ciesra çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın 99 depremini hala unutamıyorum ben
blue_sky sende pendiktesinpeki sen hangi dr.a gidiyorsun.bir arkadaş daha vardı sanki pendikte oturan yanlış hatırlamıyorsam
günaydınlar
kızlar çekinerek bişey soracağım
bizim tüp bebek olduğu için 12.haftaya kadar bekledik.dün eşime söyledim hadi zamanı geldi.3 aydır birşey olmamıştı.sonra şey dedi psikolojik olarak bebeğide ultrasonda gördüya sanki birşey olacakmış gibi geliyor bana dedi.bende birşey olmaz dedim
sonra nette araştırma yaptım okuduk
sonra oldu ama çok zorlandık göbeğime değmesin diye çabaladım.
gerçekten iki tarafta zevk alamadık.
bundan sonra en iyisi bekeleyelim biz çocuk olana dedik artık.çünkü rahat olmak çok önemlidir.ama olamıyor insan.
sizde bunları yaşıyormusunuz?valla yüzüm kızardı ama sormak istiyorum.kusurabakmayın
zhr, gulesram, avzen teşkkür ederim kızlar
blue-sky şimdi nette okudum 13,14,15,16, haftalarda başağrısı oluyormuş sonra ya geçiyor ya hafifliyormuş hadi hayırlısı canım ama tansiyona dikkat etmek gerekiyormuş
ciesra çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın 99 depremini hala unutamıyorum ben
blue_sky sende pendiktesinpeki sen hangi dr.a gidiyorsun.bir arkadaş daha vardı sanki pendikte oturan yanlış hatırlamıyorsam
CAnım gecmiş olsun..Fdilek48 de cok bas agrısı cekiyordu..
Dayanamdıgı zaman Minoset içtigini söylemişti..Sende danıs bi doktoruna istersen..Böyle agrıyla yasamak zor yaa
smgecimm benimde baş agrılarım çok şiddetliydi başımı kaldıramıyordum bu sılar hafifledi ama parol kullana bilirsin bana doktorum vermişti bir zararı olmaz kızımdada baş agrım çok olurdu hep parol kullanırdım rahat kullan canım geçmiş olsunn
smge benimde baş ağrılarım az az başladı canım geçmiş olsun.hergün değil ama
baharcım benim iyi gidiyor.herşeyi yiyorum.ama neden bilmiyorum geceleri sabaha karşı mide bulantısı oluyor.son birkaç gündür.belki gün içinde fazla karıştırmışta olabilirim.
sen nasılsın nasıl gidiyor canım??
bu arada göbişim baya belli oluyor benim
özlem483 çok şükür canım inşallah hep böyle sevinçle gelirsin testlerinde güzel çıkar.
smge bende ısrarla ağrıyan başımı dindirmek için ilaç almıyorum ama dayanamıycam alıcam galiba (dolapta 3 kutu parol var henüz açmadım ama bugün açılcak galiba 3-4 hafta ilaçsız dayanılacak gibi değil )
şimdi başım o kadar ağrıyorki gidip yatıcam kızlar
bakıyorumda bazı anneler bebeklerini hissetmeye başlamış ne güzel darısı bize artık benimde hep elm karnımda dinliyorum tontişimi ama daha bişey hissedemedim.
Canım hoşgeldin...
Ben günde bir kase yoğurt tüketiyorum hamileliğimin başından beri çok şükür...
Canımda çekiyor ama,miğdemide rahatlatıyor...
Sütüde unutmassak almayı bir bardak içiyorum her defasında...
özlem483 çok şükür canım inşallah hep böyle sevinçle gelirsin testlerinde güzel çıkar.
smge bende ısrarla ağrıyan başımı dindirmek için ilaç almıyorum ama dayanamıycam alıcam galiba (dolapta 3 kutu parol var henüz açmadım ama bugün açılcak galiba 3-4 hafta ilaçsız dayanılacak gibi değil )
şimdi başım o kadar ağrıyorki gidip yatıcam kızlar
süt 1 bardak hergün değil oda laktozsus süt .
haftada 3-4 kez yoğurt yiyiyorum.
peyniri çokkkk tüketiyorum
makarna pilav meyve et yemekleri sebze yemekleri
Ya bu arada kızlar bu gece garip bişey oldu,ben solumdan sağıma dönerken karnımın alt kısmında hareket hissettimmm:26: Zor uyudum sonra gerçekmi diye,eminim gaz vs değildi çok farklıydı,bebiş olabilir miiiiii
1 bardak süt 1 kase yoğurt hergün almaya çalışıyorum bazen 3 bardak süt 1 bardak ayranda içtiğim oluyor
evet kızlar calsiyumu en fazla almamız gereken dönemlerdeyiz..bebişlerin kemik ve diş yapısı gelişiyo..süt içemezseniz bol bol ayran için..
evet tatlım yaa....benim tansiyonum hep 9 a 6...düşük...senin nasıl?
.....
kızlar galiba hasta oluyorum ateşim var hafif halim yok boğazım ağrıyor... ayrıca 2 gündür midem bulanıyor çıkarıyorum ama midemdeki fazla suyu asidi ya da safra diyim sarı ve acı başka bişey yokk.. ama beni kendimden geçiriyor.. akşam eve gidince tavuk suyuna çorba yapayım bol limonlu bide nanalimonun zararı olmaz sanıyorum umarım ağır geçirmem antibiotik kullanmak zorunda kalmam..
bilemiyorum canım belki başlarda birbirimizin sorunlarını pek yanıtlayamıyorduk ondan mı acabaÖzlemcim gözün aydın,maşallah bebişine,hareketlerini yerim onun yaaa
Sonuçlarında güzel olur ,inşallaahh...
Darısı bize...
ececimmm son kez bilgi vereyimmm,özlemilker aslında her gün giriyormuş ama başka topiğe yazıyormuş,acaba neden bize yazmıyr?...:26:
ayy maşallah size yakında bende hissederim inşallahYa bu arada kızlar bu gece garip bişey oldu,ben solumdan sağıma dönerken karnımın alt kısmında hareket hissettimmm:26: Zor uyudum sonra gerçekmi diye,eminim gaz vs değildi çok farklıydı,bebiş olabilir miiiiii
kızlar ben bebeğimin hareketlerini 14. haftadan sonra hissetmeye başlamıştım ama geçen hafta kesildi hareketlerşu anda bişey hisstmiorum internette araştırdığıma göre bu normalmiş bakalım 3lü test için ptesi doktora gidecem o ne diyecek cinsiyetinide öğrenirim heralde
geçmiş olsun, eğer çalışıyorsan izin alabiliyorsan al, ilaçsız geçiyor da dinlenmeden asla..
selam kızlar kilo durumları nasıl ??
evet çalışıyorum ama izin almam şansım sıfır çok ağırlaşırsam falan 2 gün rapor alırım .. özel sektör düşün artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?