbirimizin sorunlarını pek yanıtlayamıyorduk ondan mı acaba
ayy maşallah size yakında bende hissederim inşallah

cinsiyetini örenirsin artık seninki baya ilerlemiş 15 haftadasın. üçlü test içi erken değilmi hangi haftalarda oluyo du ?

selam kızlar kilo durumları nasıl ??

bu kilo durumları içinde ayrı bi topik açalım çok güzel olucak en azından başka hamileler araştırma yaparken faydalanırlar. nisan annelerinin cinsiyet topikleri falan var ok hoşuma gitti. bizde yapabiliriz

Zaracı, ben 3 kilo verdim daha da almaya baslamadım..Su an ck sukur kilo vermem durdu..İnşallah hersey yolunda gider

evet çalışıyorum ama izin almam şansım sıfır çok ağırlaşırsam falan 2 gün rapor alırım .. özel sektör düşün artık..

benim kendi işim ben bile kendime izin veremedim malesef..3 günde atlatacağım hastalık yüzünden 1 hafta süründüm, o yüzden izin alamıyorsan rapor al, çok kötü olmayı da bekleme bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…